Totalt vecka 22; 38,5 km

Ja jag får lägga på ytterliggare 3,5 km för vi gick hem från farfar nyss. :)

TOTALT i vecka 22: 38,5 km!  HELT OKEJ!





Ni får mer info om dagen och lite bilder senare! Nu ska pappan mata och natta Elliot och jag ska slänga mig i ett bad!

Motion

Ja jag hann med rundan precis innan mormor kom. Vi mötte henne på parkeringen utanför! hehe
Så jag får lägga till 5km på veckan! Dagar som denna får man gå på morgonen om man ska orka! Är ju tvärvarmt! Funderade på att gå till farfar sen, men jag tar nog bussen.. Blir väl dyngsvettig annars.. och ÄNNU mer röd förståss också..

TOtalt i veckan: 35km

Sovdags

Efter natten som var så ska jag nu hoppa i säng och BE till John Blund att han behåller min son i sömnens land iallafall fram till 5! TACK å en trött mammas vägnar, för några härliga timmars sömn.


Jag har i planerna att hinna gå rundan en sväng innan mormor kommer i morn fm.. Får se när vi vaknar och blir färdiga!


TAGE 3 år idag!!

Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag?
NEJ de är ingen vanlig dag för de är Tages 3-årsdag!
HURRA HURRA HURRA! :D

Han uppmärksammades ju på bilddagboken, men självklart måste vi Hurra våran Tage även i bloggen! :D


Den första gång vi såg dig!


Han va sååå kelen.. :)


Hur söt för man bli??


Tage i sin bästa låda ;)


En riktigt skön låda ;)


Sööt


Tage Tigerrrr ;D






Födelsedagskatten på sin födelsedag :D

Att göra

31 maj , fm; mormor kommer, em; till farfar
1 Juni, BVC kl 13
3 Juni, Porträttstudion 10, kanske kalas?
5 Juni, Strömsholm
6 Juni, Strömsholm
7 Juni, Strömsholm
8 Juni, Kalas för Angelica
9 Juni, Åker till stugan
10 Juni, Mamman blir 26 år! ;)

Kräfta?

Lite lagom solbränd är man ju efter dagens underbara väder! Träffade mormor vid marknaden halv 11 och vi gick lite och kikade och försökte få Elliot att sova. Han somnade inte alls utan låg å spanade på allt kul! :P Så då bestämde jag att vi skulle käka lunch först och sova sen, så vi satte och i skuggan och mumsade. Sen va Elliot helt slagen så han somnade rätt fort sen. MOrmor och jag tog några varv till inne på marknaden men sökte sen upp skugga igen. Sen när klockan närmade sig 13 så gick vi för att kika på Västerås Rodeers! Amerikansk fussboll! Har aldirg vart på nån sån match innan, och ja de är väl en synnerligt lustig sport. ;) SMäller på bra. Men jag greppade inte helt allt som hände, men hur som helst så va de en upplevelse! ;)

Hur som helst så har jag vart en heldag i solen UTAN solskydd! AJA BAJA mig! Jag är rätt röd ja.. och ja de gör rätt ont.. Men, men..

Elliot har börjat hosta lite igen om nätterna, men inget man märker av alls (förutom när han sover dagtid) annars. Inge förkyld eller så heller.. Han fick Ventloline när han gick till sängs, men jag hör honom med jämna mellanrum därinne.. plutten..

Motion

Inte mycket med iallafall 3 km har jag avverkat i stekande sol idag.. Jag är HELBRÄND. aj aj..
Så med dessa 3, blir resultatet, med en dag kvar:

Totalt i Veckan: 30km!

Gomorgon!

TUR att de är så underbart väder och attt de är så ljus och härligt för annars hade jag varit levande död för tillfället! TÄNK va lite sommar och sol kan göra!

Elliot har sovit skitilla inatt! Vaknade typ 4 gånger mellan 00-01, och sen vid typ 02.15. Då hade jag gjort i blöjan så de va ju bara upp och byta blöja och sen va ja sååå trött så han fick komma in till oss och sova.. Trodde jag! Han har vart så envis! Knölat o hållt på fram till typ kvart i 4. Sen vaknade han 6 och skulle upp! ELLER HUR!?? Fick honom att sova till 6.30....... Så som sagt så är de tur att de är SOOOOOL o värme!

Nu ska vi alles strax gå ut och bege oss mot marknaden. Eller ja, jag ska promenera lite först så kanske Elliot iallafall får sova lite.. :)

TREVLIG helg på er allihopa!

Välkommen till min nya design!

Som inte helt är färdig men änbdå! ;)

Och med den vill jag önska alla läsare en underbar SOMMAR! :D

Nu ska jag gå till sängs men fixar de sista i morn! :)

NY design!

Ja jag jobbar på en ny design på bloggen! Så om du trillar in här och de ser lite skumt ut så är de bara jag som provar o donar o fixar! ;) Bara så att ni vet!

Min nya vän

Jag hittade en fin vän när vi promenerade i morse.. ;)






Dagens bilder 20090529


Elliots slapparstil ;)


tok






bebismöte ;)


storgrävarn



Sol o sommar!

Uuuunderbar sdag idag! STRÅLANDE sol heeela härliga dagen!
Efter lunch begav vi oss till Djäkneberget ocj busade med kompisarna! VI hade såklart supermysigt och barnen lekte så snällt! Men vilken gangster Elliot är! Han är högt och lågt! Dom andra satt realtivt snällt i sandlådan med några få undantag att dom vandrade iväg en bit men Elliot skulle vara ÖVERALLT! Han klättrade på stenarna och försökte klättra upp på de lilla berget där och röjer överallt.. Jöösses! ;) Men de är härligt!

I morn ska vi nog en sväng på marknaden iallafall... Annars vet jag inte.. hm..

Bilder kommer nu!

Motion

Ja jag gick en sväng på Djäkneberget idag när Elliot skulle sova innan vi skulle busa med kompisarna!
Blev 3 km iallafall.

Totalt i veckan: 27 km




ps. Nu ska jag pyssla med nya vagnen (!!) innan de blir mer bloggande och foton! ds.

