Hej då!

Nu åker vi till stugan och är åter på plats den 4/3!! :D Hej då!

stugan i sommarskrud!


Dagens outfit 20090214


Tröja från Dunnis! ÄLSKAR Dunnis, de har så BRA passform! :D
Byxor från Lindex

Barnkläder


meandi pussgroda


meandi bananer


meandi monstertruck


meandi robotar

HÄr är kläderna från DUNNIS, 30:-/ bild ;)












Tisdag 24 Februari 2009

Jag måste ju skriva en radda idag efter som det sen blir blogguppehåll i en vecka när vi åker till stugan imorn! :)

Elliot har sovit bra dom nätter som vart också och i morse när han vaknade i sin säng (halv 6) så kunde Henke tom stoppa in nappen och han somnade en timme till i SIN säng! Så skönt!

Sen idag ppå fm så åkte jag med Teres o Tindra till Surahammar där dom hade utförsäljnig på Dunnis-kläder! 30 kronor plagget oavsett tidigare pris! Jag lyckades hitta 9 plagg varav jag nog ska sälja vidare iallafall 3 på en gång! Tror jag ;)

Sen när jag kom hem så hade Elliot varit ARGSINT och ville itne äta (nog för att han va trött) så han hade somnat på stört och sov. Sen när han vaknade så skulle jag mata honom, men han va ARGSINT igen.. men till slut fick jag i honom lite mat, men sen va han GNÄLLIG och sur hela dagen.. Har två förslag; Magen eller tänder.. Han har inte (OBS KÄNSLIGA VARNAS) bajsat alls på hela dagen och normalt gör han de flera gånger.. Tänderna uppe ÄR p¨å väg, det syns tydligt..
men ja jag har inget svar .. Nu sover han iallafall sen 18 utan problem.. HOppas han är gladare i morn när vi ska åka tåg och buss i fleeera timmar! Och när vi kommer fram till stugan har vi SÄKERLIGEN kallare inne än ute.. så de blir till att elda elda elda och dra på värmen! Och sen lägga Elliots sängkläder framför brasan så dom blir riktigt varma tills han ska sova.
Är de skitkallt får väl jag och Elliot gå en vända med vagnen så Elliot får sitta å varma åkpåsen och med filtar. :) Men de skulle iallafall inte bli några 15-20 minus förns på Torsdag och Fredag. :) Så så kallt ska de nog inte vara.. :)

Nu ska jag lägga upp lite bilder också!

SYNS om en vecka!! :D

NU

nu börjar de iallafall likna nåntong! Lite småsaker kvar bara! :D

INTE färdig

Ja alltså bloggen kommer INTE se ut så här utan jag vill bara prova HUR pass mycket man kan ändra bloggen och för att gör ade lättare så har jag tagit en bra och stark färg så man ser bra! ;)
Så va ej oroade, ty bättre bloggtider kommer!

Ny design!

Ja, jag ska försöka fixa en ny design nu på min blogg! Så om du råkar komma in i min blogg och finner den helt galen så beror  de nog på att jag provar en del olika innan jag blir nöjd! :D

Söndag 22 Februari 2009

Elliot sov till 6 i morse igen.. Han gnällde till när jag skulle på toa och borta tänderna i går kväll (natt) och jag tror egentligen jag var för snabb in men han somnade på en sekund igen och sov sen som sagt till 6 och sen till 7 i våran säng.
Så jag är så nöjd så! :)

Nu har jag lite lyx här hemma! Jag är HELT fri! Jag är sambo-fr (jobbar(, katt-fri (hos mormor då vi ju ska åka till stugan) och Jotte-fri, eftersom Jotte är hon sin farfar idag över dagen!
Jösses så ensamt! Men ja rätt skönt också.. nu ska jag bara slöa och kolla på skidor hela dagen ;) Ah ja på eftermiddan är de ju hästar också på tvn ;) Wei!
Möjligtvis att jag målar lite ramar till Jottes rum, om jag orkar! ;) *fniss*

Sen vid halv fyra ska vi åka till farfar och äta mat och hämta hem ungen! :D

Oj ja glömde nästan bort att tala om att de har toksnöati natt och idag! Så de är maaaassa snö! Var ju en del innan men nu är de mer! Undrar hur mycket de är i stugan! TUR att vi får skottat innan vi kommer så att vi kommer ner till stugan överhuvudtaget ;)

Näää nu ska jag.. eh.. SLAPPA! :D

Film 2009-02-21


Slutar i en vurpa.. :/



Precis efter vurpan är han lite extra skraj men står själv :)


SÅ här gör han när jag är nära han när han står själv! KASTAR sig och skrattar! Jag får hjärtattack varje gång..


Bara för att han är så söt! fast de slutar också i en vurpa.. :)

Kommer en till film sen. :)

Melodifestivalen deltävling 3

Den här gången ska ALLA mina inlägg komma med! Annars blir jag ARG!


Velvet - The Queen : Rätt trist låt, men av att läsa startlistan så kasnke hon tar en plats i andra chansen.
Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I Got U: Refrrängen fastnade iallafall fort i mitt huvud!
Molly Sandén - Så vill stjärnorna: Molly är dukitg..
E.M.D. - Baby, Goodbye: 3 sköna killar med bra attityd! kan man annat än gilla? Hade dock hoppats mer på låten!
Mikael Rickfors - Du vinner över mig! : näe..
Maja Gullstrand - Här för mig själv : Rätt cool låt! Men får nog tacka för sig..
Sofia - Alla: SKITLÅT! stör mej på henne! Och så gräslig outfit!
BWO - You're Not Alone: okej låt..


Fem vidare:
Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I Got U
Molly Sandén - Så vill stjärnorna:
E.M.D. - Baby, Goodbye
Mikael Rickfors - Du vinner över mig!
BWO - You're Not Alone

Duellering:

I got you vs. Baby, goodbye - SVÅRT? Nä.. EMD lär väl ta de där!
You´re not alone vs. Så vill stjärnorna - Jag hoppas faktiskt på Molly men tror på BWO tyvärr!




Resultat:
Velvet - The Queen
Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I Got U: Andra chansen
Molly Sandén - Så vill stjärnorna:  Globen
E.M.D. - Baby, Goodbye: Globen
Mikael Rickfors - Du vinner över mig!
Maja Gullstrand - Här för mig själv
Sofia - Alla
BWO - You're Not Alone : Andra chansen



Happy face! Nu kommer de snart lite filmer!

Lördag 21 Februari 2009 - del 2

Nu sover Elliot igen.. han sov typ 40 minuter efter lunch och de är liiite väl lite att klara sig på fram till läggdags.. Så de va skönt att han blev trött så pass tidigt som nu!

