ååååå



aaaaa kolla här ovanför, ons 08/04!!! VÄÄÄRMEEEEE! :D
Alltså de räcker med 10 grader, men ja SJÄLVKLART hellere 20! :D

Gonatt


Idag blev de visst pippi-stilen igen, med fötterna på huvudkudden ;D


Min fina unge.. <3

Bathtime!


Koncentrerad!


:D


Vart tog bebis vägen?


Nova var ju med såklart


<3



sommartid = sovtid?

Ja tokigt nog så sov Elliot HELA natten i natt! Somnade 19 och vaknade 6 i sin säng, fick komma in till oss och vi sov till halv 8! TACK! Och ge mej mer av detta! ;)

Sen upp och åt frukost och fixade oss och pakade oss redo för babysimmet idag! Åkte som vanligt dit till 11 (vi simmar 12) och åt lunch med Anna o Nova! Sen blev bde dags att hoppa i plurret! Idag skulle barnen bla krypa igenom en tunnel! De va skoj tyckte både Elliot o Nova! :)

Sen gick vi förbi Hemköp innnan vi åkte hem och åt mat och mellis! Sen kom jag på att Elliot inte sovit mer än den kvarten han sov på vägen till badet, typ 10.45-11. Men då va klockan så mycket så jag tänkte att jag nog skulle försöka hålla honom.. och ja till kvart i sju gck det! :) Jag hade ju liksom "glömt" av att han nu får gå till sängs 19, så jag fick rätt kämpigt att hålla honom pigg och glad.. men de gick rätt bra.. eller ja han va glad iallafall... och skittrött! Så alltså idag sov elliot EN  KVART innan 11.. hm.. Får se hur länge han sover i natt då! Jag håller alla mina tummar och tår för hela natten igen! :)

Nu ska jag fixa lite bilder som ni ska få se! Snart kommer väl Henke hem också.. han har vart på hockey. vik-södertälje.. Gick inge vidare såg jag.. aja. :)

Sov sött prinsen min


Hur underbart är de inte med sovande barn.. så fridfullt så rofullt..



Picasso junior?


Man tar en bebis..


.. ett stort papper...


.. en röd, en blå, en gul och en grön färgklick...


Sen sätter man ner barnet på pappret bredvid färgklickarna.
VAD HÄNDER?










RESULTAT ;D

Vädret



Heelt okej, eller hur?? :D GIV MIG SOL O VÄRME!

Tävling; Gangstar


Jag tävlar om ett presentkort värt 250:- att shoppa för i Gangstars webshop
hos Nikita
Tävla HÄR du med!

Dagens outfit 20090326


Tröja Lindex stl 86
Byxor Nova Star stl 86
Strumpor okända


Baksidan


hehe varför göra de lätt för sig?? ;)

Tjing pling

Idag åkte jag ner på stan till 10 och mötte upp Anna o Nova där! Vi hade fått nys om VÄRSTA rean. Vårsrtädning på "Moa o Max", upp till 70%! Så vi helladdade kom in i butiken och.... rätt besvikna ;) Lite kläder och mest trista saker.. Köpte dock en bodysuit frpn Ida T i stl 86 och en från Villervalla i stl 92. BÅda KAN han ha nu men dom ska ju vara kortbenta och deär dom väl inte riktigt ;)
Sen fick han världens snyggaste vår och höstjacka! Så himla fin! Från Villervalla såklart!


Bodysuiten från Ida T


Villervalla stl 86 (jacka), mössan är hans "gamla" från Villervalla stl 2-3år.
Den matchade ju himla fint till jackan tyckte jag!

När vi va klara så skulle Anna o Nova till busborgen och jag fick lite ångest en stund över gur jag skulle göra.. skulle ju vart superkul att gått dit vi också.. Men vi hade ju redan bestämt Pinglan på em med några andra så jag gick på Pinglan i stället!
Elliot somnade såklart precis innan vi kom fram till Oxbacken, men den här gången hade vi lite mer tid så jag satte mig på en bänk i solen och läste metro medans han sov ett tag. Och efter ett tag kom Marie och Stella som också skulle till pinglan. Så de va några kända ansikten på pinglan idag! Jättekul! Och Elliot kröp omkring idag också och fortsatte när vi kom hem som ni ju kan se på filmen i inlägget innan! :D

I morgon kväll ska Ellitot sova hos mormor.. Från börhjan va tanken att mormor skulle komma hit och passa E, för vi ska ner på stan och spela bowling å käka mat med Henkes släkt. Men så blev tiden flyttad till senare och då skulle de bli så sent för mamma.. Såjag tror han skulle få sova hos henne. Och innan han åker dit ska vi försöka oss på en lilten hemlighet! haha ja jagska försöka dokumentera det vi ska göra.. så får vi se hur de går!

Nu är de dags att sova! E lär väl vakna vid 2 som vanligt tänkte jagsäga.. har blivit som vanligt den här veckan.. hoppas att de är gaddarna.. eller kan ju vara lite snuvan också... SEGA jävla snuva!

