Mina vackra!



How can I not be a PROUD mum?


Glömde ju visa tårtan som pappa och Elliot...

img_0557 (MMS)

Glömde ju visa tårtan som pappa och Elliot gjorde i söndags! Elliot var stolt ;) Det var ju pappan som fyllde år men Elliot bestämde att det skulle stå Elliot på tårtan. "Faktiskt det!" sa han ;)


Elliot provar docksängen hos farmor! Faste...

img_0565 (MMS)

Elliot provar docksängen hos farmor! Faster Mia som tagit kortet!


Pappa, Elliot o faster Mia bakade pepparka...

img_0564 (MMS)

Pappa, Elliot o faster Mia bakade pepparkakor hos farmor medans jag låg hemma i sängen och sov.. Jag ville ju vara med.. :( .. Faster har tagit bilden.


Blä!

Jag sov FYRA timmar efter det förra inlägget och sen blev jag väckt av att nån ringde på dörren. Sen tog jag mej upp och fick i mig lite mjölk och flingor och sen dess har jag legat på soffan. Jag mår ALLT ANNAT än bra.. usch..
Nu väntar jag hem Henke o barnen och det är så skönt att dom redan ätit hos farmor så det bara är att förbereda dom för sängen för jag blir aldelles yrslig o svettig o anfådd bara jag reser mig från soffan..
Jag brukar aldrig bli så här sjuk.. Jag har under mina dagar som mammaledig aldrig behövt Henke hemma.. Men om det är så här i morgon så kommer det inte funka med barnen, så då måste han vara hemma och ta hand om dom..

.....

NOT so lovely but lovely!

Härligt!
Inatt hade Nelli dejt med sovguden hela natten! Eller om hon bara var snäll mot sin mamma. Hon sov till 06.30 i sin säng och efter välling sov vi till 7.30. Jag gick och la mig 21 och sov och sov. Trots detta är det piss idag.. BARA 38 i feber men sliten som få. Yrsel, huvudvärk, svettast o fryser om vartannat.. Undrar hur barnen egentligen mår när dom har både 39 o 40 graders feber.. Jag vill inte veta!
Nu är Henke o barnen på väg till Hallsta och jag ska gå och jag ska försöka få i mig lite yoggi och sen gå och sova och inte gå upp på hela dagen...

Tandfen



Jag skulle ta ett kort på tänderna.. Koretet blev ju sådär men Nelli är ju alltid söt! ;D

Snö, snö, snö!

Vi skulle ju åka ner till julmarknaden o julskyltningen på stan hade jag ju bestämt.. Men det snöar o snöar o snöar.. Undrar om det är plogat nånstans? Jag har inget emot att det kommer snö, jag ääälskar snön! Men när det gör det svårt att komma fram och sånt blir det lite jobbigt förståss. Jag tror vi skippar att ta bussen ner på stan och försöker ta oss ut till Tillberga sen istället.. Får se om vi får försöka åka buss ut, eller om vi får åka med farfar eller så..

Nu ska jag plocka i ordning på saker vi behövr idag så får vi se vad vi gör sen. :)

Trevlig första advent!

img_4282 (MMS)

Trevlig första advent!


Good morning! Nelli och jag ligger kvar oc...

img_7537 (MMS)

Good morning! Nelli och jag ligger kvar och myser i sängen medans de är FULL RULLE i köket! Elliot vispar grädde med elvispen! Men det är bara härligt för då ger vi igen lite på nattens dunkdunk ;) Pappa och Elliot ska göra tårta innan pappan ska till jobbet som vi ska ha med till Tillberga i eftermiddag! Kalas för våran 30-åring och några fler står på schemat! Ska bli riktigt kul att träffa härliga, tokiga släkten! Innan vi åker till Tillberga ska som sagt Henke jobba och jag och barnen ska på julskyltningen på stan en sväng. Nu säger dock Nelli att det är dags att gå upp! Trevlig första advent alla!


BERTIL FEMTON

BINGO!


"9 månader: Separationsfasen, det absolut jobbigaste språnget under barnets första år. Barnet klänger otroligt mycket, sover dåligt, äter dåligt, kan bli ilsk och gnällig och frustrationen är stor hos både vuxna och barn." Hoppas att fasen är kort! Jag vill sova..!

Vad hände??

Kommer ni i håg det här?

























Bus i snö














Nelli 9 månader


Våran lilla ballerina som alllllltid står på tå.. ;)


Nelli är en härligt glad tjej som nu går mer och mer över i storlek 80-86 i kläder. Nelli älskar sångstunder och älskar att leka med jämnåriga och  med brorsan. ;)
Hon har tre tänder i underkäken och en fjärde på väg, den också nere.
Nelli kryper i rask fart och reser sig mot allt. Står lull och går längs möbler.
Nelli kan vinka, klappa händerna och spela på munnen.
Hon kan peka på lampan, och titta (inte peka) på mamma, pappa och Elliot

För två dagar sen blev Nelli 9 månader!! STORA tjejen! :D <3

Flickor är svåra att klä!

Därför bestämde jag mig för att gå all in! SVART till Nelli!
Jag har köpt dessa finfina fleecear från Everest i SVART.






(Bild lånad från www.villervalla.se)

Och denna (till höger) svart jacka från Villervalla!
Tjejgrejer är oftast ROSA, men kan även vara RÖDA.
RÖTT OCH ROSA går sällan i hop, därför bestämde jag mig för att gå på svart jacka så kan man byta mössa o sånt efter humör! Och JA, Nelli har även "killfärger" på mössor.

Killgrejer kan ju vara gröna, blå eller svart, men ROSA o RÖD går båda i hop med alla dom färgerna, så därför är det fan lättare att matcha killar än tjejer ;D

Jaja , jag kör safe och köper svart så jag kan matcha med vad jag vill! :D

Nelli o jag sitter kvar vid köksbordet med...

img_0536 (MMS)

Nelli o jag sitter kvar vid köksbordet med mellisen. Elliot har dragit med mormor in i sitt rum för att leka med duplo! Nu ska vi leka lite och sen förbereda dagens middag;  tacos som Elliot beställt. ;)


Elliot o mamma ska snart gå ut och leka i ...

img_0535 (MMS)

Elliot o mamma ska snart gå ut och leka i all snö! Nelli stannar inne med mormor!


Sova? Näe?

Vad är Sova? Är det ett ord ens en gång? Finns Sova?
Fjärde natten i rad som Nelli är en riktigt liten terrorist.. Jag vet inte vad jag hoppas att det är.. Tanden som är på väg igenom ligger ju nära till hands? I natt måste jag försöka proppa i henne alvedon om hon fortsätter som tidigare nätter.
HOn sov till 01 i sin säng, fast vaknade ju X antal gånger på kvällen, men 01 plockade jag in henne. Sen har hon i princip hela natten legat o vridit o vänt, och skrikit o gnällt.. Somnat i kanske 15-30 minuter sen vaknat o skrikit och då har det tagit närmare timmen varje gång att få henne att somna om o sen sova 15-30 min igen..
Jag vill ha tillbaks våra braiga nätter och det GANSKA så snart.. Man blir rätt så lost i skallen utan sömn.

