Dagens outfits 20090130


Jeans från HM, tröja från lindex o mössa från Villervalla


Samma jeans från HM, tröja o mössa från Villervalla




Tröja från simplycolors.se, jeans från Nameit



Tröja från Villervalla, mysplysch från Kameleont

Detta fält måste fyllas i

Det gick så himla bra på förskolan idag! Personalen va jättetrevlig och verkarde verkligen kunna sin sak och ta väl hand om dom små. Lokalerna är ju helt nya och fräscha  och perfekta. Dom har en nånting med hälsoinriktning, och är ute mycket och mycket lek och rörelse och så där.. och de är ju också bra! SÅ ja, utan tvekan blir de Soltorpet som blir vårt första val! Tror inte ens jag tänker gå och kolla på Östra... har ju vart där med Marie och hämtat tjejerna så lite har jag ju sett och så..

Och så skönt idag att Elliot verkligen är sig själv ifgen! Vi har haft så kul och och busat och skrattat som tusan! GUD va jag har saknat min glada unge när han har varit sjuk! I love having him back! :D

Jag sitter nu och ska skriva pappret om ansökan till våran bebis.. känns lustigt.. Tänkt våran lilla bebis.. på förskola! oj oj!
Aja bäst att koncentrera mej på de nu! Hejs!

Utmaning

Jag antog en utmaning som jag egentligen inte är utmanad till! :D Men jag vill utamana er andra som läser min blogg.. så därför tog jag utmaningen utan utmaning.. eh.. jaja :P

Du ska alltså öppna din bildmapp, sedan klicka på den sjätte mappen och välja den sjätte bilden. LÄgg sen ut den i din blogg!

haha hos mig så lyckades den sjätte mappen vara min mapp med korten från Kina! :D Och ja.. de va ju med mej på.. ehh.. superfin.. NOT! Men jag bjuder på den bara för att de är nån annan med på bilden som är så söt! ;) Jag hälsar på giraffen på Guangzhou Zoo i Kina. :)


Me & I

Jaaa nu har vårkollektionen från Me&I kommit! Och jag behöver väl inte tala om att jag fastnat för en del? ;)
Tex dessa:

Pussgrodor

Discoapa

Soltorpet

Natten va väl rätt ok förutom att Elliot vaknade vid typ 2 tror ja klockan va... men han somnade fort i våran säng och så sov vi till halv 7 så han började hosta sån hosta han hostade förra omgången när han hostade! Sån där hemsk hosta som tar luften ur han.. :( men de blir bara hosta när han sover.. hm..

Pigg igår och idag är vanliga Elliot tillbaka igen så vi ska gå till förskolan som bestämt och kika! SKa bli spännande! :)
Så nu ska jag klä mej så jag bara har elliot att klä när han vaknar! Hejs!

Dagens outfit 20090129

Body och byxor från Lindex! (båda något stora) Strumporna har jag iiingen aning om.. :D

Dagens bilder 20090129


Pulkaåkning




Sover middag


lite piggare idag!


Leker fint på sitt rum


<3

Sömntuta

Elliot sov i två timmar på em! TÄnk om jag hade vetat att han skulle göra det!! Då hade jag ju lätt kunnat sova i tvåååå timmar.. hm dumt! ;) Aja, jag fick lite gjort och fick även lite ensamtid så jag ska inte klaga!
Sen lekte vi i typ en timme och så fick han välling och sen somnade han IGEN.. i mitt knä! Tussen! Han är nog inte helt kry ännu.. Men febern höll sig borta hela dagen och allmäntillståndet va mycket bättre än nån dag senaste veckan! Han skrattade och busade och snackade NÄSTAN som vanligt! :D Jag har saknat min skrattande bebis!

Jag har lagt ut en hel del igen på tradera, http://www.tradera.com/auktioner/TRUEhannapanna

Sen ska jag också lägag upp lite bilder från idag!

Days of our lives

Vilken skitserie, och ändå så tittar man! Helt galet ! ;) Men jag passar på att kika när Elliot sover!
Vi var ute efter lunchen i typ tio minuter och åkte lite pulka.. jag tror på frisk luft. Han va ju fortfarande feberfri så tio minuter i friska luften gör nog bara gott! Sen är vi kom in somnade han på stört! Får se hu rlänge han sover.. han sov inget på fm. Jag la honom och han somnade men vakande på en gång, 2 ggr hände det sen ville han inte sova.. :)

Ska sätta mig sen och måla Elliots ramar tänkte jag.. :) Om Han är nöjd  och vill leka lite själv. :)

Föresten så har all mat stannat kv ar än idag också.. eller ja.. mat å mat.. maten vill han inte äta.. men välling och frukt går ner.. Får prova gå tillbaks till 6-månadersburkarna igen och se om de hjälper.. annars får vi väl vänta ut honom.

Fri

Elliot somnade ju halv 6 igår och sov till nästan halv 4 i sin säng och sen kom han in till oss och där bökade han mest hela tiden fram till 7. Men när vi gick upp och tog tempen så är han iallafall feberfri idag igen! Hoppas de håller i sej! Han hostar  mindre idag också! Skönt!
Alltså sov han hela natten (mer eller mindre) på ingen mat.. Han fick ju i sej typ 50 ml välling, som han fick upp igen med ventolinet.. Sen fick han inge mer.. Så som sagt.. de va bra ändå att sova hela natten på ingenting!
Elliot va jättemysig när han vaknade. Han kröp upp på min mage och la ner huvudet och låg där och kollade på mig och mös! Söööt! :D Min bebis!

Ny LO

Ny LO ligger ute på http://elliotochmamma.blogg.se/minpysselsida/ , Enjoy!

skitsjuka!

Ja då har vi feber IGEN.. Så nu har han i princip haft feber sen i torsdags med en dag utan feber.. Igår hade han liite feber, strax över 38.. nu hade han 38,8 igen..  Vi har vart ute idag och han verkade pigg, fast hostig o snorig. Sen kom vi hem och han fick välling, som han fick behålla. Allt innan idag också har han fått behålla. Han sov i mitt knä en timme mellan 15-16. Sen där mellan 16-17 skulle han åka runt lite i gåstolen och efter ett tag så ser jag ju hur han nästan somnar i den! Elliot har ALDRIG somnat nånstans bara sådär! "Alla" säger ju att deras barn somnat i babysittern, men aldrig Elliot.. Men nu alltså höll han på och somna i gåstolen!  Vi gick in på hans rum och försökte underhålla honom för jag tänkte att nu måste han ju vara vaken tills han ska sova.. OCh han vill liksom inte leka, inget är bra, och han ser så hängig ut.. Känns lite varm, tar tempen.. FEBER ja..
Ger honom välling men vill bara ha typ 40-50 ml.. sen ger jag honom ventoline för han hostar ju så.. och då.. kom de där lilla vällingen upp med ventolinet... BRA!.. Men jag måste ju få i honom alvedon, och vi har bara flytande hemma så jag pulade i honom lite och de har iallafall också fått stanna i magen.. Sen gick de inte att hålla honom länge uppe.. Medans jag skulle sätta på honom jamasen så somnar han i mitt knä.... Plutten... Så han är inge bra.. Jag la honom i sängen och han la ner huvudet och somna.. nu hör jag att han ligger och hostar.. hoppas han kommer till ro snart så hostan avtar..

ååå jag vill att lillsplutten ska må bra... mår han dåligt mår jag dåligt ju..

Vi skulle ju till BVC i morn på föräldragrupp oc då hade jag tänkt och gå med honom och rådfråga dom om kräkningarna och förkylningen... me vi lär ju inte gå dit.. ska ringa BVC i morn bitti och höra vad dom tycker jag ska göra..

DAGENS NAMN: KARL (CARL)

Grattis till mina två älsklingar Carl HENRIK och ELLIOT Carl Daniel på eran namnsdag idag!!! Älskar er!!



Mollipect

Igår va de skit igen.. Elliot kräks! Men de är ingen kräksjuka! Men de kan ha berott på att jag försökte lura i honom Mollipect. Han fick de blandat med frukt och då kom de upp. Så vi badade som vanligt så tänkte jag ge honom välling då istället innan sängen. Han fick välling och sen satt vi och filurade lite med en handduk (för kräket) och jag tänkte precis att ja de fick han ialkalfall behålla.... Då kräktes han.. och ALLT, verkligen allt och lite till kom upp..
Ja hur gör man då? Lägger man en helt urkräken bebis och tror att han ska sova hela natten? öh  ja lycka till.. Han fick sitta och leka lite och sen fick han lite välling igen, 60 ml fick jag i han sen fick han gå och sova.. Han vakande till vid 20 men somande fort igen.. Sen gick vi och la oss och jag täntke ju fortfaradne bara på att jag förmodligen skulle få gå upp och försöka ge honom välling eller nått i natt.. för de går ju aldrig en hel natt på 60 ml..
HALV 6 vaknade han i sin säng och sen sov vi till halv 8 i våran säng.. på 60 ml välling! SÅ skönt!
Han har fått välling igen nu på morgonen och de fick stanna kvar och nu sover han igen.

