Dagis

I dag på förmiddan va vi ju och hälsade på dagiset vi fått erbjuden plats på.  Och jag kommer itne ihåg om jag skrev men på pappret stod iallafall att vi fått platsen från den 25 MAJ och vi ansökte om en plats i augusti och att om vi tackar JA får betala redan från MAJ.
När vio kom hem ringde henke och frågade och då sa dom på intagningen att om vi tackar ja på den här platsen så ska han vara på dagis redan då den 25. Och de blir ju så himla knas! Sånt fall ska han skolan in den 25 Maj och sen åkler vi till stugan typ 9 Juni och är borta minst 2 veckor.
Men iallafall så sa dom även där att de FINNS plats till ALLA som vill ha en plats i Augusti! SÅ vi tackade NEJ till den här platsen men står kvar i kön till antingen Östra eller Soltorpet. Så får vi se vad som händer. SÅ n u ska vi i allafall ha en UNDERBAR sommar! :D Så tar vi dagis i höst!

På em kom farmor och Knorre över en svägn innan de bar iväg för att kika på ett radhus till Emil! (Henkes bror som nu jobbar i Kina). Emil ville att vi skulle gåallihopa och sen tala om var och en vad vi tyckte och ta en massa kort. Så sagt och gjort! De va ett väldigt fint radhus i fint skick MEN de va himla trångt kändes de som!  Men vi får väl se vad Emil säger. :) Spännande!

I morgon ska Elliot vara hos pappans faster så jag får städa och dona tills kalaset på torsdag då våran LILLA prins fyller ETT! :D

Kommentarer
Postat av: Erika - Miliam och Miltons mamma <3

sv: Haha Miliam vägrar sova tidigt! Han kan somna vid 7-8 tiden,men sedan vakna efter 1 timme igen och SKA vara vaken till 10-11 tiden :P Han är vverkligen envis vår pojke :P Har försökt med att lägga han i tid för atthan är så liten, men han vägrar ^^

2009-05-18 @ 21:29:11
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/
Postat av: Hanna

men! va knas det blev med dagisplatsen... hoppas ni får n ny plats i augusti!



kram kram

2009-05-18 @ 21:47:39
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh, vad kul med ettårs kalas!! =) Gratta lillpojken från oss!

Kram

2009-05-19 @ 06:48:24
URL: http://mallemu.blogg.se/

Har du nått att säga mig:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara för mig)

Har du en egen blogg?:

Vad vill du säga?

Trackback
RSS 2.0