FILM; Elliot KRYPER



SOL

I natt sov Elliot också rätt illa.. jag hoppas de beror på tänderna som jag tror så på att dom är på väg nu. Han har blivit mer "svullen" uppe. :) aja.. Sen vaknade han tio över 6 och på tre röda så reser han sig mot sänggaveln och asgarvar.. GODMORGON mamma säger han säkert.. *pust* Vi mös o busade i sängen över en timme och gick upp och åt fruskot med pappan vid halv 8. Sen blir ju Elliot rätt trött när han inte sover och inte sover så länge som han borde ;) så vid nio va han trööött.. Så vi gick båda och la oss igen och sov till halv 11! SKÖNT säger en trött mamma!  När vi tagit oss upp ur sängen blev de lunchdags. Efter lunchen tog jag bussen ner på stan och vandrade runt lite. Hade i tankarna att vi skulle till Viksängs öppna förskola lagom till sångstunden men visste itne riktifgt när den var så jag messade en annan mamma och frågade. Hon svarade att de va vid två, men att hon tyckte vi skulle komma till Skallbergets istället för dit skulle hon och nån mer.. så ja..såklart roligare med nån man känner! ;) Vi åkte till Skallberget och busade som tusan!
Och så har ju dom också sångstund och alla skrattade åt Elliot! Han är så himla engagerad i sånstunderna så han sitter o flaxar o skrattar o gapar o pratar! Så kul att se att han rä så förtjust i sång och musik! :) Kanske blivadne stjärna? ;) Han är iallafall alltid MIN stjärna!
Och ja! HUR kunde jag glömma! Elliot KRÖP ordentligt för första gången idag! Jag som sagt att han aldrig kommer krypa! PÅ ÖF hade dom en stoooor matta som va väldigt svårt att åla fort på så Elliot provad epå att krypa lite! :D Så sött!! :D
Väl hemma så ålade han ju igen såklart, förutom ett litet kryp när han hade badponchon på, för då kom han ingenstans ålandes! ;)

Så lite bilder från dagen:




Kryper!! :D


Isak skjutsar Elliot! BÅda hade superkul! :D


:D


Elliot i badponchon! :D


:D


Tittut! :D

FILM; Elliot badanka



Elliot försökte ta sig fram = åla, med badponchon på! :D Det slutade med att han KRÖP och donade för att ta sig fram.
JA Elliot har inte krypit förut ;)

FILM; Elliot dansar



Hittade en film från nått tag sen! Elliot dansar! :D

Barnkirurgen

Ja idag på em hade vi ju tiden hos barnkirurgen för att kolla att Elliots kulor sitter som dom ska. När vi kom dit så fanns vi dock inte med nånstans. Dom trodde jag tagit fel på dag och jag blev ju såklart fundersam själv, men jag hade ju pappret med tiden med mig så jag plockade fram det och allt stämde. Jag var där på rätt dag och tid! Men efter mycket om om men och hit och dit så fick vi komma in till Doktor Kenneth och sjuksyster Sara. Så genomgoa båda två! Tänk vad bra det gör en när dom är så rara och trevliga!
Hur som helst så snackade doktorn först med Elliot och sen började han känna och klämma. Han hittade den ena på en gång och sen skulle han ha den andra kulan och den hittade han efter mycket om och men. Han gjorde ett litet "test". Han drog i, eller.. hm.. höll den utstr'ckt.. haha.. fan va jag är bra på att förklara! Han höll den i sträckt skick i 2 minuter, och skulle den stanna kvar så va de okej, och skulle den "studsa" upp på en gång så va de operation som gällde. När han släppte så åkte kulan upp på en gång och doktorn konstaterade att de blir OPERATION för Elliot.. Jävla skit.. jag vill inte.. Det är ju inga stora grejer, men bara det att han ska bli nersövd gör mej nervös.. AJa.. bara att hoppa på tåget och hoppas på de bästa.

Önsta ÖF

Ja idag var vi på Önsta öppna förskola på förmiddagen! Det va jättefint och mysigt och jättetrevlig personal så dit vill vi återvända! Malva, Tindra, Nova och Elliot va där. Och ja några andra barn också såklart.. Jag förstår inte hur de kommer sig att Elliot alltid har en massa tjejer omkring sig ;) Men han trivs med det!
Barnen busade en massa och sen hade vi sångstund! Elliot gillade ju det som vanligt! :)

Lite bilder:




Malvas rygg, Elliot o Nova


Malva, Nova o Elliot


Elliot o Nova


Tindra

Måndag 23 Mars

Babysim idag! Gick superbra som vanligt! Så himla kul! :D Idag gjorde vi dubbeldyk och sen fick dom dyka själva från en lite högre madrass. Innan så mötte vi upp Tindra o Teres och Anna o Nova som vanligt och åt lunch.
Sen tog vi en sväng på stan.
Vi åkte hem sen och Elliot röjde som satan överallt! Jag har plockat leksaker överallt när han somnat! hehe :P Men kul hade han! :)

Sen gjorde vi som vanligt när han skulle sova, jag la han och gick ut. Hörde hur han levde runt lite därinne, snackade och grymtade nångång. Jag småkikade och såg att han både reste sig upp isängen och satt och pysslade med sin snuttis, men jag gick till datorn och efter ett tag så somnade han! Och när hjag skulle stänga igen dörren så kollade jag på honom.. och m an kan tro att han tjuvkikat på pippi långstrump! haha Men så söt han är. :)


Dagens outfit 20090323


Body Kappahl stl 86
Byxor Kappahl stl 80
Strumplös ;)

Hoppas de är okej Sandrah, om jag härmar dig lite och frilägger bilden ;)

Tävling MeandI


"Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt 500kr från me&i hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"

HAHA

LINDA ROSING i Wipeout! hahaha SPÄÄÄÄNNANDE!!