GRATTIS PIPPI!

Idag var planen att vi skulle fira allas vår vän Pippi Långstrump på sin 65årsdag idag med att kolla på Pippi-film!
Men Elliot har förstört sina chanser både en och flera gånger så det blir ingen pippi idag! MEn hur som helst så fyller hon år! :D



GRATTIS Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump på DIN dag!!

Utmaning - Dag 12

Dag 12: Varför började du blogga

Jag blev gravid (med Elliot) och behövde skriva av mig samt att andra (först släkt och vänner) skulle kunna följa oss och läsa om vad som hände.

Rens!

Godmorgon i alla vintriga stugor! (och såklart dom som inte har det så vintrigt också)

Solen håller på och försöööker ta sig igenom molnen som är och det är en härligt KALL morgon! Jag har precis rensat i byrån i hallen. Nelli behövde verkligen en egen låda till sina kläder nu så vi fick möblera om lite i lådorna! Nu har vi alla en varsin låda. SKÖNT!

Barnen och pappa leker inne på Elliots rum och jag smet iväg från min städning för att skriva lite blogg.. ;D

Idag får vi se vart dagen bär.. Skulle verkligen vilka gå ut och leka, men jag vet inte om Elliot tycker de är så kul när det är tio minus.. Skulle ju förståss gå upp till typ -6 men de är ju rätt kallt de också ;D Lagom för mig är -2, sol o gnistrande snö!! UNDERBART! ;D

Nu back to work!

Plask i plurret








Utmaning - Dag 11

Dag 11: Ett annat foto på dig och dina vänner


Foto: Marina Leek

Jag har fortfarande inte nått nytt kort på mig o vänner.. Det är så jag faktiskt blir lite ledsen över det.. Jag måste bli bättre på att vara på framsidan av kameran också.

Men den här bilden är en gammal bild. Det är en liten Elliot med på bilden ;) OCh jag är rätt nygravid med Nelli.
På bilden finns också Henkes två fastrar Eva o Carina och dom båda har en enormt stor plats i mitt hjärta:
Släkt ja, men även vänner!

Haha snyggaste bilden! ;) vi är i Elliots ...

img_0531 (MMS)

Haha snyggaste bilden! ;) vi är i Elliots rum och leker! Försökte få en bild på båda barnen men de är ju lätt att få på två som inte är still alls men båda är ju med på bilden iallafall. ;)


Nelli o mamma sitter på hallgolvet och lek...

img_0529 (MMS)

Nelli o mamma sitter på hallgolvet och leker medan vi väntar på grabbarna så vi kan käka mellis sen. Nelli roar sig med att gräva ner sig i lådan med vantar o mössor! ;)


Let it snow, Let it snow, Let it snow!

img_0525 (MMS)

Let it snow, Let it snow, Let it snow!


Nelli är på Pinglan och sjunger!

img_0520 (MMS)

Nelli är på Pinglan och sjunger!


Dagen idag

Snart ska jag och Nelli gå och hämta Elliot på dagis! Sen ska vi gå till mamma Linnéa och Moa o Ebba o busa lite!

Sen ska vi hem och göra korvstroganoff till middag innan det är dags att kasta barnen i säng igen ;)

På tal om..

tandis i det tidigare inlägget så har Nelli en fjärde tand på väg nu! Och den kommer också nere!
Så nu har hon fyra tänder nere! :P


Stress

I morse blev det stressigt! Fram till 8.10 var planen att Henke skulle ta Elliot till dagis sen blev det tok och Henke fick skynda till jobbet. Jag fick 20 minuter på mig att få i Elliot frukost och sen klä på oss alal tre, Elliot, Nelli och mig själv! Mycket kläder för kallt o storm ute. Till slut baxade jag ner barnen till vagnen och snubblade och halkade vägen till dagis och lyckades nog inte komma allt får många minuter sent. Men huvudvärk som ett brev på posten. 
Lämningen gick över förväntan för dom skulle gå iväg till kuddrummet och leka och det tycker han är skoj, så han vinkade glatt efter mig o Nelli i fönstret.
Jag och Nelli skyndade oss hem i blåsten och hon han slumra till en liten stund i vagnen. När vi kom in så har vi lekt ett tag och nu har hon precis somnat.

Sen kom jag nyss på att Nelli egentligen ska till tandis idag kl.13.15 . Jag har helt glömt, och hinner inte innan vi måste hämta Elliot och jag tar INTE med honom på nått sånt.. är nog bara information, men hon missar ju att få en tandborste! ;D

Aja nu ska jag fixa i köket.

Det här är vad jag ser min sida av sängen ...

img_0515 (MMS)

Det här är vad jag ser min sida av sängen , men det är hög tid att byta ut bilderna mot nya!  Jag ligger till sängs och ska sova i tid idag är det tänkt.. Men jösses vad det blåser ute! Låter ibland som om hela rutan ska skaka sönder, vilket den troligtvis inte gör, men ändå! Tur att jag inte behöver gå ut, utan kan dra täcke över huvudet och somna. Sov gott, gott folk! Det ska jag så länge som det bara går (dvs tills Nelli vaknar)!


Bekännelse!

ICAS nya reklam är rolig som alltid! Men jag måste ju erkänna.. Det är svårt.. för jag vill inte erkänna.. Men jag, som säkert ALLA andra tjejer, blir glad av att se Måns! Vilken Mr Nice Guy!  ;D







Bilden tagen från http://hd.se

Full rulle i köket efter middagen! Barnen ...

img_0514 (MMS)

Full rulle i köket efter middagen! Barnen leker fint och jag hinner fylka diskmaskin och plocka undan.


Utmaning - Dag 10

Dag 10: Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg

Fireflies - Owl City
I got a feeling - Black Eyed Peas
Underbart - Kalle Moraeus
Million Pieces - Tove Styrke
En kväll i juni - Lasse Berghagen
Broken Door - Angel
mfl,mfl...



Jag lyssnar på allt verkligen.. Från hårdrock till visor.. ;D

Snö i mängder!

Elliot på dagis, pappan på jobbet. Jag och Nelli ska strax göra oss redo och ta oss till Hälla! Klockan 11 ska vi möta Anna o Edda och Teres o Minna för en lunch! Jag ska försöka hinna dit liiite innan så jag kan handla lite. Tänkte kolla in ica maxis overaller bland annat.
Sen blir det hem och hämta Elliot på dagis.

Det sägs att det ska komma lite mer snö på em och i morgon så vi får väl se! :) Inte mej emot!

Nä nu dags att plocka ihop oss för avfärd.
Ha en bra dag!

Jul i vårt hus...