Henke tänkte om de va nått som han va känslig mot.. täntke jag skulle ringa BVC i dag och rådfråga..

Vi skulle ju åkt till Skallbergets ÖF idag men vi skippar de såklart.. inte så kul om han kräks upp där.. och äta lär han ju göra. ;) Men vi ska ut på en promenad idag iallafall!

Tävling; Saker och sockor

"Jag är med o tävlar om ett presentkort på 500kr från Saker&Sockor hos Tant Ulrika. Var med o tävla du oxå!"

Dagens outfit 20090126

Bodysuit/pyjamas från Villervalla och strumpor från Pop!

Tävling; Bettina Johansson (igen!)


Med andra ord

Inatt sov Elliot till 3 då han vaknade och va heeltäppt och började hosta, försökte somna om honom i sin säng men de gick inte.. Så han fick komma till våran säng och få näsdroppar som inte alls ville funka nå bra.. SÅ han låg å va ledsen ett bra tag för han kunde ju helt krasst inte suga på nappen för han fick ju inge luft.. Men efter mycket om och men och vevande i sängen så somnade han vid typ halv 5 sen sov vi iallafall till halv 8..
Nu sover han redan igen för han va trötter. Och jag ska nog scrappa en liten sväng nu..
T'nkte först åka ner på stan en sväng så vi kommer ut, men jag struntar nog i det.. Får ta en promenad sen efter lunch. Vi behöver båda två komma ut efter sjukeriet!

Hejs!

Rubiks kub

Som jag skrev litegrann i går så va Elliot feberfri igår! Men han va rätt sliten ändå, fast han busade en hel del! Idag skulle vi åkt på babysim men vi hoppar över de idag,.., ska se om vi kan bada nån dag senare i veckan. Sen på sena eftermiddan i går kom Ellitos farmor och Knorre hit och Knorre och pappan fixade de (nästan) sista inne på Elliots rum.., Lite lampknappar och en extra kontakt och lite hyllor!

I går kväll så vaknade Elliot med jämna mellanrum och när vi gick och la oss vid 23, så förv äntade jag mig att jag snart skulle få springa upp! Hör å häpna så vakande jag 5 i morse av katt(fan) och så fick jag lov att gosa med honom och när vi väl lugnat ner oss och katten typ sover, då kommer de en traktor(fan) och skottar snö! Ja trodde iallafall jag! Och så länge som han höll på i morse så trodde jag de va MASSA snö! Men de va INGENTING.. Snöslask sa henke.. Aja tillslut somnade vi om igen och vaknade strax innan 7 av Elliot!!! :D SÅ skönt!

Jag ringde för en timme sen till Soltorpets förskola! På fredag ska vi alla tre gå dit och kolla läget! Usch att vi har en sån stor pojke att man måste börja prata dagis! OTROLIGT och overkligt..

Just nu hör jag mina tokpojkar busar inne i våran säng.. heehe gosisar!

Scrapping!

Jag råkade ägna kvällen åt scrapping istället för blogging! Blev nog inte helt klar men den finns att skåda här i min pysselblogg.

Nu ska jag sova så jag får lova er lite bloggning i morn! Men en sak kan jag ju skriva förståss! Elliot har vart feberfri idag!! HURRA!  Nu sova medans bebis sover!

Hej hej!

Sjukling

JA de hela igår slutade med att pappan sov på madrass inne i Jottes rum och vi sov i våran säng.. Somnade på en gång i våran säng men vaknade vid halv 2 och vägrade somna om.. Eftersom han fått upp all mat innan han somande så gick jag upp och gjorde välling till honom.. Som han åt, och så kom allt upp... i  våran säng.. som tur va så låg han på en plastad frotté så de blev inte en sån stor olycka.. eller ja de va lätt att ta reda på..  Gick upp och bytte lakan å pyjamas och passade på att ta tempen på honom.. 38,8! Första gången i sitt liv som Elliot hade feber!
Han fick alvedon och näsdroppar så gick vi och la oss.. Somnade så småningom men han vakande ju såklart en massa gånger.. svårt med täppa.. och flera av gångerna trodde han att han inte skulle sova mer! Men jag lyckades få honom att sova. Sen vaknade han halv 7 och då orkade jag inte försöka mer så jag tände lampan, men bara efter nån minut så ser jag att han lägger ner huvudet och ögonen bara svajar! hehe så han somnade och sov en halvtimme till iallafall.. ;)
Sen gick vi upp och satt på golvet i köket med en handduk och åt en flaska välling! Den fick han behålla! Sen sov han en svägn på fm och sen skulle han få välling igen, men hela flaskan kom upp igen.... Sen sov han en timme och sen skulle jag försöka ge honom banan, men då kom de också upp! Men jag tror ändå inte att de har vart kräksjuka här utan de är all slem som han sväljer.. han har ju vart såååå snorig.. Sen sov han på mig i typ 2½ timme! NÄR var senast han ville sova i min famn??? JÄTTELÄNGE sen!
Men iallafall så fick han i sig en del vatten sen på em som inte kom upp, och efter ett tag fick han lite frukt som också fick stanna kvar! Och sen innan sängen så fick han en liten flaska välling som också är kvar!! HURRA! ;)
Nu sover han och jag hoppas han sover ett tag nu med alvedon och näsdroppar!

Dagens outfit 20090123

Brallor från Lindex (såklart) och tröja från MOLO. Strumpor från Gekås

Fiffigt

Elliot skrek till vid 19 och jag gick in och då har han kräkts i hela sängen.. Hurra.. men de är slemkräkor.. han snorar nått otroligt och varje gång han nyser så kommer du ut enorma mängder! VART kommer de ifrån?
Sen var han vaken tills nu precis så hoppas han kan sova ett tag... han va så trött men så svårt att sova med täppan.. Har ju gett han nässpray men han nyser ju ut allt igen och nyser till de så de är lika täppt ändå... :(

Ska sitta en liten stund till sen ska jag gå och sova.. men man blir så nojjig.. tänk om han kräks igen och så hör man inte när man sover?? DOck så tor jag han skriker för de gjorde han då vid 19.. men ändå.. Men han sover ju så mycket bättre i sin säng så han fick somna där.. Har lagt in en madrass där inne, så får vi se vem som sover där seb.. Antingen sover jag där och försöker hålla Elliot i sängen, eller så sover Henke där och jag och Elliot inne i våran säng.. men vi får hoppas han sover några timmar nu iallafall.. Men han ligger i nästan en tom säng.. Hans Röda Hund och hans bästa snutte fick åka väck.. och kudden.. hela kudden åkte in i maskinen.. så han ligger på en plastad frotté utan kudde och ja.. han har sin andra snutte i alalfall.. men Röda Hund tar ju upp sin plats i sängen så de ser jättetomt ut där..

har hängt tvätten emellan här nu men u är Elliot vaken igen..... blir nog till att kasnke ta han till våran säng då..

hm.. Sov gott på er! Jag ska göra mitt bästa på den fronten!

Blir nog ingen rolig natt

Elliot snorar som tusan.. usch.. Vi som fått så bra nätter.. slår mig i backen på att de är över nu.. igen.. *gnäller*

Sjukstuga

Elliot sov till 6 i morse! SÅ de går så himla bra med egna rummet! :D Sen sov vi till 7 i våran säng.
Sen när han satt å väntade på gröten så nös han tre gånger och så va förkylningen igång.... FY! Hoppas nu bara att han inte åker på denm där (JÄVLA) hostan igen nu när han äntligen sover om nätterna! Så vi snyter oss varannan minut ungefär.. ;) Ja jag är också lite snuvig men inte jättefarligt.
Vi som skulle gå till öppna förskolan idag... aja.. kommer väl fler dagar!

Nu sitter gullungen och river i dvd-skivorna.. hehe Igår så hittade jag filmer ända ut i köket! haha

Nu ska jag ner och kolla om vi fått post! Tjing!

