God fredagsmorgon!

Även idag har Elliot sovit bra! De är så skönt. "Bara" halv 8  i dag men de är väl mer än godkänt!
Just nu springer han omkring och bara hittar på bus. :)

Idag runt lunch kommer gammelfarmor (Henkes farmor) och hälsar på lite, så vi blir inne på fm och så gå rvi ut i solen på em! Bara molnen håller sig borta så vi får lite sol. :)

Ringde nyss till Elliots dagis idag IGEN. Har ringt hela veckan men aldrig nån som svarat. SÅ jag ringde min handläggare som jag skulle ringa om jag hade nårga frågor.. Hon sa ring på måndag då är alla på plats... Jaja vi har bara inskolning från den 5:e (på onsdagen) så de är ingen fara.. INTE stressa! ;) Men om jag inte fick tag på nån på måndag så skulle jag ringa henne igen så skulle hon hjälpa mig.. :)

I mrogon ska jag, Elliot o mormor åka till Sala och kolla på hästtävling! Körning som jag aldrig sett live innan, det ska bli spännande! :) Sen ska vi träffa Berta också! :D Finns ingen snällare än Berta!

Nu ska vi fortsätta busa här!

Vagn igen

Jaa jag har gått och köpt mej en ny vagn! De bidde en Phil & Teds! En med syskonsits för senare. Först ska den användas som singel till Elliot tills lillpyret kommer och då ska den användas som syskonvagn, och senare som singelvagn igen till lillis! Kommer nog bli kanon!
Mjukliften till den är dock MINIliten så den har jag skippat. Jag har ju lite tid på mig att filura ut nått bra.. Antingen en annan mjuklift eller om man kan pula ihop en egen kanske.. på nå sätt.. aja de visar sig!
Iallafall så skulle vagnen dimpa ner om 1-2 veckor! Spännande!!


Tack ALLA

Tack alla för gratulationerna! :D <3VUL!

Jaaa äntligen fick jag en tid för VUL nästa vecka på tisdag! Gud va skönt!!

Om allt ser bra ut så ska vi försöka tänka framåt. Det är inte normalt som vi upplever det. FÖr oss är det så att man får 2-3 missfall innan man får barn.. så är de för oss.., Men så är det ju inte normalt. Vi måste inse att vi visst kan få barn utan att få missfall först.. HOPPAS jag!

v.6+6

Min graviditet - BF Mån 8 mar 2010

Uträkning utgår från dagens datum: Sön 19 jul 2009.

Du är på dag 48 av 280. (17,1%).
Du är i vecka 7.
Du har gått 6 fulla veckor och 5 fulla dagar (v6+5).
Du är i 2:a kalendermånaden.
Du är i 2:a graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Mån 8 mar 2010
Du har 232 dagar kvar till beräknad förlossning.
Texten kommer från familjeliv som räknar en dag fel alltid..

v.6+4

Ja idag röker mina grannar ungefär HELA tiden. De är såå vidrigt och som icke gravid är jag känslig ändå och får huvudvärk på en gång jag känner röklukt, men nu mår jag riktigt illa utav de.. FY FAN.. Jag kan inte sitta med balkongdörren öppen, och de hjälper itne ens när den är stängd.. Jag måste alltså gå härifrån.. jag går och lägger mig..
Argsint blir jag på dom jävlarna. Äckel!

Och inte nog med det.. nu väkte dom Elliot också..

v.6+1

Idag har vi som sagt haft städdag här hemma och jag har INGEN ork! Jag har fått vila med jämna mellanrum. Och så här SLITEN är jag INTE normalt.. Så de beror på den lilla bönan i magen det.
Men jag känner även bar anär jag går upp för trapporna! Tänk när jag är höggravid och bär på Elliot och barnens saker.,.. ujuj.. GE mej ett hus tack!

I morgon ska jag till BM på inskrivning! :D
Så då är karusellen igång. Vi skulle ju skippa pratet om alkhonol och väga och ta urinprov istället och de tackar jag för!

Jag har börjat känna av fogarna lite också.. Jag får ont när jag har gått med vagnen, sitter länge.. usch.. bådar inte gott!
Aja vi får se vad framtiden har att komma med!

v.5+5

MÅr fortfarande himla bra. Brösten ömmar lite mer, och de ömmar lite i magen ibland. Men de är allt. Jag kände ju ingenting mer med Elliot heller, ja förutom foglossningen som jag hoppas hoppas hoppas få slippa! Åtminståne så där rejält som jag hade med E.