Vardagsrummet på god väg :)


köket fick två nya stjärnor


Jag köpte en "Boll" till Nelli på Gekås som jag hade som plan att ha hängandes i fönstret. Men när jag fick upp den ur lådan så va sladden JÄTTEkort... Så jag filurar fortfarande på hur jag ska göra, och så länge står den på fönsterbrädan.. Hiss eller diss? Kasnke borde ta en ny bild.. ;D

Vad har man inte syskon till om inte...


Elliot drar Nelli pulkan! :D


Dålig bild, men man ser att Nelli va superglad över draghjälpen! ;D


Sen somnade Nelli skönt i varma vagnen!


bus


Nelli när hon vaknade!

Tomtegöra!










Utmaning - Dag 9

Dag 9: Något som gjort dig stolt de senaste dagarna

Mina barn gör mig stolt varje dag, varje timme, varje sekund!

Det är dom små, små, små sakerna och dom STORA!

Utmaning - Dag 8

Dag 8: Månadens mål med förklaring (missade igår)

Mitt mål till den här månaden (LÄS NU SVÄRIS) har vart sen länge att gå ner 10 kg.
Allt började bra och jag var duktig! (första gången jag tror jag sagt duktig om mig själv),
men jag var himla duktig. Gick iallafall ner 6-7 kg, men sen tappade jag helt ork o lust.
Jag kände att jag inte pallade mer, trött o ledsen, så jag bestämde mig för att stoppa för ett tag.
Jag har inte gått upp nånting (möjligtvis 0,5-1kg) trots en hel del snesteg och onytta! Så det är jag nöjd med.
Jag kommer dock försöka ge mej på allt igen efter nyår. SÅ jag får väl se mig besegrad av min svärmor, då hon och jag hade en liten utmaning om att gå ner 10kg tills i jul.

Mellan all härlig trots så har vi lyckats ...

img_0505 (MMS)

Mellan all härlig trots så har vi lyckats klämma in en LUGN mellis! Tack säger jag;)


Där dom hör hemma!

Ja nu är barnen tillbaks och sover sött! Dom hade båda haft det superduper! Elliot hos farmor o Nelli hos mormor! Tack farmor o mormor för att jag fick vara bara Hanna ett dygn! :D Men jag har saknat mina små så det är såklart skönt att ha dom tillbaks! Dock kommer jag inte tycka det i morgon bitti,. :P






GRATTIS!!!


Från våran Kina-resa i Maj -07!



Idag fyller min vän, kärlek, sambo, barnapappa hela 30 år!!!

Som vi har tjatat om denna dagen i många år, och nu är vi här! Och allt vi fått vara med om på vägen!
Två underbara barn, så otroligt fina individer, så härliga, som både tärt och styrkt oss.

Idag är min förrymde sambo inte längre med i samma fack som oss unga.. ;D


GRATTIS PAPPA/ÄLSKLING/LEKKAMRAT/VÄN PÅ DIN DAG!

MÅnga pussar o kramar från din familj!

Sweet sunday!

Sovit lite längre än vanligt, ätit sen frukost och har vart ner i källaren och hämtat en till jullåda! Lådorna jag hämtade i går var inte helt rätt lådor.. Det va ju med julgranssaker och sånt. Men jag hittade en till jullåda med "rätt" saker i! Jag som trodde vi bara hade EN jullåda.. Nu har jag hittat tre.. :P

Nu ska jag vika tvätt och hänga ny tvätt. Sen ska jag gå igenom den lådan jag hämtade! Får se hur långt jag hinner innan barnen droppar in!

En klyftig pepparkaka!


En riktigt söt Nissa!





Utmaning - Dag 7

Dag 7: En bild på någon som har stor inverkan på dig




Min fina familj! <3


Ett tåg är inget tåg
















Lördagsmys i min ensamhet! Sen blir det ch...

img_4709 (MMS)

Lördagsmys i min ensamhet! Sen blir det chips och dipp till "så mycket bättre". ;)


ÄNTLIGEN!

Bloglovin i iphone!! Snart snart!! ;)

Varför sova?


Jag la Nelli för middagsvilan som vanligt och gick ut. HOn va tyst så jag trodde hon somnat.
Sen efter en liten stund när jag och Elliot lekte med tågabanan hör jag hur det fnissar där inne.. :P
Nelli har tebjuding i sängen ;)

Dagens outfit


Tröja o byxor från Lindex!


Elliots gamla outfit! :D

Tröja o byxa från Lindex
Scarf från pippi (inte Elliots gamla)

Fri som en vind?

Jag är sambofri OCH barnfri tills i morgon em då barnen kommer hem! Pappan får vi vänta på tills på måndag! Jag ska bara göra som jag själv vill och så tänker jag INTE laga mat! ;D HAha! Jag har en paj i frysen jag kan äta sen i kväll! haha!

Jag har plockat upp lådorna med julsakerna så jag ska gå igenom det är det tänkt. Och se vad vi har och vart vi ska ha det.. Sen ska jag ta mig ett lååångt varmt bad också, men först ska jag slänga mig i soffan och kolla på snowboard! BARA för att jag kan!! ;D

Elliot o mamma leker med tågbanan!

img_0501 (MMS)

Elliot o mamma leker med tågbanan!


Utmaning - Dag 6

Dag 6: Din favoritidol och varför

Vad är väl en idol? Jag har ingen artist som idol. Jag gillar Tony Hassman om man ska prata hästar, men idol? Nä..
Min mamma har alltid och kommer alltid vara min idol, och jag tror itne jag behöver förklara varför. Hm ja .. kanske MAMMA får vara svaret på den här frågan ;)

Julkort!

Ja nu är det HÖG tid att fixa årets julkort! SKa bara få på mina söta barn några söta dresser och sen posa fint tillsammans! En baggis!! Eller? :P

Jag ger upp innan jag ens börjat.. Känns som om det får bli en variant av förra årets julkort, så man kan klippa i hop barnen på ett kort istället för att försöka få dom BÅDA se bra ut på ETT kort..


Här är förra årets julkort! Jag var nöjd måste jag säga!


NY DESIGN!

Ja allt gick väldigt smärtfritt så nu är nya designen på plats! Den är inte riktigt färdig ännu och flikarna "Elliot", "Nelli", "Foto" och "Pyssel funkar inte än men kommer så småingom att funka prima! ;)
Jag är nöjd över min bloggs lite kalla o vintriga outfit! Matchar med vädret utanför fönstret! ;)

NU!!

Från och med nu och en stund framöver kan det hända att bloggen itne ser riktigt klok ut! ;) Det beror på att jag håller på och flyttar över den nya designen! HÅLL nu alla tummar att allt går smärtfritt! ;D

Grattis Nelli!


Grattis Nelli Maria ELISABETH på din namnsdag idag! ;D

Fräsiga Fredag!

(oj! Råkade publicera det här inlägget där jag testar den nya designen isdtället för här, där den skulle vara!)

Full rulle hela dagen! Och än är det inte lugnt ;) Så jag återkommer när barnen sover för mer skriverier.