Dagens Outfit 20090122


Lindexbyxor, t-shirt och strumpor från Gekås!

Dagens Bilder 20090122


Elliot, Nova (bakom) o Tindra


"Klappa fint"


Busungarna









Bittert

Sverige förlorar i handbollen just nu.. Men ja är inte bitter.. ;)

Elliot vaknade igår ganska snart efter de att jag skrivit inlägget om att han sov.  Och han hade så svårt att somna om.. Men han va såå trött.. han somnade flera gånger men vaknade och vred å vände på sig.. Och så pruttade han med jämna mellanrum.. Så magen hans va nog inte riktigt på hans sida.. :( Tillslut orkade inte jag sitta med honom i hans rum så jag plockade in honom hos oss.. Vaknade nån gång i natt men inte som innan. :)

I morse åkte Henke iväg och kollade på Bandy-VM på rocklunda! Men ja.. han valde att se Holland-Estland... inträde: GRATIS, åskådare: tror de va typ 160 eller så.. Skolklasser sa Henke, ena halvleken hejjade dom på Holland och i andra halvlek på Estland. Lite smått inhyrda! ;)

Sen efter lunch kom Teres o Tindra och Anna o Nova hit och fikade och busade! Vi hade de jättekul och jättetrevligt! Tack för en superkul dag!
Elliot visade tjejerna sitt bollhav och dom hade superkul där!

Tänkte precis skriva att Elliot fortfarande sov idagh med men då gnällde han till där inne... Han vänder sig på mage när han sover och blir täppt då så nu hade han lite jobbigt.. men la honom på sidan så somnade han på en gång igen. Hoppas han sover nu hela natten!

I morgon täntke vi nog ta en sväng till Odensvi ÖF, har aldrig vart där innan! Ska bli spännanade! Ja om vi ens hittar dit! ;) Sen funderar jag på och åka ner på stan till Clas Ohlson för att kolla efter en cd-spelare till Elliots rum! Vi brukar alltid sjunga och lyssna så mycke på musik, men nu är vi ju ofta på hans rum och då kan vi inte lyssna.. Så jag måste inhandla en cd-spelare..

Sitter och kollar på "Inside" på femman om ungdomsfängelse i USA (tror ja).. JÖSSES säger jag bara.....

Nä nu sova medans han sover därinne!
Sov gott vänner!

Zzzz

Pst.. bebisen sover ännu utan uppvak! *Prisa eget rum* ;)

Dagens outfit 20090121

Body och strumpor från Villervalla, byxor från HM!

Dagens bilder 20090121

Bilder från busborgen


    


Hemma


     

Min stora bebis

Elliot har ännu inte vaknat ikväll!! Och de har inte hänt på evigheters evigheter.. Nu kan han ju såklart vakna om en stund eller så men i "normala" fall så skulle han ha vaknat minst 4 gånger redan! :D

Vi va till BVC först idag och Han vägde ca 8800g och va 73cm lång! Gjorde BOEL-testen idag och de gick kalasbra! Sen skyndade vi oss till busborgen och hann träffa Nova o Olivia lite innan dom fick lov att gå och sen gick Kevin också. Men Filip o Nellie va kvar och busade med oss! Vi hade super kul och busade i BOLLhavet igen och Elliot är som tokig i dessa bollar! Så när vi busat klart mötte vi upp mormor och promenerade hem till henne och tog där bilen och åkte till Toys r us och köpte BOLLLLLLAAAAAAAAAR! :D Han blev sååå överlycklig! De blev en 8-månaders present till honom!
Sen köpte kjag även en matta till hans rum.. Pappan ahde beställt en bilbanematta och jag hittade en också på Toys så den köpte jag.. Golvet i Elliots rum är så himla halkigt så jag ville han en matta åt honom!

Nu ska jag fixa dagens bilder ;)

GRATTIS MIN PRINS

IDAG blir Elliot 8 månader!!!! Grattis älskade unge!!! Tänk va tiden går! helt otroligt!! Nått annat som är heeeeeeelt (JÄVLA) otroligt är hur Elliot firade sin 8 månadersdag(natt)!

Elliot sov i sin säng i sitt rum från 18.45-06.40!! Med helt jäkla otroligt ETT ENDA uppvak och de va precis innan 20! Jag är helt mållös! Helt otroligt.. HUR f-n (rent ut sagt) kan de vara sån skillnad!?! Han har ju inte sovit på länge nångång i sin egna säng.. Eller ja nån enstaka gång.. Men innan då han sov BRA så vakande han ju ofta typ 5 men somnade om igen i våran säng på en gång... ja.. jag fattar de inte.. och jag hoppas de är mer än en engångsföreteelse.. Men de verkar ju heeelt klart gå åt rätt håll!!

Idag ska vi till BVC och väga o mäta! Ska bli så spännande! Va ju jättelängesen känns de som! Undrar hur mycket han väger nu busungen! :-) Sen efter BVC ska vi gå direkt till busborgen (JA IDAG IGEN) och träffa lite mammor o barn! Ska bli kul att träffa dom igen.. de va också längesen! Fast ja Anna och Nova träffar vi ju lite mer frekvent! :)
Sen ska vi hem och städa lite för i morn kommer Teres o Tindra, Anna o Nova (IGEN) o Karin o Werner hit! Så kul vi ska ha de! :D

Bilden är på en liiiiiiiten SOVANDE Elliot!



Dagens bilder 20090120

 





Busigt

Natten va INTE lika bra som natten innan men betydligt bättre än de vart på senaste så jag är fortfarande glad! Han vaknade några gånger på kvällen ju men sen vaknade han 00, 02, 05 och då tog jag honom till våran säng och så sov vi till 8 sen!!

Idag tog vi oss först till pappans jobb för pappas arbetskamrat hade inte sett Elliot innan, tror hon typ bott i Umeå en sväng eller så.. Så vi stannade till där på väg till busborgen. Sen åkte vi buss och sen gick vi till busborgen i ett JÄVLA skitväder! Regn o snö å blåst! SKÖNT! NOT! Aja på busborgen hade vi det jättetrevligt och busade en massa! Även mamman! ;) Finns en typ uppblåst ENORM kana som jag fick lov att prova! Och de sög till i magen när jag åkte! :D Sen hittade vi annan mindre kana som jag tänkte åka med Elliot men jag åkte först själv för att prova! Och tur va de för den va JÄTTEhal och gick jäääättefort.. :) Dom hade en tunnel också som Elliot tyckte va jättekul! Han fullkomligt DÖK in i den och kröp igenom och sen igen och igen!  OCh så bollhavet såklart! De såg ut som om han hade hamnat i himlen när han satt bland alla BOLLAR! Så min tanke i att köpa bollar och en liten pool blev bekräftad som en perfekt tanke! Funderar på om man skulle köpa en tunnel också! ;) hehe

Sen fick ELliot bada för första gången med bubbel! De va intressant! och spännade! Och läskigt att "tugga" på!

Nu ska jag ge er lite bilder från dagen.. men dom kommer i ett nytt inlägg!

Tävling; Bettina Johansson!!!!

Jag är med och tävlar!!!! Ååååå jag vill vill vill vinna!


Utmaning till er läsare!

Jag vill se era barns rum! Ja ni som har barn givetvis! ;) SÅ fota fota fota och visa i eran blogg! Och skriv gärna en kommentar i min blogg så jag vet vart jag ska kolla! :D

Babysim idag

Jag lever fortfarande på den härliga natten! HOPPAS HOPPAS han sover lika bra, eller gärna bättre men jag nöjer mej glädjeligen med lika bra.. eller tom lite mindre.. Bara de INTE är varje timme! :)

Idag skulle vi på babysimmet då. Vi år lunch vid 11 och sen täntke jag försöka gå vid 12. Lagom innan tolv börjar Elliot bli jättetrött o grinig. Så jag gjorde oss i ordning och så gick vi lite tidigare för att Elliot skulle få sova. Men inte sov han inte! ;) Han somnade dock preeecis innan vi kom ner till stan och då bestämde jag mej för att gå en sväng på stan för att han skulle få sova ordenligt. Annars skulle jag bara bytt buss och fortsatt till badet på en gång. Han sov typ en halvtimme och när han vaknat tog vi bussen till badet. Väl där träffade vi TEres o Tindra och hennes bb-kompis, som jag inte vet namnet på men barnet heter Neo. Jag käkade "lunch" och Elliot mellis och så umgicks vi innan vi skulle in i bassängen!