På onsdag är de dags för MVC. Normalt så ska man prata om alkohol, rökning o droger och sånt.. men eftersom jag redan hört de förut och de inte finns nån anldening egengligen eftersom jag inte anvädner nått utav de så skulle vi väga och ta urinprov o sånt i stället. BRA! Jag kommer vara som en hök den här graviditeten efter tecken på havandeskapsförgiftningen.. Jag tänkter tala om för min BM att hon kommer få stå ut med mig tjatandes om att ta urinprov ovh blodtryck.. För tycker jag mej känna minsta lilla så kommer jag springa dit!
Sen ska jag försöka få till ett VUL, men de tror jag nog vi får ta privat för jag tror inte man får nått alls "utan anledning". Min anledning är mina missfall innan. Där vi var i v.10 medans dom fann fostret i storlek med v.6-7 utan hjärtaktivitet. Det vill jag INTE göra igen.. Vill inte gå och tro att jag är gravid om jag inte är det.. så jag är så nojjig nu.. så om inte min BM fixar ett VUL till mig så fixar jag ett själv i typ v.11 eller så..

I torsdags var jag först till tandläkarn och fick där avslöja min hemlighet! Fick för mej att man itne borde röntgas när man är gravid och jo dom skippade det, sen åkte vi ut till farmor där vi fick veta att en närstående fått missfall för några dagar sen, i v.14. Jag blev alldelles stum. HUR ska vi nu kunna berätta om våran hemlighet med GLÄDJE när våra närstående precis mist sin?.. Usch jag får tårar i ögonen när jag tänker på det.. HUR ska dom reagera??
Aja... vi har ju helt enkelt inga val.. vi ska ju ha barn!

Vecka 6 (5+0)

Det kanske inte ens syns att du är gravid ännu, men embryots hjärta, som inte är större än ett vallmofrö, har redan börjat slå och pumpa blod. Hjärtat håller på att delas in i kammare och kommer snart att få en mer regelbunden rytm. Embryot är nu ungefär en halv centimeter långt och liknar ett grodyngel. Den här veckan genomgår det en växtspurt.

fetal development at 5 weeksViktiga organ som lever och njurar börjar nu formas. Det nervrör som förbinder hjärnan och ryggmärgen kommer att slutas till denna vecka. Embryot börjar få små knoppar som kommer att utvecklas till armar och ben. Tarmarna håller på att formas och blindtarmen finns redan på plats.

Under den öppning som kommer att bli bebisens mun så småningom sitter det små veck där halsen och underkäken kommer att formas. Redan denna vecka håller ansiktsdrag på att utvecklas. Näsborrarna avtecknas tydligt och det som kommer att bli näthinnor så småningom håller redan på att formas. Läs hur mycket folsyra du behöver nu.

• Observera, att forskning visat att alla barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Dessa sidor och bilder är gjorda för att ge en allmän bild av hur bebisen utvecklas.


Mina anteckningar:

Jag känner fortfarande ingenting. Ibland känner jag lite molvärk, eller lite spänd över brösten. Men de är väldigt lite. Å andra sidan kände jag väldigt lite med Elliot också!

Vagn

Ja nog fan lär vi ha en syskonvagn sen!
jag var på Nisses idag och kände lite i smyg.
Jag har redan innan fastnat lite för babytravel syskonjogger, eller va den heter. Så vi får väl se sen! Men även phil & Teds är lite intressant.

jag ville, ville så gärna skriva detta i min vanliga blogg så jag fick lov att skriva av mig lite här istället så jag inte avslöjar mej! :D

v 4+3

Jag känner av liiiite liiite ömt i brösten.. Men väääldigt lite. Och thats it. ;)

Idag har jag fått glädjerus några gånger när jag kommit på att jag ska bli tvåbarnsmamma! :D Helt otroligt!
Jag tittar på Elliot och försöker se honom som en storebror! Han kommer bli den bästa storebror man kan ha!

v.5 (4+2)

Har inga som helst symtom. Ibland spänner de lite över brösten, men de är väl det.
Dock känner jag nu när de är å varmt att jag blir himla trött och de i kombination med HETTAN gör att jag mår lite illa.. MEN de kan ju helt klart bero på att vi ju har haft 30 grader hur länge som helst! Ge mej lite åska! Trots min åskrädsla så behöver vi åska och regn! De är så klibbigt!