Men jag kan väl säga som så att den nya designen kommer upp antingen i kväll eller i morgon på dagen nån gång! :D Spääännande! :P

Nä nu ska jag ta fram vindruvor o riskakor! Elliots fredagsmys! :D

Om Hanna

Jag som skriver i den här bloggen heter Hanna, eller egentligen heter jag Johanna, men alla kallar mig Hanna!
Jag är född -83 och utbildad hästskötare och barnskötare. ;) Det förstnämnde har jag fått lägga på hyllan, men hästintresset är kvar och är stort! I framtiden bor vi på en gård där jag och Elliot (och Nelli) har varsin häst! ;)

Jag bor med min fästman och barnens pappa Henke och barnen i en lägenhet i Västerås.

Ett annat stort intresse för mig utöver familjen såklart är fotografering. Jag älskar att fota och barnen finns med på MÅNGA bilder. Innan jag fick barnen fotade jag även mycket hästar på tävlingar, utställningar eller privat men även det får ligga lite i lä när man har annat som måste gå före. Men jag fotar så fort jag får chansen!

Just nu är jag mammaledig och jag och Nelli är ofta ute i svängen! Vi älskar babyrytmik o sångstunder, eller bara springa på stan och ta en fika med vänner. Sen blir det mycket bus o lek med storebror också! :)




Utmaning - Dag 5

Dag 5: Ett foto på en plats du varit på


Eftersom jag i den första utmaningen skrev att jag hade i/på mina två drömresemål, så tänkte jag visa fler än en bild från dessa två helt galna ställen. Jag är ju mer för EN MASSA bilder så here we go.. ;D

Första bilderna kommer från min o Henkes resa till KINA 2007!
Copyright på alla bilder!



Den här bilden tog våran chaufför "John Smith".. Ja han va kines.. ;D


San Ya





Sen kommer några bilder från min och min mammas resa till ISLAND i somras!

Blå Lagunen




Gullfoss


Strokkur


I dimmorna: Eyjafjallajökull




En varm bäck


GRATTIS MOA!


Grattis bästa MOA på namnsdagen!!
Önskar Ellot Lullemoooo ;D

Tävling: Namnnappen



Jag är med och tävlar hos Alicesmamma om ett paket valfria
namnnappar hos namnnappen.se
Tävla HÄR du också!

Sova middag


Hehe She is one good sleeper.. ;)

Pinglor


Här är pinglorna Ebba o Nelli på Pinglan på fm! Som vanligt en härlig stund med sång och dans! ;D

Utmaning - Dag 4

Dag 4: En dålig vana du har

It spells; C O L A .. BAD, BAD, BAD HABIT.. ;)

Ny design!

Jag håller på o fixar med en ny design! Därför har det inte kommit så mycket vettigt i bloggen i kväll! ;) Och lär så förbli! Och den nya designen kanske kommer upp i morgon!

Men en sak måste jag ju göra! Och det är utmaningen! :D

Varför?

Varför kan inte barnen leka antingen på varsitt håll utan att bry sig om varann, eller tillsammans MED varann?? Nån som har nått bra tips? Själva hemma så leker dom ju båda så fint! Men nu känns det ofta som att det är skrik o bråk dagarna i ända...

Aja.. SKa fixa middagen nu. Blir en tidig sådan. Nelli har sovit bara på fm idag så hon lär somna ovaggad tidigt,.. Därför lär jag ha middan fixad och gärna nere i barnamagarna också innan det bryter ut på henne. Elliot har redan brytit ut mer än en gång.. men nu sitter han och leker med lera.

Nä nu dags att koka ris. Blir ris o kalops. SKulle köpt pottar men har glömt av det.. så vi kör med ris.

Gårdagens Outfit


Tröja o byxor från Gekås
Scarf från Pippi
Strumpor från HM

Utmaning - Dag 3

Jag har inga bilder på mig NU med mina vänner..
Såg att det fanns en till dag i utmaningen där man skulle visa bild på sig med vänner, får se till att skaffa mig en bild i nutid då.. ;)
Här kommer tre GAMLA "godingar"!


Jag i rosa och min väninna Annika i vitt! <3 LÄNGESEN! ;D


HAHA Också JÄTTELÄNGESEN! Marie, Martin och jag


Ja.. vad ska jag säga? Också superlängesen! Klara och jag!

Härliga sol!

Efter dagis var vi ute ett tag i lekparken! Men det var kallt så vi var itne ute så länge.. Men iallafall så bad jag Elliot sätta sig ner så skulle han få Nelli i knät och jag skulle ta kort! "Ja ja ja!", sa han lyckligt och satte sig ner.


Jag satte Nelli i knät på honom, han höll Nelli om magen, jag backade för att ta kort.



DÅ kollar Elliot filurigt på mig och i nästa sekund så tippar han omkull Nelli, reser sig och springer därifrån! :P


Det  blev inga mer såna bilder idag! ;D  Dock blev det andra riktigt härliga bilder som jag håller på och gör en ny design av! ;D SÅ nu fick ni ett litet smakprov på min nya vintriga design.. :P
Jag har än inte kommit så långt så jag vet faktiskt inte hur det kommer se ut.. Elliot passade på att vakna nu i kväll så jag har setat inne hos honom en stund för ovanlighetens skull.. Sen slutae det iallafall med att jag gick ut och han somnade själv som han brukar.. :P

Så nu sover han igen och jag ska nog gå och sova.. Mina mössor får ni också bilder på i morgon! :P

Natti!

Mössor??

Jag (och barnens farmor) är galen i mössor! Till barnen givetvis.. ! Hur många mössor har normalt ett barn?

Det här inlägget tror jag inte barnens pappa gillar för han suckar mest när jag matchar med olika mössor hit och dit. :D
Jag tänkte jag skulle visa mina (barnens) fina mössor men jag måste ta kort på dom först.. ;) Men här är två stycken, och kan du tänka dig, INGEN av dom ligger jag bakom! ;D


Nellis mössa från Little Lizard är i från farmor (TACK farmor!)


Den här mössan ligger faktiskt PAPPAN bakom! ;D
Ja det är en reklam-mössa från hans jobb ;)

Pusselgubbe


Elliot visar stolt upp sitt fina pussel!

Elliot har verkligen börjat gilla pussel nu! Han har förut inte haft så mycket tålamod till att sitta och prova sig fram så jag hade inte så mycket förhoppningar när jag tog fram det här nya pusslet jag köpte på Gekås. Men han ville bygga så han satt vid matbordet (Medans Nelli tjuvlekte i hans rum ;) ) och jag fixade lite i köket. Sen kom "Taggen" och kollade på golvet i hallen och under tiden byggde Elliot hela pusslet själv (iallafall 11 bitar!). Han ropade sen och va såå stolt när han visade upp det han gjort! :D Mamman var minst lika stolt! <3

Tävling: Nova Star!

Jag ÄLSKAR Nova Star! MÅSTE bara prova lyckan!

