Tänk!

Bara typ en månad kvar tills vi får se våran lillpys igen! :-D Hoppas han vill visa sig ordentligt och att då allt ser bra ut!

Jag "springer" på.. Idag har jag haft väldigt ont.. men får skylla mig själv.. gick en kort sväng på marknaden igår..
Förutom de så händer de inte så mycket.. ibland tycker jag att jag känner Liten, men de är lite svårt att avgöra.. Eller jag blir osäker på mig själv där.. aja.: :-) Snart ber jag väl om att få slippa sparkar i revbenen.. ;)

Nu ska jag lägga mig och läsa lite..

Härlig lördag

Idag har vi haft en luuugn och skön dag! Elliot åkte til mormor vid halv 11 och då slappade vi lite framför datorn en stund, busade extramycket med Tage-missen, sen lagade jag mat och Henke cyklade och handlade mums till mig för kvällen. ;-)
Vi åt maten i solen på balkongen och man får verkligen påminna sig själv om att TA DET LUNGT. När han äter med Elliot måste man ju alltid ha ett finger med i hans spel, så självfallet blir de lite mer stressat på nått sätt då. Så jag försökte äta i lung och ro (potatisgratäng, kassler och sallad MUMS).
Sen sa mina fogar att jag borde ta ett bad, så jag låg i mitt varma hrliga bad i över en timme med en bra bok. SKÖNT!
Nu sitter jag här igen med tvn på. Henke har gått till Sillen och ska spela poker så jag är allena.
Sitter med mitt lördagsmums: COOOOLA med IIIIIIIIIIS, chips o dipp. I skåpet finns också choklad ifall mitt gravida jag rätt som de är ångrar sig.. ;)
Jag ska kika ltie på tv oxh så måste jag sätta mig och göra färdigt en liten överrasking till mormor som vi ska kalasa för i morgon. :)

Nu tillbaka till pips-skålen o dippen! :P oc inte minst min COOOLA med IIIIIIIIIIS :D

Om mormor

JA självfallet fyller itne mormor 25, de kan väl typ vem som helst räkna ut då ju jag i egen hög person lyckats blivit 26 (HOST) redan.... ooh shit.. MEN, hon vill inte fylla mer än där i krokarna så.. 25 år hela livet!

GRATTIS MORMORÄR DET  EN VANLIG DAG, ÄR DE EN VANLIG DAG?
NEJ DE ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DE ÄR MORMORS FÖDELSEDAG!
HURRA HURRA HURRA!!!


VAAAArt tar tiiiiden vääägEN?

Jag hinner inte alls med! Nu är de fredag igen och innan vi vet ordet av är de Mars! ;)
Igår lämnade pappan Elliot på dagis när han åkte till jobbet, jag tog hjälp av mormor och åkte till Hälla, och började på Shoppingen. Lyckades hitta söta jamasar till Elliot och två bodysar o två byxor till Liten. såå söta!

Jamasarna va väldigt stora så dom lär han kunna ha ett tag :)
SÅ sött! Såg i en annan mammas blogg att hon köpt detta och när jag nu hittade det på HM så kunde jag inte låta bli!


Sen tog vi sats och sprang in på Maxi för att handla. Jag hade en LÅNG lista med mej och de blev en MASSA MAT. Så nu ska jag också skriva matlista och försöka dela med mej av varje vecka för att pusha mej själv ännu mer till att fixa och laga ordentlig mat. Jag är INTE alls bra på att laga mat, men man måste väl öva antar jag?!
På Maxi köpte jag även vinterskor till Elliot. Sen ska jag kolla in dom på Coop, dom ska visst vara bäst i test?


Söta skor


IDag tänkte jag nog ta mig till rocklunda när Elliot hämtats från dagis.. De är visst marknad där och jag tror inte jag går varken i morgon eller på söndag så idag är ju en bra dag. :P Är väl som vanligt ingenting där egentligen å se, men de är kul att komma ut och iväg.. :)
Sen efter de är de lite kalasdags hos Jocke.

I morgon ska Elliot hem till mormor igen, och prova sova över igen :) Hoppas han inte får feber igen ;) Sen åker vi till mormor på söndag och firar min söta mamma lite och hämtar hem ungen.. ;)
full rulle!

Vikt

Jag har hittils gått ner TRE kilo i min graviditet.. men jag funderar lite på HUR de kan komma sig.. Jag gör ju så litet som möjligt nu med foglossningen och så..
Jag gick dock ockå ner först med Elliiot också.. och då rörde jag mej ju inte mycket heller.. jag gick tillslut upp 5 kg till v.35 och sen på två veckor gick jag upp 10 kg, så dagen jag blev igångsatt (v.37+0) hade jag allt som allt gått upp 15, med 10 alltså två sista veckorna.. Mest bara vätska eftersom jag ju fick preeklampsi. Sen gick jag ner allt på 1½ vecka efter Elliot fötts, men sen nrä jag slutade amma Elliot  när han va typ 6-7 veckor så gick jag upp 10 kg igen snabbt och dom har vart envisa.. så jag ligger 10 kg pluss vid starten av denna graviditeten jämfört med Elliots..
Men jag tar lätt på det och tänker inte så mycket på de nu.. Går jag upp mycket nu så gör jag det. Men när den här lillfisen är ute så ska allt tamejtusan bort! Då finns de inga ursäkter längre.. Och lte hjälp ska man väl ha automatiskt när man har två små att passa upp på. :)

Skit

Elliot har idag varit superpigg och man ser itne ett spår efter sjukan.. Jag däremot är inte helt 100 alltså.. jag är så slut och sliten.. Hostar så jafg får ont i huvudet.. usch.. Gör MIG frisk också tack..

Vi va ute hela em  i lekparken med polarna för ungen måste ju roas i vilket fall.. :) Elliot hade jättekul med sina vänner.

Nu orkar jag inte skriva mer.. Ska sätta mig och sortera ut dom sista korten som ska framkallas.. eller iallafall börja sortera ut, får se hur långt jag orkar..

Piss o kran

v.13

Om graviditeten(v 12+0)

Bebisen

Fostrets längd är denna veckan ungefär 4-5cm och väger mellan c:a 40 gram, mer än en fördubbling på bara 3 veckor!

Vid den här tiden börjar fostrets skelett att bildas och förkalkas så sakteliga, även om ändarna förblir mjuka och flexibla ända upp i tonåren för att kroppen ska kunna växa. Matsmältningssystemet förmår nu göra sammandragningar som för maten genom tarmarna, och det kan också tillgodogöra sig socker.