Tupper?

Ja han hette visst så.. han som "kom på" Tupperware.. Smart kille ;) Rik också möjligtvis..
Idag hade jag iallafall TW-party här och hela SEX pers kom.. HURRA.. :P Men vi hade kul och de blev lite shoppat så de va bra! Jag shoppade mig en ostkupa (eller va de kan heta) och burkar till skötväskan. Sen fick vi en kökskniv för att jag var värdinna! En redig kniv! ;)

usch, sitter och kollar på kalla fakta. Om Max o Saga från Arboga.. Jag förstår inte hur man orkar leva vidare utan sina barn.. då måste man ha en jävla bra stöd runt omkring!
Så hemsk att se när dom berättade om barnen och hon säger att hon inte tror dom. Att dom säger så för att skydda barnen och henne.. att dom finns nånstans.


Jag har högsta budet på Tradera på en filt som Elliot har som snutte, tror, eller vet nog snarare att de blir viktigare o viktigare att de är samma sak och samma färg så jag täntke försöka hitta några fler.. Om de är nån som har en sån här filt och vill ge bort/sälja så skrik till! ;) --> http://www.tradera.com/NY-filt-i-velour-plysch-85-x-66-cm-babyfilt-velourfilt--auktion_87065015

Ikväll blev de som vanligt bad för E och vi gjorde tuppkam på honom! haha Han har fått så långt hår! :D Växer som ogräs! ;)







Nu ska jag kolla klart på Kalla fakta och sen blir de Wipeout! Skitprogram men ROLIGT! :D

Ikväll smäller det!

Ikväll är det premiär för Robinson 2009! NÅtt jag kommer att följa slaviskt ;) haha jag tycker sånt är skoj! Äventyr! (och svält och skit ;) )
Ska bli mycket spännande ikväll!

Just nu försöker jag roa Elliot i vardagsrummet samtidigt som jag bloggar OCH håller ett öga på bandy-finalen! Hejja Västerås!
Ska strax sätta på potatisen så vi kan äta middag sen när Henke kommer hem till fem. Allihopa.. Elliot äter ju sin kvällsgröt vid fem och jag tycler de är så härligt att äta allihopa!
Sen tänkte jag bada med Elliot när de blir baddags och sen ligga kvar i badet. Ja såklart byta till varmare vatten! ;) Så får pappan lägga Elliot. Sen är jag helt redo för Robinson! ;)

Inatt sov Elliot rätt bra btw! Han vaknade en gång vid halv 3 men somnade om GANSKA fort och sov sen till kvart över 6. Och ville inte sova mer sen i våran säng heller. SÅ han blev ju såklart trött framåt nio. Jag höll honom till typ kvart i tio, men han va stendö ;) Så vi gick och la oss båda och sov i 1 ½  timme! :) Sen åt vi lunch och efter lunchen gick vi ut och promenerade i 1½ timme. Skönt! Lite sol när vi gick ut men även några droppar regn.. Sen blev de bara mulet och trist ;) Men runt 6 grader så de va skönt ändå.

Och där fick Edsbyn ett mål.. aj aj aj!

Nä nu ska jag roa Elliot lite! Han klänger i mina byxor! ;)

TJing!

TIO


GRATTIS ÄLSKADE UNGE, 10 månader idag!! :D


Elliot solar på avd69 (Neo), nån dag gammal.



Dagens outfit 20090320


Body Villervalla stl 86
Byxor Lindex stl 74
Strumpor okända

Fredagsmys

Nu ska jag ha lite fredagsmys här! haha ;D Henke kommer väl alldeles strax hem från jobbet, kasnjke med nått gott till kvällen? Så  nu ska jag bänka mej framför ettan och "Så ska det låta"! ;D


