SKÖNT!

Och så kom dagens för Elliots operation. Klockan stod på 6 i morse. Ellito fick inte äta nån frukost och vi skulle infinna oss på avd.64 klockan 7.30. Vi var där lite tidigt men blev väl mottagna. Vi fick komma in på avd , kikade runt, fick ett tillfälligt rum eftersom alla deras vanilga rum va upptagna. Elliot lekte en stund i dagrummet på avdelningen och efter ett tag kom syster Sara och ville sätta Emla (bedövningssalva) på Ellliot så dom kunde sätta infart sen för dropp och grejer. Hon satte salva i båda armvecken och båda handlederna, och för att inte Elliot skulle dra av så lindade hon lite bandage runt. :D Ellito såg ut som en liten zooooombie! ;) Vi fick veta att Elliot skulle få dropp om ca en timme (vid 9) och att operationen skulle nog inte bli förns vid 11, för dom hade fått in nått akut där emellan.
Så för att göra de bästa av tiden gick vi och busade lite till i dagrummet tills farbror Doktorn kom och skulle undersöka Elliot.  Vi gick till vårat rum och tog av E kläderna och doktorn började undersöka. Han klämmer och känner lite och säger sen att han inte skulle sätta kniven i Elliot idag. :) Hans kula hade vandrat ner på pass långt att de inte fanns nån anldening rill att operera. Risken med operation är ju ändå rätt stor med sövning ocg sånt att man inte gör sånt i onödan.. Så vi blev hemskickade igen! :D
Men innan vi gick hem fick Elliot i sig lite frukt för han va ju huuungrig stackarn! :) Sen somande han på stört när vi kom ut.
Så så va dagen på lasarettet! :D SKÖÖÖNT!

Sen har vi busat både inne och ute idag! :D Så dagen har vart super! Förutom en huvudverk som inte ville släppa.. Och ja,de fanns ju FLERTALET anledningar till huvudvärk för mig; Inte sovit tillräckligt, inte ätit tillräckligt, stress, oror.. ja som sagt.. :)

Nu ska jag försöka lägga upp lite bilder om jag orkar.. :)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh så skönt att ni slapp operation!

2009-05-13 @ 23:03:03
URL: http://camilla2008.blogg.se/
Postat av: Tessan

va skönt att han slapp operationen =)

2009-05-14 @ 09:31:33
URL: http://ericasmamma.blogg.se/
Postat av: Amanda

Men vad skönt att ni slapp! ^^ Det var juh himla bra!

2009-05-14 @ 09:44:02
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Gud vad skönt att ni slapp operation!

2009-05-14 @ 09:50:49
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Teres

2009-05-14 @ 14:32:38
URL: http://duochjag.babyblogg.se
Postat av: Teres

2009-05-14 @ 14:32:49
URL: http://duochjag.babyblogg.se

Har du nått att säga mig:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara för mig)

Har du en egen blogg?:

Vad vill du säga?

Trackback
RSS 2.0