Ååå vad jag ser fram emot att tala om för er i bloggen och för min släkt och mina vänner att vi ska få en bebis! :D

ELLIOT ska bli STOREBROR! Den bästa av sitt slag!

Pluss på stickan!

I väntan på att jag får tala om för världen att vi väntar en lillasyster/lillebror så skriver jag i den här bloggen. Mitt mål är att sen flytta över dessa inlägg till min vanliga blogg när jag avslöjat mig där! ;D

Det hela började i fredags (26/6). På morgonen fick jag en blödning som höll i sig enbart hela fömiddagen.
Min kropp har alltid gjort som så att menswn har gått igång på riktigt på en gång, JÄMT. Nu när de blödde lite och sen slutade blev jag helt förvånad, samtidigt som tankarna började gå.. VAD är detta? Vad händer?

PÅ lördagsmorgonen tog jag ett gravtest (ett känsligt sådant) för jag kände på mig att de inte va som vanligt.
Jag såg ett svaaaaaaaaagt svagt streck. Knappt synligt, men ändå där.
Blev ju ännu mer fundersam och Lördag och Söndag morgon tog jag också och testade mig med de känsliga testen. Fortfarande svaaagt men aningen tydligare än i fredags visade det. Jag kunde inte riktigt tro de på de hela, så i måndags åkte jag ner på stan och köpte clear blue, både digital och vanlig. KOm knappt innanför dörren innan jag skulle testa mig.
Väldigty snabbt kom de fram "gravid" på de digitala testet och jag börjar lite smått inse att vi nog ska bli fyra!
Men svårt har jag att lite på de hela så tisdagmorgon testade jag vanliga cb och innan ens kontrollstecket kommit fram fick jag ett KLART och TYDLIGT plus!!
VI SKA BLI FYRA! :D

Publicera mina inlägg

Nu tänkte jag ta och publicera mina inlägg som jag skrivit men ännu inte publicerat om våran graviditet so far.
Alla inlägg kommer att hamna under kategorin "Vi väntar på lillabryster", och jag ska försöka se till så jag publicerar dom i rätt ordning. ;)
För dom är ju skrivna i olika inlägg så de får bli en del inlägg nu.. Jag täntke först om man skulle slå ihop dom till ett, men jag tror de blir bättre så här!

VI SKA BLI FYRA!

Det var min hemlighet!
Vi var på VUL idag och allt såg sååå himla bra ut! Så bra som de kunde.. Så vi hoppas att de kommer gå vägen!

Anledningen till att vi valt att redan berätta i v.9 är att jag REDAN fått foglossning.. så detta kommer bli en STOR prövning.. Men jag ska klara det med hjälp av mina älsklingar!


Bloggen är som ni ser ny och fin.. dock är jag inte NÖJD som vanligt! ;) Men ikväll orkar jag inte mer så den får se ut så där tills senare!

I morgon kommer jag publicera inlägg om graviditeten som jag skrivit men inte publicerat ännu alltså.. Men de blir i morn.. Nu ORKAR jag inge mer.. HOPP i säng!!

Hemlighet

Jag har en hemlighet!
Vi får se i morgon om den är genomförbar! Och då jag vet det kommer jag tala om för er vad de är!
Så håll utkik i morgon!

tomt

Bloggtorka.. JAA jag ska skriva! ;) Jag tätnke skriva om våran lLördag i kväll och lägga upp b ilder då också.. Nu ska jag byta blöja på Elliot, sen mellisdags och sen ska vi nog gå ut och leka i sandlådan!

Så mer ikväll får ni!

Åka

Idag åker Elliot till sin farmor! Tanken va att jag skulle städa och vila. MEN lite ändrade planer gör att jag hakar på min mamma, mostrar o kusin till Norrköping för att hälsa på min morbror!

Så nu ska jag snabba mej att packa för Elliot och packa lite för mej själv innan vi åker!

Ha en härlig lördag!