Fredag 20 Mars

I morse ville Elliot inte sova längre än till 06.20.. Lite drygt men de går ju ändå att roa honom rätt länge i sängen så man iallafall slipper hoppa upp på en gång. Vi åt frukost och Elliot fick havregrynsgröt.. Ja alltså sån man gör själv. BVC tyckte att vi skulle prova med det istället för risgröten från 5 månader och sagt och gjort. För de första tar de ju nåååågot längre tid, och så måste den svalna en massa, och för de andra så tyclte Elliot de va snuskigt ;) Vi får väl prova nån gång till annars funderade jag på mannagrynsgröt? hm.. vi får se..
Sen busade vi på Elliots rum till de va dags för lunch och medans vi åt lunch jag och Elliot så for pappan till jobbet. Efter lunchen så gick vi båda två och la oss i våran säng och sov i två timmar! :D Skönt!
Nu har vi precis varit ute och gungat! Och de är lite bklandade känslor där säger Elliot. Förut gapskrattade han ju alltid när han gungade men jag tror de har blivit för lite gung nu.. så det får de bli ändring på! Men eftersom inte Elliot ville gunga särskilt länge tog vi en liten promenad också.
När vi kom hem kollade jag posten och ÄNTLIGEN har vi fått tid på barnkirurgen åt Elliot! Han fick ju två remisser när han hade läkartid på BVC för läääänge sen.. Måste ha vart när han va 5 eller 6 månader tror jag.. så ja de har ju tagit sin tid. Första remissen va ju till ögonläkaren och där gick ju allting bra! Den här gången som sagt ska vi till kirurgen och bara ordet KIRURGEN får mej att rysa! Han ska "bara" undersökas, så att båda hans kulor är som dom ska och där som ska vara. Och är de nått galet så blir de ju operation, därav kirurgen.. Men jag hoppas och tror att vi slipper opereras.. usch jag vill verkligen inte att han ska opereras! Men jag är rätt säker (?) på att vi slipper.. Men v i fick tid redan på tisdag! Så de är snabba ryck.. Tänk om man skulle vara borta tyå utomlands ;) eller egentligen bara en långhelg och får en tid som nu idag fredag som är på tisdag.. jaja .. tur vi är hemma och lediga :P

Nu ska vi leka en timme här innan de är dags för gröt, bad och nattning här! tjing!

Dagens bilder 20090319


HÄr va vi idag!


geet


STORA fina heesten


Elliot o Nova


Skrattar åt grisen :D


Ute o går :D

Dagens bilder 20090318


Ludvig o Elliot


Ludvig sitter på Elliot! Och Elliot bara leker vidare! haha



Dagens outfit 20090318


Tröja från Dunnis stl 86/92
Byxor från Nameit stl 80
Strumpr från Lindex stl 19-21

Torsdag 19 Mars

I går började vi med att åka till BVC för vägning och mätning. Elliot vägde 9350g och va 74,4 cm lång! Sen va tanken att vi skulle hinna hem till kvart i 11 för att åka med Sofie och Anton till Irsta, men vi han inte alls. Så vi fick gå ner och ta bussen. Och när jag kom fram vid hållplatsen så va de rätt länge innan nästa buss skulle fgå såklart.. SÅ vi promenerade ner till stationen och dör köpte jag första glassen för året! Jag såg att dom hade nya Noggern med mint! :D LIVSFARLIGT! så gott! :D
Så jag satt i solen och väntade på bussen och åt min supergoda glass och Elliot låg och sov i vagnen! Sen kom vi iallafall väg med bussen och kom fram till Irsta en timme för sent ;)
Vi skulle alltså på ettårskalas för alla barn i en tråd på FL som jag huserar i! ;) Men vi han med att äta gott och byta presenter! Sen kom svärmor och hämtade oss och vi åkte hem och åt lite mat innan jag och Henke åkte mot Rocklunda.. Eller ABB Arena som de så fint heter nu för tiden. VI skulle iallafall på hockey, VÄsterås- Rögle. Och de kunde vi ju lika gära ha skippat ;) Gick ju åt skogen! aja kul att gå på hockey igen ialalfall, var ju LÄNGESEN nu. Men jag kan inte sluta att förvånas.. Eller nä förvånas för jag itne länge men jag blir förargad när jag går på hockey och möter den hrä så kallade HEJJA-klacken.. De slår aldrig fel att VIK:s klack nångång under matchens gång helt glömmer bort vad dom är där för att göra. Ja just; HEJJA. Den här klacken är så lättpåverkad så minsta lilla gör att dom som sagt glömmer av att hejja och börjar ösa en massa glåpord över motståndarlaget. Det är sportsligt, eller hur?
Igår spårade klacken ur när rögles målvakt for omkull, ja möjligtvis lite väl lätt, när en VIK-spelare körde förbi. Men vad tror ni att målisen vill ha ut av det? Jo de första är en utvisning, BINGO, det andra är ju att få klack och andra spelare ur balans! BINGO igen! Han var ju skitnöjd över de han åstakom! Nä FRAM med RIKTIGA hejjaklacker!

Idag fick jag sovmorgon till 10! Tack pappan! Kanske va de onödigt eftersom bebisen sov från 18-05.30 i sin säng och sen till 07.40 i våran! Men eftersom vi sagt att jag skulle få sovmorgon så kunde jag ju inte tacka nej ;)
Sen så äåt vi lunch och sen tog jag Elliot i vagnen och åkte till Vallby friluftsmuseeum. Där mötte vi upp Anna o Nova så vi spatserade runt i solen och kollade på alla söta djuren ett tag! Härligt!

nu ikväll så åkte Henke med sin pappa och hämtade vårt nya köksbord! Ja alltså de är inget fabriksnytt utan nytt för oss. Vi har sagt att så länge Elliot sitter och slår i bordet så köper vi inget nytt. Men de här är STÖRRE än vårat yttepytte vi hade ;) Nu har vi 6 stolar runt bordet! SKÖNT!

Nu måste jag smita och kissa! iiii...
Tjing!

Dagens outfit 20090317

Idag har vi haft en Lindex-dag! ;)



Body stl 86
Byxor stl 80
Strumpor stl 19-21



Jamas stl 86
Snuttis stl ? ;)
Strumporna är okända

Dagens bilder 20090317

Eftersom bilddagboken som VANLIGT inte funkar som de ska så laddar jag upp bilder här nu istället!