Motion

Hela familjen va ute och morgonpromenerade här nyss! Så soligt och skönt!
Blev samma runda som i förrgår, så jag lägger på 5 km till på veckans 19.

Totalt i veckan: 24km

Nu säger...

705288357acf9856d56b03b89c884f8a.png

Nu säger Tage och jag gonatt! .


Idag

fick mamman sovmorgon! Elliot o pappan gick upp 7-7.30 och jag somnade om och vaknade igen vid 8, men tyckte att jag kunde vila lite till... Jag vaknade nsta gång 10.15! Har nog aldrig sovit så länge nångång ;) Men de va rysligt skönt!
Sen på em åkte jag och Elliot till pinglan och babyrytmiken! Elliot smackade till en brud som ramlade i golvet och blev ledsen! ;) Ok nä han smackade inte till henne han ville mest bara känna och hon va inte beredd så hon tippade.. :) men de såg lite kul ut! :D Elliot gillade ju sången som vanligt och han börjar ÄNTLIGEN gilla Bomsickabom-låten! Eller ja gilla är väl å ta i , men han flinar iallafall istället för att gråta! ;D
Sen fick vi mellis och sen när vi skulle bege oss hem så VRÄKTE regnet ner.. vi väntade lite och regnet avtog. Vi klädde oss och skulle gå och då öppnade sig himlen igen! De vräkte ner både regn ocg hagel! Jag behöver väl inte tala om att vi väntade lite till ;) Sen kom solen iallafall!

Nu ska jag kolla in potatisen jag satte på plattan!

vi prövar...

604b73e6e89ead98cd1e53a6222c3d90.png

vi prövar med att blogga via sms.... Dagens outfit: tröja från villervalla och byxor från nameit.


SMS-blogga?

Kan man göra de här på blogg.se? Hur i sånt fall? Jga har letat men hittar inget nånstas! Kanske inte funkar? hm..

Motion

Idag har det bara blivit ca 3 km.

Totalt i veckan: 19 km

Soligt men blåsigt

Nu har Elliot ätit lunch och ligger nu och sover. Jag åt lite lunch och pappan frukost nyss.
Jag har fått mail från stället där vi köpte vagnen och första mailet stod de att jag behlvde göra om min beställning eftersom det blivit nått tekniskt fel. Jag gjorde om beställnigen och som de stod i mailet så "köpte" jag en gul vagn istället eftrsom våran turkosa förvunnit från sidan men att dom hade plockat undan den turkosa till oss så jag skulle skicak nya ordernummret tillbaks i mailet så skulle de fixa sig.
Jag gjorde en ny beställning som sagt och mailade nya nummret och frågade sen vad som sulle hända med betalningen eftersom jag nu nu betalt två gånger. Då fick jag svar tillbaka att jag skulle få tillbaka summan för första vagnen inom kort, vilket ju va bra men så stod de också att mitt i all strul så hade den turkosa vagnen varit kvar för länge på deras hemsida och fanns alltså således icke kvar, så jag skulle få en 09:a i turkos/lime istället! Och jag tycker den vagenen är hur fräck som helst så jag klagar då inte! ;) Jag skulle alltså få denna till rea-priset trots att den inte alls va på rea. Ska bli spännande när vi får hem den! :D


bilden lånad från www.babyland.se

Motion

Jag tog Elliot i vagnen och gick ut när pappan skulle fortsätta sova idag på morgonen. Vi mötte på Marie med Freke (hund) precis innan man kommer in på grusvägen här b orta och dom hängde glatt med på våran promenad!
De blåser STORM ute men de va skönt ändå! Förutom sista streckan där man gick i motvind rejält! aja.
5 kilometer blev de iallafall.

Totalt i veckan: 16 km

Mobilbilder

Bilder tagna med min nya mobil! Helt ok tycker jag! :)





Fotografering o shopping

I morse gav vi oss iväg redan klockan 9! Hade tid hos fotografen klockan 10 men tänkte få Elliot att sova ordetnligt innan. Tog bussen ner på stan och sen gick jag runt på djäkneberget och försökte få lillbusen att sova! Men icke att han ville de! Knasunge! ;) Aja, vi fick strunta i sovstunden och begav oss sen till Porträttstudion för ettårsfotografering!
Elliot skötte sig trots att han va trötter! :) Han hade sina fina nameit-jeans på sig och vita stjärntröjan från Villervalla + den vita solhatten med stjänror på från VV. Så söööt! :D Sen tog vi bilder utan solhatten, och sen utan tröjan med en mössa med stjärnor från VV! Tror de kommer bli sååå fint! Kommer bli svårt att välja bilder!

Sen när vi va klara där så mötte vi upp Anna o Nova på stan! Vi traskade omkring heeela eftermiddan på stan så jag har faktiskt ltie ont i fötterna nu! ;) hihi Men trevligt som vanligt! OCH nått som inte är vanligt är att jag handlade kläder till mig själv! Men gudars vad jag behövde det.. Har ju typ inget att ha när de blir lite varmare nu!
Sen fick jag min SMS-avi om att telefonen var framme för att hämtas! REDAN! :D Beställde den ju på nätet i går vid typ 13-13.30 och idag typ vid 13.30 fick jag sms:et. WELL DONE! Jag har såklart suttit och fipplat med den redan! ;)
Ska prova ta lite bilder på olliak saker och se hur bilderna blir!

Aja nu lär jag vika tvätt! Kuljul!

Motion

Har försökt använt Eniro och tagit reda på sträckan för dagen och den kom upp i ca 5 km idag. Jag gick runt på Djäkneberget för att få Elliot att sova innan fotograferingen.. men tror ni? nä just.. :P

Totalt i veckan: 11 km

Bilder 20090525, Utebus


Våran solstråle! (med äpple på hela tröjan)









utebus

På em idag så käkade vi först ltie melllis innan vi gick ut till kompisarna!
De va hyffsat stekande i solen men de va skönt!
Barnen busade och mammorna snackade skit ;) nej då, inte så mycket skit faktiskt. :)
Elliot sov inget alls på em så han va supertrött vid 18 så han fick hoppa i säng typ 18.20 och somnade fort.

