Mail

Jag har nu fått svar på mitt mail och det känns jättebra.. Nu ska vi lära känna varann lite mer, även om det känns som att man känner varann lite genom filmen så gör vi ju itne det på långa vägar.. Jag tycker att det känns JÄTTEBRA att ha en "vän" på bara ett mailavstånd som vet vad jag går igenom.. Som känner igen många av mina tankar och funderingar, och som kanske kan följas åt på vägen fram i livet.

Kommentarer
Postat av: Teres

Vad bra! Skönt att du har någon som vet exakt vad du går igenom! Jag fick reda på häromdagen att en kompis jag lärt känna på nätet att hennes mamma har en liknande sjukdom (amyloidos), hon sitter i samma sits som dig. Fick sitt första barn nu i somras. Hennes mamma är väldigt långt gången i sjukdomen. Men kompisen har iaf valt att inte testa sig. Vi kan ta det lite på msn sen om du vill!



Kram

2011-03-01 @ 11:24:58
URL: http://myspysklader.se
Postat av: E

Hej... Jag har hamnat på din blogg enbart för att jag har en sambo med pappa som har Huntington, och vi har två barn, min sambo har inte testat sig och vill inte heller, vill ta livet som det är, och jag vill bara tacka er för att ni ställde upp i dokumentären, den gav oss mycket. Så jag vet lite med vad du går igenom eller ja inte helt men ja du fattar...

Jättefin blogg har du iaf! Och familj! Så nu har jag fastnat här, inte bara för att jag en dag googla på Huntington..



Ha det så gott i stugan!! Emelie

2011-03-01 @ 18:37:44
Postat av: Hellenellen

Hej!

Jag tittade på filmen på UR play häromdagen. Blev väldigt berörd av er. Jag går just nu också igenom det här. Ett rent helvete skulle jag vilja säga. Min mamma har just fått diagnosen och jag försöker att hantera vardagen mitt i allt.



Hör gärna av dig om du vill.

Mvh Helen



2011-04-28 @ 15:54:18
URL: http://somenblixt.blogspot.com

Har du nått att säga mig:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara för mig)

Har du en egen blogg?:

Vad vill du säga?

Trackback
RSS 2.0