Amanda o Elliot på busborgen :)


ROliga saker


:D


busbarn



Tisdag 17 Mars

I morse ville Elliot inte alls sova längre än till 06! Och jag va skittrött! Va ju ingen bra kombination! Men vi gick upp och fick i oss frukost och hamnade i soffan vid datorn ett tag. Sen gick pappan till jobbet och ELliot va jättetrött redan vid kvart i nio! HUR skulle han klara sig till 11? Ja de kunde han ju då såklart inte så vi gick båda och la oss i våran säng. Han vaknade efter en halvtimme som han alltid gör och jag tänkte att jag behövde vakna till lite så jag låg kvar med halvslutna ögon.. och helt plötsligt så ser jag ju att Elliot somnat igen! Kors i taket! ;) Så jag somnade också igen.. och vi sov! och sov! JÖSSES! Vi sov nästan 2 timmar totalt! Elliot som inte ens sover 2 timmar på en hel dag! ;) Men skönt va det!
Sen ät vi lunch och gjorde oss klara och begav oss till busborgen där vi skulle träffa mamma Maria och Amanda, från vår föräldragrupp. Vi busade en massa och sen åt vi lite mellis innan vi tog en promenad hem! Ja jag gick från stan och hem. Det borde ha tagit dryga timmen att gå tror jag. Med en mellanlandning hos pappan på jobbet och vi passade på och handla lite också! Elliot va så trött när vi gick så han somnade en stund (fast det egentligen va för sent). Men de gjorde inte så mycket.. han va glad och nöjd och relativt pigg när vi åt kvällsgröten och när vi duschade, sen när jag lka honom så låg han bra länge och väl innan han somnade! Hörde hur han låg och snackade där inne :) Men så länbge han bara ligger och snackar så gör de ju inte mej nåntign om de tar lite längre stund innan han somnar.

I morgon har vi fullt upp (som vanligt *fniss)! Först har vi BVC klcoakn 10! VÄgning o mätning på schemat! Sen klockan 11 ska vi på ettårskalas! Alltså ja, jag är med i en "tråd" på Familjeliv.se och det är vi som ska ha ettårskalas, för alla våra barn! Så vi ska umgås och äta gott och byta presenter! :) oo jag var nära nära nu att berätta vad JAG köpt att ge bort, men tror att de är minst 2 i den gruppen som läser min blogg! :P
Sen tror jag att vi har fått barnvakt på kvällen, så jag och Henke ska gå på hockey! Första gången på väldigt länge! Elliots farmor ska vara här och se på tv ;) hehe ja för Elliot sover ju förhoppningsvis!

Aja nu ska jag fixa dagens kort så ni får lite roliga bilder att se också! ;)

Gekås 20090314

Ja här kommer lite bilder på vad jag shoppade på Gekås! :D Om nån undrar över pris så fråga på, så ska jag försöka komma ihåg ;)


Brandvarnare, hjulskydd, sax, "ungspapper", block, burkar o hörselskydd till E


Badcape


Hakklappar o bäddset till E


Leksaker


Leksaker


Leksaker


Leksaker o påsktupp ;)

Leksaker
Leksaker


DVD o CD:n


Stor giraff :D


Till E, 99:-


29:95


Till mamman, 99:-


59.95:-


49:95:-


Solskyddsdräkt; 119:- (tror jag) och vattentäta vantar till E, 19.95:-


3/4 byxer till mamman i myspys



Vad händer?

I melodifestivalen???

Kom precis hem och hann se rösterna.. men vad händer??

oj! Ja sed där!  :D Tur de inte blev Caroline! MEN väldigt otippat med OPERA! jaja! Lycka till i Moskva!

Nu sak jag så och sova! Ni fårf se och höra om fynden i morn! :P

puss på er!

Lördag 14 Mars

Nu åker jag! Syns ikväll!

Jag måste logga in på banken och kika så jag vet HUR mycket pengar jag har att spendera! ;)

Vinkevink

BYEBYE!

Nu är de sovdags för klokcan 2 i natt kommer Teres o Magnus så åker vi mot Gekås!! :D

såååklart kommer jag uppdatera med alla inköp när vi är hemma igen!


jag vill visa ELliots fina dykbilder också! Jag hämtade dom idag, och jag har alltså fotat med kameran på vanliga foton så bilderna är inte så bra men iallfall!









Underbar, fantastisk sång.. så fin!

Tänkte jag skulle bjuda er på en av de finaste låtarna som finns!  (tyvärr va detta den enda vcersionen jag hittade på youtube..) Lyssna o njut!



Torsdag 12 Mars

Yes morgonens gröt har han fått behålla! Brabra! :)

Nu ska vi alles strax iväg till Pinglan och bayrytmiken där! Ska ju även träffa föräldragruppisarna Amanda, Angelica o Stella där! Ja och deras mammor också förståss ;)

Sen kanske vi åker till Skallbergets ÖF på em.. vi får se! Nu ska vi iallafall börja klä oss och sen ta oss mot Pinglan!

Ha en bra dag!