Idag har vi bokat tågresan till stugan, vi åker den 9 juni och stannar över midsommar. Just nu lutar de nog åt att vi får låna ett mobilt bredband så vi kan hålla lite kontakt med omvärlden ;)  Men vi kommer ha såå skönt och kul och underbart! :D

Fina stugan


Utsikten från tomten.. :)


Nu ska jag ladda upp lite bilder från Idag!

Föresten så lyckades jag också handla en  ny mobil till mig själv idag! :D Jag behöver verkligen en ny!



En ny vagn

Ja vi bestämde oss nu för att köpa en paraplysulky för våra resor till stugan med tåg och så ska vi åka till Göteborg i sommar med tåg och behöver en som man lätt kan fälla i hop bla. Vi kom fram till denna, och så gjorde de ju inget att den va till halva priset på babyland.se! Dock är våran vagn helturkos, men jag tror vi köpte den sista för den försvann senare från listan ;) Men vagnen är densamma..

BILD

Promenad

Idag på morgonen tog vi, mamman pappan och Elliot en promenad till Hälla och handlade lite på Maxi.
De va så härligt väder, eller ja de är det ju fortfarande! :) Soool å varmt!
Blev ca 6 km i dag på fm.

Totalt i veckan: 6 km

Bilder; presenter


Duplo från Nova o TIndra


Sandleksaker och badleksaker från gammelfamor MÄrta


Från morbror Robin


Från mamman o pappan


Från fam. Karlsson/Persson


Kissboken från Werner med familj


Från familjen Bohlin


Från Fam Sahlström/Eriksson


Från Bohlins och Jansens


Från kusin Frida


Söt bok från mamman o pappan! ( Ja den jag vann tidigare i bloggen)


I boken :)


:D så sött


Badcape från Joyce o Jessica


Från Farfar med familj


Från Tindra med familj


Från Amanda o Angelica med familjer


Från mamman :D

Bilder: 21 Maj, Dagen då vi blev föräldrar till en ettåring!


Paketöppning i sängen!


Tage va med såklart och Elliot tycker Tage är såå rolig :D


Mamman hade blåst en massa ballonger och hängt upp :D


haha dom fina tårtorna ;) Jag är inte vidare på att baka tårtor :)


Sen kom Nova! :) Och Elliot leker med sin nya fina bil :D


Elliot, Werner med sin pappa och Tindra med sin pappa!


Elliot öppnar paket från Tindra m. familj :)


Tindra


Mamma Anna och Nova


Amanda med sin pappa och ANgelica med sin papap och mamma


Mamma Karin o Werner och mamma Anna o Nova


Tindra med mamma o pappa


Elliot fick stort paket


Folk överallt ;)


.. mer folk..


.. ännu mer..


..foolk..


många va de ja..



No time

Har vart lite att göra senate dagarna så jag har inte skrivt nått, men men! :)

Idag kom Bart över och kaklade sista lilla i köket så nu är de väl typ helt klart. ;) Sen kom Linda hit och hon och Henke lagade mat, tosk med äggsås som vi sedan åt på balkongen. Elliot sa att de itne va de godaste han ätit i sina dar! ;) Men de va väl första gången han åt de så han får prova några fler gånger sen :)
Vi har även tvättat 3 maskiner mellan varven här, så de hänger tvätt på hela balkongen :)

Vi måste byta de fina halsbandet också som han fick i present, för jag har med hjälp tagit reda på att han inte är Oxe utan Tvilling. SÅ vi måste byta till tvillingen :)

I morn kommer Elliots farmor hit och Knorre så ska vi hjälpa Emil (henkes bror) igen att kika på en villa. Har väl skrivit de förut men Emil jobbar alltså i Kina och har lite svårt att gå på visningar här i Sverige ;)

Aja nu ska jag dona lite med annat!

Ny fotoblogg

Nu har jag även gjort en fotoblogg för mina bilder. :) Jag ska fixa och dona lite med bloggen så den blir snygg och personlig när jag finner tid! Men kika in och kolla, just nu finns dock bara en fototriss men mer kommer!

---->   Hannas FOTOBLOGG

Ut och gå!

Ska försöka göra som min kompis Teres att skriva upp allt jag går och se till att jag går en viss strecka på en vecka.. hm.. Kanske utsätter mig för nått dumt nu men prova kan vi ju göra! ;)
Teres har ett mål på 30 km i veckan, vet inte hur lagom de är? Jag får väl prova helt enkelt! Jag kommer börja i morgon med en ny vecka.. ;)

Våran ettåring!



Ja detta är våran ettåring!

Tänk att han redan nu är ett år! Tiden har gått fort så fort! VI hade en superfin dag med MÅNGA många många besökare. De va riktigt körigt ibland men allt gick jättebra! Ja förutom några missöden som tex stol som ramla i sär så en pappa ramlade i backen, en mamma snubblade och vi fick barnmat i hela köket. ;) och lite sånt! Men annars gick allt gallant!
Vi hade ju öppet hus men ändå lyckades vi få kalas i två omgångar! Så ALLA med barn lyckades komma vid 10-11, och sen fick vi paus i 40 minuter efter kl 13 och sen kom alla andra runt 14. SÅ de va en MASSA folk här samtidigt men alla va så snälla och trevliga så vi hade de jättekul! Såklart så kommer den inlägg med bilder när hag hinner. Ska försöka hinna under dagen! Men nu är Elliot jhär och drar i mig så vi får väl gå och busa lite nu! :) Kanske om vi ska gå ut och gå lite...
Aja! hörs sen!

Elliots första år


En alldeles ny Elliot!


Puttinuttig ;)


Några dagar gammal på neonatal med övervak




EN månad







TVÅ månader




TRE månader






FYRA månader













FEM månader






SEX månader




SJU månader






ÅTTA månader






NIO månader




TIO månader




ELVA månader






TOLV månader = ETT ÅR
I morgon fyller våran stjärna ETT helt år!
Så i morgon får ni bilder på hur han ser ut när han är ETT år! ;D

Go morgon

Pappa o Elliot myser i badet. hehe Pappan badade när vi kom in där och skulle byta blöja på E. Och han älskar ju att bada så han stod bredvid och plaskade ner hela sig så då fick han hoppa ner till pappa och busa lite! Ja utan jamas förståss ;)

När dom är färdoga ska vi äta frukost och sen ska vi ner till stan till tio och möta upp mamma Maria o Amanda och mamma ann-Maria o Angelica. Sen på em ska vi alla till BVC för avlutning på föräldragruppen. :)

Nu ska jag plocka upp Elliot!