Trist dag

Idag är en trist dag.. Känner mej nedstämd, dåligt tålamod, trött.. Elliot va itne rolig alls på fm och de gjorde ju inte de hela bättre.. Men, men.. Vi stängde in oss på hans rum hela fm och läste böcker och lekte och de gick rätt okej till slut, utan en massa gnäll..  Nu har han även sovit en kort middag, kort som vanligt.. Så nu ska vi leka lite innan de blir dags för mellis och sen får vi be till vädergudarna att de inte kommer regn åtminståne, för vi MÅSTE gå ut.. Jag orkar inte sitta inne hela em med min härliga ettåring! ;D  Om de inte regnar ska jag nog försöka ta lite fina foton..
Vi får hoppas att eftermiddan blir bättre än förmiddan!

Så vi får se om jag kommer med en massa fina bilder ikväll eller om jag kommer med ett ännu härligare humör! ;)

Dagens inköp 20090722


BYXORNA från HM i stl 86 (Tröjan är gammal men den är nog också från HM)


Byxor framifrån


Byxorna har fått sällskap av den toksnygga tröjan från VIllervalla i stl92.
Lite stor, men med ärmarna uppvikta kan han ha den redan nu :)


Så himla söt i nya mössan från Villervalla till! :D


:D


:D


Två "dagiströjor" från Lindex. FÖrst är dom nedsatta på rea och sen va de 2 för 1. Så 49:- för båda. Helt ok.


Sötaste jamasen, från HM stl 86. Strumpor från Nowali stl 19-21

Shopping

Det är REA överallt och jag måste ju kiak såklart.. och ja jag lyckas ju handla också. Men bara bra saker.. En del rba och ha saker när de snart är dags för dagis ;) Och lite till mig för en gång skull!

Vi var som du kasnke märkte ner på stan idag på em. Strosade runt lite och kikade lite, OCH shoppade lite.
Sen fick vi skjuts av mormor hem och hon följde med oss till poolen och badade och busade lite. Senm gick vi in och lagade mat. Åt mat. Busade lite. Och sen hopp i säng.

Nu ska jag ladda upp bilder på dagens inköp och sen ska jag själv hoppa i säng och läsa lite. :)

Ps. Elliot sov lika bra inatt.. :D 18.30-07.45. SKÖÖÖNT!

Ingenting

Ja idag har vi verkligen gjort ingenting! Ingenting alls av värde! Ja förutom min helt underbara sovmorgon i morse! Såå skönt! Sen har vi bara busat och fördrivit tiden.. Fixat lite mer i klädkammarn, tvättat.. ja ni ser, trots allt så har vi ju gjort en del viktiga men tråkiga saker också ;)

Jag har faktiskt itne så mycket mer att skriva.. Dagen gick smärtfritt och ungen somnade utan problem som vanligt så jag kan inte skriva om de heller. ;)

Aja får inse att de inte va en sån bloggbra dag idag..

ha en trevlig kväll alla!

Söndag

I morse blev jag alles paff när jag kollade på klockan och den va 8.05 när ungen vaknade! Dessutom så gick han redan i säng kl18 i gårkväll för han va så trött efter Sala-trippen! Men gudars så skönt när han sov så länge! :D Hoppas de är mer än bara en trend! Han kan väl fortsätta sova så där bra! Skulle ju vara guld! :D
Jag gick upp med Ellito och Henke fick sovmorgon. Han hade vart borta halva natten och spelat poker med sina vänner så jag fick vara lite snäll.. Jag tänker ta min sovmorgon i morgon! ;) :D

Efter lunchen och middagssovningen kom farmor, knorre, mia o matte + challe-hund!
Vi fick lite hjälp med att inreda lite i klädkammaren. Vi va i stort behov av hyllor och klädstång! Tänk va lite klädstång kan göra! Vi har haft våra vinterjackor liggandes i trådbackarna där inne, men vinterjackor är ju så pass stora att enjacka tar upp en hel trådback.. Så nu när vi kan hänga på klädstången blir de genast en massa mer förvaringsutrymme över! :D Skönt!Gårdagen i bilder (20090718)