Vi badade som vanligt med aAnna och NOva också! Och idag hade vi såå kul på simmet! Elliot va helt i gasen och var helt överlycklig över hela situationen! Idag fick vi släppa dom nerför kanan rätt ner i vattnet! ;) Elliot tyckte de va superkul!
Sen fick vi veta att de skulle finnas en fotograf för att ta kort på dom små under vattnet! Superskoj! Men då ska vi gå en helt annan dag till Lögarängen. Så antagligen så är de s å att han fotar på löpande band där då..  De blir några kort på olika situationer, skulle typ kosta en hundring eller så!

I morgon blir det busborgen för hela slanten! Fika med (några av dom) nya mammor! Spännande! Och så får vi busa av oss lite! ;)

Nu ska jag kolla på Sverige när dom vinner i handbollen!

I believe in magic!!!

Ja eller nånting i den stilen! Som jag skrev igår så hade Elliot vaknat en massa gånger under kvällen och han vaknade såklart igen precis när jag lagt mig (22.30) men han somnade om fort och så somnade jag efter ett tag. Klockan 00 vaknade jag, och tänkte "OJ han hat sovit en och en halv timme! Jaa.. snart vaknat han väl.." , men jag somnade nog om relativt snabbt. Vid halv 3 vaknade jag, lyssnade, men helt tyst.. somnade om igen fort och vaknade igen vid halv 4. knäpptyst! men mitt mammahjärta tog mig ur sängen och in i Elliots rum för att kolla så att han levde! Men där låg han och sov, på MAGE dessutom! så jag gick tillbaka till min säng, och väl där kunde jag inte somna om.. Låg vaken typ 50 minuter och sen vaknade Elliot vid 5!!! VAD har hänt inne i hans rum? Har John Blund setat på hans axel hela natten??
Jag tog in honom till oss då vid 5 och  vi sov till 7! Sååå skönt!

Idag har vi babysim halv 15, men ska dit till typ ett- halv två så vi kan äta mellis i lugn och ro innan vi ska bada. Vi ska träffa Teres o Tindra där innan idag igen.. Och kasnke Anna och Nova också!


Elliot igår när han skulle sova :)

Elliots nya rum!

Äntligen är Elliots rum (nästan) färdigt! Hela lördagen och halva söndagen gick åt till att få de klart därinne! Och nu är de så mysigt!
Han sover därinne nu men har redan vaknat antalet gånger... nu verkar han sova rätt bra för tillfället så jag tänkte bara slänga upp lite bilder och sen gå och sova!






inne i kammaren! Underst; myshörna to be, överst förvaring!


trädet!


Kryper in i kammaren!

Dålig uppdatering

hehe jaaa idag har jag vart dålig på att uppdatera! Men de kommer text och framförallt BILDER senare när lillkotten sover i sitt NYA ruM!! ;) aaiiiiiiiiiiooooooaaaa!  Nu ska vi käka mat allihopa, Elliot sin gröt, och vi ska käka fisksoppa som pappan håller på och gör.. Som han aldrig gjort innan! SPÄNNANDE! :) Men som sagt, senare kommer text och bilder!  Håll till godo!

Uppdatering sker inte ;)

Jag täntke mest säga att jag och min käresta tänker äta pizza och umgås och lata oss efter en tuff dag med Elliots rum! Så ingen uppdatering idag! Ni får snällt vänta tills i morn! :P

Kram på er och ha en underbar lördagskväll!

tävling; Poppilopp


Läskeblask

Jag tänkte inte skriva mer idag men jag måste ju säga som så att Elliot har nu sovit i tre timmar utan att vakna! Igår och dagarna innan har han ju vaknat (minst) en gång i timmen från de att han somnat alltså.. så jag hoppas han sover mer. FÖr Henke och Elliots skull.. jag ska som sagt sova på madrassen inne i Elliots rum jag.. :) Ska bli skönt att få sova, förhoppingsvis! I really need that!

I mrogon ska Elliot få vara hos mormor när vi fixar lister och inreder till honom. Han ska få soav där också är tanken... får väl se hur de går. :)

Nä nu ska jag gå och slagga! hej då bloggen! Syns i morn! ;)

I morn kommer n iockså få bilder på Elliots rum! yeey!

Min pysselsida!

Jag har gjort en pysselsida där jag håller på å lägger upp mina laster! Mest digiscrap-bilder men kommer komma upp annat också! Kika in vettja! ---->  Min pysselsida

Dagens outfit

hehe ja fast GÅRdagens outfit! Glömde den igår!

Tröja och byxor från polarn! Ni kan ju ignorera dom fint matchade strumporna ;)

God middag

Natten va precis som natten innan.. Uppvak MINST varje timme. När jag efter en massa uppvak kollade på klockan och den bara visade 2, jag som hade trott på MINST 6, så blev jag så less! Ville gråta! Försökte somna om Elliot i typ en timme minst innan sambon skickade ut mej på soffan, men de hjälpte väl inte en massa. Tog en bra tag innan jag kunde somna.. Sen vaknade dom 7 där inne och då gjorde jag en flaska välling till Elliot och sen somnade vi allihopa igen och sov till halv 9..

Klockan 9 åkte pappan med Knorre till .. ja jag vet faktiskt inte VARt dom åkte men hem kom dom med golv- och taklister till elliots rum, så i morn kommer iallafall golvlisterna upp! sen skulle visst henke måla taklisterna om jag förstod rätt.. så dom får vi väl vänta lite med.. Ska plocka upp alla saker inne i kammarn och lägga ut heltäckningsmattan sen idag och se, den lär dom ju också sätta dit i morn under listerna ;) Blir så spännadne att se hur de blir!

Elliot har vart sig själv idag som tur är! Han va lite gnällig vid lunchen men han va ju trötter och efter maten så somnade han på en gång utan problem! Så jag är tacksam så länge han inte är arg och ledsen nu.. :)

Ikväll ska vi ta upp madrassen så ska jag lägga den inne i Elliots rum och sova på den inatt! Så långt bort jag kan komma pappan och elliot i vårat sovrum. HOPPAS att jag sover gott!

Undrar vad vi ska hitta på idag! Vill ju gå ut och gunga o så men de är skitkallt! Tror inte de är så skönt att gunga när de är så här kallt.. Men nog en promenad, för solen skiner ju så fint!

Rubrik

Elliot fortsatte vara förhållandevis glad tills han somna, så det var skönt. Jag hann skruva ihop de sista på byrån då..
De tråkiga nu är att han redan har vaknat 3 gånger.. Hoppas han sover nu för jag tänker hoppa i säng väldigt snart.. Är redigt trött. HAr precis ätit pyttipanna med stekt ägg och rödbetor.. mums..

alltså jag är helt lost i skallen.. De står helt still.. äh.. blir inte mer skrivet idag.. för nu ska jag be JOhn Blund hålla min son sovandes och själv gå och sova.. Jag önskar att nästa gång jag kollar på klockan är hon åtminståne 06.. SNÄLLA! Jag vill ha våra gamla nattrutiner igen.. blir så.. trött av dessa härliga rutiner..

Natti natti!

25 minuter

blev det.. nu är han vaken igen.. men glad ÄN så länge..
Fick iallafall i FYRA skruvar i byrån! ;) haha

De snöar ute också! Lite mys ändå!

Vi ska väl äta lite mer mellis nu.. han klarar ju sig aldrig till 17 på den vällingen han fick tidigare så de blir en extra måltid idag också :)

håll alla tummar!

Han va lugn och trött nu när jag la honom, sen gick jag ut och jag vill hoppas och tro att han somnar nu! :D
Jag tänker nog gå och skruva ihop byrån nu, de sista och om han fortfarande sover om en typ 20-30 minuter ska jag lägga mej ett tag.. för antingen så sover han 20-30 min eller typ 1½ timme! Ole Dole Doff!

Ro och mat

Äntligen är Elliot iallafall lite glad och busar runt lite på golvet! Och bara för att jag har sagt att han aldrig kommer krypa så är de väääldigt nära nu! ;) Men sovit har han inte gjort ännu..
Jag får iallafall i mej lite mat.. Hittade en burk soppa i frysen som pappan har gjort och de smakar gott med en så här SEN lunch.. Nu börjar han gnälla här igen så jag ska prova lägga han nu..

Räkna ner

6 ½ timme tills  pappan kommer hem...

Skitdag

Det här är en jävla skitdag! Man orkar inte hur mycket som helst när man bara är människa..  men bebisar.. dom kan INTE bara vara människor.. som är nån härlig blanding med nånting annat.. nått tufft.. som ORKAR allt..