Nystädat i bilder

KÖK












HALLEN:




Elliots rum:


Elliots kammare:


Badrum:




Vardagsrum:








Den stängda Dörren til lilla rummet, allt ni får se av de:



haha ja ni får kika in liiite lite då :P


oooooooo OKEJ jag bjuder på den här! ;D
Kan ni se min symaskin? mitt skrivbord? mina pysselsaker? hm..


Mission Completed?

Köket: Dammsugit, torkat golv, fyllt diskmaskin, torkat skåp, torkat bord, plockat undan.
Status: FÄRDIGT

V-rum: Plockat undan, flyttat bort saker, rensat, dammsugit golv och soffor, torkat golv.
Status: 99% färdigt

S-rum: ställt in en massa skit ;), städat undan lite
Status: 50% färdigt

Hallen: undanplockat, dammsugit, torkat golv.
Status: FÄRDIGT

Lilla rummet: haha :P DÖRREN har jag stäng ja! ;)
Status: FÄRDIGT


Har fotat allt utom sovrummetm för de är inget att se just nu.. ;)

SNART kommer älskade ungen hem! :D

Misson 3, 4, 5, 6 & 7

Köket: Dammsugit, torkat golv, fyllt diskmaskin, torkat skåp.
Status: 98% färdigt

V-rum: Plockat undan, flyttat bort saker, rensat
Status: 75% färdigt

S-rum: ställt in en massa skit ;), städat undan lite
Status: 50% färdigt

Hallen: undanplockat
Status: 75% färdigt

Lilla rummet: haha :P DÖRREN har jag stäng ja! ;)
Status: FÄRDIGT

*pust pust pust* Borde äta nu.. hm.. :)

Musik

Now Playing: Arvingarna - Kärlekståg

haha vilka minnen! :D HIttade mina gamla skivor i hyllan! ARVINGARNA va bäst! :D
Hur kan man komma ihåg låttexter efter typ 10-15 år? :D

Mission Two, Completed!

Elliot rum, helt och hållet!
Status: FÄRDIGT

NU: Några minuters paus

Misson one, completed!

BADRUM från topp till tå!
STATUS: FÄRDIGT

*pust*


Fortsättning följer.. Med bilder när dagen är slut ;)

Städdags

Musik på högsta volym. Sen städa hela jävla lägenheten!
Elliot har precis åkt iväg till faster Eva. Jag ska ta 15 mninuters vila innan jag ska dra igång dagens projekt! Alltså städning. Måste städa egenltigen bara för att men okcså för kalaset på torsdag! :D SÅ jag ska röja röja röja.. Inte helt upplagd för det, men med BRA musik så går man igång på de mesta ;)
Ska på nån trevlig paus senare idag slänga in bilder från helgen! :) Promise!
Nu 15 minuters innan de brakar lös! ;)

Dagis

I dag på förmiddan va vi ju och hälsade på dagiset vi fått erbjuden plats på.  Och jag kommer itne ihåg om jag skrev men på pappret stod iallafall att vi fått platsen från den 25 MAJ och vi ansökte om en plats i augusti och att om vi tackar JA får betala redan från MAJ.
När vio kom hem ringde henke och frågade och då sa dom på intagningen att om vi tackar ja på den här platsen så ska han vara på dagis redan då den 25. Och de blir ju så himla knas! Sånt fall ska han skolan in den 25 Maj och sen åkler vi till stugan typ 9 Juni och är borta minst 2 veckor.
Men iallafall så sa dom även där att de FINNS plats till ALLA som vill ha en plats i Augusti! SÅ vi tackade NEJ till den här platsen men står kvar i kön till antingen Östra eller Soltorpet. Så får vi se vad som händer. SÅ n u ska vi i allafall ha en UNDERBAR sommar! :D Så tar vi dagis i höst!

På em kom farmor och Knorre över en svägn innan de bar iväg för att kika på ett radhus till Emil! (Henkes bror som nu jobbar i Kina). Emil ville att vi skulle gåallihopa och sen tala om var och en vad vi tyckte och ta en massa kort. Så sagt och gjort! De va ett väldigt fint radhus i fint skick MEN de va himla trångt kändes de som!  Men vi får väl se vad Emil säger. :) Spännande!

I morgon ska Elliot vara hos pappans faster så jag får städa och dona tills kalaset på torsdag då våran LILLA prins fyller ETT! :D

TÄVLINGSBLOGG

Ja jag har gjort mig en tävlingblogg nu äntligen ;) Har pratat om de ett bra tag men aldrig slagit till förns nu! :) Jag har lagt en länk under länkar på högra sidan längre ner i blogen!

Tävlingsbloggen

haha, ja de här är ju kul :D


rubrik

Då har vi varit ute en sväng och gungat lite och lekt i sandlådan. Elliot hade en dålig dag och stoppade flera stenar i munnen så jag tappade tålamodet! Så vi gick en svängmen  sen gick vi in och nu har han ätit mellis och ligger nu för att sova i sin säng en stund. Vi går nog ut igen när han vaknat och gör ett nytt försök med sandlådan ;D

Henke kommer hem till 5 så då ska vi grilla.. Kycklingfileérna ligger i marinad i köket! MUMS!

Balkongbloggeri

Sitter här på vår härliga balkong i solen och myser.