Vi har vart och busat på hans rum och övat på att stå själv! Han är så duktig! Och så väljer han att stå själv, själv också! Han står vid sin hylla och sen bara släpper han taget och står och filurar och sen tar han tag igen! Jag försökte filma lite så vi får se senare om jag lyckas visa nån liten film eller två! ;)

Nu ska jag passa på och städa upp lite mer tills vi får besök senare på em idag! Tjing!

Lördag 21 Februari 2009


Elliot på neo (avd69, Västerås)

9 MÅNADER!! GRattis till våran älskade underbara fina goa unge som blir NIO månader idag!
Det firade han med att sova HELA natten! Utan uppvak! :D Mellan 18-06 sov han utan att vakna en enda gång! och sen vaknade han med ett skratt! :D

Idag skiner solen, MEN de är minus 14 ute! Så såvidare de itne blir lite varmare idag så stannar vi nog inne! Sen på sena eftermiddan kommer "farbror" Fredrik och Johanna hit och hälsar på en sväng.
I morgon ska Elliot vara hos farfar på dagen och sen ska vi dit och käka mat när vi hämtar honom.
Måndag ska vi till Elliots farmor och på tisdag lär vi packa och packa och packa och sen åker vi på onsdag! :)


här ser man vyn från "stug-altan", ner mot vattnet

Björsells Briar 899


Briar har för sista gången tävlat på svensk mark!
Finns inte många som är vackrare än han,
eller bär sig bättre än han.
Finns ingen som klår hans ökade trav, eller passage.
Finns ingen som klår han i nånting!

Jag är sällan den som skulle skriva nånting sånt här men den här hästen är värd all uppmärksamhet!
Äkta SVENSK sporthäst är den är som ALLRA bäst! Hejja svensk avel! (när kommer nästa?)

Fredag 20 Februari 2009 - del 2

Elliot sov nästan 2 h på eftermiddan! Mormor kom ju för vi skulle ju åka till Hälla, och vi fick sitta och vänta på Elliot! :) men så skönt tycker jag! Om han kan sova EN längre gång istället för två gåner a 20-30 minuter! Man hinner så mycket mer! Som tex sova om man skulle behöva det! Hoppas de fortsätter så här!

Vi kom iallafall iväg till Hälla och vi började med att gå in på toys r us och kolla efter en ny leksak som Elliot ska få på tåget när vi åker på onsdag.. Men va svårt de är.. VIlle ju ha nått UTAN ljud (eller nått man kan stänga av) men som är pillvängligt LÄNGE.. hittade väl nått som kasnke va okej men inget som kändes helt bra. så vi struntade i det och gick vidare till Lindex, där jag shoppade en supersöt mössa till Elliot! 29:- på rea.



Inne på Lindex ska en kvinna nått i stil med "Åh va han är lugn och glad, tänk om man kunde ha ett sånt snällt barn när man shoppar!" Oj ja tänkte jag, som tyckte att han just då var i sitt esse och inte alls så lung som han brukar ;) Så jag börjar väl inse, eller ja jag har redan insett att jag har en ganska lugn unge! Fast han har sina sidor han också ;)

Sen gick vi till HM där jag hittade en tuff outfIt, rätt annorlunda stil mot vad Elliot annars har, men jag tyckte de va tufft! ;)
Lite stor tröja också men bättre för stor än för liten :)


Vi gick vidare in på Maxi och började med att kolla efter nån leksak där då till tågresan, men dom hade tagit bort en massa leksaker så de va inte alls nått att hänga i granen.. Förut hade dom ju en massa och bra saker.. men nu typ inget.. så hittade inget där heller.. Men vi handlade lite blöjor och sen matburkar och fruktburkar.. Vi måste ju ha sånt till stugan.. Lättare att packa ner fruktburkar än bananer. men några bananer ska vi väl kunna packa ner också!
Inne på maxi fick Elliot också en kommentar; tänk va stolt man är som mamma. ;) En söt äldre man kom fram och sa "Vilken hylla har du hittat honom på? Tog du den sista?", ja jo sa jag och då sa han "Han är så söt! Dom är för härliga dom där!"
Ja vi handlade färdigt och sen gick vi tillbvaks till Toys och jag hittade iallafall tillslut en grej som jag tror han roa Elliot ett bra tag.. :)

när vi kom hem så va de bara att äta gröt, bada och sova för Elliot som somnade som en klubbad säl ;)
Elliot i pyjamasen och nya mössan ;)

Fredag 20 Februari 2009

Elliot vaknade ett i natt men va jättetrött så jag fick honom att somna FLERA gånger i sin säng igen men så hostade han och vakande.. Så först höll jag på en halvtimme och trodde han sov djup, så jag gick och la mig i gen.. Efter fem minuter (och en del hosta) så vaknade han igen och jag in där och försökte söva honom igen som lyckades tills han hostade igen.. FEter ännu en halvtimme orkade jag itne mer så jag tog honom till våran säng där han bökade och hostade och bökade en BRA stund tills han somnade. Men då sov han iallafall ända fram till halv 7 så då tänkte jag att ha väl fick vakna då då.. lite tidigt men när han sovit så pass bra så tyckte jag att de va ok! Så busades det som vanligt i sängen men jag kände mig inte alls bra! Stickig i halsen och onti huvudet! FAN också.. Men snälla pappan tog upp Elliot vid 7.15(?) så jag fick sova vidare! Jag sov till typ 9.45 och mådde mycket bättre när jag vaknade! Halsen gör inte ont, men känns lite skum och lika så huvudet.. Men men!

Nu sover Elliot sin första gång för dagen idag också! :)
Sen när han vaknar ska vi åka med hans mormor till Hälla. SKa köpa nån rolig grej på TOys r us till Elliot som han ska få på tåget när vi åker till stugan på Onsdag! Och sen skulle jag vilja kika in på HM och lite så, och sen avsluta med Maxi och handla lite burkar både mat och frukt (till elliot) till stugan..  Och ja jag lär väl handla lite annat också när vi väl är där! :)

Ja som jag skrev så åker vi till stugan den 25 feburari och kommer hem den 4 mars. Vilket brtyder INGEN bloggning under den tiden! Finns ingen liten internettråd alls där ;)
Medans vi är i stugan , som ligger nånstans utmed vasaloppsspåret ;) så är det ju vasaloppet så vi ska väl hinna se en å annan vilsen skidåkare! Och förhoppningsvis nån som är på rätt spår också! ;)
Så ni får stå ut med ingen bloggning från mej, men ni får lite extra bilder och bloggning när vi väl kommer hem igen! :D