Jag ska väl inte klaga för Elliot är allitd annars jättegla och nöjd.. MEn idag är INGENTING rätt för honom... Jag har väl fått allt på samma dag (och natt) med Elliot istället för utpspritt på flera.. Bara hålla andan och räkna till 10 och sen börja andas igen.. huvudet spränger men de spelar väl mindre roll för min älskade unge..

Nehe..

Då är han vaken igen då.. så ingen sova för mig inte...

ÄNTLIGEN

Nu sover han!! Jag hann inte börja med mitt saftglas så jag ska drick upp det och sen ska jag lägga mej på soffan och sova! Tänker INTE lägga mej därinne hos honom och riskera att väcka honom, inte en chans, så soffan is the shit! TACK John Blund!

Sova middag?

Vad är det? Helt otroligt.. Elliot va jättetrött nyss (trodde iallafall jag) Vi åt lunchen tidigare än 11 för han va så trött och så skulle jag lägga honom nu efter maten.. ICKE... Så nu ligger han och leker igen på golvet! HUR orkar han? Min huvudvärk blev amingen värre när han "talade" om för mig att han inte skulle sova..

På lördag ska jag ha sovmorgon har jag bestämt .. får se vad min söta sambo säger om det.. Han kan få ha sovmorgon på söndag, men då får han också ta hela natten till söndag.. de borde ju va en bra ide.. så vi båda får sova nångång.. Eller ja.. jag TROR och vet ltie grann att han sover betydligt bättre än mej om nätterna.. klart han vaknar han också.. men nog inte alls alla gånger som jag,.. för han behöver ju inte. :)

Har skruvat halva byrån och den är större än jag trodde! Härligt! Ska bli skönt att få en byrå till Elliots kläder så man har lite mer överblick över dom..

Nu ska jag gå och göra mej ett STORT glas saft med IS.. sen ska jag sätta mig och hoppas Elliot blir trött och vill sova snart..

God morgon?

Jaaa jag blev så glad nrä jag vann boken så det blev väl en god morgon trots alls!
Natten har dock varit piss rent ut sagt... Elliot har vaknat VARJE timme och ibland fleeera gånger på en timme.. HELA natten.. Jag som trodde vi var på väg åt rätt håll.. men detta blir värre å värre.. jag hoppas innerligt att de är en tand på g.. Jag har försökt kolla i munnen men han är ju som sagt inte allt förtjust i de.. ;) Man jag hoppas och hoppas att de är så  så att våra nätter kan återgå till de normala sen igen, för jag orkar inte ha såna här nätter.. usch.. resulterar i trött morsa med huvudvärk.. Jag förstår inte hur Elliot kan vara så pigg?? <måste inte dom små också ha tillräckligt med sömn?? HAn är iallafall i gasen och busar satan ;)
Jag ska passa på och skruva i hop hans byrå medans han busar så kan vi sova sen båda två efter lunchen!

Ha en bra dag!

ELLIOT VANN BOKEN!

Jaa va kul! Och helt underbart! Vi vann den personliga boken från Ministyle i Smillas blogg!! VAD spännande de ska bli att läsa den sen med Elliot!! :D

Lilllördag

Besöket hos tandläkarn och min belöning Airflow gick gallant! Tog typ 5 minutrer och gjorde inte ont allt förutom när hon kom åt tungan, då blev den lite öm! Men ja jag är glad att jag gick dit trots allt!

När jag va färdig hos tandis gick jag först till apoteket och sen skulle jag gå til Kappahl va tanken och handla för halva reapriset! Men de va bara "skit" kvar.. så jag gick till HM istället och där hade dom "köp 2 för 1", så där råkade jag handla lite. ;) 7 plagg för 350 kronor är rätt ok.



När jag kom hem så hade Elliot vart ledsen ett tag och sen hade han fyllt blöjan så antagligen hade han ont i magen (igen?), funderade lver om de va nått han ätit som han inte gjort förut eller så.. och jag funderade och funderade och tillslut kom jag på en sak! På badet i måndags och till mellis igår fick han nån Mellis-grej, med yoghurt, banan och havre.. Kan de ha vart det som spökat? Aja vi skippar det ett tag fram över och ser hur de blir. Sen får vi prova igen och utesluta saker..
Men annars hade de gått bra för farmorn.
Sen kom Knorre och fixade taklamporna och kontakter och lampknappar och hyllan inne i kammarn! Blir så fint! I helgen ska golv och taklister upp och sen kan vi börja inreda! :D *lycka*



Nu är de sovadags.. Elliot har redan vaknat en massa gånge rikväll.. jag som trodde vi va på rätt spår.. i går vaknade han typ en gång och somnade om på en gång med nappen.. Ikväll har jag fått söva om honom alla gånger utom nu sista..

Om de inte blir en riktig skitnatt så ska vi gå till Busborgen (www.busborgen.se) i morn så mamman för prata med andra mammor och bebis får busa av sig lite med polarna!


Nu Natti natti!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Duschat

Nu har Elliot  ätit skärgårdsgryta och banan, och nu sover han! Jag har hunnit duscha och tänkte försöka äta nått innan farmor kommer! SÅ detta inlägg blir obotligt kort! ;)
ska släppa in katten också om de intresserar! ;)

Tjing!

God förmiddag!

Inatt sov Elliot iallafall bättre än natten innan, men de är långt ifrån bra han sover.. och så vaknade han tidigt! Halv 7 cille han inte sova mer, och då tänktr intde jag gå upp och äta gröt, så han fick vid 7 en vällingflaska. Han drack den alldelles själv (!!!) och sen bestämde mamman att vi skulle sova lite till. Vi sov till halv nio!  Mycket mer godkänt. Men nu blir uppdraget att hålla honom vaken till lunchen klockan 11 fö rhan kan ju inte sova igen.. :) men de ska nog gå bra.. så får han sova sen när han ätit och sen en gång till idag igen! TRE gånger.. :) men de blir så när man sover iger på en gång efter vällingen..

Vid halv ett idag kommer farmor och passar Elliot medans jag ska ner på stan och få min fina belöning...  Det ska ändå bli spännande.. men är de oobehagligt så skiter jag i det! ;)
Sen ska jag förbi apoteket och kappahl innan jag åker hem. Och så kommer "platsfarfar" och fixar lite på Elliots rum..

Nu ska jag leka lite med Elliot så vi klarar oss fram till lunch!

Thaiboxning för barn?

Helt jävla galet! Satt och kollade på femman nyss med BARN som fightas... VARFÖR utsätter man sina barn för nått sånt?? Usch jag blir alldelles skakis av de..

Elliot vaknade till nyss.. eller ja egentligen vet ja inte om han va ens vaken men han låg å gnydde lite så jag stoppade in nappen så blev han tyst.. Jag fundera lite på om jag skulle ställt in hans säng i hans rum.. men de är nog lite läskigt om de är alles tomt och inge mys alls.. så jag väntar tills de är färdigt.. Har jag sovit bredvid han i snart 8 månader så gör några dar till inte så mycket ;)

Nu ska jag nog och lägga mej ocgh hålla alla tummar att Elliot sover bra inatt! Behöver det!

Natti natti på er!

Så va de det där med rubriker...

Trots att Elliot sov en halvtimme mellan 15-15.30 så somnade han som en stock i sin säng typ 5 över 18. SJÄLV dessutom! Jag gick ut därifrån och han började yla men slutade på en gång och somnade! Så kanske är vi på väg åt rätt håll? eller ja iallafall i insomningen.. För förut somnade han ju själv också! Får se hur natten går.. Än har han inte vaknat en enda gång som tur är.. igår hade han ju vaknat flera gånger redan och sen fick han ju komma upp för han va så ledsen..

I morn kommer Knorre (svärmors man) och borrar upp lamporna i Elliots rum och kammaren, och förhoppningsvis sätter han upp hyllan inne i kammaren också.. han skulle hitta nån bra spånskiva sa han.. så hoppas han hittade nån.. :) Så kan vi göra litet mysigt krypin där under sen! Och ja såklart kommer ju svärmor också och är här först medans jag är hos KÄRA KÄRA tandis.. :)

Nu kom pappan hem så jag ska se om vi ska fixa nått att äta!