Hypofysen har börjat producera hormoner och det är vanligen möjligt att höra hjärtslagen med en doppler hjärtmonitor. Bebisen har också börjat utveckla reflexer och dess hud är väldigt känslig. Hjärnan är fullt utvecklad och detta gör att den nu kan uppleva smärta. Ögonlocken har bildats och täcker ögonen men kommer att förbli stängda fram till den sjunde månaden för att skydde de ännu inte färdiga ögonen.

Även om du inte kan känna bebisen röra sig ännu så kan man stimulera honom så att han öppnar munnen och rör fingrar och tår.


Du

I slutet av veckan är din livmoder för stor för att rymmas helt och hållet i ditt bäcken. Det är möjligt att du kan känna livmodern strax ovanför blygdbenet.

Livmodern fortsätter att växa genom hela graviditeten, och återgår till  normal storlek inom några veckor efter förlossningen. Innan graviditeten är livmodern nästan solid och väger c:a 70 gram, men vid förlossningen väger den omkring 1.1 kg och innesluter fostret, fostervattnet och moderkakan!

Det kan hända att du börjar känna dig bättre och inte lika illamående då denna hos många kvinnor brukar avta omkring vecka 12. Det är också möjligt att det börjar synas på din mage att det finns en liten bebis därinne, särskilt om det inte är din första graviditet.

Rymliga och löst sittande kläder känns bäst nu. Det är inte bara magen som växer, utan också dina bröst, höfter och midja ökar i omfång.Idag är du 12 veckor och 0 dagar gravid.

Hjärtat börjar att slå: 10. juli 2009
Embryot rör sig: 3. augusti 2009

Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster: 10. augusti 2009
Alla inre organ är färdigbildade: 10. augusti 2009
Risken för missfall avtar: 24. augusti 2009
Illamåendet avtar för de flesta: 1. september 2009
Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud): 7. september 2009
Fostret sväljer och kissar: 21. september 2009
Ungefärlig tid för ultraljud: 28. september 2009
Du kan känna fostrets rörelser: 5. oktober 2009
Fostret börjar få regelbundet sovmönster: 19. oktober 2009
Fostret börjar att höra: 9. november 2009
Nio av tio barn överlever om de föds nu: 7. december 2009
Många foster lägger sig med huvudet nedåt: 11. januari 2010
Beräknat förlossningsdatum: 8. mars 2010

Sjukstuga

Ja, min barn och sambo-lediga kväll/natt och sen sovmorgon tog en helt annan vänding!
Klockan 23 messade min mor (där Elliot var) och sa att han hade feber och kräktes upp allt inklusive alvedonen..
Ja likabra att ungen kommer hem såklart.. Och hem kom en ynklig unge som va sååå sliten..
Han hade så ansträngd andning så jag ringde till hälsovårdsupplysningen mitt i natten och kvinnan där hakade upp sig på hans kräkningar (NEJ de är inte nån kräksjuka!) och hade inte mycket till övers för min riktiga oro,andningen.. Till slut fick jag iallafall i Elliot en supp, eftersom som sagt all alvedon kom upp igen. Och vid 24 så la vi honom och han låg och gnällde ett tag men somnade. PUH. Jag hoppade snabbt i säng men sov såå dåligt.. tyclte jag hörde Elliot hela tiden och när jag konstaterat att han va tyst så tog de 17 år att somna om varje gång.. så drygt... Elliot sov iallafall till typ kvart över 5, och va då MYCKET piggare än på kvällen. Hade fortfarande lite feber så han fick en supp till, och så la jag honom igen. Han låg länge och väl och snackade men somnade till slut om och vaknade 8. Fortfarande mycket pigagre än kvällen innan, men fortfarande med typ 38,4 i feber.
Dagen har gått jättebra men när han vaknade efter TVÅ timmars lunchvila så va han jättevarm. Tempen igen och så fick han en supp till, och sen har han varit pigg, men fortfarande med envis feber. Och ALL mat har han fått behålla också! Men han har haft ansträngd andning idag också, så jag måste hålla ett extra öga på honom.. Får hoppas febern är borta tills i morn.

Idag blir det iallafall tidigt i säng känner jag.., jag är inte helt frisk jag heller än.. Men Elliot går ju självklatrt före.. :)
Jag sov 1½h när han sov sina 2 så det va skönt!

Farbror doktorn

Ja i Torsdags innan Anna och Nova kom hit hade jag en tid hos farbror doktorn.
När doktor kom ut ur sitt rum och ropade upp mitt namn fick jag en liten chock, för han va nog inte äldre än mig själv (jaa jag vet att jag börjar bli gammal) och för mej är farbror doktorn en äldre herre.. ;) (eller dam)
Jag hann tänka som så att vad vet HAN om mina problem? HUr ska han kunna veta nånting om foglossning..?
Men Unge Herr Doktor var både väldogt trevlig ocgh väldigt kunnig och det hela slutade med en sjukskrivning på heltid i 3 veckor till att börja med.. HÄRLIGT att vara tillbaks där jag en gång var... fy.. men jag är SÅ tacksam över min sjukskrivning.. för hur fan skulle jag kunna jobba i dagsläget?
Nu ska jag lägga allt mitt hopp till FK och hoppas att dom ser det han såg och att jag även blir sjukskriven för dom... Usch.. kommer va så nervös tills jag får besked..

Playtime

I torsdags innan mamman llyckades bli sjuk kom Nova (och mamma Anna) hit och lekte! Elliot blev verkligen jätteglad! :D Tack för en supertrevlig eftermiddag Anna och Nova!
BusNova


Elliot ville gge Nova en puss :D


Nova han tänka "okej" innan hon ångrade sig och sprang iväg ;)


Sen kom hon tillbaks och ville gosa lite igen ;D


Jag satte på Elliots cd-skiva på dvd och OJ va dom dansade! :D
Synd att jag itne hade debn lille kameran med filmningen i närheten :D


Dansa, dansa, dansa


Klapap fiintSvininfluensan?

Ni får ursäkta mig att jag inte skrivit på flera dagar, men jag har legat sjuk.. Och ja de är väl troligen inte svininfluensan men visst kan man INTE låta bli att fundera kring saken... Halsont, huvudont, SJUKkänslor.. men jag har ju väääldigt sällan feber så ingen feber denna gång heller som tur är..
jag kommer uppdatera lite ikväll, men ville bara tala om att vi lever och mår "bra".. :)

Vem sa nått??