Nu ska jag skriova färdigt inköpslistan och sen ska jag göra mig färdig så jag är redo när Elliot vaknar! (får ju också se hur länge han sover idag! 1 timme sov han igår mellan 11.20-12.20 , det enda på hela dan)

UTMANING

Jag har blivit utmanad av Teres  http://duochjag.babyblogg.se/

Regler:Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar på gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

  1. Vad heter du? Hanna
  2. Ett ord på fyra bokstäver? Häst
  3. Flicknamn: Hilda
  4. Pojknamn: Hannes
  5. Yrke: Hårfrisör
  6. Färg: Himmelsblå
  7. Klädesplagg: Huvtröja
  8. Mat: Hamburgare
  9. Sak i badrummet: Handduk
  10. Plats/stad: Halmstad
  11. Orsak att vara sen: Halt ;)
  12. Något man skriker: HJÄLP!
  13. Film: He's Just Not That Into You
  14. Något man dricker: Hallonsaft
  15. Band:Hellacopters
  16. Djur: Hund
  17. Gatunamn: Härnevigatan
  18. Bil: Honda
  19. Sång: Här dansar Herr Gurka
  20. Aktiviteter med mer än med en deltagare: Hockey

Jag utmanar:

Camilla http://camilla2008.blogg.se
Sandrah http://sandrah.blogg.se/

kommer kasnke flera också ;)


Dagens bilder 20090219


Pappa o Elliot busar i kojan ;)


Elliot stog ju jättelänge idag!




Sötnöt

Dagens outfit 20090219


Tröjan från www.simplycolors.se stl.86/92
Byxor från HM stl.86
Strumpor från gekås

Torsdag 18 Februari 2009

Elliot vaknade igår kväll (därför blev de bara TVÅ dagens bilder igår) och hostade och fick honom inte att soman om i sin säng så han har legat i våran säng hela natten.. och FY så bläigt de är! Han lever ju sån rövare i sängen så en annan kan ju INTE sova! SÅ vi var inte jättepigga i morse men de va ju Elliot ;) Han kan klockan så han vakande som vanligt 7. Vi låg rätt länge i sängen och busade och mös och sen gick vi upp och åt frukost.. eller Elliot gjorde ;) Sen busade vi och sen kom Elliots farfar förbi en sväng och sen va klockan så mycket så Elliot fick ingen förmiddagsvila som jag ju sagt att han inte ska få ;) Så vi skulle äta lunch, men lunchen hade FÖR mycket bitar för Elliots smak så arg blev han och trött var han.. Han åt litegrann och sen en hel banan och sen slocknade han rätt fort i sin säng ;) Han sov i en timme och medans han gjorde det så åt vi lunch(frukost), stekt bacon o äggröra. Och sen gjorde jag fruktmojs med mango, banan o hallon och sen yoggi och hallon till mellis. Fruktmojset älskade Elliot! Och jag tyckte också de va såå gott! :D När Elliot vaknade så gjorde vi oss ordninig och åkte till Pinglan och babyrytmiken! Kul som vanligt sa Elliot! Sen åt vi mellis på pinglan innan vi åkte hem igen och busade med pappan (bilder kommer sen)!
Sen stod Elliot själv utan stöd SUPERLÄNGE! :D Blir längre och längre varje dag!

I morgon blir de busborgen igen tror jag! Med ett fikagäng som jag bara träffat nån ur så de blir nya ansikten! Spännadne! Och en massa bus på det! :D

Nu ska jag fortsätta kolla på "Lyxfällan"..

Dagens bilder 20090218


busungar



Dagens outfit 20090218


Dagens outfit: Body från Villervalla
Braxer från Lindex

Våfflor

I morse ilade jag och Elliot till Lögarängsbadet. Eller ja.. vi ilade inte så mycket... Vi gick rätt lugnt till bussen och väntade.. och väntade.. och väntade.. 10 minuter sent kom bussen (ja den går var tionde minut så de kom en anna nprecis bakom också) och jag började oroa mig för den andre bussen vi skulle byta till fr den går INTE lika ofta.. och jag hade ju tagit en buss så jag klart skulle hinna.. Men ja.. Och eftersom bussen va sen så va de ju hundramiljonertusen som skulle åka med! Dock slutade de hela med att vi hade GOD tidmarginal på stationen med TVÅ minuter! puh!
Så tillslut kom vi fram till badet och gick och bytte om. Elliot blev som vanligt superglad att komma i vattnet! Nova och hennes päron va med också såklart!
Så blrjade vi med fotograferingen. Första bilden skule vi bara sänka ner dom under vattnet och andra åkte dom ner för ruschkanan och sista skulle vara "familjefoto" vilket jag vägrade ;) Jag är vattenrädd och kan INTE vara under vatten så Elliot fick köra ett torpeddyk istället och de gick bra.l. Förutom att min lilla prins är SMART och blundar under vattnet :) Får se, jag tror han tittar på nån bild iallafall!
Sen gick vi till busborgen.. och jag min tidoptimist kom en timme senare än jag sa att jag skulle dyka upp :P Vet inte alls vart tiden tog vägen.. Eller ja..  ;)
Men väl på busborgen så käkade Elliot lite lunch och sen gick vi och busade! Elliot hade flera vänner där att busa med! Sen började mammans mage bli hungrig ( JA även mammor kräver mat) så då fick vi lov att käka lite, men sen blev de meera bus! :D

I morgon ska vi nog till Gideonsbergs ÖF, eller jag vet itne om de är en öppen förskola så? kanbske man kallar det.. de är kyrkan som har det.. Ska visst ha en bra babyrytmik där! Så de måste vi prova! Elliot som älskar att sjunga i dansa också! :D

Freebirthing

Sitter o kollar på femman nu.. Programet handlar om förlossnibg på egen hand! Hemma själv eller med mannen och ingen barnmorska och inget sjukhus.. Ingen som kan ta hand om vare sig dig eller ditt barn om de inte går som de ska..
Ja enligt mig då.. För dom som väljer det ska de vara frihet.. och smärtfritt? Det ska tom kännas ungefär som en orgasm... hmmm.,.. ok? Jag tänker INTE utsätta mig eller mina barn för nått dyligt..  Jag vill veta att det finns hjälp OM olyckan skulle vara framme, så att ingen behöver dö i onödan!
En tjej har valt bort all sjukvårdshjälp och iltraljud under graviditeten..
Som tex min egen förlossning med Elliot! VAD hade hänt om jag inte hade mina regelbundna besök hos min barnmorska? HUR långt hade det gått? Hade vi båda strykit med?
Jag fick ju sättas i gång i v.37+0 för min barnmorska märkte att jag hade ANINGEN högre blodtryck än innan och då insisterade hon på att jag tog ett urinprov och i det hittade hon ökad protein och efter mer urinprov och blodprover och så på förlossningen kom dom lätt fram till att jag hade fått havandeskapsförgiftning! Nu satte dom i gång mej på stört och allt gick ju bra tillslut.. Men vad hade hänt om jag inte gått regelbundet till BM så att de inte hade upptäkts? Ja gissa själva..
Trots att de flesta förlossningar går komplikationsfria så finns det SÅÅÅ mycket som kan gå fel!