Ni kan få kolla på lite kort så länge:

Har bilder på Elliots rum utan de mesta av skräpet:

 

Sen tog jag ju söta bilder på honom i badet ikväll som jag måste bjuda på:


Dagens outfit

Jaaa jag tänkte inviga en ny kategori! Nämligen "Dagens outfit"! Idag bjuder jag på en pyjamasoutfit ;)

Pyjamasen i två delar kommer från kappahl! Pyjamasen köps i tvåpack med en likadan fast i röd och med texten ""I love daddy", här står de ju såklart "I love mummy" .Strumprna vet jag inte men vill gärna veta! Så om nån vet säg till! De är en present och jag vill ha fler men vi har inte hittat vart dom är köpta.. :-)


Bus

Elliot somnade igen vid 15 och sov en halvtimme! Så idag har han sovit TRE gånger! Det var VÄLDIGT längesen han sov tre gånger om dagen.. Aja han är glad och nöjd så det är det som spelar roll! Inget med skrik och ledsenheter idag så får se hur kvällen och natten blir!
Nu drar han omkring på golvet och hittar på bus! :)

Jag pratade nyss med Thailand! Sambons syster som är där ringde mej och de va så att om man blundade så kunde man känna doften av Thailand (hur nu det luktar).. Å jag vill också åka bort.. Skulle va skönt!

Nu ska jag sätta mig på golvet och busa med min son.. Samtidigt tänker jag ha ett öga på tvn och top model ;) Ikväll blir de nya Top Model också! :D Jag skiter egentligen i alla intriger och så.. det som intresserar med är fotosessionerna och resultatet i bilder! :D så kul!

Återkommer väl en sista gång sen idag och berättar om nattning och om han sover eller inte..  :)

Tjing!

Mindre rolig natt

Elliot vaknade flera gånger och skrek i natt. Han vaknade upp alltså och skrek, inte nå gallskrik men skrik.. Och jag vet inte riktigt än vad som har vart orsaken..  Tom när han vaknade hos oss i sängen för dagen halv 8 så skrek han... Pappan gjorde en dos magmjukande, dvs 50/50 välling och bifidus, och sen somnade vi igen och sov mellan 8-9.30, helt okej efter den här natten! Och då när han vaknade så va han sitt vanliga jag igen(???) Glad och skrattade.. SÅ vad vad felet inatt?? Han har bajsat ett lass nu på fm, men de va ju efter de att han blev sig själv igen.. Funderar även på om de kan vara en tredje tand på g.. men han vill inte gärna att jag kollar i munnen på honom så jag har inte sett nånting iallafall...

Nu sover han igen! Jag som hade som tanke att hålla honom till 1 som vanligt kunde snabbt glömma de.. han va så trött så han somnade på en gång nu nrä jag la honom i sängen...

Jag har plockat ihop all skit i hans rum nu  (tapetarskit ;) ) så jag täntke dammsuga och torka golvet en gång därinne sen.. Det kommer ju bli skitigt igen när dom ska borra upp lamporna i taket och sätta lister, men all damm å skit där innifrån åker med runt i hela lägenheten!
Sen tänkte jag skruva ihop Elliot nya byrå och rensa hans kläder och lägga ner där.. Hans byrå får väl stå i vårat sovrum tills i helgen då jag tror de kommer vara helfärdigt inne på hans rum! :D

I morgon ska jag få min BELÖNING för r att jag tipsade än väninna om min tandläkare... VÄninnan hade sagt att de va jag som tipsat henne och sen fick jag hem ett fint kort med en GRATIS behandlig med AIRFLOW. KUL jag som vekrligen ÄLSKAR tandläkaren...... MEN jag ska gå dit för min KÄRA sambo ringde, mig ovetande, och bokade tid och så lejde han sin mamma att ha Elliot... Om det gör ont eller så så tänker jag svära åt dom och säga att jag inte vill ha mer av min present ;) Och kan dom inte istället betala typ min nästa koll eller så? aja.. får väl se om mina tänder blir skiiiiinande.. läste på nätet att airflow tar bort fläckar av TE (dricker ibland), VIN (dricker aldrig) och TOBAK (röker aldrig).. Så jag ha r väl en maaaasssa fläckar som kan tas bort ! haha

Vaken bebis?

Elliot ålar omkring i hela vardagsrummet nu.. Men ÄNTLIGEN är han nöjd och glad. Han somnade på stört vid 18 men vaknade flera gånger och gnällde som nästan halvt i sömnen. Och sen vaknade han ju såklart och skrek och så fick han komma upp och lugnade sig lite. Fick lite lälling. Sen skulle han läggas igen, men de funka inte alls.. Så arg och lessen. Han (ursäkta) pruttade och rapade och lite så så jag misstänker de är magen för ovanligheten skull!
Han får leka så länge han är glad nu så går vi väl strax å lägger oss får vi se om han somnar i sin säng.,. Annars får han sova hos oss.

Idag åkte vi först ner på stan och köpte nya badkläder till oss båda. Jag behövde verkligen ny bikini och Jottes byxor är verkligen i minsta laget. Jag hittade Jotte-byxor på en gång på Moa och Max, sen hittade jag ganska smärtfritt en snygg, okomplicerad svart bikini. Den kändes jättebra!
Sen åkte vi till badet och träffade Teres o Tindra och en tjej som Teres låg i samma rum som på bb. :) Jag käkade lite sallad och Elliot käkade lite mellis, sen va de dags för babysimmet. Anna och Nova va med såklart! Tog så söta bilder på nova och Elliot! Eller ja, pappan tog korten!

Sen promenerade jag, pappan o elliot ner på stan och handlade på Hemköp innan vi tog bussen hem.
Vi höll ELliot vaken tills vi kom hem och då fick han gröt och sen lite bus innan han somnade fem över sex. Och sen blev de ju som jag skrev om ovan..

Om Elliot sover lika pissigt i natt så har vi enbart en SLAPPARDAG i morn.. sover när han sover..  Sen ska jag nog ändå försöka dona lite hemma.

    

 



Babysim

Idag är de ju dags för babysim igen! Så kul! Jag skrev ju att jag täntke åka dit lite tidigare och träffa Teres o Tindra.. Men jag vet inte om de går.. Jag tänkte ringa till Kristiansborg och fråga om man kan göra nått, för henke skulle ju i sånt fall behöva komma in senare (han jobbar innan) och då har jag ju kortet. Och dessutom så är kortet redan använt om jag går in först.. täntke fråga om man på nått vis kunde typ säga hans namn och dom släpper in honom sen.. ;) Annars får vi vänta utanför på honom men då missar vi ju T o T ! Jag ringer nog och frågar!
Idag på simmet va de ju torped-dyk och rutschkanan som gäller! Spännande! MÅste se till så att Elliot sovit ordentligt innan idag.. FÖrra gången hade han precis somnat när vi kom dit och då hade han typ sovit ingenting på em.. och de är lite väl tyckte tom Elliot!

Nu börjar lillbus bli lite gnällig, så jag ska lägga honom nu så ska jag passa på att packa badväskan till idag! Jag skulle vilja åka ner på stan före badet å köpa ny bikini/baddräkt.. usch trivs inte alls i den jag har! hm ja vi får se..

Tjing for now!

Färdigtapetat!!

ÄNTLIGEN är de färdigtapetat inne i Elliots rum! Men de är inte helt färdigt ändå.. Lister ska upp och en hylla inne i kammaren. Under den hyllan blir de sen ett mysigt krypin är det tänkt med nått draperi eller vad man kan säga, och madrass så de blir mys att vara där. En liten lek och myshörna men även tänkt som läshörna senare! :D
Färgen är ju inte 100 på kortet, ska försöka ta ett nytt i morgon på dagen får vi se om de åteger färgern bättre med lite dagsljus!

I morgon skulle pappan ha vart ledig med han fick jobba, men han sa att han inte tänkte jobba längre än till halv 14, för han ville med oss på babysimmet! Så i morn ska vi alla tre på babysimmet. Tror att jag åker dit lite tidigare och träffar Teres o Tindra. Och så kanske Jotte kan få i sig mat i tid innan han ska bada.

Nu ska jag gå och sova och hoppas på att ELliot sover bättre inatt!

Sov gott!
Tjing!


Slipning

Ja nu har jag stängt in dom i Elliots rum ;) Jag hör hur dom slipar! Snaaart dags för tapeterna!

TÄnkte jag skulle hålla jotte vaken till 13, men på honom låter de omöjligt.. Men ska nog sätta mej på golvet och försöka roa honom!

tjing!