Igår va vi ju till Mariefred och Gripsholmsslott och åkte också de gamla gamla tåget. Vi åkte ju med Henkes farfar, fastrar, pappa och kusiner för farfarn fyllde 75 och han andvänder iallafall inte de man köper till honom ;) så då valde man att göra en utflykt med släkten istället, vilket nog va kul för honom som månar så om sina barn, barnbarn och barnbanrsbarn (elliot). SÅ vi hade en suuuperskön dag i Mariefred och solen sken från en klarblå himmel! Såklart togs en massa bilder så bilder får ni ikväll! :)
ELliot fick sova hos mormor inatt och vi åkte ut till Tillberga och fortsatte umgås med släkten. Vi hade jättemys o kul och spanade in ESC såklart.. :P 2 av 11 hade Norge på topp tre. JAG var en av dom. Grattis till mej! ;)

Oh nu kom Elliot hem. Vi ska nog klä oss och gå ut UT i solen och busa! :)

Maj-planering

16 Maj - Till Mariefred med Henkes släkt för att fira Henkes farfar.
17 Maj - Hopptävling på Stora Ekeby/Hopptävling ponny Sura
18 Maj - Besöka dagiset + farmor kommer på besök
19 Maj - Elliot hos gammelfaster Eva kanske så mamma får städa till kalaset
20 Maj - BVC föräldragrupp avslutning + Baka tårtor
21 Maj - ELLIOT FYLLER ETT ÅR! :D KALAS hela dagen!
24 Maj - Arabutställning, Strängnäs - VIll gärna åka! Ska se om jag kan lura mamma! ;)
26 Maj - Både BVC läkarundersökning o spruta + fotografering på porträttstudion. Samma dag, samma tid. Måste ringa och ändra ena..

Är säkert nått mer också.. så då får jag fylla på listan sen ;)

Bilder; 20090513, Grönbete













Bilder, 20090513, Mysgubbe

Idag fick meningen "Att slappa i soffan" en helt ny mening för mig! :D















Bilder; Elliots rum

Elliot har ett ganska litet och smalt rum och innanför de rummet har han alltså en STOR klädkammare som vi har gjort som en del i hans rum. :)































Bilder; 20090511, Kalas i Hallsta


Elliot på tåget till farmor


Elliot har fått present av faster Mia :)


Ett till paket från faster Mia o farbror Matte


Tack för presenterna Mia o Matte! :)


Farmors finaste smörgåsar till Elliot! :D


Mums va det! Och ja ögonen va ju blåbär.. därav färgen ;)


Sen fick han paket igen, av farmor o knorre


En MASSA böcker! :D Herrn som älskar böcker!


Läser lite :D


Sen blev de dags för TÅRTA


Elliot ska blåsa ut ljuset :)


Elliot får tårta


De va gott!


mums


mm


hihi :D



Bildbomber

Ja nu ska jag ladda upp bilder som jag lovat i flera dagar! ;)
Ska kika på Eurovision och ladda bilder! :)

Dagis?!

Ja när jag kom hem hade vi fått papper om dagisplats! Tänk va stor han är min bebis! Aja försökte ringa nu men de va ingen som cille svara men jag ska ringa i morn bitti och höra om vi inte kan få komma och kolla i morn för dom ville ha svar redan INNAN den 20:e.. Så ja de är snabba ryck.. Men jag antar att vi tackar ja..  :) VI hade dock blivit erbjudna redan från den 25 Maj.. och så stor det och man läste rätt (pappret ligger i köket och orkar inte hämta) att man är betalningskyldig från de datumet man är erbjuden en plats? Även om vi börjar i Augusti? hmm.. de blir de en hel del i onödan i sånt fall.. aja får försöka läsa ordenltigt och sen fråga en massa i morn :)

Sen är de ju också bara EN vecka tills våra lilla bebis fyller ETT år och slutar vara bebis.. :) Vår stora unge!

Idag har vi vart och sjung på Pinglan och jööösses va folk de va.. Jag går inte dit igen klockan 11 för de är alldeles för mycket folk! Å andra sidan ska vi ju börja på på tisdagar nu när E är så stor. :D Vi mötte många kompisar där iallafall så de va jätteskoj!

SKÖNT!

Och så kom dagens för Elliots operation. Klockan stod på 6 i morse. Ellito fick inte äta nån frukost och vi skulle infinna oss på avd.64 klockan 7.30. Vi var där lite tidigt men blev väl mottagna. Vi fick komma in på avd , kikade runt, fick ett tillfälligt rum eftersom alla deras vanilga rum va upptagna. Elliot lekte en stund i dagrummet på avdelningen och efter ett tag kom syster Sara och ville sätta Emla (bedövningssalva) på Ellliot så dom kunde sätta infart sen för dropp och grejer. Hon satte salva i båda armvecken och båda handlederna, och för att inte Elliot skulle dra av så lindade hon lite bandage runt. :D Ellito såg ut som en liten zooooombie! ;) Vi fick veta att Elliot skulle få dropp om ca en timme (vid 9) och att operationen skulle nog inte bli förns vid 11, för dom hade fått in nått akut där emellan.
Så för att göra de bästa av tiden gick vi och busade lite till i dagrummet tills farbror Doktorn kom och skulle undersöka Elliot.  Vi gick till vårat rum och tog av E kläderna och doktorn började undersöka. Han klämmer och känner lite och säger sen att han inte skulle sätta kniven i Elliot idag. :) Hans kula hade vandrat ner på pass långt att de inte fanns nån anldening rill att operera. Risken med operation är ju ändå rätt stor med sövning ocg sånt att man inte gör sånt i onödan.. Så vi blev hemskickade igen! :D
Men innan vi gick hem fick Elliot i sig lite frukt för han va ju huuungrig stackarn! :) Sen somande han på stört när vi kom ut.
Så så va dagen på lasarettet! :D SKÖÖÖNT!

Sen har vi busat både inne och ute idag! :D Så dagen har vart super! Förutom en huvudverk som inte ville släppa.. Och ja,de fanns ju FLERTALET anledningar till huvudvärk för mig; Inte sovit tillräckligt, inte ätit tillräckligt, stress, oror.. ja som sagt.. :)

Nu ska jag försöka lägga upp lite bilder om jag orkar.. :)

Tävling: Simply Colors

 



Tävla om kortärmad body/t-shirt med valfritt tryck på från simply colors hos Studentmamman.

Baddags

ja hemma från bus på busborgen och bus i sandlådan har ungen sand upp till öronen! ;) Så nu ska vi käka gröt och sen blir de hopp i badet så vi får skrubba lilla brummelman så han blir ren till operationen i morn! Återkommer senare med bilder från igår och idag!