NÄsta graviditet kommer jag gå ännu oftare hos BM för att verkligen hålla koll på att jag inte får preeklampsi igen.. Jag som redan haft det en gång är lite mer i riskzoonen.. Och självklart skrämmer detta mig.. men med såna täta kontroller så ska man väl kunna hitta det i tid om det skulle ske igen.. så jag ska FÖRSÖKA att itne tänkta på det för mycket nästa gång jag är gravid..

Vaaaaken

Nu kvart över 13 vaknade han! :) NÄstan rekord ;)

Nu ska vi busa lite och sen äta mellis och efter det ska vi ut i snön och busa med Linnea o Elvira och mamma Marie!


Dagens bilder 20090216


Sitter och funderar på om han ska dyka i!


Å plums i!


hih sötnos


Busar med diskmaskinen och MÅSTE ha pulkan på släp!


hoho


Busar i diskmaskinen med pulkan! Och Tage sitter bakom och busar med pulkasnöret! ;)

Dagens bilder 20090213


Tokar vid matbordet


Knasen!


hihi


Glaskit!

Och så lite bilder från vår hääärliga vinterpromenad:


hihi ser så liten ut!








Min promenadväg!





Dagens outfit 20090216


Tröja: Pop stl 86
Byxor: Pop stl 86
Strumpor: Gekås

Dagens outfit 20090215

Dagens A la Pappa

Body: Villervalla stl 74
Byxor: MOLO stl 74
Strumpor: Unknown

Dagens A la Mamma

Tröja: Lindex stl 86
Byxor: Kappahl stl 86
Strumpr: Gekås

Dagens outfit 20090212



Tröja: MOLO stl 74
Byxor: Kappahl stl 86

uppdatering!

Ja nu har han sovit i EN timme! :D Och ja han sover än!

Jag ska nog försöka hålla honom vaken alltså tills efter lunch dom dagar det funkar.. Men jag är itne så säker på att han sover längre, som idag, varje dag iallafall.. hm ja men vi aksnke kan prova..

ooo

oo jaa nu har det gått 35 minuter! Och han sover! ;)

sover

Nu sover Elliot! 11.40 somande han! Så nu ska vi se hur länge han sover.. Jag tippade ju på en halvtimme och det tror jag fortfarande.. Han sover så himla lite den där ungen på dagarna!
Nu ska jag gå ner och hämta posten och sen får vi vad jag hinner = Hur länge han sover!

Vink!

Hemmadag

Elliot vaknade igår kväll vid 23 och hostade så där illa så han inte fåfr luft! Jag fattar inte! Han hostade ingenting alls på dagen och inte heller när han somnade i går kväll.. Så jag trodde de va en kort visit med hostan! Men så vakande han som sagt och hostade så han kiknade.. Henke fick honom att somna om i sin säng till slut men så låg han ju och hostade så han vaknade igen. Så upp och ge nässpray och ventoline, och då är han ju så pigg så somna i sin säng kunde vi ju glömma.. SÅ han sov hela natten i våran säng.. Gick rätt bra nnär han väl somnat.   men så vaknade han 20 över 6 och tyckte vi skulle vakna allihopa men de gick inte jag med på så tillslut somnade han igen och så sov vi till typ halv 8. Och ingen hosta nu idag heller...

Nu har vi busat på fm så än har han inte sovit middag så nu får han vänta tills efter lunchen! och man kan ju HOPPAS att han sover ett tag då.. men de gör han väl inte.. Min gissning är en halvtimme.. :P

Nä jag ska väl roa Jotte sista halvtimmen innan de blir lunch!

Tjing!

Badhuset

Efter lunchen idag så tog jag Elliot och så åkte vi till stan. In på apoteket och köpte näsSPRAY till Elliot. Han har ju droppar innan man jag fick tips om att sprayen ska vara betydligt bättre! Och de tycker jag nog den va! :) Sen gick jag lite på stan för Elliot va sååå trött så jag tänkte han skulle somna innan vi åkte till badhuset.. Men ensvis som sin far är han ;) Inte ville han somna heller så när vi kom fram till badet så hade han itne somnat och när vi kommit in så kunde jag ju liksom bara glömma att han skulle somna så han fick komma upp ur vagnen och så käkade vi lite mellis och umgicks med barnen o mammorna!
Sen av de dags för att bada äntligen! Idag skulle vi ha barnen på ryggen och sen simma med dom där.. och lära dom att hålla fast! Så vi turades om jag och Henke med att ha Elliot på ryggen.. Och så skulle man, om dom inte ville hålla i sig, låta dom ramla av ner i vattnet för att dom skulle lära sig.. Och Elliot rasade i vattnet en gång sen höll han fast och skrattade som tusan när han fick åka fort på pappas rygg! :)

Sen åkte vi hem och pappan gick över till sin kompis och mamman gav Jotte gröt och stoppade han i säng! Nu sitter jag och kollar på "Failjen Annorlunda".. :) Jag ska fortfarande INTE ha 10 barn.. Men gärna 2! Eller som max 3! Och då ska den tredje komma när dom andra två börjat skolan ;)

Nu ska jag återgå till tv-tittandet! OCh lite spel på blip! ;)

Mvc

Idag klockan 9 hade jag en tid hos MVC! Va ju jäättelängesen man va där kändes de som! Man får ju lite oftare till Bvc nu för tiden! ;)
Det var iallafall cellprov på schemat... allt annat än roligt men känns ändå rätt nödvändigt!
Pappan är ju ledig idag så han och Elliot va hemma och vad jag känner mig naken utan Elliot o vagnen! haha man är såå van att alltid ha han med sig! SÅ de va nästan så att jag höll på att ställa mig på vagnplatsen i bussen, men kom på mig i sista sekunden och fick hitta ett säte att sätta mig på.. typiskt!

Elliot sov när jag kom hem och sover än! VARFÖR sover han så länge bara när pappan är hemma?? Det är verkligen så.. men varför undrar jag!?
Aja! Vi ska käka lunch sen och efter det ska vi bege oss mot stan först, in på apoteket en sväng och sen vidare till badhuset där vi ska fika och käka mellis med Teres o Tindra o Anna o Nova som vanligt! Sen blire sim sim sim för hela slanten !;) o dyk dyk dyk!
Ja elliot sov så bra inatt.. Hos mormor hade han vaknat maaaassa gånger och hostat o donat.. Men igår somnade han 18 som vanligt och sov sen till 04 utan nått uppvak och hostade då.. Somnade sen om i våran säng och sov till 7. Pigg ocg glad är han busen! OCh har inte hostat alls på fm, förutom när han nu sover middag så hostade han till lite när han somnat.. så vi kör på simsim idag! Han är ju så förtjust i det!