Dagens outfit 20090311


Tröja från Villervalla stl 80
Byxor från Kappahl stl 86
Strumpor stl 19-21
Dreggelscarf från Teres :D

Onsdag 11 Mars

Elliot klarade gårdagens gröt och morgonens gröt utan att kräkas upp det! Alltså hans nya risgröt! Så de va ju bra! Sen att han kräktes nu ikväll är ju en annan sak .. Men jag TROR att de berodde på andra saker.. Han satte nog ett rån rejält i halsen.. aja vi fortsätter så får vi se!

Idag åkte vi till busborgen på fm och de va en MASSA folk där! SÅ de va lite körigt men de va skoj ändå! Sen blev Elliot hungrig så vi åt lite lunch och sen när Elliot va klar så va han så trött! Och MIN mat hade precis kommit till bordet.. Vilket inte va en sån bra kombination... Jag provade lägga Elliot i vagnen men de funkade inte, så han fick komm aupp igen och satt i mitt knä och åt på en gurka ;) Gick bra ett tag men sen fick jag ge mej och klä oss och gå.. Och jag som trodde vi va sååå ute i god tid , märkte när vi kom ut från busborgen att klockan var så mycket som jag hade tänkt att den skulle vara när vi skulle börja gå till BVC! Så tur att han blidde trött å sur då! :P Han sov hela vägen till BVC och en stund i vagnen även där. Sen hade vi föräldragrupp och fick träffa kompisarna även där :)

I morgon ska vi till Pinglan på babyrytmik på fm och träffa föräldragruppisarna där också!


Sötnöt på Busborgen


Elliot och föräldragruppiskompisen Amanda


Elliot på Busborgen! Vill ha mat! ;)

Dagens outfit 20090310




Tröja från Lindex stl 86
Byxor från Kappahl stl 86
Strumpr ?
Dreggelscarf (grön under tröjan) från Teres ;)




Byxor o tröja från HM

Tisdag 10 Mars

Ja i morse kräktes Elliot igen efter gröten, så jag satte mig och ringde BVC direkt.. Jag fick prata med "våran" Kajsa och förklarade läget.. Hon sa att hon tyckte att jag skulle ringa vårdcentralen. Sagt ocg gjort ringde jag dit och fick en tid redan 1½ timme senare.
Men ingentign hittades, så Elliot är frisk som en nötkärna! Såg inga symtom på hjärnskakning (kunde ju vart så att han fått en liten som "försvunnit"), han hade inga virus i kroppen och dom va också liksom jag helt säkra på att de inte va kräksjuka..
Så Kajsa på BVC sa att vi skulle byta ut gröten, eftersom de enabrt har vart i samband med grötintag som hnan kräkts.. Så nu har jag bytt ut hans Milda Fullkornsgröt från Semper mot RISgröt från 5 månader, också sempers.. Och i kväll har han inte kräkts upp gröten iallaall! VI får se i morgon hur de går!

Hur som helst så ska vi till busborgen i morn på fm och busa och sen på em ska vi till BVC (igen) och ha föräldragrupp!

Nu ska jag bortsa gaddarna och hoppa i säng! natti!

Tävling; Moonkids


Jag är med o tävlar om ett hemligt paket från Moonkids till ett värde av 600kr hos Tant Ulrika. Tävla HÄR du oxå!

Söndag 8 Mars 2009

Jaha.. Ja idag, och just nu så skulle jag ju haft Tupperware-party men fick ställa in det!
Elliot är sjuk.. eller ja jag vet egentligen inte vad som är felet..
Jag misstänker nästan hjärnskakning.. men jag har inte hittat nån bula eller märke på honom... Han ramlade i backen i går, när jag itne såg så jag vet inte hur han ramlade, men det small bra och han blev ju jätteledsen..
Men i morse vid 5 kräktes han lite i sin säng, sen fick han komam in till oss och somnade relativt lätt och sen sov vi till HALV NIO. Elliot som aldrig sover längre än till 7.. och då när vi vaknade var han fortfarande trött och slö. Men vi gick upp och gjorde gröt som tillslut kom upp, men efter det så fick jag i honom lite till gröt som han fick behålla.. Sen har han alltså vart så trött. han somande igen vid halv 11. Sen åt han lite som han fick behålla och nu sover han igen.
RIngde sjukvårdsupplysningen och hon sa att han skulle haft en bula eller så om han har hjärnskakning, så hon trodde mer på nått litet virus, läs kräksjuka.  Men kräks man inte mer, och intentivare då? Han är inte lös i magen heller..
Har fått höra flera som vet där de blivit hjärnskakning utan bula..
Aja.. vi får se hur länge han sover nu och hur han är när han vaknar..

NEEEEEEEEJ IGEN!

Dessa två brudar i globen??? Fy usch å blä!
Snälla nån!

Hellre Amy än nån av dom där nötterna!

åå blir ju lite deprimerad!

Tur att jag har en sån fin bebis så jag överlever!


NEEEEEEEEEEEEEEJ!!

GIV MEJ STYRKA!

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA!

HJÄLP!