I går va vi i Sala hela dagen! Vi började vår dag på stan och kiakde in den "nya" gallerian. Vi hittade lite att shoppa också.
Vi hade bestämt träff med godis-Carina vid lunch och vi intog en lunch /fika på Waynes!  Efter lunchen va lilleman trött så han sov i vagnen medans vi kikade vidare på stan. NÄr Elliot vaknade tog vi och åkte till Måns ols och badade. Ellito tycker som vanligt att de är lite svårt, han tycker de är så förbaskat kul men tycker de är liiiite småjobbigt när de är lite kallt.. :) Så de blir gapskratt blandad med små tjut av både glädje och frysslighet. ;)
Vi badade och plskade en stund och sen fick han leka lite i vattenbrynet innan han fick för sig att jaga ändorna! Då fick han komma upp på filten och käka lite mellis.. De hela slutade med att han kastade sina kex till fåglarna....

NÄr vi badat klart bestämde vi oss för att åka via gruvan hem och käka glass.. ;) Sagt och gjort så hamnade vi  i gruvan. Mina gamla ridvägar gick där runt gruvan.. så de gav lite mer minnen.. lite jobbiga.. Saknar min häst!

Nu kommer de lite bilder:


Mamma o Elliot badar


Elliot äter sin mellis


Elliot kastar sitt kex...


Tack sa dom.. ;)


Till gruvan :)

Inte nog med det..

nu vaknade Elliot också.. Jag tror att de gick att somna om honom fort.. jag gav honom nappen och gick ut så vi får väl se...

NU ska jag gå härifrån, de jobbiga är att vi inte kan ha stängt under natten, dels för katten blir galen och dels för de blir skitvarmt... ååå jaja jag går iallafall ochg slänger mig i säng!

Fy fan för...

..när grannarna under har fest (behövs inte ha fest heller för den delen..) och BOLMAR hela jävla tiden! Huvudvärken är ett faktum och jag mår rent illa.. Jag måste alltså stänga dörren.. och inte ens de hjälper! Fy FAN så vidrigt! Jag kräks på er!

*tjurskallig med huvudvärk, inte att leka med*

Gonatt


Idag låg han , ja upp och ner förståss men ändå bara så där rakt upp och ner.. :D

Förra veckan hittade jag honom sovandes så här:


"Zlatan jättenöjd"

Ja så stod de i aftonbladet.. "Zlatan jättenöjd"... Jag är allt annat än nöjd! Jag vill INTE ha Zlatan i Barca.. han kan väl springa o bolla nån annanstans! Fan också!

Fredag!

Så va snart denna vecka också slut! Veckorna bara springer iväg.

Idag efter lunch tror jag att jag och Elliot åker till Lögarängen och badar. NÅNTING måste vi ju hitta på och eftersom de är så soligt och fint så åker vi och badar.
Först ska jag ringa några samtal varav de ena till en camping i Norrköping! Vi åker till Kolmården i augusti och har bestämt oss nu för att sova kvar i stuga.. Så jag ska ringa och boka!

Jaja nu ska jag roa Elliot innan de är dags för lunch och sen bad på em.

Ha en underbar (och solig?) dag!

Gårdagen i bilder (20090716)I går va vi på kalas hos TINDRA som fyllde ett år! Hurra! Det va trevligt och barnen hade de skoj och lekte så fint!


Fikadags
Födesedagsbarnet


Nova o Elliot hittade lite saker att leka med :)

På em åkte vi och badade


Pappa o Elliot i framkant, mamman uppe till höger ;)


Tänk att de är så kul med vatten!
Oväder

Det är svart på himlen och nu kom de rejääääla regnvindar och de mullrar och bullrar.. De kommer närmare och närmare!
HJÄLP! ;)
Jag gillar inte åska nå vidare..

ÄNTLIGEN!

DISKMASKINEN ÄR LAGAD! Ingen kan vara mer glad än jag! ;D Jaaa jaa jaaa nu ska jag diska diska diska!

Idag på fm hade jag enb rejält tjurig unge ghär. INGENTING dög åt honom. Så jag tog honom och gick ut. Ute träffade vi på våra söta grannar som höll på att sätta upp tältet på prov som dom ska sova i  i morgon nere på Skara sommarland.. De gick väl sisådär för dom ;) Men Elliot blev tyst och nöjd iallafall. Sen följde vi med till poolen och Elliot doppade sig innan vi gick in och åt lunch.
Direkt efter lunchen åkte vi ner på stan och handlade födelsedagspresent till TIndra som fyller ett i morgon! Så i morgon bli rde ett kalas till! HÄrligt med kalas! Det gillar vi!