 

Jag är med och tävlar om kläder från Nova Star för 1000kr!!

Tävlingen sponsras av Kidzshop och pågår i Natalis blogg.

Sista dagen att tävla är 19 November


En liten tjuvlekande Nelli i Elliots rum! ...

img_0489 (MMS)

En liten tjuvlekande Nelli i Elliots rum! Hon smiter in där så fort hon får chansen. Nu är tex Elliot på dagis och Nelli var INTE sen på att krypa in där! hon roar dig redan på egen hand medans Elliot fortfarande vääldigt väldigt sällan roar sig själv. Lite av en lustig känsla för mig som mamma ;)


Magplask!












Having a swiming time!

img_0481 (MMS)

Having a swiming time!


God morgon! Nyvakna och härligt mosiga, vi...

img_1560 (MMS)

God morgon! Nyvakna och härligt mosiga, vill inte riktigt kliva upp ännu.. Men snart blir det full rulle med frukost och sen packning för badhuset idag! :) hoppas ni andra har sovit gott för det måste jag säga at


Som man bäddar får man ligga...

.. tur att jag inte bäddade alls idag! Nu när jag ska gå och sova kan jag ju ligga under täcket i stället för på... :P

I morgon står badhuset på schemat! Det var längesen sist så det ska bli superkul! Tror jag både föräldrar o barn tycker. :)
Sen ska vi hem till mormors nya lya och kolla läget lite.. Hon flyttar i morn! Närmare och bättre för oss! ;D Och sen ska en golvnisse komma och kolla på golvet i hallen. Vi ska ta bort det där fina (not) klinkret som ligger där.. Det och golvet i vårat sovrum är det enda som är kvar från före oss. Klinkret är inge vidare snyggt till att börja med, men sen håller det på och faller isär.. Lite synd, för ryktet har sagt att dom som bodde innan oss la in det golvet istället för att betala hyran, så därför kunde VI köpa lägenheten på kronofogdens auktion.. ;D SÅ synd som sagt att det inte håller så bra när det stod så mycket på spel :P

Äh jaja.. nu sova! Sleep tight!

Utmaning - Dag 2

Dag 2: Meningen bakom ditt bloggnamn


Meningen bakom mitt bloggnamn är ju allt annat är svårt att gissa! ;) "Elliotochmamma" , har ingen annan mening än just Elliot och mamma! Sen att jag blivit tvåbarnsmamma på vägen är ju en annan sak ;)

Utmaning - Dag 1

Dag 1: Ett nytaget foto och 15 fakta om dig själv



Jag har INGET nytt kort på mig själv! Och just nu tänker jag itne ta nån ny bild.. ;)
Så ni får leva med den här! Haha från Island, hög på svavel!


  1. Jag älskar julen och allt som hör till.
  2. Jag är utbildad hästskötare.
  3. Jag blir avis när jag ser tjejer på tv/tidnigar/bokar som föder barn. ;) Jag kan göra det igen och igen och igen!
  4. Jag har ALDRIG rökt eller ens provat en cigarett.
  5. Jag eldar upp minst 5 (5-10) ljus varje kväll.
  6. Arvingarna var mina största idoler en gång.
  7. Jag har varit råttuppfödare.
  8. Har tandläkarskräck och när jag var yngre fick jag lustgas hos tandis.
  9. När jag var liten hade jag fobi för eld! Jag stände av element för jag var rädd at det skulle börja brinna. Jag kunde inte gå på Majbrasa för då gallskrek jag. Jag tände min första tändsticka i högstadiet. Nu har jag "bara" STOR respekt för eld.
  10. Jag har kommit femma i Ungdoms-SM i agility (hundsport)!
  11. Jag har fått uppleva dom två länder jag drömt om sen barnsben, Kina och Island.
  12. Jag pustar ut när barnen somnat för kvällen..
  13. .. men vill väcka dom igen efter bara en stund..
  14. .. så jag smyger ofta in och står länge och lyssnar på deras andetag..
  15. Jag kommer troligen också dö den dagen min kamera dör.. ;)

GRATTIS PAPPA!

Då papporna blev till
var tanken ganska klar.
En pappa har nå't i sig
som ingen annan har.

Han ger dig av sin kunskap
försöker att förstå.
I alla livets skeden
han är att lita på.

Därför kära pappa
om frågan ställdes nu.
Vem är den bästa pappan?
Jo, svaret det är DU!

Pappa vi älskar dej!


Pappa o Elliot


Pappa o Elliot


Pappa o Elliot


Elliot o Pappa


Pappa o Elliot


Pappa o Elliot


Elliot o pappa










Pappa o Nelli


Pappa o Nelli






























Fars dag

Fick en liten sovmorgon, åt frukost med familjen, skickade pappan till jobbet, städade köket och hallen, dammsög kök, hall, badrum, barnens rum o vardags rum, torkade golv i kök, hall o vardagsrum innan klockan 10. Nu har jag lagt en trött Nelli och Elliot sitter och kollar lite på Nicke medans golvet i v-rummet torkar som jag faktiskt torkade efter klockan 10 ;)
Borde ika tvätten också.. måste göra det under dagen.. För jag lär tvätta en omgång sen på em. Jag hinner inte nu..kommer aldrig hinna hänga den innanvi ska i väg sen. Vi ska hem till min moster Ingrid som ska ha smyckesparty. Spännande! Det lite dryga är att jag ju måste ha med mej båda barnen.. Men mormor är med också så vi får väl hjälpas åt.. ;)

Nu ska jag fila på min första utmaning! :P Så kommer den upp under dagen! MÅste ju hitta eller alternativt TA ett nytt kort på mig.. känns ju sådär.. :P

Elliot säger..


Elliot springer omkring med sin dagisväska på ryggen och säger att han LETAR efter dagis.
Han letar i alla rummen och kommer sen till nig och säger:
"Mamma, Ellot hitta inte på dagiset. Ellot stanna hemma idag."

En "liten" bildkabooom från dagen!














I cant get it out of my head!!!




Spela i ett babyband, med ganska liten och knubbig hand

Och när vi spelar vår musik, får nallen och dockan bli vår publik
Golvet gungar när vi rockar loss, och hjärtat bankar på med musiken i oss
Spela på magen. Spela på benen. Spela på rumpan.
Över hela hela hela hela hela hela kroppen

30 dagars utmaning

Jag hittade en utmaning (med lite olika frågor)  i två olika bloggar. Jag blundade och pekade och denna blev den jag skulle göra.
Det blir en svår utmaning, men jag ska ta mej an den! Jag börjar i morgon.