Dagens outfit 20090307


LINDEX från topp till tå
Body stl 86
Byxor stl 80
Strumpor stl 19-21

Ja jag vet det låter b, men jag skiter i de!

aaaaaahahahaha! Så tragiskt men sant.. Hejja Caroline med ugglor i mossen! :P Hoppas nån slår ut henne fort! ;)
Det är inte normalt att ha ett övergångsställe-skylt på armen..


Svårt att säga vem som vinner.. har vart lite småskrällar.. Ja inga stora dock eftersom alla utom ugglan kan vinna.
Men den där Petra kan dom också byta ut till nästa år! Trist är hon!

Lördag 7 Mars 2009

I natt hade vi inte vår bästa natt.. men trots det så vaknar Elliot med ett solsken. VARJE dag är han såå himla glad när han vaknar.. Han slår upp ögonen och i samma sekund slänger han sig runt på mage (om han itne l igger på mage redan) och sen är han i gång och skrattar och gosar och myser.. SÅ visst är mornarna så himla mysiga, hur än nätterna är!

Sen har vi hållt igång på fm och busat och tränat på att stå och gå. Sen åt vi lunch och Elliot va helt slut, han satt nästan och somnade vid bordet och det har aldrig hänt tidigare. Eller hja de hände i går också och idag, men innan det så har han aldrig somnat nån annanstans så där.. eller varit på väg..
Så nu sover han sen dryga timmen, skönt! Jag har passat på att käka lite och vilat lite och surfat lite! ;)

Ikväll är de ju Andra chansen också i melodifestivalen! :D Fast de är rätt drygt med alla röstningar hit o dit.. Aja, lite muuuusiiik är ju alltid trevligt dock! ;)

Undrar om jag inte hörde Elliot nu... hmm.. *lyssnar* hm.. kasnke itne..
HUr som helst så ska jag fortsätta städa lite nu! Jag ska ha Tupperware-party i morn så jag måste ju städa undan lite ;) LBir ju lite skit här å där när man har barn! Leksaker lyckas hamna ÖVERALLT!

mera tv!

haha jaa jag missade även att de va "Singing Bee" idag! haha de är ju komiskt! Alltså programmet!
Jag skulle lätt vinna! Men jag skulle aldrig ställa upp! :D haha Sug på den du!

SÅ ska det låta!

haha jaaa jaaa jaaaa! ;) Jag kom på! Att idag är det ju "så ska det låta" på tvn! Jag  missade ju förta avsnittet förra veckan eftersom tvn va paj i stugan! haha.. jag kanske är en udda person, men de är såå festligt med "så ska det låta"! :D

Heeeeeelt onödigt inlägg så ni får en EXTRA helt nödvändig bild! ;)


Dagens outfit 20090306



Tröja; Dunnis stl 74/80
Byxor, NameIt stl 80
Strumpr, Lindex stl 19-21

Fredag 6 Mars 2009

Vi vill börja med att gratta kompis Izac som blir ett år idag!!! GRATTIS!!

I morse vaknade Elliot 6.30, så jag har inget att klaga på! Vi försökte sova lite till i våran säng men han va ju pigg så vi låg å mös o busade till strax före 8. Sen åt vi frukost alla tre och efter frullen så skrivade vi upp sista tavelhyllorna i vårat sovrum! Oj viken skillnad de blev på en gång när de kom upp nått på väggarna ! :D





Sen så tog Elliot TRE steg själv!! Han har ju förut tagit två steg, men dom var omedvetna! Men dessa steg va helt medvetna! Det är så otroligt att de kan händ så mycket på bara EN dag! Hans balans har utvecklats MASSA sen bara igår!

På eftermiddagen egfter att Elliot sovit middag och vi ätit lite mellis gick vi över till Nea o Vira. Och där blev de en massa bus! Tjejerna är äldre, 4 o 2 år men roade Elliot gallant! Han tyckte dom va såå roliga! :D





Elliot har börjat med en ny sak! hehe han skrynklar i hop hela ansiktet och fnyser och skrattar/låtsashostar! haha så söt!




Torsdag 5 Mars 2009

Natten; JA man måste raportera om föregånde natt alltid ;)
Elliot somnade som vanligt vid 18 men vaknade vid 23 och jag var in och då har han ju kört fast benet i spjälorna! Jag hjäpte han loss och gav han nappen så somnade han på 3 röda.. sen sov han till 06, och sen till  07 i våran säng, då pappas väckarklocka väckte oss! Kanke hade han sovit längre idag också som igår?
Hur som helst så va "pappas" väckarklocka ställd för att dom nångång mellan 07-15 idag skulle komma och rensa ventilationen.. och henke gissade på att dom skulle komma tidigt för han hade sett dom i porten bredvid igår. Och ja, strax innan åtta tror jag klockan va när dom ringde på.
När dom gått hoppade jag i badet och sen åt vi frukost.

Sen åkte jag och Elliot till busborgen och busade med Anton, Anton, Izac, Ludvig o Oscar! Vi hade jätteskoj!
Tanken var att Elliot skulle somna på en gång vi gick hemifrån men han somnade precis innan vi kom fram till busborgen! Han sov typ i 20 minuter.


Izac och Elliot


Anton o Elliot


Busungar!