VEM sa att sommaren var över?? INTE här iallafall! Här skiner våran sol starkare än nånsin! :DPAPPAN inte pappa utan anhörig??

LÄS HÄR

Vad är det här?? NU klassas inte pappan som pappa utan som anhörig! Pappan får inte vara med på ultraljudet med sitt eget barn! Pappan blir portad som anhörig..
Bra jobb med att göra pappan lika delaktig som mamman i barnet och barnafödandet!

Vad händer sen? Ska pappan även portas från förlossningen och bb??

Jag föder inte VÅRAT barn ensamt! Jag är inte gravid ensam! Jag tänker inte gå som ensamstående mamma till ultraljudet! FÖr jag är inte ensamstående. VI, mamman och pappan, är FÖRÄLDRAR till det barnet jag bär! Vi har båda samma rätt att se vårat barn! Då kan dom lika gärna porta mig också..

Anonym´s kommentar på "Mini-Liten"

Tack för din fina kommentar! Men vem är du då?
Det låter på dig som om vi iallafall känner till varandra så dessto viktigare för mej att veta vem du är! :)

För att fira!

Ja för att fira att vi gick in i v.12 idag och att vi även idag fick se våran pärla därinne så köpte jag en overall!
haha ja jag vet de verkar kasnke skumt.. men jag har ingen liiiiten overall och bebisen lär ha en liiiten overall..
Och jag har sagt att OM jag hittar en jag jättegärna vill ha så är de okej att köpa den då..
IDAG hittade jag en jag verkligen ville ha! Så himla fin! Villervalla såklart! Så jag bedömde situationen som sådan att risken är rätt stor att dessa kommer försvinna fort.. så efter en stunds vel gick jag tillbaka och köpte den! Den är tyvärr(?) sååå mycket finare i verkligheten! :D
Grattis till oss, och grattis till lillungen som får ha en sååååå fin overall! :D


Framsidan


baksidan

v.12

Idag är du 11 veckor och 0 dagar gravid.

Hjärtat börjar att slå: 10. juli 2009
Embryot rör sig: 3. augusti 2009

Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster: 10. augusti 2009
Alla inre organ är färdigbildade: 10. augusti 2009
Risken för missfall avtar: 24. augusti 2009
Illamåendet avtar för de flesta: 1. september 2009
Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud): 7. september 2009
Fostret sväljer och kissar: 21. september 2009
Ungefärlig tid för ultraljud: 28. september 2009
Du kan känna fostrets rörelser: 5. oktober 2009
Fostret börjar få regelbundet sovmönster: 19. oktober 2009
Fostret börjar att höra: 9. november 2009
Nio av tio barn överlever om de föds nu: 7. december 2009
Många foster lägger sig med huvudet nedåt: 11. januari 2010
Beräknat förlossningsdatum: 8. mars 2010


Om graviditeten(v 11+0)

Din bebis väger nu ungefär 8 gram och är 4.4 till 6.1 cm från huvud till rumpa, ungefär motsvarande en stor lime! De tre kommande veckorna kommer längden att fördubblas. Huvudet är fortfarande oproportionerligt stort och utgör nästan halva fostrets längd.


Du närmar dig nu slutet av den första trimestern och din livmoder är nu så stor att den tar upp den största delen av ditt bäcken och kan hos en del kvinnor redan kännas i nedre delen av buken.

Det är ännu för tidigt att känna fostrets rörelser; vanligtvis är det gaser eller en felaktigt daterad graviditet.

Du kanske också märker förändringar i tillväxten hos ditt hår och dina naglar. Vissa upplever ökad hårväxt medan den minskar hos andra.

Du bränner kalorier snabbare nu än vad du gjorde innan du blev gravid, och på grund av den ökade mängden blod och ökad blodcirkulation så känner du dig varmare än vanligt.


Bebisen

Vecka 11 är den sista veckan innan din bebis lämnar embryostadiet och blir ett foster. Bebisens naglar bildas den här veckan, och de yttre könsorganen börjar att anläggas för att bli färdiga om tre veckor.

Antalet blodkärl i moderkakan ökar drastiskt för att kunna försörja bebisen med näring och syre som behövs för den fortsatta utvecklingen. Innuti bebisen uvecklas de intre organen och matsmältningssystemet.

Som en förberedelse för amningen kan din bebis redan svälja. Den kan också kissa ut det fostervatten som den sväljer. Fostervattnet förnyas kontinuerligt. Den lilla sparkar och rör sig, men är alldeles för liten ännu för att du ska kunna känna det.

Alla viktiga organ har anlagts vid det här laget och fungerar till största delen som de färdigutvecklade organen, men de behöver fortfarande öka i effektivitet och storlek.

Mini-Liten


Våran lillunge!
(huvudet till vänser och sen benen längst till höger som sticker upp)
Han (ja, man kan inte säga DEN utan vi använder även denna gången; HAN) låg och sparkade som tusan!
Tryckte sig upp längs sidan därinne ochg stod nästan på huvudet tillslut! :D
Alldelles så stor som han ska vara och en riktigt livlig buse!

Idag går vi också äntligen in i vecka 12!

Sovmorgon

Först vaknade Elliot 20 i 6, lite väl tidigt tycker jag.. Så jag gick upp , bytte blöja och la honom UTAN protester och han somnade nog rätt fort igen..
Jag vaknade till halv 8! Men inget ljud från ungen, vi låg och drog oss till 8, sen fick vi lov att gå upp och röja lite så ungen vakna! Skulle ju hinna med frukost o grejer innan dagis! :D MEn de va skööönt för mej! :D
När vi sen lämnade på dagis idag hade han knappt tid att säga hejdå.. ville bara leka med sina kompisar och alla roiliga saker!
Han hade ätit lika bra som dom andra gångerna och även idag somnat rakt upp och ner på en madrass!
Dom tycker han är så duktig! Och ja de är han ju! Helt otroligt! Blir ju så mycket lättare för en annan att lämna honom där när han är så glad och allt går så bra!
Nu ska vi ha helg och vi ska faktiskt försvinna från stan en sväng!  Vi ska till Kolmården! :D Ska bli så kul att få spendera min tid med min underbara familj!
Och sen på måndag är de som sagt äntligen dags för ultraljud igen så vi får se våran pärla!