Nä tänk att han sover än! Snart en timme har han sovot på fm! NÄr jag är själv hemma så sover han mellan 15-30 minuter.. MAX MAX MAX 30 minuter... hm skummis!

Jaha

Elliot kom hem och va inte så sjuk som jag trodde han va.. TUR! Han är lite snuvig och han hostar när han sover.. Men pigg och glad som vanligt så inget som märks på honom! :) Så om de inte är värre än så i morn så åker vi som planerat till babysimmet. Han har busat som tusan här hemma på eftermiddan! Och så kom hans farmor och åt mat med oss, hon är ju själv hemma nu när Knorre är i Kina och jobbar. Så vi käkade kalops och fikade lite också.
Sen fick Jotte gröt och sen hopp i badet och så slocknade han strax efter 18. Men han ligger och hostar där inne.. Förstår inte varför de blir så.. blir så arg! Bara när han ligger ner (sover) så kommer hostan.. Får se hur natten går..

Nu ska vi ta och äta Henkes bästa tomtegröt! :P Hm ja kanske ska säga risgrynsgröt eftersom tomten är långt borta.. men tomtegröt låter mycket roligare! ;)

Sjuk son?

Elliot är ju hos mormor, men dom har haft de lite jobbigt va de verkar! Han har fått hosta IGEN! Och är täppt IGEN! Han har ju itne ens helt blivit av med sin snuva så  åker han på de igen! Ja vi får se när han kommer hem sen hr man verkar... Jävla ksit! Jag orkar inte med mer sjuka nu! Så trött på de! Hoppas han blir frisk snabbt! Blir så less av att bara sitta här hemma om dagarna..

Aja som sagt så får vi se hur de verkar när han kommer hem nu efter lunch!

Tjing!

Slagen i postkoden!

Henke envisas med att jag ska skriva att jag själv blev slaget i slaget om postkodsmiljonären här hemma... Aja! Jag visste iallafall vem som skrivit "Råttan i Pizzan"! :P

Melodifestival del 2 - del 5

Resultat:

Lili o Susie - Show me heaven - andra chansen
Lasse Lindh o bandet - Jag ska slåss i dina kvarter
Jennifer Brown- Never been here before
H.E.A.T - 1000 miles - Globen
Markoolio - Kärlekssång frå mig
Amy Diamond - Its my life - Andra chansen
Cockies n beans - What if
MÅns Zelmerlöw - Hope and glory - Globen



Och hade vi nu haft mina inlägg som är försvunna så kunde man ju sett att jag va rätt ute.. men de va väl inte så svårt.. Men argsint är jag när mina inlägg är borta...

Melodifestival del 2 - del 4

Fem vidare till duellerna:

Lili o Susie - Show me heaven
H.E.A.T - 1000 miles
Amy Diamond - Its my life
Cockies n beans - What if
MÅns Zelmerlöw - Hope and glory


DUELL 1:
H.E.A.T - 1000 miles vs Amy Diamond Its My life : SVÅRT! Tror nästan mer på H.E.A.T.. Vidare till Globen: H.E.A.T

DUELL 2:
Lili o Susie - Show me heaven vs Måns Zelmerlöw: Mindre svårt! Måns lär väl ta detta! Vidare till Globen: Måns Zelmerlöw




Melodifestival SKIT

EN MASSA j'ävla inlägg har försvunit för mej! Fan så arg jag blir! Hade ju skrivit om alla medverkare i Mellon och en massa annat! SKIT också!

Melodifestival del 2 - del 3

Fem vidare till duellerna:

Lili o Susie - Show me heaven
H.E.A.T - 1000 miles
Amy Diamond - Its my life
Cockies n beans - What if
MÅns Zelmerlöw - Hope and glory


DUELL 1:

H.E.A.T - 1000 miles vs Amy Diamond Its My life : SVÅRT! Tror nästan mer på H.E.A.T..


Ska prova spara detta också för INGET verkar sparas av de jag skriver!


Chipchip

Yes! Chips och dipp är fixat till Melodifestivalen ikväll! Och dessutom (LÄS NOGA TERES) så har jag en BRIEOST också! Så lite kex o ost ska jag också hinna med! ;) hihi

Vi var ner på stan idag och han bara kliva av bussen innan de hände grejer! Såg polisbilen blinkandes uppe vid banken och därifrån kom en man springandes.. När han kom runt knuten så saktade han ner och började gå och stoppade sin vita mössa i fickan! Jag och Henke följde efter honom och polisbilen kom och körde förbi oss, saktade ner, men gasade på igen och körde förbi killen!
Vi som trodde de va lite mer heavy stuff eftersom vi fick för oss att han sprang från banken följde helt krasst efter den här killen samtidigt som henke ringde 112 och berättade vad vi höll på med ;) Dom tog Henkes nummer och vi fortsatte följa efter.. Han gick ett varv runt skrapan och placerade sig sen utan för McDonalds i skrapan. Vi ställde oss också där och låtsades vänta på nån, medans vi egentligen väntade på att polisen skulle ringa igen.. Dom behagade inte ringa så vi gav upp och lämnade killen där och gick upp mot den platsen där vi såg polisbilarna först. Där fanns de ju ett GÄNG poliser och några killar dom genomsökte.. Båd Henke o jag kom rätt snabbt fram till att de nog handlade om "hulliganer".. Och henke kom på att de ju skulle vara träningsmatch i fotboll mellan VSK och AIK! Så detta va en hulligan vi följt efter.. Vi pratade lite med polisen och han blev glad över den information vi hade (även om vi nu inte alls visste om han stod kvar där nere).. Så efter vi gjort de man ska som människa så gick vi dit vi var på väg från början! Spicy hot! Mums! De va välidgt längesen vi åt där och de va lika gott som vanligt!
Vi åt maten och tog sen en sväng på stan. Gick in på konsum och köpte gräddfil och dipp! :D

Nu har jag tagit ett varmt bad och nu väntar jag spänt på mellon! Ja de må va "fjantigt" men de är så kul! ;) Men jag tycker de är lite väl mycket röstningar hit o dit.. trist!

Nu ska jag nog ta fram min dipp.. eller om jag ska börja med lite ost okex kasnke! Och så ska jag klå henke i "Postkodsmiljonären"! ;)
TJing!