Dag 1: Ett nytaget foto och 15 fakta om dig själv
Dag 2: Meningen bakom ditt bloggnamn
Dag 3: Ett foto på dig och dina vänner
Dag 4: En dålig vana du har
Dag 5: Ett foto på en plats du varit på
Dag 6: Din favoritidol och varför
Dag 7: En bild på någon som har stor inverkan på dig
Dag 8: Månadens mål med förklaring
Dag 9: Något som gjort dig stolt de senaste dagarna
Dag 10: Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg
Dag 11: Ett annat foto på dig och dina vänner
Dag 12: Varför började du blogga
Dag 13: En bild på ditt hem
Dag 14: Ett foto på dig och din familj
Dag 15: Sätt din I pod på shuffle på de 10 första låtarna
Dag 16: Ett foto på dig själv
Dag 17: Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18: Planer/drömmar/mål du har
Dag 19: Smeknamn du har och varför
Dag 20: Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?
Dag 21: Ett foto på någon som gör dig lycklig
Dag 22: Vad gör dig unik och annorlunda än andra
Dag 23: Vad har du sug efter?
Dag 24: Ett brev till dina föräldrar
Dag 25: Vad finns i din väska?
Dag 26: Din favoritdag på året
Dag 27: Varför gör du denna 30dagars utmaning
Dag 28: Ett foto på dig från förra året och ett från nu
Dag 29: Vad har du lärt dig denna månad?
Dag 30: Din favoritlåt

Elliot diskar  medans jag bakar en choklad...

img_1303 (MMS)

Elliot diskar  medans jag bakar en chokladtårta till far. Nelli roar dig bra på golvet. :)


Den första gång jag såg dig...

 

 

 

Ett ögonblick, ett möte, en kärlek större än allt, som varav livet ut.

 

 

 

 

<3


Tänk vad en puss kan göra!



Idag blev jag rörd över barnen trots att dom höll på med en massa tok ;)

Elliot gjorde en "puss" mot Nelli, som ett smack eller hur jag ska förklara, och bruden svarar med att göra en "puss" tillbaka! Elliot tyckte den va jättekul så dom fortsatte ett bra tag och ge varann slängpussar!

Syskonkärlek när den är som bäst!

Det är mitt fel..

.. att Nelli alltid ser ut så här! ;)
Jag tror jag har lärt henne det, fast jag själv inte tänkt på det..
Hennes skrynkel över näsan är ALLTID där så fort hon ler eller skrattar! ;D

Ja det är svårt att hitta nån finare (och busigare) tjej än våran Nelli! <3








Hur kan man inte älska..

..barn??











Det finns inget vackrare och roligare än barn!

Välkommen till Elliots bageri!










Elliots assistent ;)


Provsmakning!


"Mamma, Ellot ha ristex istället!"

Blask!

Ja det är en hääärligt blaskig dag idag.. Regnet gör så att snön försvinner mer och mer för varje timme. Så nice! Not...

Jag funderar på om vi ska ta och baka nånting jag och Elliot. Min kompis Marie skrev på FB att dom höll på att baka och jag blev så baksugen! Men jag tror i sånt fall det blir nånting lätt nu och så tänkte jag kanske kunde gjort nån smarrig chokladtårta i morgon. Vi får se hur vi gör!

Annars finns det ju andra ROOOLIGA saker att ta tag i... vika tvätt är en av dom.. och tvätta annan tvätt är väl alltid en annan..

Jaja, vi börjar med att gå ut i köket så får vi se om Nelli kan roa sig med sina leksaker en stund och så får jag och Elliot baka.

Bilder från promenaden















Pinglan på Pinglan!


Barnen fick båda sitta i vagnen på väg till dagis i morse!


I morse lämna Nelli och jag Elliot på dagis och tog sen själva bussen till Oxbacken och Pinglan! Pga snön så fick jag gå tillbaks en bit för att komma fram. :P Nelli va lite trött på bussen till Pinglan men somnade inte försn vi klev av.. Sen vaknade hon på en gång när vi kom in och jag parkerade vagnen.. Så hon sov väl typ 5-10 minuter.
Men hon var nöjd och glad genom hela sångstunden och klappade händerna och sjöng så fint! ;D

Efter sången blev Nelli jätetrött (som sig bör) så hon fick mat och sen fick hon somna i vagnen och hon somnade så fort hon la sig i vagnen.. :) Jag gick förbi och sa hej till mamma på hennes jobb och sen åkte vi hem och hämtade Elliot tidigare på dagis!

Elliot fick gå hela vägen hem och jag kan lova att det tog sin lilla tid! Fanns ju en MASSA roliga saker! Snön är ju såklart en av dom och den finns ju överallt! ;) Jag tror det tog över en timme att gå hem! ;) Men vi hade roligt hela vägen! Fast jag hade klätt mig lite klent så jag frös!

Vi kom hem lagom att käka mellis med pappan innan han skulle åka till jobbet. Här hemma fick barnen leka och jag började med middagen som bestod av tacopaj.

Efter maten fick Elliot bada men sen ville han inte alls bada mer men jag behövde ju tvätta honom så jag satte på duschen och då skulle han prompt duscha sig själv så han duschade och jag tvättade och sen när jag tyckte vi var färdiag så ville Elliot duscha mera, mera mera.. (som han själv sa) ;)

Tillslut var vi färdiga och Elliot fick kolla på bompa medans jag gav Nelli välling och stoppade henne i säng. Hon slocknade på tre röda och likaså Elliot lite senare! Skönt!
Nu ska jag bjuda på lite bilder från våran promenad hem! ;)

Film: Gekås-inköp


Här är lite av det jag köpte på Gekås! Sen köpte jag lite smått o gott som jag itne tyckte behövde vara med här.

Fikapaus i Ödeshög på väg ner till Ullared...

img_8806 (MMS)

Fikapaus i Ödeshög på väg ner till Ullared! vädret är väl ingen  höjdare men vi har en duktig och försiktig chaufför. :)


Gekås!!

NU är det HÖÖÖG tid att hoppa i säng! I morgon kommer morsan och hämtar mig o Linnéa typ 05.15 så det blir ju ingen sovmorgon direkt! ;D Men kul ska det bli! Och shoppa ska vi göra! Ullared och Gekås nästa!
Jag kommer troligen blogga en del från telefonen! Finns ju en del tid på både dit och hemresan! ;)

jaja nu sova! HÖrs i morgon efter vägen! ;D

En dag hos farmor ( i bilder)


Elliot o Challe är ute och går med varann ;D


Pappan o Nelli


Snackar med Challe


Tungan rätt i mun!


Lillasyster! :)


Familjen! <3


haha så synd att skärpan är nån helt annan stans för hon är ju så söt! ;D


Haha ibland behövs inga ord..;D


Challe sa;  Yes! nu tar jag tillbaks den!


Sötnötan


Elliot med pippiväskan :)

Nelli sover ute i vagnen! Varmt o skönt!

img_0449 (MMS)

Nelli sover ute i vagnen! Varmt o skönt!


Time flies

Time for bed!

I morgon ska vi återigen ge oss på att åka och kolla/köpa en ny bilstol till Elliot! Hoppas barnen är mer samarbetsvilliga denna gång. Sen ska vi åka till Hallsta och farmor. Nu sovdags!