Nu ska jag gå och se efter vad killarna gör i Elliots rum, pappan har visst satt på rockmusik! ;) Elliot verkar iallafall uppskatta det lika mycket som "imse vimse".. ;)

Svårt att förstå

Jag sitter just nu och kollar på "Unga mödrar".. Och jag sitter ocg säger till mig själv.. TÄNK att vi ska få en liten liten till.. Men de går liksom inte in! Ibland, korta ögonblick går de ända fram och jag blir alldelles rörd!
Men sen är de som bortblåst igen! SVÅRT att få in i mitt huvud, svårt att förstå!

På måndag ska vi få se den lille igen. Och jag tänker säga så, att vi KOMMER FÅ SE den lille igen.. för den kommer finnas där, alldelles levande.. Det är de jag måste tro! Men jag tror att de är därför, jag inte riktigt låter mej tro, låter mej förstå vad som finns där! Håller mig tillbaks..
Men på måndag, så kommer vi få inse att vi ska bli fyra i våran familj! Kanske kan vi tro på de hela helt och hållet?
Ett syskon, en bebis, en till liten kille eller tjej att lägga ALL kärlek på.
Vi älskar dig lilla parvel, fast vi har svårt att tro på att du är sann..

OVERALL

Vilken overall är bäst? Pratar nu om vinteroverall!
Jag har fastnat mest för antingen Polarn eller FIX (lindex). NÅn som har nånting att säga om dom?? Eller om nått annat märke?

Elliot kung på dagis

Jaa idag gick likabra som igår och idag skulle han dessutom få prova sova på dagis!
Han låg ett tag (rätt upp och ner på en madrass, ingen spjälsäng däer inte) och snackade men sen somnade han!
Heltokigt! :D men mamman bidde så glad!
Jag hade mormro här som skulle få rycka in om han inte ville sova och hämta honom för jag hade akupunktur-tiden precis där vid lunch. Men nu gick ju allt gallant! Han hade nyss vaknat när mormor hämtade honom.. :) SÖTNOS!

Jag hämtade också nya vagnen idag! FIck äntligen mitt efterlämngtade sms! ;) Och den är så fin och jag har kört omkring här inne, med och utan barn och än så länge känns de skitbra!

Sen kom pappan hem! Farmor hämtade upp honom på stationen så hon kom också hit en sväng på em!

I morgon är de en lung dag förutom dagis då.. ingenting planerat.. men de är skönt med en sån dag också.. eftersom jag har planer lörd, sönd, mån, tis.. minst.. :)

Jag tror...

..jag tror på sol igen!

Redan i morgon kommer pappan hem! :D En dag tidigare! Så min ensamhet blev en dag kortare! :D

Jag har firat med vattenmelon, kex o ost och tre godisbitar! ;D

I morgon ska Elliot sova på dagis (om de går) och hämtas av mormor då jag har min akupunktur-tid 11.30. Men de går nog bra! Sen i morgon får pappan följa med och lämna och hämta.. eller lämna och kanske hämta själv? hm ja vi får se.. tror de är bra att vi båda iallafall hämtar och lämnar nån gång. :)

aja nu är de iallafall dags att soooovaaa! Sista natten ensam i min stora säng.. Men när vi är två där så är den rätt liten.. käner nu när jag sover själv att de är fan nödvändigt (även utan barn i sängen) att ha en bredare säng! Jag måste få sova som jag vill! :P

natti natti

Sad

Just nu blev jag lite ledsam.. Lite ensam.. ska gå och dra täcket över huvudet och soooova i min ensamhet ända tills lillgrisen vill ha min uppmärksamhet.. jag hoppas klockan blir minst 8 innan det.. :P Men antar snarare 5.. men jag tänker köra på samma visa som jag gjorde i morse.. och må de funka!

Sov gott bloggisar!

Dagis är bäst ingen protest

När jag kom till dagiset så höll Elliot till i köket med en fröken och dom andra hade redan gått till sängs. När Elliot såg mej blev han arg och sprang iväg.. haha jag får väl ta de som en bra sak fast de hade ju vart kul om han hade kommit springandes till sin mamma :P
Alklt hade gått så himla bra och HÖR OCH HÄPNA; HAN hade ätit upp ALL sin mat. utan problem! De är ju de jag säger.. Hans påhitt är bara riktade mot hans mamma! BUSUNGE!
Jag blev hur som helst suuuperglad över att höra att han åt utan problem! Och HEMMALAGad mat och inte burkmat som han fått fnatt på, på senaste! BRA!


Ännu inget sms från posten heller! Jag vill ha min vagn nu! Skulel ta mellan 1-2 veckor och idag har de tagit 2 veckor! Men verkar ju som o den inte kommer idag heller.. tror man brukar få smset på fm då.. men hoppas lite till kan jag ju göra.. ;)

Lunch

Min lunch idag bestod av en uunderbar paj från felix (fniss) och till det mängder av gurka och tomat och en klick keso! namnam!
Nu ska jag snart ta ig räsercykel och hämta ungen! :) Hoppas de gått bra, men de har de nog för annars skulle dom ju ringt :)
Sen blir de hopp i säng när vi kommer hem och sen iväg till morbror!

Hepp hepp!

Ensam hemma

I morse (eller kanske snanare i natt) så vaknade ungen tio i fem.. Jag tänkte så att nej.. detta går jag itne med på!
Kom att tänka på min kompis Teres åtminståne tidigare (vet inte om dom gör så än) tog upp sin Tindra, bytte blöjan och sen la henne igen och hon somnade.. Jag täntke att de va värt ett försök.. Jag tog upp ungen UNDER TYSTNAD, bytte blöja, la honom i sängen och bäddade ner honom med tutte o snutte och sa sen som jag normalt gör på kvällen "gonatt sovgott syns imorn" o allt de där och sen gick jag ut.. Han skrek i 20 sekunder sen blev de tyst.. Sen vaknade han 06.40. MYCKET BÄTTRE, inte bra men betydligt bättre än klockan FEM!
Hela morgonen blir lite roligare om man inte behver vakna klockan 5, för oss båda!

Sen begav vi oss till dagis efter fruuskot och påklädning och lite lek. Vi cyklade för jag fixade cykeln igår! Oj va fort de gick att komma till dagis! :D
Han sprang in idag också och började genast leka! Sen skulle dom äta frukt så då sa jag hejdå och gick och allt gick bra so far. Får väl se sen när jag hämtar honom efer lunchen hur de har gått! Han ska äta där första gången idag också! Men sova skulle vi prova på torsdga. :)

På em idag ska vi hälsa på min bror igen! ska bli kul!

Nååå??

