Lilllördag

Besöket hos tandläkarn och min belöning Airflow gick gallant! Tog typ 5 minutrer och gjorde inte ont allt förutom när hon kom åt tungan, då blev den lite öm! Men ja jag är glad att jag gick dit trots allt!

När jag va färdig hos tandis gick jag först till apoteket och sen skulle jag gå til Kappahl va tanken och handla för halva reapriset! Men de va bara "skit" kvar.. så jag gick till HM istället och där hade dom "köp 2 för 1", så där råkade jag handla lite. ;) 7 plagg för 350 kronor är rätt ok.



När jag kom hem så hade Elliot vart ledsen ett tag och sen hade han fyllt blöjan så antagligen hade han ont i magen (igen?), funderade lver om de va nått han ätit som han inte gjort förut eller så.. och jag funderade och funderade och tillslut kom jag på en sak! På badet i måndags och till mellis igår fick han nån Mellis-grej, med yoghurt, banan och havre.. Kan de ha vart det som spökat? Aja vi skippar det ett tag fram över och ser hur de blir. Sen får vi prova igen och utesluta saker..
Men annars hade de gått bra för farmorn.
Sen kom Knorre och fixade taklamporna och kontakter och lampknappar och hyllan inne i kammarn! Blir så fint! I helgen ska golv och taklister upp och sen kan vi börja inreda! :D *lycka*



Nu är de sovadags.. Elliot har redan vaknat en massa gånge rikväll.. jag som trodde vi va på rätt spår.. i går vaknade han typ en gång och somnade om på en gång med nappen.. Ikväll har jag fått söva om honom alla gånger utom nu sista..

Om de inte blir en riktig skitnatt så ska vi gå till Busborgen (www.busborgen.se) i morn så mamman för prata med andra mammor och bebis får busa av sig lite med polarna!


Nu Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Smilla & mamma Annelie

GRATTIS!!!!

Ni har vunnit en personlig sagobok i Smillas blogg!



:-)

2009-01-14 @ 22:49:24
URL: http://www.metrobloggen.se/smilla
Postat av: Smilla & mamma Annelie

Just det, jag behöver ditt för och efternamn + ort så att jag kan meddela Ministyle vilken vinnaren är. Sen återkommer jag till dig hur vi gör själva beställningen av boken. Ok?

2009-01-14 @ 22:55:43
URL: http://www.metrobloggen.se/smilla
Postat av: Therese - Eira min ögonsten

Gud vad fint! :)

Och eira har likadana lampor :D



Ser att du vunnit en bok! Grattis :D

2009-01-14 @ 23:01:56
URL: http://eiraheidemo.blogg.se/

Har du nått att säga mig:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara för mig)

Har du en egen blogg?:

Vad vill du säga?

Trackback
RSS 2.0