Bara bus

Idag var vi till Freja och hennes mamma på Bäckby och busade med henne och 6 andra bebisar och självklart va deras mammor även där :P Fick jättegott fika och barnen busade på jättesnälla mot varann! :) Alla bebisar börjar bli så stora! Den första går ju redan!  TÄNK va tiden går fort.. !
Vi var där några timmar och sen åkte vi med Ludvig och hans mamma hem! Elliot somande som en stock i bilen men vaknade såklart precis när vi kliver innanför dörrn! Men, men de räckte tydligen för honom!
Så vi åt lite mellis och sen busade vi som tusan inne på hans rum! De är så kul att se, för de räcker med att vara borta och leka med anbdras jäääätteroliga saker för att han ska tycka hans saker är roliga igen! :D

Ja sen blev de gröt och bad som vanligt ocgh sen i säng och som sagt så somnade han på en minut! Eller ja han blev tyst efter en minut! Men nu har han vaknat några gånger ikväll... hans jävla hosta! FÖRSVINN LÅNGT BORT! usch! Funderar på om jag ska prova ge han ventoline bara på kvällen.. men vill inte trycka i han en massa skit heller egentligen.. hoppas hostan pyser!

Nu ska ni få lite bilder!

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Usch hoppas hostan ger med sig snabbt.. Devins hosta har iaf börjar försvinna nu som tur är!!

2009-02-07 @ 12:31:07
URL: http://sandrah.blogg.se/

Har du nått att säga mig:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara för mig)

Har du en egen blogg?:

Vad vill du säga?

Trackback
RSS 2.0