SEN får vi inte glömma Eurovision ikväll!! Hejja hejja

OJ

höll på att missa!!! EUROVISION ikväll! :D

Kalas

Igår var vi hos Elliots farmor på hans eget kalas! ;) Doms ak ju åka bort när vi ska ha kalas här hemma så farmor erbjöd sig att hålla i det här kalaset själv, och ja de tackar man väl inte nej till ;) Räcker med de kalas vi lär ha här hemma.
Vi åkte tåg till Hallsta och fick gå från stationen eftersom bilen va inne på verkstan.. Men de va skönt även om regnet verkligen hängde i luften. Promenaden tog typ 40 minuter i rätt lungt tempo. Elliot sov skönt under tiden. Han vaknade lagom när vi svängde in på farmors gata. :)
Elliot åt lite lunch innan Minis o Matte kom och han fick öppna deras paket! :) han fick en boll (som vi ska ta upp till stugan) och en annan grej som jag inte tänker förklara för då blir de bara fel ;) Ni får se bilder sen. Blev ju en maaassa bilder!

Sen fick vi stora supergoda smörgåsar med köttbullar/rödbetssallas, ost/skinka och räka/ägg. Och Elliot fick specialgjorda till honom! :D Såg ut som en katt med mjukost på och blåbär till ögon och gräslök till morrisar. BILDER kommer givetvis sen! :D Så söt va de iallafall och han tyckte de va gott. Sen va de dags för tårta och DEN försvann fort må jag säga! Farmor med pappas hjhälp hade gjort en brnvänlig tårta som vi alla åt av. Gott tyckte vi alla!
Sen fick Elliot öppna farmors paket och det va ju en massa böcker! (Visste vi) Och Elliot som äälskar böcker! Han står här bredvid nu och bläddrar. :) Sen fick han en jordgubbsplanta som vi ska vårda ömt och käka gubbar av sen ;)
Så dagen va jättelyckad och Elliot va jättetrött när vi kom hem, även om de tog ett tag för honom att somna. :)
Sen gick han en hel del i går också. Haha jag ställde honom så han skulle gå till pappa, men han bara svängde av och gick ut i hallen! :D TOK!

Får se vad vi hittar på idag.. Va ju supersoligt nyss.. men inte nu längre.. jag som tänkte gå ut.. får se om regnet håller sig väck.. Elliot vaknade 4 och sen halv 7, så han är ju redan trött. Min plan va ju att han skulle vara vaken till efter lunch och sen sova lite längre då.. men tror jag får lägga den planen på hyllan... KLockan är ju bara nio..
Aja vi får se avd som händer...

Feberfritt

Jaa redan i gårkväll så va han feberfri igen.. Ingen aning om vad de är som gjort att han hade feber igår.., möjligtvis tanden som är på gång? Natten va rätt rörig och han vaknade redan 6 och ville upp så vi gick upp och åt, för han åt inte så mycket igårkväll innan han somande.. vet itne om de va därför han va lite krånglig inatt och vaknade tidigt.. (?)

Aja nu ska vi göra oss redo och åka på kalas. :) Hörs ikväll!

Feber

Ja vi hade lite feber på ungen här på em/kvällen.. 38,7.   Men när jag var in nyss och stoppade om honom så kändes han inte lika varm som innan så vi får se vart de bär hän.. Vi ska ju åka på kalas imorn. hehe Vi ska åka på Elliots kalas! ;D
Elliot ska på kalas hos sin farmor, och kalaset är alltså för honom själv.. så de vore ju skoj om vi kunde åka..

Idag skulle dom ju prova hoppa fallskärm igen.. men dom ringde innan lunch och sa att de blåste för mycket.. TRIST för Linda som bor i Luleå.. Bidde inget alls nu, utan kasnke i Augusti istället..
Men eftersom flera av oss hade gjort fika och picnic så tog vi och åkte till djäkneberget med picnicen och picnickade där. Men då kom regnet om vartannat så nått kubb-spel som va tänkt blev de icke.. Lite synd, men vem rår på vädret?

Nu ska jag slänga mig i sängen och läsa ut boken jag håller på å läser! Tjing!

Bilder; Elliot och ...


Elliot med sin faster


Elliot och farfar


Far och son, mitt allt! <3


Elliot och mamman myser

Tänk va lite matta kan göra!

FÖRE




EFTER





Ja tänk va lite matta kan göra. Mysfaktorn steg MÅÅÅÅNGA steg på en gång. Nu ska vi ha upp en ljusgrej på väggen och en liten vägglampa sen i hörnet.
Och ja vi har våra gamla köksmöbler där ute, möjligt att vi kanske köper nya möbler kanske till hösten när dom rear ut eller så, men inga nya nu iallafall.

FILMER; Elliot går






Mamman håller ett finger i kragen för att hon är fånig ;)

Hemma igen

Ja de bidde inge hoppa för farfar o faster idag.. De klarnade upp men de blåser alldeles för mycket. Så dom har fått en ny tid i morn att hoppa.. får hoppas blåset blåser mindre då. ;) Annars blir de lite svårt för dom att hoppa alls, eftersom faster Linda bor i Luleå och ska nog åka hem redan i morgon dessutom. Så då blir de inge hoppa alls för farfar o faster.

Elliot stupade i sängen på en gång vi kom hem, han va jättetrött.. För sent egentligen för att sova, men de hade inte gått att hålla honom vaken.. Pappan är ju ledig idag så jag är ju inte ensam med att få honom uppe längre ikväll ändå.. Fast om han itne sover så länge så borde de inte va nå problem att somna typ som vanligt ändå. :)

Henke åkte med faster eva o co förbi bauhaus på vägen hem.. Får se om dom kommer hem med nån balkongmatta så vi kan få lite mysfaktor där ute.. en grön jävla plastmatta kan göra såååå mycket på en betonggolv :D

Go lördagsförmiddag

Knasbollen vaknade redan klockan 4 idag och fick efter ett litet snålt försök att få honom att somna om i sin säng komma över till våran där han knöka runt ett tag men sov sen till halv 7. Mamma fick lite sovmorgon till 9 och då skulle pappan gå och sova men han är vaken än. ;) Not my problem!