Nu ska jag roa lilleman lite innan de blir dags för middag, bad och sovdags!

Städdag

Idag har vi städat HELA dagen. Elliot har varit hos farmor och jag är helt slut.. ;)
Elliot hade haft de superkul hos famor och va så glad när han kom hem också. VÅran glada unge!

För oss gick det bra att städa och plocka och slänga. Elliots farfar kom med sin jobbarbuss! Ja så mycket hade vi att kasta.. ;) Vi hade en mindre bäddsoffa som behövdes slängas. Dock andävnde jag sittdynorna och kuddarna till Elliots myshörna! Blev så mysigt så!:
med draperiet


Andra sidan i kammarn. VI tog bort bollhavet för de är itne lika intressant längre!
VI får plocka fram de om nån månad igen.. :)

I morgon ska vi ner på stan och inhanlda en födelsedagspresent. Får se vad vi lyckas hitta.

Inne igen

Vi tog en tripp till en annan lekplats på andra sidan vägen när vi var ute. Men jag kände att jag SKULLE ha vilat när Elliot vilade. Jag va helt slut och solen gjorde de inte bättre ;) Vi lekte en stund i lekparken och sen gick vi till lite skugga ochg satt där och lekte en stund. MEn Elliot kunde inte direkt sitta stilla i skuggan som mamma ville så vi gav upp rätt snabbt och gick hemmåt igen. När vi kom hem gick vi förbi poolen och busade en liten stund i vattnet och Elliot äslakr det! Han plaska och plaska och så har han typ muggar som han älskar att hälla vatten fram och tillbaka!

Sen vi kom in busar Elliot runt lite här, blir som ett bombnedslag efter honom! ;)
snart blir det middag och sen så småningom sovdags!

Dagis

Ringde precis Elliots dagis för att planera in inskolningen.., MEN dom va ju lediga på den avdelningen så veckan innan han ska börja ska jag ringa och bestämma... Okej att de kasnke inte är nån brådska i sig, men jag blev faktiskt ltie stressad över de hela..  hm aja får hålla mig i skinnet lite!

Nu har vi ätit mellis och nus ska vi ut och röja i sandlådan! tjing!

fm avklarad

Så då ligger ELliot till sängs. Han har ätit lunch och så kom Emil o KErry förbi och hämtade Emils klocka som han glömde här om dan. Jag ska avvakta lite och se så att Elliot somnar sen ska jag hoppa i säng och sova lite jag också. Det värsta är att jag inte åt nått till Elliots lunch för jag tyckte mej inte behöva.. men nu känner jag att jag är hungrig.. Kanske får jag ta och äta lite först.. hm.. vilket dilemma!

De värsta är ju att Elliot fömodligen bara sover en halvtimme iallafall.. så jag hinner omöjligt göra både och.. ;)

Mera kalas

I går va de dags att åka till Tillberga på kalas. De va flera stycken som skulle firas i Henkes släkt, bla jag själv ;)
Dom flesta på kalaset hade innan kalaset vart med på paintball, men Henke jobbade och jag tog han om Elliot i stället ;) Men dom hade haft superkul. :) Dom va blöta och leriga högt och lågt!
Vi grillade lite och åt gott och umgicks såklart och sen fick vi tårta på det! Perfekt med andra ord! ;)
Elliot sparkade boll och lekte med alla kusiner (Henkes) och farfar, och va helnöjd med det såklart.


folk


Elliot o Smirre


Oo klappa fint, Elliot!


Elliot sparkar boll med Joel


Går preeecis att gå där under ;)


Idag ska vi vara inne på fm och busa och sen ska vi BÅDA sova middag. Jag är så sliten idag.. tröttmössa! Sen efter sovstunden ska vi ut och jag vet inte riktigt vad vi ska göra då. Kanske Vallby friluftsmuseeum, kanske sandlådan, kasnke Hälla.. hm ja vi får se.

GRATTIS NOVA!