Nåååålar! Idag  har jag vart hos BM och fått nålar i ryggen! Jag som är otroligt rädd för stick/sprutor/nålar, var rätt kallsvettig när jag kom in där.. Men jag va redo att prova de här för min egen skull och för familjens skull!

Jag tycker att de gick bra! Klart de kändes när hon satte dit nålarna, och första gången hon snurrade på dom så gjorde de förjävligt ont! Brändes på hela ryggen. Sen skulle hon komma tillbaks om 5 minuter och snurra igen.. När hon kom in igen DÅ blev jag svettig.. aj aj aj tänkte jag,men andra och tredje gången hon snurrade på nålarna så va de a piece of cake!
Har tid på tordag igen. Man ska få nåra gånger i veckan och de kan ta några gånger innan nånting händer så självklart har inga under skett ännu!

Men jag har ont, och trots det så försöker jag spegla de som om de inte är så farligt för jag vill itne gnälla och itne va ivägen.. Men idag när hon skulle sätta nålarna så känner hon ju ut PUNKTERNA. och en Bm VET vart punkterna sitter och herrejävlar va de gjorde ont när hon tryckte till där.. Den andre BM som kikade in blev nästan alles förvånad när jag grinade illa då (som jag gjorde jaaa för de gjorde oont), och sa till stickande BM " Duu hon grinar riktigt illa när du gör sådär!".. haha jag tror hon hörde mina grymtingar så hon visste nog det ja!

Nu ska jag gå och sova!
Jag är gräsänka och min kära son vaknade HALV FEM i morse.. fick honom dock att sova till HALV SEX.. men de är för tiiiiidiiiiiiiigt!
I morgon också dagis igen.. Ska lämna honom och han ska käka där. får se hur de går med min matälskande unge! ;D

Bilder från RIKS utställningen på Salsta 20090808V.11

Om graviditeten(v 10+0)

Så här dags i graviditeten är fostret 3.2 till 4.3 cm och det är enklare att bestämma fostrets vikt eftersom det börja lägga på sig lite hull. Din bebis har vuxit i en otrolig hastighet de senaste veckorna och nu väger den 5 gram och är stor som ett litet plommon, men på din mage syns ännu inte så mycket.


Denna veckan är något av en milstolpe i fostrets utveckling. I den tionde veckan är alla delar och organ i kroppen anlagda och nu återstår ‘bara' för dem att utvecklas och mogna under resten av graviditeten. Fingrar och tår har vuxit isär och svansen har försvunnit. Fostret har redan utvecklas smaklökar och tandanlag. Hjärnan växer med otroliga 250 000 nya neuroner per minut! Hjärtat är fullt utvecklat, men de externa könsorganen syns inte förrän under nästa vecka, även om testiklarna hos pojkar redan producerar testosteron.

Eftersom dina hormoner flödar vid den här tiden så kan du märka en rad fysiska och psykiska symptom. Många gravida upplever att de blir lätt upprörda och har kraftiga humörsvängningar. Fysiskt så börjar de flesta öka ordentligt i vikt och en del kan få lätt blödande tandkött och svullen sköldkörtel. I genomsnitt ökar man 13 kg i vikt, men det mesta av den ökningen sker i andra och tredje trimestern.

Det är vanligt att man känner sig oattraktiv, otillräcklig och orolig inför framtiden. Det är normalt att ibland uppleva tvekan och att ifrågasätta graviditeten och det som skall komma. Det är en stor händelse i livet att få barn.Idag är du 10 veckor och 0 dagar gravid.

Hjärtat börjar att slå: 10. juli 2009
Embryot rör sig: 3. augusti 2009

Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster: 10. augusti 2009
Alla inre organ är färdigbildade: 10. augusti 2009
Risken för missfall avtar: 24. augusti 2009
Illamåendet avtar för de flesta: 1. september 2009
Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud): 7. september 2009
Fostret sväljer och kissar: 21. september 2009
Ungefärlig tid för ultraljud: 28. september 2009
Du kan känna fostrets rörelser: 5. oktober 2009
Fostret börjar få regelbundet sovmönster: 19. oktober 2009
Fostret börjar att höra: 9. november 2009
Nio av tio barn överlever om de föds nu: 7. december 2009
Många foster lägger sig med huvudet nedåt: 11. januari 2010
Beräknat förlossningsdatum: 8. mars 2010

hemma

Ganska nyss hemkommen från utställningen.. Och jag är sååå trött... Så sliten..
Men jag har nog fotat en 1200 bilder iallafall.. :) Men jag har itne gått igenom nånting alls och de orkar jag inte göra nu heller utan de får vi roa oss med i morgon.. Tänkte bara säga att dagen har vart strålande. .Solen har skinit oavbrutet och Elliot hade haft de så kul hos farmor med bad och sandlådelek! Så vi var nog alla nöjda idag!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite i mi bok.. men antar att jag slocknar snart så de kanske blir ett kapitel.. ;)

Sov gott!

Tidig morgon

J aEllito har tre mornar irad (SÄKERT bara för att jag nämnde att han sov så bra) vaknat tidigare och tidigare. I tisdags vaknade han 06.30, i går 06.00 och i morse 05.30! i går fick jag honom TIILSLUT att sova liiiiite liiite till, men i morse gick de inte... puust.. Ge mej tillbaks mina sovmornar! Jag behöver dom som den gravida kvinna jag är! :P

Dock va de inget man märkte på dagis idag! Han har INGA som helst problem med dagiset.. Han blev jätteglad när vi kom dit idag och han lekte så fint hela fm. Jag fick gå in och sätta mig och läsa lite tidningar medans dom busade på ute och de gick så fint så!
På måndag ska vi göra som vi gjorde idag, + kanske äta. Eftersom de är en helg emellan.. men efter måndag så börjar allvaret och vi ska lämna honom. :) Men jag är itne nervös nästan alls.. självklart ltiegrann.. de är ju mitt barn! Men jag vet att han trivs där på dagis. :)

I morgon ska vi åka hemifrån redan halv 8! Lämna Elliot efter vägen hos farmor o Knorre och sen ska vi bege oss utanför Eskilstuna på RIKS-utställningen för welsh i alla kategorier! FOTA FOTA FOTA! :D SKa bli sååå kul! Och så ska sooooolen skiiina till min lycka, och olycka.., kommer bli VARMT! Men hellre så än regn!
Nu ska jag lägga mig och läsa fö rjag är TRÖTT TRÖTT och så kan jag inte sitta så länge i soffan som jag kunde innnan ;)

Natti natti gott folk!

zzzz

Usch va trött jag är! Och så lyckas jag fastna så klart framför tvn! Design simon o Tomas; är det jag kollar på.. Jag tycler dom är lite roliga.. Och den här gången skulle dom spara ett häääärligt golv i en gammal hall och sen utgå att göra om hallen och köket utefter golvet... jösses tänkte jag.. och självklart MÅSTE jag ju se resultatet nu bara för det.. Men sen blir de hopp i säng.. trött trött....