När vi busat klart gick vi mot stan och jag la Elliot ner i vagnen så han skulle sova.. Han låg ner hela vägen upp på stan och en vända på stan utan att somna så han fick sätta sig upp, som han ville.. Sen blev ju klockan för mycket för att han skulle få sova så då blev de operation hålla vaken! Vi kom hem och mormor va här och lämna hem Tage igen så hon fick stanna lite och busa med oss! Och de va jättekul och de va INGA problem att hålla honom vaken tills de va dags för gröt! Han hade även en massa energi när han hamnade i badet (som vanligt) och busade som tusan!






Sen somnade han, faktiskt med några invändingar trots att han va så trött!
Han har vaknat en gång hittils och då undar jag om han itne drömde mardrömmar eller nått för han var jättelessen.. och jag vet itne ens om han va helt vaken heller men han la ner huvudet och sov på en gång han fick nappen i munnen.. och så låg han och snyftade till lite ibland.. :( Men sen har han inte vaknat mer som tur är.. hoppas han sover  till 6.. eller ja till 8 om man fick drömma ;)

Nu är de definitivt sovdags här! Sov gott, gott folk!!

Onsdag 4 Mars 2009

Igår kom vi hem igen från stugan! BÅde redan dit och hem gick bra med Elliot. Dock fick vi problem när vi kom till Mora i onsdags.. Eller snarare när vi skulle åka därifrån tills tugan.. För på nått sätt så hade Henke kommit fram till att bussen INTE sklulle gå från TÅGstationen som den normalt gör utan busstationen en bra bit bort! Vi hade precis gått in till cdentrum i Mora och handlat en STOR ryggsäck full med mat, eftersom lilla affären i Oxberg ju har stängt.. :/ Vi hade kommit tillbaks till Shell där vi snällt fick lämna TVÅ stora väskor medans vi handlade eftersom väskskåpen på Mora station va puts väck! :P
Vi hade alltså två STORA tunga väskor, Pulkan med åkpåsen, STOR ryggsäck FULL med mat och Elliot att släpa på.. Vi hade 20 minuter att ta oss med allt detta till BUSStationen.. VAD gör man?? JO man ringer en taxi! Vi hade ju inget val! :)
Henke sa i telefonen "Vi har jättebråttom! Vi måste komma från Tågstationen till bussstaionen fort!", den i telefonen sa "HUr fort??", "20 minuter" svarade Hneke och den i telefonen andades ut och sa "Det är ju INTE bråttom då! De ärLUUGNT!" :P
Hur som helstg så kom taxin på en gång och vi han med god marginal till bussen! ;)

När vi kommit av bussen i Oxberg har vi nog dryga kilometern att gå så vi satte Elliot i pulkan och ryggsäck på min rygg, ryggsäck på Henkes rygg och sen fick henke dra dom två stora väskorna på deras små hjul! ;) Vi kom iallafall fram till slut och när vi kommer in i stugan är den FEM minus inne! Ja till saken hör att det var 2 PLUSS ute! Det var bara att öppna dörren och släppa in plusgraderna! Och Elda elda elda! Efter en hel del timmar fick vi iallafall upp tempen till 20 grafer inne! :)

Sen skulle jag sätta på tvn och stoppa in tv-kortet.. Det funkade inte! TV.n va paj! åå nej!! Jag som har vissa prgoram som jag bara vill se! ;) Och så va de ju melodifestivalen på lördagen också! HUR löste vi detta!? JOo tack gode jord för RADIO! ;D haha dom sände ju live från melodifestivalen på P4! :D så vi satt och lyssnade och käkade popcorn och spelade yatzy! :D

På söndagen hade vi ju tänk gå upp till vasaloppskontrollen och kolla på alla tokiga skidåkare, men de va 18 minus på morgonen som blev typ 12 minus till lunch.. De va lite för kallt för att ta ut Elliot så pass läng som vi hade behövt vara ute.. så vi fick göra en repris ;) RADIO! Vi kokade blåbärssoppa och grillade korv i öppna spisen och lyssnade på radion. :)

Vi kom hem i går som sagt och Elliot blev överlyclig! :) Han har ju mest setat i sin stol och lekt med sina saker eller lekt med oss i soffan eller sängen för de är rätt ont om lekutrymme! Så när vi kom hem så busade han som tusan och är en riktig vildbase! klättrar högt ocgh lågt och ännu högre!

Idag kom gammelfaster på fm och farmor på em så idag har vi haft fullt upp! Henke har satt upp fyra jättesöta tavlor inne i kammarn i Elliots rum och sen två till tavelhyllor i hans rum. :) I morgon tror jag vi tar oss till busborgen på fm. Pappan börjar inte jobba förns 15 typ, men tror han får några timmar egentid då. ;)

Nu är de dags att sova! Har laddat upp en MASSA bilder i bilddagboken och skrivit här så tiden bara har runnit iväg!
FÖRESTEN! Elliot sov till 7.50 i morse! Ja.. han vaknade vid 5 och låg i 20 minuter och snackade i sin säng tills han blev arg och då fick han komma in till oss. men sen sov han ända till tio i åtta! :) han har ju vart som en väckarklocka.. Han valknar alltid inom tidsramen 06.54-07.04 annars, oftast 07.00 prick! Så tio i åtta är ju kalasbra! :)

aja nu sovtajm!! Natti natti!!

RSS 2.0