Åh jag fastnade framför tvn i går kväll fast jag sa flera gånger att jag inte skulle.. Jag tittade på Ondskan, och fastnade där. Och ja den höll ju rätt länge sp min bloggning hamnade på efterkälken.. :)

I morse vaknade Elliot redan kvart över FEM, men som tur va så somnade han i våran säng och sov till kvart i sju.. Tur för han de ;) NU springer han omkring här och skriker av lycka över nånting. :)

Igår var vi som sagt hem till Nova som fyller ett nu i dagarna! De va jättetrevlig och gott fika och mysigt sällskap! Så jag och Elliot vill tacka för ett trevligt kalas!


Födelsedagsbarnet


Elliot o Werner


Elliot provar Novas nya traktor


Elliot tyckte Novas leksak va väldigt fin.
Han satt länge och kollade och lyssnade och gjorde imsevimse-rörelser
varvat med att han ställde sig och tokdansade :D

Kalasdag!

Idag vaknade Elliot redan kvart över 6, men vi kunde sova en timme till i våran säng. Skönt! :)

Idag är de kalas på schemat! Vi ska på ettårskalas hos våran NOVA idag! Hurra! :D Elliot kommer bli så glad över att få träffa Nova igen!  Och Werner också! :D

Solen skiner just nu iallafall, men prognosen är inte så lovande för dagen.. REGN och ÅSKA. Fy!

Nu lär jag sätta lite fart här med frukosten och sen packa för dagen. Vi får lite snålskjuts med mormor till kalaset för dom bor ute i Irsta. Så tack mormor! 
Så mer blir skrivet när vi kommer hem och så blir de ju självfallet lite kalasbilder!

Ha en undernar julidag!hihi SMÅ SMÅ barn ;) Nova o ELliot i början på februari!
Denna positionen liggandes på mage utövas väldigt sällan numera ;)


Här är sötbollarna idag! (För nån vecka sen)

Shopping o ÖF

Idag började jag dagen med sovmorgon! Eller snarare så att jag började med huvudvärk och min bästa sötaste snällaste sambo gav mig lite sovmorgon och det gjorde susen! Så skönt att bli av med huvudvärken!
Efter lunchen tog jag Elliot i vagnen medans pappan åkte till jobbet. Vi åkte ner till stan för att födelsedagspresentsleta! Vi traskade runt lite och hittade till slut en bra present!
Elliot somnade en stund i vagnen och när han vaknade bestämde jag mig för att vi skullle gå till den tillfälliga öppna förskolan som dom har i Växhuset under sommaren. Elliot blev väldigt glad iallafall! ;) Han älskar att busa och leka med ävnner. Dock va de inga av hans vänner där men han fick snabbt nya! ;)
Sen ramlade han och slog sej precis under ögat. De svullnade snabbt upp och såg lite blålila ut, men svullnaden la sig snabbt och nu är de bara ett lite röttlila märke! TUR!

Nu ska jag kolla på min favvofilm ;) Dante´s Peak!, Vet inte hur gammal jag var när jag såg den första gången och jag vet INTE hur MÅNGA gånger jag har sett den! haha jaja ;)

Bilder: Riddare

Inne i fästningen hade dom medeltiddagar när vi var där. Dom visade bland annat upp lite tornerspel.

Bilder: Varberg-Weekend; Måndagen


Puss på pappa!


Finaste


<3Bilder: Varberg-Weekend; Söndagen


Vi började söndagen på stranden!


Härliga blåa vatten!


Idag tro de eller ej var vi ALLRA först på stranden ;D


pappan hittade sjöstjärnor


bad


Kan man be och få??


Sen mötte vi Tindra med familj! :) Dom hade planerat in semester samtidigt som oss, dom hade vart
i Ullared och skulle vidare till Halmstad! Så vi tog en lunch i parken!


Efter lunch så bestämde vi oss för att promenera hela strandpromenaden!


Elliot slocknade så skönt under filten.. :)
Fästningen på håll
Fyren

Bilder: Varberg-Weekend; Lördagen


Vi kom till ett underbart varmt och soligt Varberg! Stranden va proppfull!


Strandpromenad


Blå, blå vindar o vatten. Blå, blå himlar o hav


Varbergs fästning


Busen står och spanar på våran vila i skuggan


hihi toker! Vi avslutade dagen med lite bus i en park!