Ringsjal?

När jag ändå håller på och tigger tips vill jag ha tips om ringsjalar eller överhuvudtaget.. Men har fått för mig att ringsjalen är lättare att ha oxh göra med?
Jag komme rnog behöva en bra ringsjal när lillis kommer!

Lätta maträtter

Jag vill ha tips, tips i massor!
LÄTTA och SNABBA maträtter. Gärna nått som passar lite indre barn också men de är inte nödvändigt alls!

Som de ju verkar nu kommer jag ju gå hemma tills lillfnisen kommer och jag MÅSTE se till att äta ordentlgit vilket också gäller lunch om dagarna.. och middag.. Så jag behöver lite snabba och lätta recept för lunchen och även lite mer tidskrävande till middagarna.

ERA ALLRA bästa recept tack! :P

Blodpudding!

IDag ska här bjudas på blodpudding! Var ungefär hur länge sen som helst som jag åt det.. Så idag ska jag och Elliot äta det! Bra för barn och gravida! ;) Så får vi se hru gott vi båda tycker de är.. Jag har såklart köpt mig vitkål till.. Måste man ju ha!

På fm idag va de dagis-dags igen! oCh likadant som igår, så traskade Elliot bara iväg. Vi lekte ute hela fm, eller snarare HAN lekte så himla bra hela fm. Jag och pappan satt lite avsides på en bänk (I SKUGGAN) och sen va vi in på dagis i två omgångar och även de gick så bra. Så dagis är en baggis för våran unge! SKÖNT för mamman!
I morn blir de nästan lika som idag, mellan 9.30-11. Sen på måndag ska vi väl bli lite mer allvarliga.. ;) Äta lite mat och lämna ltie mer!

På em idag var farmor i knorre här en sväng och pappan också eftersom han inte började jobba försn 15. Så de har vart skönt med lite bushjälp ;)

Så snart dags för BLODPUDDING!

Flick hit o pojk dit!

MÅste bara skriva ett snabbt inlägg innan de är dgs för frukost här!
Jag läser och skriver i en tråd på familjeliv som handlar om våran nya vagn Phil & Teds, och nu diskuteras de lite färger om vad som är lämpligt och inte lämpligt..
Så skriver en tjej att hon inte fick köpa en röd vagn för dom visste inte vad de va för kön på barnet i magen och pappan skulel INTE ha en röd vagn till en kille för de va helt omöjligt!

MEN HALLÅ? RÖD?...?? RÖD färg till en kille är ju perfekt! Elliot har väldigt m ycket rött och passar fasligt bra i det.. Ibland blir jag mörkrädd när jag läser om andra.. Men va fan? VARFÖR skulle man INTE kunna ha en RÖD vagn till en kille? Kan nån förklara för mig? Jag känner mig lite lost...

Tv-dosan!

Jag letade och letade och letade på em! Som en galning! ÖVERALLT..
Tillslut Sms:ade jag pappan och frågade om han gömt den eller om han sett att elliot tagit den..

Fick som svar: Kolla tvättkorgen 60*.

Sagt och gjort, sprang till tvättkorgen och rotade och HITTADE! :D Tokungen ville tvätta lite! ;)

domdidom

Yes, dagisdags idag!
Elliot klev in på gården och spatserade fram till bobbycaren och började köra omkring.. :P Nemas problemas. Sen gick vi in för jag skulle prata lite med personalen och så fort vi kom in sprang Elliot iväg och hittade NYA ROLIGA leksaker! :) Han lekte så fint hela tiden vi pratade och dansade till en spelande leksak.. ;) Allt gick alltså över förväntan!
I morn ska vi tillbaks mellan 09.45-11. Och i morn kan pappan haka på! Han börjar inte jobba förns på em.

Efter lunch och sovstund hemma gick vi ut till poolen och busade och badade och myste! Vi var ute hela em och hade de skönt!

I morgon är det torsdag, och då är de som sagt dagis på fm och så kommer farmor o busmyser med Elliot på em :)

Nu ska jag fixa lite kort!

Dagis-dags!

Elliot vaknade redan halv 7 idag! Mamma trött! Pappan sa att de nog var dagisnerverna som kom fram så Elliot vaknade tidigare.. ;) Jaja vi kan väl säga så iallafall. :)

KLockan 10 ska vi alltså befinna oss på MISTELN som är Elliots avdelning. Spännande! Men självklart lite läskigt och ledsamt för en mamma.. Henke jobbar en MASSA denna vecka men i morn börjar han sent så då ska han iallafall kunna följa med till dagis så han också får se och vara med. :) skönt!

Igår ringde jag även BM, inte min för hon har ju såklart semester ;) Men jag talade om att jag hade ont och ville försöka med vad som helst. När jag sen sa att jag var i v.10 sa hon snabbt; "Men då är de inte foglossning! har jag svårt att tro!", Jag var snabb med att säga JOooooOOOooooo jag VET jag VET VET VET att de är det.. Finns inga tvivel!
BM gick med på de jag sa och gick ock rådfrågade den andre BM som hade lite mer koll på akupuktur, för min fråga var egentligen; ÄR det för tidigt för akupunktur??. Den andre BM såg inte att de skulle vara för tidigt om man redan hade den smärta jag har.. jag fick en tid på måndag! Ska vi prata oc diskutera och se om vi ska prova sticka mej.. Jag gillar INTE nålar.. men jag är klart villig att prova.. Jag provar vad som helst om jag ska ha så här hela graviditeten...

Ja, på tal om nå helt annat! Jag skulel kolla på nyheterna på tvn som jag brukar göra på morgonen efter frukost.. och gissa vad? NÅN har snott dosan!! Jag hittar inte fjärrkontrollen! Den är borta! OCh våran tv är heldum för man kan inte ändra kanal PÅ själva tv, utan de är nått fel på den.. så ja.. inga nyheter.. Men till saken.. VART tusan har ungen gjort av dosan??? Jag har verkligen letat överallt.. Eller ja TYDLIGEN inte... hm..