Sov gott!!

A story about a girl named Emma!






En bonusbild till farmor ;D





Nelli har fallit för Elliots docka Emma.
Elliot blir GALEN på Nelli när hon inte låter Emma vara..

Nelli vill ha en docka i julklapp.. ;)

Buzzador

VI har buzzat Gonatt mild havrevälling från Nestle, med gott resultat.

Även om det nu gäller barn och dom i allmänhet kan skifta i humör, sovtider o matintag till och från tycker jag att dom gånger vi haft vällingen som kvällsmål har Nelli sovit BRA på det. Nelli har tyckt om den och har glatt slukat den. Jag kan se mig själv köpa vällingen till Nelli och prova om det var mer än lyckoträffar med sovandet o ätandet!



Time to sleep




Det finaste vi har



Ser vi på varje kväll! Ovanför tvn!

Dock ska det inte vara så där utan står så tills rätt ramar inhandlas. Nellis bilder på hyllan överst ska in i ram och sättas på vägen bredvid Elliots 6-mnadersbilder! Och den svart/vita på Nelli ska  sitta på en annan vägg med andra svartvita sen är det tänkt. :)
Men så länge får dom bara stå där och se vackra ut! Inte en sån svår uppgift får så fina barn! ;D

Dagiskortbyte


Jag håller på och byter ut det gamla dagiskortet mot det nya! Visst händer det lite på ett år?! :P

Till punkt och ...

Nelli har somnat, pojkarna är och handlar och jag har satt på JULMUSIK (JA det är bäst att vara ute i tid, för annars tror jag inte jag hinner med att lyssna för snart är julen förbi! ;) ) och ska röja i vardagsrummet nu! Sätta upp Elliots nya dagisfoto och så också! :D

Nä nu ska jag sätta fart!

Trevliga, härliga, soliga Söndag

Kallt och soligt är det idag! bbrrrr men så härligt med sol!

Idag har vi inte så mycket alls på schemat.. Tror faster Linda skulel komma hit o äta mat i kväll men det är nog allt. Lite drygt att inte ha några planer.. eller skönt.. Beroende på vad barnen säger om det.. ;) Än går det bra! Nelli klättrar på soffan o soffbordet och jag tror att Elliot o pappa kollar på nånting på pappas dator i köket.. Så det är lungt.

Igår städadr jag igenom riktigt ordentligt i badrummet, köket, hallen o lite i v-rummet.. Jag borde fortsätta idag med v-rummet o sovrummet o barnens rum.. Vi får se vad som händer!

Mammas lilla badanka








Elliot har en hårig vän

.. Och det är INTE Bäbä jag pratar om! ;) Utan det är farmors vovve Challe! ELliot pratar ofta om Challe och har en bild på Challe ovanför skötbordet. Den har ju såklart setat där sen han va betydligt mindre men den SKA vara där.. :)

Challe är Elliots bästa vovvevän!


Tågmästare Elliot


Elliot o Bäbä på tåget!


Elliot o farbror Ämme


:)


Det är pappan som har tagit bilderna! På fm idag så åkte pappan o Elliot till Emil o Knorre på jobbet!
OCh som ni ser så jobbar på Emil o Knorre med TÅG!

Gonatt!


Nelli helt utslagen i kväll! ;)

Elliot tog jag också kort på men han hade inte somnat märkte jag då! ;D haha
Så ja.. de behöver vi ju inte visa här.. :P

Åt vilket håll??

Men nu snurrar väl jorden åt fel håll eller nått? I två dagar i rad har Nelli sovit LÄNGE på dagen! I går blev det pga det bara en sovstund. Och det blir lika idag för hon sover o sover.. :P
Igår sov hon i typ 2 timmar och en kvart och idag är hon uppe i mer än så och sover än!

Skönt förståss tycker jag om vi kan få det till en rutin. En gång om dagen redan kasnke är lite lite? Jag har glömt när Elliot började sova en gång.., Å andra sidan har han ALDRIG sovit länge heller...

Jaja jag ska inte klaga.. Den ända jag tänker så här i efterhand är ju att jag kunde gjort nått vettigt under tiden. ;)
Men jag ville inte väcka henne först eftersom hon ju inte brukar sova så här länge.. Aja.. jag hinner nog städa lite sen när hon vaknar också.. :)

1+2 = 3

UNICEF + Idol = All I need is you



Stöd världens barn och ladda ner låten HÄR!

The Little happy child of mine II

img_0438 (MMS)

The Little happy child of mine II


The Little happy  child of mine!

img_0437 (MMS)

The Little happy  child of mine!


Föresten!

Elliot vaknade typ 6.30 i morse.. inte sååå långt i från 06 som jag trodde. ;)

Gonatt



Igår




Det är lite skumt för alltid måste jag förminska bilderna på Elliot men aldrig på Nelli när jag ska ladda uupp dom här. Dom är tagna med samma kamera men typ en minuts mellanrum.. Nån som har en idé på varför det är så?

Va?





Mina nya kärlekar


Mina nya fina sockor! :D
Sexigt med mjukisar också, jag vet! ;D

Fredag!

Jaa en härlig fredag, inte sant?

Vi har haft en dryg fm. Elliot har väl lyckats gå mig på nerverna ungefär en gång i minuten.. :P Vilket resulterade i att vi INTE gick ut och åkte buss som Elliot ville.. Men nu sitter jag här i valet och kvalet... Nelli sover. När hon vaknar kommer det hela vara i gång igen. Jag tror många gånger det är Nelli som ställer till det för Elliot. För det är sällan (men såklart det händer också) vi bråkar när Nelli sover tex...
Så jag tror att jag ska "ge efter" och gå ut och åka buss till Hälla. Handla lite och sen promma hem. Jag och Elliot (och Nelli) behöver komma ut.
SÅ behöver vi ju handla lite fredgasmys! Vindruvor o riskex till Elliot och sen nått gottis o cola till mig o Henke. ;)

Solen skiner ju också så det blir bra att komma ut! Och om vi sen åker buss så blir E nöjd också.. ;)

Först ska vi se hur länge Nelli sover. Hon var vaken bra länge idag, eftersom hon lite "glömdes" bort i all skrik. Men hon skrek inte själv så därför blev det inte så att jag tänkte på att det var dags för henne att sova middag ;) Så hon somnade så fort jag la henne i sängen :)

Ja den som lever får se!

Barn säljes!

Billigt barn finnes. Möjligtvis kan jag även betala för att bli av med honom. Kan jobba som exempelvis polissiren. Uthållig och envis som synden. Jobbar för en riskaka i timmen.. Ring vid intresse!





(Texten BÖR läsas med en nypa salt, tack!)

Ska vi slå vad?

I morgon behöver ingen av oss vakna i tid till nånting.. Ja förståss ska pappan börja jobba 12 men det borde ju inte vara nå problem.. ;) Men ialalfall så kan jag nu slå vad om en massa att Elliot INTE kommer sova längre än till 06 i morgon bara för det.. Vi har ju i flera dagar fått väcka honom vid 7.30 så vi skulle hinna till dagis. :)

06.00 är mitt bud..