Hittar nått spännande


Sötnöt!Skit-skit

Jäklarns! Diskmaskinen strejkar! Vilket medförde att jag fick diska en MASSA disk för hand, vilket i sin tur medförde att min söta rygg nu också strejkar. KUL! Om en vecka skulle vi få hit en serviceman.. vad tror dom egentligen?? Att vi inte ska äta på en vecka???? ;D Aja.. Nu va de ju en massa disk eftersom jag ju såklart trodde på att vi skulle få igång den..  Så nu i veckan får vi väl se till att diska så fort vi använt nått..

Idag har Elliot vart och busat i Tillberga och mamman har... jaa som ni läst blev min lediga dag en diskdag.. Dessutom har jag tvättat och plockat och städat upp.. Så himla ledig dag.. :P Men skönt att få de gjort utan att ha Elliot dragandes i byxbenen.

I morgon är de dags för min fasa! TANDLÄKAREN! Fyyyy och faan...  Sen efter de tror jag de blitr till att åka till svärmor/farmor.

Nu ska jag försöka fixa lite biloder och lite text från våran Weekend i Varberg! UNDERBARA stad!

Ett dopp...

249823a5a5c676f59a4540d8a3336866.png

Ett dopp i havet är en bra start på dagen!


nu är...

63ffaa7eb8367eb7efcbb4de9100f54a.png

nu är vi på väg! Vi väntar på tåget som ska ta oss till göteborg och därifrån vidare till varberg.


Testar! Vill...

0-4f384a5316c46c2c84008918e51efb31.png

Testar! Vill veta om de går att smsblogga till min blogg nu eller inte. Om de är nån idé att blogga på våran minisemester!


Shopping och slappning

På fm åkte jag och Elliot ut till Erikslund. Vi började med "barnens hus" och fann där egentgligen allt vi va ute efter. ;)
Elliot skulle ha en ny vattenflaska och jag hittade en variant med ett sugrör som va non-spill! Funka hur bra som helst! Förutom att Elliot först lyfte flaskan som en nappflaska och då gick de ju inte att få ut nått eftersom de som sagt var ett sugrör som går ner i botten på flaskan! Men när han sen kom på hur man gör så gick de jättebra! :) Fick i sig massa vatten idag! BRA!
sen hittade vi ett paraply/parasoll till sulky-vagnen! Vi ska ju ha den vagnen ner till Varberg i helgen och den är de så dåligt med solskydd i. Sufletten är inte direkt nått att hurra över så jag behövde hitta ett paraply. Jag lyckades även där och hittade ett peefekt turkost paraply så får vi se sen hur de funkar!

Sen tog vi bussen till Oxbacken och prommade därifrån till Löga och jag gick omkring där medans Elliot sov. Sen när han vaknade va han dyngsur! Så svettig stackarn! SÅ jag hittade lite skugga så vi satt och kikade lite på bilarna (power meet ju) och lekte lite på gräsmattan!
Sen tröttnade vi båda och promenerade rtill stationen och tog bussen hem. När vi klev av bussen gick vi förbi poolen och badade innan vi gick in och åt kvällsmat!

Imorn skulle de visst bli regn och åska på em? Hm ja iallafall så är tanken att vi ska ner och kolla på bilar i morgon igen. i morn är de aningen MER än de va idag :D

Henke sover som vanligt på soffan.. undrar om jag ska skrämma honom! ;D

Dagen på Björnön

Igår va vi hela dagen på Björön med Henkes faster och hans kusiner! Vi hade de såå mysigt och skönt! Elliot busade högt och lågt, i och utanför vattnet! Vi åt medhavs sallad till lunch och sen sov Elliot i vagnen en sväng medans vi passade på och bada lite längre ut! Med faster som barnvakt såklart! Sen badade vi mer med Elliot och lekte i sanden!
Kusin Jerry gjorde sandkakor o Elliot raserade!


Bygga, bygga o riva riva


Elliot funderar ut hyss!


HAHAHA Good boy! ;D


Lilla ankungen!

Sömntuta

Ja i dag sov Elliot till halv 8! Så 13 timmar. :D Så skönt! Vi vaknade båda före honom och låg och drog oss. Pappan somnade om igen men jag måste ju ligga och lyssna.. ;)

Nu ska vi ta och äta frukost och sen packa ihop oss för dagen på Björnön! Så härligt! Måste smörja både mig och ungen ordentligt!

ha en skön dag!

RSS 2.0