Bild v. 9+1


Sådan pappa sådan sonNEKTARIN kan bara slukas på ett sätt!
Helt och hållet! ;)

Shopping

Idag har jag vart på stan och shoppat.. :) Eller ja vi började dagen 08.45 på BVC och Elliot väger ÄNTliGEN över 10 kg :P 10,6! Wei!
Sen gick vi ner mot stan och när de öppnade så gick vi sakta men säkert runt litegrann. Köpte jacka och regnbyxor på lindex. De va typ halva reapriset på de eller nått sånt. :) Billigt å bra!  Sen fick Elliot nya dojjor, adidas, superfina och han va så fin i dom. Vi åt lunch på spicey hot! NAMNAM!
Sen hittade jag en suuuuperskön tröja på stadium! Jag kommer bo i den i höst! Såååå mysig!! Och så den som vi EGENTLIGEN va ute efter på stan! DAGISVÄSKAN! :D haha.. de tog ett tag, men jag lyckades hitta en som INTE hade blixten mcqueen eller spindelmannen på! :P Grön o svart me snobben är helt ok! :D Bilder kommer under.

Men (nu blir de gnäll o gnäll).. fy fan rent ut sagt va less jag är.. Mina fogar sa upp sig idag.. SMÄRTA! Va fan är de för ett påhitt de här?? FOGLOSSNING? Du hör ju bara på ordet, hur jäkla patetiskt de är .. Ordet  i sig villl man ju bara skratta åt.. betydelsen vill man inte skratta åt..
Jag är i dag i v.9+1.. Inser ni HUR länge jag måste gå och ha ont.. ja jag vill inte ens tänka på det just nu..
Jag är glad för Elliots skull att vi ska börja skola in honom på dagis i morgon för han lär behöva bus o sus, som inte jag kommer kunan ge honom.. Vilken härlig morsa jag är! FAN!

Nä nu nog om de.. nu får ni bilder istället..


Nya skorna


Nya jackan i stl 92, kan nog passa bra till våren också:
han fick ha nappen så jag fick prova i lugn o ro ;D


regnbraller till dagis


Söööta väskan! :D

*?**)(/&%¤%/

Jag är sur, jag är arg, jag är ledsen.. ORKA!

Vad behöver vi göra?

Jag har suttit och funderat över vad vi MÅSTE göra innan den lille kommer. Ja jag vet att de är ett tag kvar, men när man säger att den kommer i början på Mars. Så blir jag genast lite stressad! Mars låter så nära så nära!

Det största vi måste göra är rummet. Vi har bestämt att i rummet ska de vara helrött på två av väggarna, vare sig de är en lillebror eller lillasyster! Sen ska vi ha lika vita möbler som inne hos Elliot. Expedit hyllan, malmbyrån från IKEA.. Och så Elliots spjälsäng är tanken just nu.. ;) Han ska få en stor säng i julklapp och då ska vi genast öva och se hur de går.

Jag ska gå igenom lådan med Elliots gamla kläder, det finns ju lite men nog behövs lite till på den fronten innan de blir mars, och iallafall en liten overall..

Men annars undrar jag om de är nånting vi behöver inhandla.. Tror nästan inte det.
BIlskydd har vi kvar efter Elliot, vagnen har jag ju köpt, "skötbordet" (tvättmaskinen) står ju där den står ;).
Ja jag har sett ett rött spjälskydd som jag ska köpa till spjälsängen sen när lillis ska ha den.. Den här gången syr jag inget eget sånt ;) haha gick inte så bra!

Ja nä egentligen så är de ju "bara" rummet som ska fixat. allt annat finns ju redan typ :)

Ja sen har ju JAG blivit lovad en ny säng också! Åå va de ska bli skönt! :D

Mållös

Läs här

Ja vad säger man??

TAGE


Idag har TAGE namnsdag! HURRA HURRA HURRA HURRA!

Vecka 10

Om graviditeten(v9+0)

Din bebis är nu stor som en genomsnittlig grön oliv. Ländgen huvud till stjärt är nu 22-30 mm och väger c:a 3 gram. Din kropp avslöjar utåt ännu inte att du är gravid, men din läkare skulle vid en undersökning kunna känna att din livmoder är förstorad. Hormonet hCG är på sin högsta nivå och du har förmodligen märkt av någon eller några av följande förändringar; din hud kan bli mjukare, du kanske får finnar, ditt hår kan ha blivit fetare eller torrare och du kan också märka av ökade flytningar från underlivet (dessa är vanligvis inte något att oroa sig för).


Bebisen

Foster i vecka 9
Trots att din bebis är mycket liten så börjar den alltemer att likna en människa. Ryggen rätas ut och svansen krymper. Huvudet är fortfarande oproportionerlig stort i förhållande till resten av kroppen.

Bebisens ögon är redan väl utvecklade och täcks av ett skyddande membran, och ögonlock som öppnas och stängs är fortfarande några veckor avlägsna.

Vid den här tiden börjar också bebisen att göra små rörelser för att träna sina muskler. De är ännu för små för att du ska kunna känna dem men om du gör ett ultraljud så kan du förmodligen se dem. Armar och händer utvecklas snabbare än ben och fötter på det här stadiet.

Det är fortfarande inte möjligt att se skillnad på pojkar och flickor eftersom de externa delarna av könsorganden ser mycket lika ut. I vecka 9 kan man tydlig se fingrarna.


Du

Ditt cirkulationssytem ändras under graviditeten och ditt blod ökar i volym med hela 50%. Volymökningen är viktig för att kunna tillgodose fostrets behov. Volymen kommer att börja öka redan under första trimestern och ökningen fortsätter under hela graviditeten. Denna utspädning av de röda blodkropparna kan leda till anemi och att du känner dig trött och orkeslös, något man kan åtgärda genom att se till att äta järntillskott.
Idag är du 9 veckor och 0 dagar gravid.