Idag är tanken att vi ska åka ut till Jo-berg och kolla på Elliots farfar o faster när dom ska hoppa fallskärm! :D Men vi får se om vädret tillåter. Sen ska vi stanna till vid bauhaus på vägen hem och köpa balkongmatta så de blir lite trevligare för oss att vara ute på vår stora härliga balkong! :D

Elliot har gått så fint idag också! Han har gått mellan mamma o pappa och de har gått jättebra! Ska försöka filma senare idag när jag har pappan hemma som hjälp också. :)

See you later

Schyyyy......

















Dagens bilder 20090507


Elliot i nya solhatten :)


Elliot busar med M o T


Mera bus


Har lärt sig hur man gör! Han gör de om och om och om igen ;D



Dagens outfit 20090507


Body Gekås stl 86
Byxor Kappahl stl 80
Strumpor Lindex stl 19-21

Mors dag

Nån gjorde mig påmind om att jag kommer få uppleva min ANDRA morsdag om nån vecka.. Dock känns de nästan som min första eftersom min första mors dag befann jag mig på avd 69 (neo) och allt va lite smått kaos i hjärnan. :)
Elliot låg på sal med övervak, sladdar å skit, och man försökte hitta ett fel som man aldrig hitta. :)



Bjuder på den här fina ;) SLITEN mamma ja.. Orolig, förtvivlad, glad och stolt på en gång!


Elliot får besök av doktorn


Sola gjordes de också :)

FILM: Elliot går



Ingen vidare bra film men bara för att ;)

haha ja äntligen så har han vågat igen min lilla prins! :D Nyss spatserade han igenom halva vardagsrummet alles själv! :D
Han började ju gå själv när han typ va 9 månader, men han pangade i backen rätt illa flera gånger och eftersom han inte lärt sig krypa då så ramlade han ju raklång rätt ner i backen... Så han fegade ur rätt snabbt då och sen dess har han hållt hårt i  min hand och senaste månaden mitt lillfinger eller egenltigen ingenting... Och ÄNTLIGEN så har han vågat släppa och gå.. Innan så har han bara satt sig så fort jag släppt honom! :D

duktig bebis

Ja nu har vi kommit hem från dagens bravader på busborgen! Träffade två från ena "tråden" på Familjeliv.se som vi hade bestämt att vi skulle, sen va de två från en annan tråd som jag är med i där också, så vi slog oss ihop alla 5 (10) när vi åt lunch och barnen busade sen så fint tillsammans! :)
Tänkte ta en promenad hem men när jag kom ut från busborgen så regnade det och jag tappade sugen rätt snabbt. Så nu tog vi bussen hem och Elliot somnade inte på vägen hem så han skulle få sova nu när vi kom hem. :)
Stopppade honom i säng på en gång och nu har han legat i typ 15-20 minuter och pillat den inne och nu somnat! :) Helt tyst och lugn! De är sååå skönt! Som ni kanske sett på sovbilderna jag visat så somnar han med napp igen. Han lärde sig ju att somna utan och de gick jättebra, tills för ett tag sen. Då blev han bara argare och ledsnare för varje kväll.. lagom kan jag ta att han gråter men de blev till slut för mycket för honom och för mig. Jag försökte att jag var inne hos honom och han utan nappar först.. men de funkar helt klart INTE att jag är i hans rum när han ska sova för de blir bara en MASSA TRAMS. Så då gjorde jag så att jag gav honom nappen och gick ut.. gick jättebra tills nappen rasade ur sängen. SÅ nu får han två nappar och de har gått bra! Och han somnar så snällt och tyst. :) Igårkväll la jag honom halv 19 och han satt och pillade på sina mjukisdjur och napparna tills han somnade vid typ kvart i 20. :) SÅ vi kör med nappar så får vi ta den kampen sen när han är större. Han har ju ändå bara nappen när han sover så..

Dagens outfit: 20090506


Tröja Villervalla stl 86
Bxor Nova Star stl 86
Strumpor Villervalla stl 12-18 månader (tror jag)

Morn!

Elliot röjer runt här och slänger allt han hittar omkring sig! Vi ska strax klä oss och bege oss till Busborgen idag igen! VI var där HELA dagen igår. Träffade ett gäng på fm och ett annat på em.
Idag ska vi träffa ytterligare ett gäng barn och mammor där. På em va de några som skulle till nån Öppna förskola, men jag tror vi väljer att gå till Pinglan och sjunga lite där. :D Elliot (och mamman) tycker ju de är megaskoj!

Aja nu röjer Elliot som tusan! Så lika bra att klä sig och bege sig!

Hörs ikväll!

Tipsa mej!

Jag vill ha tips på roliga barnlåtar, eller ännu hellre roliga cd-skivor!
Vad lyssnar ni på hemma med barnen? Vilken är favvolåten?

Tur i oturen

Ja de är ju Hell´s Kitchen sen! TUR att trean funkar iallafall! ;D

min smarta sambo

Ja min smarta sambo hittade orsaken: http://vlt.se/nyheter/1.275110 ......:)

Regn

Idag på em åkte vi till öppna förskolan på Önsta med mamma Anna och Nova. När vi kom dit busade barnen lite och sen bidde de sångstund. :) Efter sången gjorde vi fotavtryck på dom små och jag märkte att Elliot faktiskt har rätt små fötter ;)
Vi åt mellis och busade lite till innan vi begav oss hemmåt.

Å nu skulle jag ju se "jon Kate och 8 barn", men min 4+ funkar inte, precis som några andra, typ 4sport.. hm.. undrar varför!

nä nu blev ja sur!

Tävling; Fantasikompaniet




 "Jag är med och tävlar hos Tess om ett presentkort på 500:- ifrån fantasikompaniet va med du med och tävla HÄR"

Tävling; Blå Elefant




 "Jag är med och tävlar hos Tess om ett presentkort hos blå elefant va med du med och tävla HÄR"

Tävling; Lekvira




"Jag är med och tävlar hos Creyla om ett presentkort á 200 kr hos Lekvira.se.
Var med och tävla HÄR du också."

Tävling; Cool Children


Jag är med och tävlar om ett presentkort från
CoolChildren värde 500:-
Klicka in dig till TUMADRE's blogg och tävla du med!