Jotte-fritt

Elliot är hos mormor nu! Mormor ville ha en dejt idag ;) Hon blev mer än nöjd med Jotte!

Nu har vi städat lite här hemam och nu ska vi ta bussen ner på stan! Kolla lite och sen äte på Spicy!  ;) mmmums!

Nu ropar mannen i huset att jag ska hjälpa honom med mattan!

tjing!

Promenad i solen

oo ja nyss inkommen från en promenad i solen! 1½ timme va jag och ELliot ute! Skönt men faktiskt lite kallt om låren! Lite fina vinterbilder kommer ikväll! De va iallafall SKITJOBBIGT att dra vagnen på vägen.. haha ja jag kan ju inte vara som alal andra och gå på gångbanor utan jag gick på vägen och de va lite asfalt och sen va de SNÖMODD! Och på asfalten gick de ju inte å gå för de kom faktiskt en massa bilar! En så pass liten väg trodde jag inte de skulle komma sååå mycket bilar.. ltie trist! För de är en fin väg att gå! Men som sagt rätt jobbigt me all snömodd o vagnen! Men, men lite extra att putta på är väl bara bra! ;)
Elliot somnade en stund fast han egentligen int eskulle så vi får se om han vill sova sen.. ;) han brukar ju ändå bli supertrött.

Aja jag ska väl roa mitt barn en stund innan de är dags för gröt och bad! Återkommer sen med bilder o så!

Tjing!

Öppna förskolan

I dag lämnade jag in undervattenskameran vi haft och fotat Elliot när han dyker på babysimmet på framkallning. Dom skulle fixa det på en timme så jag gick och köpte en almencacka och en liten minialmenacka att ha i skötväskan. Sen sprang jag runt lite och gick sen tillbaks för att hämta bilderna! Men när jag lämnat fram min lapp och hon skullr hämta bilderna så säger hon att de inte blivit en enda exponering på filmen! INTE EN ENDA BILD hade det blivit av de.. Och frör INGA bilder fick jag betala 35:- och se glad ut.. Men jag blev så besviken! HAde ju förståss inte väntat mej skitbra bilder men nån bild åtminståne.. :( Aja.. tur vi ska bli fotade av en med riktig kamera på onsdag. :)
Sen gick vi till Viksängs ÖF och precis innan vi kom till dörren så flackade Elliots ögon.. Så jag gick fram och tillbaks några gånger utanför och han somnade. Sen tog vi hissen upp och när vi klev ur hissen så vaknade han.. och somnade inte igen.. SÅ han sov alltså en halvtimme mellan typ 11.15-11.45. OCh ja en minut i hissen ;) Vi busade en massa och sen va de sångstund som han tokgillar! Sen blev de lite mellis och sen ltie mera bus! Sen va ju klokcna redan 16 och de skulle inte bli så bra om Elliot somande så pass sent! Vi gick till busshållplasten och n'r bussen kom va den KNÖKfull! Men chauffören tyckte den kunde bli ÄNNU fullare så han tryckte ihop alla och vi fick komma på också! Så under den bussfärden så hade ju Elliot en maaaaassa folk att kolla in så där va de inte så svårt att hålla sig vaken.. Men sen bytte vi buss och tog våran buss hem. Och de va liiiite svårt att hålla honom vaken! Men jag plcokade fram den roliga boken och fick honom att vara vaken ÄNDA hem! Sen va de bara att äta gröt och sätta honom i badet. Så han slocknade som en stock 18. Efter att ha varit vaken i över 6 h! Tokiga unge!

I  morgon ska Elliot simma igen! Vi har ju missat två gånger så vi har dom att ta igen.. Så i morn tar vi igen den ena! Sen efter simmet ska vi till Pinglan med Anna o Nova!

Nu ska jag fixa liet i köket och sen göra mat.. blir nog pyttipanna med ägg o rödbetor! TÄnkte ha de klart tills älsklingen kommer hem! Och sen är de ju så att de är final i Top MOdel klockan 20 så då kan jag ju inte ställa mej och laga mat då! :D

De kommer lite bilder lite senare!  Tjing!

Dagens bilder 20090210


God morgon! :D


Ute o gunga!


Sitter i snön!


SKITKul å gunga!






Dagens outfit 20090210


Body: Villervalla stl 86
Byxor: Lindex stl 74
strumpor: HM



Jamas från POP stl. 62 :O

I säng

Äntligen fick jag honom att sova! ;)  Vill att han ska sova en liten sväng nu innan lunchen ör jag tänkte vi skulle gå ut å busa sen i snön! Åka lite pulka kanske och gunga om de inte är översnöat! Så då måste han ju vara pigg! ;) Sen tänkte jag gå en promenad sen efter buset och då tännkte jag att han kunde somna igen! ;) så har vi sen dagens sömn avklarad! ;)
blir till att ta med kameran ut å fota lite! Ja självklart fota Elliot men de är fortfarande så fint i träden och så ute.. synd bara att de inte är sooooooool idag! Igår va de ju helt otroligt fint!

Tjing for now!

God morgon!!

Ja här har vi en GOOD morogon! Elliot somnade halv 19 i går och vaknade till en gång kasnke vid 20, och när Henke va in på pruttade han (ja Elliot alltså) lite och så, så de va nog därför han vaknade till.. Men han somnade på en gång igen och sov till....... 07.15!!!!! TACK! :D De kasnke är så att de börjar ta sig ;) Är så skönt att han sover om nätterna igen!! Jag är såå utvilad idag! Vi busade en massa inne i våran säng när han vaknat och han är så härlig! :D SÅ busig och så gosig om vartannat!
Nu har vi ätit frulle och skickat pappan till jobbet.. Elliot busar lite i gåstolen och jag skrive rlite här Vi ska gå ut sen, men de blir nog efter lunch!

Nu ska jag busa lite med unge herrn! :D Tjing!

Dagens inköp 20090209


Overallen för 100 :- ! :D



Vårjacka


skooorna :D

Dagens bilder 20090209


Så hiiimla härligt väder!


I väntan på bussen


Nova på babysimmet


Knasen busar


Tindra var också där!


Pappa o bus



Dagens bilder 20090208


Amanda o Angelica, föräldragruppisar


Elliot myser med mammas moster Aina

Dagens bilder 20090207


Elliot Chillar med dom stora grabbarna!


Elliot fick låna kusin Jerrys mössa! :D


Elliot står själv! Länge!


Elliot o farfar myser

Dålig uppdatering

Min söta sambo talade om för mej att jag inte hade nån blogg mer. Om man har missat blogga i två dagar så ska alla läsare ha försvunnit menade han! Jag hoppas att de inte är så!