Who's that boy??

img_0433 (MMS)

Who's that boy??


Gonatt


Så här somnade Nelli igår kväll! Haha kan inte vara bekvämt!

Regnig dag

Ja så typiskt att det såklart ska börja regna när vi snart ska bege oss ut! Jaja, inte så mycket att göra åt..

Elliot sov "länge" idag också! Jag var upp och röjde vid 7.30 och då vaknade han! Skönt att tidsomställlningen slog över åt "fel" håll! RÄTT håll för oss såklart! ;D

Nä nu lär jag klä på mig och Nelli så ska vi sen ta oss till bussen och möta Linnéa o Ebba på bussen sen! En dag i vänners anda. Skönt att komma ut litegrann!

Ha en skön onsdag!

Natti





Elliot säger...


M: Mamma älskar dig, Elliot!
E: Mhm..
M: Mamma älskar dig, älskar du mamma?
E: Näää mamma.. Elliot älskar pappa..
M: Älskar du inte mamma också?
E: Nä mamma, en annandag!


Bara att vänta på sin tur då....

Fotona är klara att hämta!












Sovmorgon

Som ni såg på inlägget innan så är Elliot lämnad på dagis, med renhorn ;) Han kom hem från farmor i går med dom på sig och när han skulle gå till dagis så ville han ha dom på. Och ja, bättre fighter kan man ju välja så han fick ha dom på!

Idag sov vi alla länge för att vara vi! Nelli vaknade dock en gång i natt vid 01 och jag var iin till henne, men hon somnade om ganska så fort. Sen vaknade jag vid 06 av vad jag trodde vad Nelli. Jag gick upp och hörde då både Nelli coh Elliot ligga i varsitt rum o snacka.. Jag tog med mej Nelli in till oss och förväntade mig att Elliot skulle sopa på en gång.. Men det var tyst där inne. Men jag behövde verkligen gå på toa (som såklart ligger mitt emot Elliots rum) så nrä jag var där inne ropade han på mig. Jag gick dock bara in till honom och sa att det var natt och att han skulle ta snutten och sova igen så skulle vi ses när han vaknade.. Sen gick jag.. INTE ett knyst kom ifrån honom och han måste ha somnat om på en gång. Inne hos oss fick Nelli välling och sen somnade vi också. Vid 7.20 vaknade jag och Nelli och 10 minuter senare kom pappan in och sa att Elliot bara sover o sover! :O
Så han fortsatte sova, med dörren öppen då för vi ville ju att han skulle vakna, medans jag bytte på Nelli och började duka fram frukost. NÄr jag small i lådorna i frysen så hörde jag hur han tände sin lampa och sen efter en liten stund kommer :" Mamma, Elliot sova färdigt nu!". :D Sötnöt! Så vi fick liite bråttom till dagis, men eftersom pappan är hemma så kunde vi bara lämna Nelli och då kom vi ju alldelles lagom i tid. :) 

Nu sitter vi och slöar lite. Eller ja Nelli busar på golvet, jag slöar och pappan duschar. När han har duschat färdigt har han sagt att JAG ska byta hans förband på magen.. Känns som att jag VERKLIGEN är rätt människa för sånt! HAHA .. Men det ska ju göras så jag får försöka bita i hop.. Man ska iallafall typ inte se några hål i magen för det ska sitta några typ antibakteriella plattor över hålen.. och dom ska sitta kvar.. så jag tror det ska gå bra...

Nu ska jag slöa liiite till.. Sen ska jag ta tag i dagen! Måste städa lite, och måste dammsuga lite, och måste vika tvätt lite... ööööh...

Elliot på väg till dagis.. Om Elliot själv...

img_0423 (MMS)

Elliot på väg till dagis.. Om Elliot själv får välja! ;)


Dejta John??

John Blund...

Titta, kom och titta kom sätt er här omkring.
Det dröjer säkert ännu en stund
innan sömnen kommer med John Blund han vill visa oss någonting.

Sedan, genast sedan när sagan tagit slut.
Då lovar vi att sova så sött
efter dagen är man ganska trött men först tar John Blund med oss ut.

Läggdags, det är läggdags för klockan slagit sju.
Vi träffas säkert åter en dag
då vi roar oss igen ett slag sov så gott godnatt med er nu

Våra vackra guldklimpar!


Mamma och pappa älskar er, nu och för alltid!

FILM: Nelli kryper o sätter sig


Gonatt



Elliot har verkligen fått för sig att han ska ha snutten över huvudet näer han sover!
Synd för mig.. ;) Men säkert mysigt för honom.. :)


Vi var ute på lite uppdrag jag och Nelli o...

img_0414 (MMS)

Vi var ute på lite uppdrag jag och Nelli och Nelli passade på att ta sig en middagslur. Helt i rätt tid så hon får sova en stund till.. Jag sitter ute i bara en tjocktröja men fryser inte så det känns nästan som våren kom . ;) Dock kommer det STORA mörka moln bakom min rygg sp det blir nog garanterat nederbörd inom kort. När jag satt här på bänken så kom det 4 ungar i stl ca 12 år.. Svårt att bedöma  ålder nu för tiden tycker jag .. Men iallafall så tycker jag det är då sorgligt när så små barn redan är så kaxiga och uppnosiga.. Dom försökte roa sig på min bekostnad men jag är ju inte så rolig så dom lyckades mindre bra.. Men jag tänker bara på mig själv i den åldern... Mjukisbraller och Barbie och hade sån respekt för äldre oavsett ålder.. Vart finns respekten idag..? Att det går utför kan väl ingen missa.. Medmänskligheten är nära på obefintlig i dagens samhälle.. Är det konstigt att man är rädd? Aja nu börjar det bli kallt faktiskt så jag ska bege mig in..


Måndagslista ♥


I dag, måndag är jag glad för att ......

Familjen är samlad igen efter Henkes dagar på sjukhuset
Henke börjar bli frisk och pigg igen
Nelli har börjat krypa (och allt som hör till)
Elliot är en sån smart kille
Vi har världens bästa familjer på båda våra sidor! Vi älskar er alla en massa!
Om en vecka åker jag till Ullared!
Elliot hade skrattat hjärtligt på fotograferingen på dagis! Spännade att få se reultat sen!
Snart är det jul och jag ÄLSKAR julen! Till skillnad mot min söta sambo! ;)

NOVEMBER

Vad hände nu? Va det inte Augusti nyss? Och efter Augusti kommer väl aldrig November?? Eller missade jag nånting däremellan??
Om en vecka på Tisdag åker vi (Jag och Linnéa) till Ullared! Sen är det snart både första, andra och tredje advent och Lucia och avslutat med Jul och Nyår så är det här året redan slut sen...

God Måndagmorgon gott folk!

RSS 2.0