Tävling; Syster och Bror!





 "Jag är med och tävlar hos Tess om ett presentkort på 200:- ifrån Syster & Bror va med du med och tävla HÄR"

Söndag

I morse åkte vi ut till Mälarcampingen där dom för dagen hade Agility (hundhoppning kan kan förklara det som?). Hade flera "gamla" klubbkompisar som skulle tävla och de va så längesen som vi sågs. Elliot tykte de va jääättekul med alla hundar!
Elliot fick busa lite med Annas Arrac och de tyckte han om.
Sen skulle vi åka till Bauhaus för att inhandla en balkongmatta! alltså en grön fuskgräsmatta. Men de va helt jäkla slut! Typiskt! aja får se senare i veckan då..

I morn är de sista babysimmet! :( Trist! Men vi får gå och simma ändå när vi kan!

Nu bilder!

Totte bakar

Ja Elliot läser en bok nu som heter "Totte bakar". :D Elliot kallades ett tag för Totte av sin farfar. Och baka gillar ju pappan så de är ju bra.  OO Nu läser han Emma och lillebror! ;D Kanske Elliot o lillebror? Ja vi SKA ju ha en lillasyster förståss när vi ska få syskon. Men de är väl sånt man inte får yttra utan att passa sig. Jag vill iallafall ha en av varje, ochd et står jag för! och det betyder INTE INTE INTE att jag tänker dumpa bebisen om vi får en lillebror istället! Så inga såna kommentarer tack. :P
Vi kommer (när de är dags) bli en perfekt familj vare sig vi får en lillasyster eller lillebror. Så länge Elliot är storebror så är allt perfekt!

El Classico

Jag har bara TRE ord ;) :

BAR  CE  LONA!

Dagens bilder 20090501


Busar i sängen när vi väcker pappa :D


hihi tok


Myspojke


På busborgen i bollhavet


Ute o går med bobbycaren


ska åka STORA kanan :D


JÄKLA unge! ;D här har han flyttat kudden och sen klättrat upp på den fö ratt kika ut!


Här har han gjort d eigen! Precis efter bilden trillar han och slår sig...


Hos farfar


Leker med Andreas


Ute hemma i sandlådan :)


busen


VAD har Elliot gjort tro?? ;D

Dagens outfit 20090501


Tröja Lindex stl 86
Byxor egensydda
Strumpor Lindex sl 19-21


Keps från HM tror jag
Tröja Nova Star stl 86
Byxor egensydda
Strumpor Lindex stl 19-21
Skor Din Sko stl 20
Scarf från Teres

Fullspäckat

I morse vaknade Ellit 06.40, de TROTS att han inte fick sov förns 21 i går kväll! skitunge! ;D
Jag gick upp med E så fick pappan sova vidare lite. Vi åt frukost och busade lite innan vi gick in och väkte pappan och busade i sängen! ;) Sen tog vi på oss kläder jag och E och gick ut så Elliot skulle hinna somna en stund i vagnen innan vi tog bussen till Busborgen. Första gången som pappan va med dit! :) Där träffade vi Amanda och hennes mamma o pappa, och även där va de premiär för pappan. :) Vi busade en massa som vanligt och hade jätteskoj! Elliot o pappan åkte STORA kanan, och fick tillslut med även Amanda och hennes pappa och även hennes mamma. :) Jag stod ju såklart för fotograferingen ;) Vi käkade lite luncbh och sen busade vi lite till och Elliot den busen sköt fram en kudde till bänken och klättrade först upp på kudden och sen upp på bänken. NÄr han höll på och hiva sig upp på bänken så  trillar han och slår i.. ja egentligen vet jag itne riktigt vad han slår i.. typ tänderna i överkäken tror jag (?), och de small rejält! Jag fick allvarliga svettningar och frågade pappan flera gånger om de kom blod! Nej sa han först, men sen såg han lite och trodde de kom ur näsan... Men bara lite lite.. så jag tog E och vi gick till toan och torkade lite och de ända jag hittade va att de såg ut som om de kunde komma ytterst lite blid från ena framtanden.. Han grät lite men slutade fort så de kan itne vart för farligt.. ska ringa bvc på måndag och höra om man bör göra nånting... Min skruttunge!

Sen gick vi till Es farfar och hälsade på. Busade såklart en massa där. Vi stora fick fika och Elliot fick mellis.
Sen åkte vi hem och höll låda en stund på balkongen innan jag bestämmer mig för att gå ut med Elliot. :) De va ju full rulle på honom! på balkongen! ;) Vi gick runt huset till den sandlådan och där fanns ju Tor och hans mamma o pappa, Sebbe o Alex och deras mamma, och Mattias och hans pappa, så där fick vi flera att busa med! :)
Vi hade superskoj förutom att Elliot idag (och aldrig annars) fick för sig att käka upp hela sandlådan ! ;) Hoppas de va tillfälligt! Sen tog dom fram godis och vindruvor til barnen (och föräldrarna) och Elliot blev bjuden på vindruva, som han aldrig ätit innan! OCH jösses va han tyckte de va gott! Han hann inte ens tugga ur innan han skulle ha mer! :D
Sen fick vi lov att gå hem och äta gröt och bada, för sen fick vi besök av pappans faster med man och farfar. Bart, Evas man, skulle hjälpa oss borra upp lite saker. Bla en typ hylla i badrummet. Och de är ju han som kaklat vårat badrum så om han borrade sönder nått kakel så fick han väl sätt aupp nytt ;D men de gick kalasbra så nu har vi lite mer förvaring där inne! NÖDVÄNDIGT ONT!
Och medans dom var här så stod Elliot och höll i mig i fingret, och i samma hand höll jag en leksak. Elliot snubblar och slår i munnen igen, fast "bara" i leksaken den här gången och ingen träbänk ;) MEN tror ni inte att han fick blodvite igen! Kom blod från hans lilla läpp. Så vi får väl se i morn om han har fläskläpp. De va inte heller så farligt som tur va.. Men visst får man ångest flera miljoner g¨nger när de händer ens barn nått... usch!

I morn är de hästhoppning på Rocklunda! We´ll be there!

RSS 2.0