HUr som helst så va vi på kalas i lördags kväll. Elliot somande på vägen dit så han sov typ mellan kvart över 17-18 ( i bilen och en stund på altanen). Sen var han med och busade med dom stora grabbarna i soffan och fick två bollar såklart som han tyckte va sååå kul! Jag såg på han att han ju va trött men han ville ju inte somna och lämna de roliga! Så han va alltså vaken fram tills vi åkte hem klockan 22. SOmnade som en stock i bilen och sen va de bara att klä av honom och lägga honom i sängen när vi kom hem.. :)
När vi åkte hem sa Henkes faster Carina; "Ja, men då får ni ju sovmorgon i morn när han somnar så här sent." Bra tänkt sa jag men så funkar inte Elliot.. har aldrig gjort! MEn gissa om jag blev förvånad vi sov till tjugo i nio! :D såå skönt!

Vi vaknade upp och åt frukost, och sen började jag städa! Och när jag plockade upp, rev Elliot ner! Så de va rätt DRYGT att städa med honom i hälarna hela tiden! Men jag fick väl de ganska snyggt å städat iallafall tills Carina (inte fastern) kom med kläderna halv 14. Jag hade alltså Me & I-Party! Sen droppade de in folk. Men ändå inte alla som borde ha kommit men vi började iallafall.. Med tanke på att de kanske kommit typ 2 dm snö under natten och folk som sa att "våran" parkering va full så gissade jag (eller hoppades) att de skulle komma nån eftersläntare! Och det gjorde det! Men 10 pers va vi och vid 11 och fler fick man mer rabatt! så typiskt!! Jaja de blev lite shoppat iallafall från mej och från flera andra så de va ett lyckat party! Med goda vänner och gott fika! ;)

Idag ställde jag klockan halv 8 för jag skjulle hinna upp och sätta på datorn och ha Anna på MSN och sen ringa och boka babysim3! Klockan 8 börjar Anna ringa (hon skulle boka för oss båda) men de va ju upptaget på en gång! Så tillslut satte jag mig också vid telefonen och började ringa! efter typ 20-25 minuter kom jag till kön! :D Så jag bokade in oss båda i babysim3-grupp på måndagar klockan 12!  kanonbra!
Sen åt vi frukost och sen busade vi lite och sen fick Elliot lite tidig lunch innan vi (jag och Elliot) tog bussen till stan! Hade fått tips om en affär som skulle ha billiga overaller! Vi ska ju åka til stugan och där är de snö och de är kallt så Elliot behöver en redig overall.. Och sagt å gjort så gick jag dit och köpte en overall för 100 spänn! :D Men sen köpte jag ordentliga tossor o vantar till eftersom de inte var nå tossor till overallen.. Så han inte ska frys om fosisngarna!

Sen gick jag på HM och letade efter en ny mössa när jag fick en rabattkuong stoppad i handen, 20% på valfri vara! Så jag köpte den där vårjackan som jag gått å kollat på! :D Och så hittade jag ett par så söta skor på Din sko! JA de va REA på dom också! Jag är så förbannat bra på att hanlda på reor! ;)

Sen togvi oss till Kristiansborgsbadet och träffade där Teres o Tindra! Elliot fick lite mellis och vi fikade lite! Sen kom Anna o Nova också och käkade lite mellis innan Nova o Elliot skulle simma!
Förra veckan när vi inte va på simmet så fick dom dyka själva, så de gjorde Elliot idag coh de gick superbra! Han ville inte sitta still på madrassen utan ville bara dyka i hela tiden fort fort! Sen dök han under och sen när han kom upp så skrattade han bara! Sen övade vi på långa torped-dyk! DOm ska simma ganska långt under vattnet alltså.. men Elliot är lite lat så när jag skjuter iväg han under vattnet så tycker han att de räcker med den farten! ;)  Så nästa gång ska vi låta han simma lite längre så han själv får ta i och sparka lite!

Nu ska jag ladda upp lite bilder i ett annat inlägg!

Dagens bilder 20090206


Alla barnen


Full diskussion!


Hemma och busar! :D

Bara bus

Idag var vi till Freja och hennes mamma på Bäckby och busade med henne och 6 andra bebisar och självklart va deras mammor även där :P Fick jättegott fika och barnen busade på jättesnälla mot varann! :) Alla bebisar börjar bli så stora! Den första går ju redan!  TÄNK va tiden går fort.. !
Vi var där några timmar och sen åkte vi med Ludvig och hans mamma hem! Elliot somande som en stock i bilen men vaknade såklart precis när vi kliver innanför dörrn! Men, men de räckte tydligen för honom!
Så vi åt lite mellis och sen busade vi som tusan inne på hans rum! De är så kul att se, för de räcker med att vara borta och leka med anbdras jäääätteroliga saker för att han ska tycka hans saker är roliga igen! :D

Ja sen blev de gröt och bad som vanligt ocgh sen i säng och som sagt så somnade han på en minut! Eller ja han blev tyst efter en minut! Men nu har han vaknat några gånger ikväll... hans jävla hosta! FÖRSVINN LÅNGT BORT! usch! Funderar på om jag ska prova ge han ventoline bara på kvällen.. men vill inte trycka i han en massa skit heller egentligen.. hoppas hostan pyser!

Nu ska ni få lite bilder!

1 minut???

Ja, nu har de gått 1 (två då eftersom jag öppnat en här sidan osv.) minuter sen jag la Elliot och gick ut och de är tyst därinne! :O JÖSSES! I love my way of 5 mm! :D

Det funkar!

Eller ja, han sover iallafall och sen om de är våran fina "fem-minuters-metod" eller nått annat det låter jag vara osagt!
Han somande iallafall ja typ 10 över 18 i går och sov UTAN ett anda uppvak till halv 6, och sen till 7 i våran säng! Men bara det att inte väcka oss åtminaståne mellan 18-05.30 är ju helt suveränt! :D

Nu frulle, sen ska vi åka och fika med andra mammor o barn!

Dagens bilder 20090205


BusNova under bänken ;)


Elliot ville inte vara sämre ;)


Klättrar o klänger på bollhavet


hihi


Nova o Elliot väntar på mellis


Så fin, älskade rackarunge!


I adore u..


Läser (???) boken :D

Dagens outfot 20090205


Smutsig, men body, byxor i strumpor från Villervalla!

Saker man inte pratar högt om

Idag har vi varit med Anna o Nova på busborgen! Inte alls planerat. Vi hade som planerat att åka till Pinglan på rytmik, men när vi väl kom dit så satt de en lapp på dörren att de va inställt idag pga sjukdom... Så de va ju  mindre kul! Men ingen av oss ville ju bara åka hem, så vi filurade lite och tillslut hamnade vi på Busborgen! Först så busade vi en massa, och både Elliot o Nova tyckte de va superkul (såklart!) och busade en maaassa! Sen tog vi lite fika och dom små fick mellis!