Hjärtat börjar att slå: 10. juli 2009
Embryot rör sig: 3. augusti 2009

Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster: 10. augusti 2009
Alla inre organ är färdigbildade: 10. augusti 2009
Risken för missfall avtar: 24. augusti 2009
Illamåendet avtar för de flesta: 1. september 2009
Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud): 7. september 2009
Fostret sväljer och kissar: 21. september 2009
Ungefärlig tid för ultraljud: 28. september 2009
Du kan känna fostrets rörelser: 5. oktober 2009
Fostret börjar få regelbundet sovmönster: 19. oktober 2009
Fostret börjar att höra: 9. november 2009
Nio av tio barn överlever om de föds nu: 7. december 2009
Många foster lägger sig med huvudet nedåt: 11. januari 2010
Beräknat förlossningsdatum: 8. mars 2010


Dagen idag

Idag har alltså Elliot för första gången träffat sin äldste morbror. Gick ju som väntat helt galant ;) Han är inte direkt blyg den grabben! Vi hade en härlig dag och Elliot fick busa och leka en massa med morbror. :) Vi fikade och pratade en del, så allt gick bara fint.
Jenny (morbrorns fru) tittade på mig och sa; Är de inte så, att de är en till på g?  Ja och inte kan väl jag ljuga! Hon saatt de syndes på min mage! haha SKÖNT försåss om de syns att jag är gravid redan nu! I morgon går vi in i v.10 (9+0). REDAN!

Aja tillbaks till dagen! Elliot fick kika lite på grannarna ;) Bestående av ett gäng kor. Han har ju sett kor innan men de va ju ett tag sen. Och de va INTRESSANT!
jag och Jenny bestämde också att vi skulle få komma nåndag så Elliot kunde få rida på.. tror han heter Julle. ;) Gammal och säker pååni. ;) 28 år ska han visst vara! Jag har försökt  "fått tag på" nån sneeel heest som Elliot kunde få provsitta men har inga bra kandidater i mina kretsar. Vi har ju Adora då, men hon är 3 år i år ch precis insutten.. haha inte så bra kanske.. ;) Så Julle blir nog kanon!

Nu ska jag ta och krypa i säng.. I mrogon blir de telefonsamtal till dagis och hoppas nån svarar då! annars blir jag bara lite stressad! Sen ska jag ringa min BM och disskutera fogarna mina..

Natti natti gott folk!

Sovrutiner!

Jag måste ta ett litet snack angående sovrutiner! Elliot är inne i ett så HIMLA BRA stim just nu! Sover som en klocka! Han somnar oftast halv 19, sover heeeela natten utan att vakna och har nu senaste veckorna (med nått litet undantag) vaknat halv 8-8. SKÖNT såklart! Men att gå från att vakna 5-6 till att sova till 8 bara så där gör att man blir lite fundersam.. Men jag kan såklart säga att de till viss del beror på den där häääärliga rullgardinen vi köpte.. för de är efter det som de blivit bättre och bättre! Men aldrig trodde jag väl att jag skulle få sova till 8 flera dagar o veckor i rad! :D Varje morgon smyger jag fram till klockan och blir FORTFARANDE lika förvånad när den visar över 7 och närmare 8.
För min del kan detta gärna vara våran NYA och bestående rutin!

Och de bästa, eller ja.. En annan HELBRA sak är att vi lägger honom i sängen säger gonatt ocgh puss och kram och sen går vi bara ut och stänger dörren. Ibland somnar han på stört, ibland kan de nästan ta en halvtimme, men han ligger där inne och snackar i godan ro tills han somnar! Så skönt det också! Man undrar lite.. När ska allt vända...??


Så här hade han somnat igår. Jag var in för att loägga upp napparna isängen som han kastat ut.
Jag trodde han somnat utan napp, men se de hade han inte :)


sötnöt


Det är han själv som har bäddat ;) hunden och broderade täcket hänger annars över sängkanten..

Kärlek till er!

Jag, eller min blogg är idag med bland dom 3 rekomenderade bloggarna på http://foraldrabloggar.se/
Så himla skoj! TACK! :D

v.8+5

Fostrets utveckling - gravid vecka 8

Grattis! Nu är embryot ett foster, vilket betyder "en liten." Livmodern expanderar för att ge plats åt sin gäst, som nu är ungefär 1,6 centimeter lång - ett litet hallon. Det sker många förändringar denna vecka – den lilla svansen som embryot hade är borta och alla organ, muskler och nerver börjar fungera. Händerna böjs nu vid vristen och fötterna börjar förlora sin simhud. Ögonlock börjar formas.

fetal development at 8 weeksDin kroppsform förändras också ioch med graviditeten. Dina bröst kan ha växt så att du behöver en större BH som ger bättre stöd än dina vanliga och ditt midjemått kan ha expandrat såpass att du måste packa undan favoritjeansen till nästa år.

• Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer.

 

 

Mina anteckningar:

Jag måste ju skriva om v.8 innan vi går in i v.9 (10)!

Jag har lite ömma bröst.  De är ungefär allt.. Ja om man inte räknar med foglossning o ischias o de köret.. :)
Mår aldrig illa. 

Ska ringa min BM på måndag och diskutera de lösa fogarna.. ;) Får se vad vi hittar på!


So L e

Trött, trött, trött... Just NU är jag såå trött... blir tidigt i säng idag känner jag de..

Idag har vi varit i Sala på körtävling (häst). Tog en del kort, men jag har inte lagt över dom ännu så ni får vänta lte på korten..
Dagen gick iallafall superbra och Elliot va glad hela dagen!

I morgon ska Elliot få träffa sin äldsta morbror för första gången.. Vi har haft lite taskig kontakt och pga vissa saker har de bara förblivit så. Är nån tjurskallig så är han.. Men efter lite filureri förra helgen då han gifte sig i smyg så åkte jag och morsan helt sonika hem till dom. Och att de ska krävas det känns ju bra dumt.. men iallafall så redde vi ut allting och han sa flera gånger att han saknat oss en massa! Så DUMT att de ska behöva ta sån jävla tid bara.. :P
Så i morgon ska vi åka ut och han ska få träffa Elliot och oss såklart.. :) Ska bli spännande..

Nu tror jag att jag ger upp.. ska se om jag har nån bra bok jag kan läsa... om jag ens orkar de..

Natti!

Sovmorgon

Ja de har vi fått idag.. synd bara att Henke behövde upp för han ska ju till jobbet... Elliot sover än nämligen ;)
skönt! Ja han kom ju i säng aningen senare i går eftersom vi var utanför och grillade och hade de trevligt med grannarna! Men förut har de liksom inte spelat nån roll NÄR han har kommit i säng, han har ändå vaknat  "sin" tid..  Men enligt beräkningarna då, om han ska sova lika länge som han normalt gör så ska han sova en timme till.. ;) Han kom i säng strax innan halv nio i går..
Jaja vi får väl se. Men å andra sidan blir dagen lite tokig när han sover så här länge! ;)

Vi ska åka till Sala strax efter 10 är tanken idag. Får hoppas på att solen kommer fram som dom har lovat!

Ha en härlig lördag!

RSS 2.0