Grått å trist

Idag är vädret grått och trist.. blä.. blir så trött då.. Sen är jag redan trött eftersom en liten kille sover så kasst om nätterna nu för tiden! uuuu.. Undrar om de är vi stora som väcker honom när vi sover, för innan vi gårt och lägger oss så vaknar han knappt.. Nån gång kan de hända.. men inatt efter de att jag gått och lagt med stoppade jag in nappen varje timme fram till 3, då tog de typ en halvtimme för han att somna om. Eller ja han somande men vaknade igen fleeeera gånger. Sen när han somnade typ haklv 4, UTAN napp så sov han iallafall till halv 7 och sen till halv 8 i våran säng.. Men man är ju lite mör.. Jag hooppas så innerligt att de hjälper med ett eget rum..
Jag hade tänkt försöka hålla han vaken till lunchen 11 men han va toooktrött så de hade vart omöjligt och sen äta också.. så han fick sova, så nu ligger han o sover.. Pappan är på jobbet och jag kikar lite på skidor o broderar.




Om ett tag så kommer svärmor o co idag igen och tapetar Elliot rum! :D Yes! så härligt! nära nära snart får han sova i SITT rum! Elliots rum! MIN SON! Ibland så förstår jag itne riktigt hur JAG har lyckats få en sån underbar SON! Jag har ett barn! Ett helt fantastiskt barn! VI har en son. VI är en FAMILJ! Mamma, pappa, son och katt ;) hihi Jag älskar min familj så enormt! Ni betyder allt för mej!

Tävling; Filt o väska


Tävling; Personlig bok


*Gäsp*

Jaa om jag ska fortsätta på mitt inlägg från igår så somnade ju Elliot (efter de att han inte sovit på fm) efter lunchen och sov typ 1½h, så han sov mellan 11.20-13.40, sen gick vi en promenad till Hälla fram och tillbaks och han somnade INTE under den tiden. När vi kom hem så gav jag honom välling och efter det la jag honom i sängen och skulle somna honom, men ICKE. Han skulle inte sova.. och när han fått sin vilja igenom va klokcn atyp halv fyra så då  över till plan B, att hålla honom vaken tills gröten och sängen.. Gick väl rätt bra och han somnade på en gång när han fick tillåtelse ;) Så igår sov han bara en gång..

Idag kom först mormor hit på fm och busade lite med Elliot! Sen kom farmor o Knorre och Challehund och dom började spckla inne i Elliots rum och i morn blir de tapetat!! :D ÄNTLIGEN! ska bli så skönt för oss alla när han får eget rum. Får vi se om han sover bättre också för jag tror att vi, eller åtmånståne en av oss (pekar på pappan) väcker honom om nätterna.. ja omedvetet såklart ;) Pappan slänger sig rätt vilt runt i sängen när han sover.. Men jaja.., vi får väl se!

Nu ska jag iallafall sova för jag är megatrött... *gäsp*

DAgens bild är Elliot på våran promenad. :)


Storsovare?

Ja nån storsovare har vi nog inte.. Idag skippade Elliot sin förmiddagslur och va vaken till lunchen och sover nu så gott.., Får se hur länge han sover nu då.. Min dröm är ju två och en halv timme! haha Och så kan vi ha så varje dag sen och så kan de hela sluta med att rackarungen sover hela nätterna så morsan slipper vakna och proppa in nappen osv..  Jag vill ha våra gamla nattrutiner tillbaks!

Sen när han vaknat, och beroende på hur länge han sover, kasnek ska han äta igen också, så ska vi iallaall gå ut.. SOLEN skiner och de är VARMT ute.. skumt.. från 10 minus till, ja va kan de vara.. typ 5 plus i allafall tror jag..
Funderar på att gå en svägn till hälla och toys r us.. Jag har en sak som jag täntker köpa till Elliot. Sett många som har dom och dom verkar jättebra. En sån där giraff . haha jaa så va de jag som skulle förklara.. Jag såg iallafall denna innan jul inne på Maxi så jag kanske kollar där först.. Känns som om de kan vara billigare där? hm..
Men om jag skulle våga mej på en förklaring så är den ganska hög giraff som man kan stoppa bollar i munnen så åker dom ner igenom den haha.. :D och så är den res-vänlig, och med det menar jag inte att den ska med när man reser bort, utan att den inbjuder till att resa sig med hjälp av den! Vi har lite kasst med inbjudande res-saker hemma.. ;)

Nu ska mamman äta lite mat medans barnet sover. Pappan ska precis iväg till jobbet också..

tjing!

Rensning

Gokväll!

Sitter och surfar framför "unga mödrar" på femman! De är ett spännadne program men ibland kan man bli så arg på dom medverkande.. Aja..

Idag har jag dragit igång projekt data-sy-pyssel-rum! hehe vårat andra rum som fortfarande är ofärdigt har jag iallafall börjat rensa ur. Så nu har jag fått in skrivbordet och bokhyllan som tillfälligt stått i köket in i rummet.- MEN nu står en massa annat skit i köket ;) Ska få till det så att allt som ska slängas och som ska ner i källarn ska stå i köket så fixar vi allt på samma gång sen.. Men skönt att komma igång iallafall.. Dessvärre så är de som sagt inte färdigt inne i det rummet så allt måste ju ut därifrån igen.. Men först ska vi fixa Jottes rum!

Pappan målade de sista inne i Elliots rum nu så nu är de färdigt för heltäckningsmattan till kammaren och tapaterna på väggen i rummet att komma till sin plats på lördag/söndag! Ska bli sååå härligt att ÄNTLIGEN få inreda och fixa hans rum! :D :D :D

Elliot har lekt och rivit ut filmer och cd-skivor idag! Sen bet han mig i tån! Tokunge! De gjorde ONT med hans två tänder! haha

Nu ska jag ha möte ;) Jag är ju värd på www.blip.se så nu har vi lite möte..

Tjing!

IKEA

Idag har vi varit och shoppat på IKEA. Elliot har fått Expedit-hyllan (4x4) och en Malm-byrå till sitt rum! Och vi har även handlat lite smått å gott.. LAMPOR, som va nödvändgt nu när adventsstakarna ploclkats ner så blir de ju så mörkt! Men nu lyser det jättefint!
Sen köpte jag en lång tavelhylla som vi ska ha inne i sovrummet med tre canvas-tavlor på. Och sen innan har vi (inte uppsatta) två kortare tavelhyllor och till dom köpte jag fyra ramar.

Elliot skulle ha fyra kortare (vita) tavelhyllor till sitt rum, men dom fanns inte och skulle inte komma in på flera veckor.. Lite trist..Men jag köpte ramar till hans rum också. Fast bara vanliga träiga som jag ska måla. FUnderar på att måla dom vita och sen ha gröna prickar och ränder tex på dom! Får se vad de blir!
Sen skulle jag ha lådor på hjul till Elliots rum, men locken till dom va slut så då skulle dom bara ta en massa plats om man inte kan stapla dom, så de köper vi sen. Likaså en spegel ska han ha.. Och tavelhyllorna ja..

Elliot somnade i bilen på väg från IKEA, eller ja han somnade precis när vi stannade utanför porten.. så jag bar upp honom att tog av han kläderna och la han i sängen, efter tyå 20 minuter vaknade han (alles för lite) men ville inte somna om.. Han fick komma upp och lekte ltie men va gnällig så han fick sin flaksa välling. Sen täntke jag försöka lägga honom igen för han sov ju för kort. Men han ville då inte sova! Sen lite senare försökte jag igen men de funka inte alls.. Och då fick jag ändra plan och försöka hålla bebisen vaken istället tills kvällgröten och badet och sängen.. OCH ja så blev det! Alltså va han vaken från 13.35 och somnade på tre röda strax efter 18.. Så han sov kasnke 60 minuter på hela dan idag..

Jag är trött idag med.. undrar om ja ska gå å slagga.. Henke sover redan på soffan.. :)

Tjing!

Färdigmålat

Äntligen är de där trädet uppe på väggen! ;) *puh* Blev betydligt bättre än jag trodde de skulle bli så som den konstnär jag (INTE) är så får jag vara nöjd!