FAN OCKSÅ! Grannarna borrar i väggen  i ELliots rum! Han som precis har somnat som en klocka! FAN FAN FAN! Vaknar han inte nu så ska jag tro lite grann på gud.. :P

DÅ kan jag ju lika gärna ta och berätta att jag i tre kvällar kört en egensnickrad variant av 5 minuters metoden på Elliot! Och jag vill INTE ha nån skit alls, så ni som vill säga nått skitigt kan låta bli det tack!
Första kvällen började jag som de står att gå in var femte minut men de va ju dödsdömt! Så fort jag gick ut igen blev han ju skitarg och så tog de ett tag att varva ner och då va de dags att gå in igen.. så till slut gick jag inte alls in och då lugnade han sig rätt fort och somnade, men de tog alltså allt som allt 40 minuter!
Igår gjorde vi samma sak och det tog en 15 minuter, lite gnäll såklart men helt kontollerat! Idag tog de 9 minuter och bara lite gnyande! Så de går ju helt utan tvekan åt rätt håll och han sover helt okej om nätterna! I går vakande han till vid 20 men somnade på en gång och sov till 4, då pappan hämtade honom och så sov vi till 8 i morse!
Eller ja.. vi och vi,.. JAG kan INTE sova.. blir så förbannad på mig själv! VARFÖR kan jag itne sova när Elliot nu sover bra!? OCh inte blir de ju bättre när man ligge roch tänker att "NU måste jag sova när han sover! Skynda somna!".. jag som aldrig ahft problem med att sova innan.. Men när jag gick å la mej i går så var jag JÄTTETRÖTT, men ändå kune jag inte somna,. och så vaknade jag sjuttielva gånger..

Helt otroligt men jag måste väl tro lite på gud då som jag skrev! Elliot vaknade inte!! TACK John Blund.. Erkänner att jag tror lite mer på honom än på gud...

Nu ska jag kolla på "Unga mödrar" och fixa dagens bilder! Så jag återkommer sen med bilder från dagen!

Dagens bilder 20090203


Alla tre små, Elliot, Nova o Werner


Werner


Nova


Nova o Elliot snackar


Nova visar Elliot hur man kryper (?)


busbus

Werner

Elliot sov 1½ h på förmiddan idag! Jag som hade helt klart för mej vad vi skulle göra när för att vi skulle hinna i lagom tid tills vi skulle åka fick lite problem med planeringen kan vi säga! Han sover ju ALLTID bara 20-30 minuter på fm. Men både igår och idag har han sovit läänge! Så nu ska vi nog försöka hålla honom vaken till lunchen så får han sova efter. För han sove rju typ inget på em då istället.. och jag vill hellre ha honom sova länge på em! Men med lite omplanering så blev vi bara liiite stressade till slut så de gick rätt bra ändå ;)

Idag var vi ju som sagt med Anna o Nova till Karin o Werner! Vi hade superkul och barnen busade jättefint! VI fick supergott fika och snackade massa gojja! ;)

Ska fixa lite bilder från dagen också!

Helt ok natt

Elliot somnade som en stock strax efter 18. Vid typ 21 gick pappan in och stoppade in nappen och gick ut på en gång igen, sen sov han till 3 och pappan gav han nappen 2 gånger, sen sov han till halv 6, fick komam till våran säng och somnade på stört och sov till 7. SÅ kankse de blir bättre nu igen efter all sjuka! Jag hoppas innerligt på det!

Idag ska vi ju till Karin och Werner och de ska bli så kul! Man blir lite ensam när man måste vara hemma med sjuk bebis och sjuk sig själv! Så de ska bli så skönt att träffas och snacka gojja! ;)

Nu sover elliot så jag ska nog spana runt liite till på datorn och sen plocka ihop lite saker vi ska ha med idag! KAMERAN får jag INTE glömma! :D Senast jag såg Werner va han bara en liten skit! ;) nu är han nog något större!

So long!

Familjen Annorlunda?

Jag som många andra har nu tittar på Familjerna Annorlunda! Jössses! :D Men också härligt! MEn aldrig att jag skulle ha 8 eller 10 barn.. Jag vill ha två, och sen möjligtvis en sladdis när Elliot börjat i skolan, men de räcker. OK att man kan få som på tvn, trillingar. DÅ skulle vi i sänt fall ha 5 ungar men då skulle de INTE bli fler! Vi skulle aldrig ha 10! :D haha

Idag fick pappan sovmorgon, han sov till halv 12! Och sen efter lite bus så kände jag att jag behövde gå och vila.. Så klockan 1 gick jag och la mej och vaknade till 3 och tänlte OJ nu måste jag gå upp! Men måste ha somnat igen på stört, vaknade halv 4, somnade o vaknade kvart i fyra och fick verkligen kämpa för att inte somna igen! Jösses!  Hur kan man bara soova o sova?? Aja.. jag mår iallafall bättre nu!  :D

Pappan hade vart ute o promenerat idag också men de hade ju jag ingen aning om ;)

I morgon ska vi åka hem till Karin o Werner med Teres o Tindra och Anna o Nova! Ska bli så kul! Va vääääldigt längesen vi träffades allihopa! :D MÅSTE ta ett kort på alla fyra!

ska nog hoppa i säng snart! Elliot har inte vaknat upp en enda gång ikväll! Ännu! hurra!

Dagens outfit 20090201

Body o byxor från Lindex!

sjukstuga igen

Denna gången är de MIN tur.. Suck! Jag vill bli av med ALL jäkla sjuka nu.. Vill inte ha nå mer här! Tack!
BÖrjade i går kväll och kände att de inte alls va bra, och i morse va de värre. Så Henke gick upp med bebisen och jag fick sova. SÅåå välbehövligt.. Sen gick jag upp och åt frukost och sen åt Elliot  lunch och efter lunchen ville pappa ut och promenera. SÅ han tog Elliot och gick ut så mamman fick vila! Efter 2½ timme kommer dom tillbaks! haha då hade Elliot somnat och inte vaknat på två timmar, och pappan ville inte väcka honom och bära upp honom.. Så pappan hade gått två varv till anundshög och lite fram och tebax här hemma.. hihi. TOk! Men mamma som hemma och Jotte sov i vagnen! GULD! ;)
Ska gå och sova nu och hoppas atrt de är bättre i morn.. Om inte så får pappan bada själv med Elliot.. Men jag följer nog med iallafall.. om jag inte är dösjuk med feber.. ;)
Natti!

RSS 2.0