Barn kollar på tv?

Jag har inte alls tänkt att skälla eller berömma nån genom detta men jag undrar helt krasst ni som har barn (över eller under två), Hur mycket kollar barnen på tv (och hur gamla är dom, när började dom titta)?

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Devin brukar kolla på tv mellan 18-19 på kvällen för att varva ner lite och sen tittar han lite på morgonen

2010-06-08 @ 19:33:17
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Malin

Här hemma står tv:n på hela tiden, så Kev tittar ju när han vill. Dock inte när vi äter man för då sitter vi ju vid bordet i köket!

Han satt redan framför tv i babysittern när han var bebis....han gillade det så varför inte?

2010-06-08 @ 19:40:22
Postat av: Teres

Tindra kollar väl en kvart på morgonen kanske (runt frukosten), å sen kan det kanske bli en 20-30 min på kvällen om hon blir alltför rastlös under matlagningen!



Ingen aning när hon började! Hon var efter året iaf - blev väl vid dagisstarten tror jag (på mornarna - hon satt i stolen medans jag fixade frukosten)



Däremot är hon noll intresserad om man nångång skulle slå på TV'n nere (vi har ju ingen stor uppe). Typ när jag tycker att vi kan ta det lite lugnt i soffan....men nope!

2010-06-08 @ 20:16:37
URL: http://duochjag.babyblogg.se
Postat av: Emilie mamma till Oliver och Mollie

Samma här tvn är på hela tiden men vi kollar inte alltid på den. Då är de playhouse disney som gäller. Oliver börja kolla innan året men har alltid varit intresserad. Mollies intresse har redan börja då hon äskar att titta på alla färger och ljus.

2010-06-09 @ 09:32:42
URL: http://emiliefredrikson.blogg.s

Har du nått att säga mig:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara för mig)

Har du en egen blogg?:

Vad vill du säga?

Trackback
RSS 2.0