     




Tog även lite före-bilder på Elliots rum som jag tänkte bjussa på ;)

 

Tröttmössa

Jaa jag är trött! Men får skylla mig själv! ;) haha

Elliot har åkt till sin farfar och jag ahr fått upp trädet på väggen med hjälp av en blyertspenna! jag har också hunnit grundmåla stammen! Trodde de sjkulle ta mycket längre tid! Men jag ska nog itne säga för mycket! ;)
Jag har lite paus nu för de blir såååå skitvarmt inne i kammaren! Jag har en sån där "arbetslampa" och gissa om de blir varmt..., *puh* Men man ser bra! ;)

I morgon bir det IKEA för hela slanten! Inhandlas till Elliots rum, Expedit hylla (4x4 rutor), malm byrå, båda i vitt såklart! Och sen lite småplock som lådor och tavelhyllor o sånt.. :) Tror ELliots rum kommer bli så fint! och så kammaren också!  Allltså för er som inte vet så är Elliots rum rätt litet och innanför hand rum är de en klädkammare som NÄSTAN nästan är lika stort som rummet. Så i själva rummet ska de altlså bli GRÖÖÖÖÖNT, äldre folk skulle nog säga skitgrönt ;) eller neongrönt kasnke.. men riktigt GRÖNT, med vit inredning. Och så i kammaren innanför rummet så målar jag ju trädet, och så ska de vara grön heltäcknningsmatta där inne + en lampa som ser ut som en sol (från IKEA)! :D Ja SJÄLVKLART får ni se bilder sen!

Nu ska jag nog sätta fart igen och måla trädkronan och sen äta lite lunch efter dte!

Have a nice day!

Dumskalle

Ja dumskalle som manb är så sitter man här o kollar på hockey! Småkronorna spelar ju final i VM! Jag somande och sov i en och en halv timme i soffan och är jag nu vaken NU när matchen startar så ska jag väl fan kolla på skiten. Vilket börjar skibra alltså.. SUBBAN (lattjo namn) gör mål efter typ 40 sekunder.... ah.. Henke se; Varför ska jag vara vaken nu för!?.. hehe jaa dom får fan se till att vakna till lite på isen nu!

Nu kommer två bilder från dagen också! Elliot i sin fina frisyr han fick efter babysimmet och mössan på efter det!

 

Färg och tapet

Till slut kom vi i väg idag! Först va de Elliot som skulle sova och äta, och sen va de Henkes farmor som fick ett litet annat uppdrag innan hon kunde komma och hämta oss!
Vi åkte till Colorama, men hittade itne helt vad vi ville ha,.. Eller ja, men antingen skitdyrt eller så skulle de inte hinna komma i veckan (beställningsvara). Så vi gav de ett försök till och åkte till Flügger, och efter ett bra tag, och en liten vinst till mig ;) så beställde vi en tapet som skulle komma på onsdag! Den är verkligen GRÖN. Ljusgrön. Neongrön? Äppelgrön. GRÖN!
Jag har försökt hitta en bild på tapeten men har inte gjort det.. men ni får se sen till helgen! Uppsatt på väggen förhoppningsvis! sååå kul!! ÄNTLIGEN!!

Sen sitter jag nu och skissar på trädet som jag ska måla på väggen inne kammaren! Jag tyckte jag lyckades rätt bra! På papper iallaflal! haha :D
I morgon ska Elliot vara hos sin farfar hela dagen så då ska jag MÅLA MÅLA MÅLA.. Så alla måste hålla tummarna att trädet iallfall kommer se ut som ett träd! ;)

Efter vi äntligen kommit lite överens och köpt färgen också så hade vi JÄTTEBRÅTTOM till babysimmet! När jag kom fram och in på badet va klockan kvart över 14, simmet börjar halv 15.... Och då slår det mej att de va ju första simmet den här terminen vilket innebär att jag ju måste betala idag också! så de va bara att ställa sig i kön.. Stod och räknade ner minuterna ;) MEN jag hann iallafall tillslut som tur va! Men de va på håret! :D
På simmet så fikck vi träna lite på torped-dyk och lite sånt. Dom fick känna lte på rutschkanan.. så nästa vecka ska dom åka rutschkanan.. men huvvet före! haha :D aja.. man skulle inte släppa sa hon; Inte första gångerna iallafall ;) Känns tryggt!

Nu ska jag fixa dagens kort så kommer det lite kort i ett annat inlägg!

Tjing!

Rubrikskit

Rubriker är bra kluriga.. Jag tycker de är skitsvårt vissa dagar att hitta på en vettig rubrik! Som idag.. helt svårt.. Blev ju väldigt BRA och seriös rubrik idag..

Marie och Linnea va här ett tag vid lunch! Nea lekte och busade som sjutton med Elliot! Först va hon läskig för Nea är verkligen överallt och hörs om man säger så.. ;) Men sen va de bara kul!
Marie va här och kollade om hon kunde hitta nått bland mina scrapbooking-saker. Hon hittade lite och vi kom fram till att vi skulle göra en byteshandel! Hon fick lite papper å sånt och så skulle hon plocka ihop lite leksaker o sånt som tjejerna inte leker med längre..

När Marie och Nea gott så åkte vi ner på stan jag och Elliot. Bytte lite julklappar och sen köpte jag lite jamasar till Jotte, han behöver några fler i större storlekar.. Sen köpte jag lite på rean också..
Sen träffade vi Emma och gick och satte och på Chantals och käkade Paj! Va så gott för jag va så hungrig.. Elliot satt och pysslade i sin vagn hela tiden vi åt.. Han BORDE ha sovit för längesen men han ville inte. Men sen när vi reste oss och gick så slocknade han direkt.
Sen åkte vi bussen hem och när vi klev av bussen så va de verkligen KALLT ute och jag hade ju glömt mina vantar! Så justnu är inte mina händer så fina.. och de gör ont på dom.. Ja inte enbart för den tiden mellan busshållplasten och hem, utan hela dan utan vantar i 10 minus.. lite illa.. :/

Marie messade mej sen och skrev att hon hade plockat ihop en kasse till Elliot så jag var nyss över där en sväng. Pratade lite med Marie och hämntade kassen. Dessutom så fick jag en supersöt gunghäst! Så nu kan vi rida rida ranka! :D

Nu ska jag nog gå och sova tror jag... Jag är trött.. Va uppe alldelles fö r länge i går.. Och vi har fullt upp hela dagen!
Först ska vi kolla på tapeter till Elliots rum och färg till trädet jag ska måla inne i Elliots kammare. Sen på em ska vi på babysim igen! ÄNTLIGEN säger nog ELliot! Han ääälskar vatten! och tjuter när han får gå på babysim! Ja av lycka såklart! ;)

haha jaa höll på att glömma! DAGENS BILD ;) Min sessa! *fniss*


Bäddset

Jag är med och tävlar om detta helt underbara bäddset hos frusofie!


Tävling!

Jaa jag tycker min nya blogg måste få lite hjälp att få läsare så jag är med och tävlar om "spotlights" på Bloglovin´ hos
Eira- Min ögonsten !!

Hokkii

Sitter å spanar på småkronorna.. de går inte lika bra som de gick här om dan.... Hoppas dom får handen ur och vinner nu!

Jag vann inte Nikonen.. Jag som ville ha en ny kamera! ;)

<-- Något sådant skulle jag vilja åstakomma på Elliots vägg.. Tror inte jag lyckas.. Henke envisas med att de är HAN som ska måla de där förbenade trädet! :P Men jag vill först att han ska måla ett träd på en vanligt papper innan han går lös på väggen! MEn han vägrar! hmm.....

Matat änder

Idag gick Henke upp med Elliot när han vaknade. Jag slumrade till och vaknade några gånger för Elliot va lite sur men jag somnade igen. Men sen rätt som de va så va han sååå arg! TIll slut kom Henke in med honom till mig och efter MYCKET om och men så lyckades jag få honom att somna! Då hade han inte ätit ännu och klockan va typ halv 10. Han hade inte velat äta.. Men sen när han vaknade va han jätteglad igen och tog då sin välling! *puh*

Pappan bakade bullar i flera skepnader på fm. Så mumsigt!


Sen på em åkte vi till mormor och gick där ut och matade änderna! När vi var på väg dit så sa min mamma; "Jag tror itne de finns några änder...!"
jooo tänkte jag klart de måste finnas nån stackare.. Och ja.. NOG fanns de ändor så de räckte och blev över! :D
Elliot sov först men vaknade till så han hann se fåglarna! De va spännadne, fast han va nog fortfarande rätt trött.

   



Sen badade Elliot o pappa efter kvällsgröten, och han älskar ju sååå att bada! Även fast han badar VARJE dag så har han såå enormt kul VARJE dag! Och ännu roligare förståss när han får bada med pappa!


Designen

Ja designen på den här bloggen är inte riktigt färdigt, men man kan ju iallaflal vara på sidan utan att känna att man måste försvinna ;)

Välkommen till våran nya blogg!

Jag har inte bestämt mig ännu om jag ska hålla till här.,. Men jag skriver lite och känner mig för! ;)

    

RSS 2.0