Go morgon

Jag sitter här alles allena för Henke tog med sig lill-Busen ut. DOm skulle promenera till Stenby och köpa byxor till pappan! Så skönt med nån timme ledighet! Jag ska hoppa in i duschen en sävng.. eller om jag ska bada lite..
Sen på em ska vi till busborgen och busa busa.

Utelek

Vi gick ut när Elliot vaknat och vi fått i oss lite mellis! Vi var sen ute i 2½ timme i sandlådan! Jösses va tiden gick! Och under dessa 2½ h så försöje Elliot enbart En enda gång stoppa nånting i mnunnen :) Är så skönt att man NÄSTAN kan lita på honom.. då behöver man inte stå som en vakande hök över honom så fort han tar i nånting!
HÄr kommer lite bilder från dagen:




Spanar in nån som gick förbi :)


sötnöt



Operation

ELliot vaknade typ tjugo över :D

Sen precis när han vaknade så ringde dom från lasarettet! ELliot har ju fått en tid för operationen av hans kulor och hon ringde och talade om vad som gällde och så.. jätterar tant! Så nu känns de lite bättre ;)
Hon sa att normalt så stannar barn under ett kvar en natt efter operationen, men eftersom de va precis nästan så sa hon att vi kanske fick åka hem samma dag.. de fick ju se då helt enkelt, om han mår bra.

Nu ska vi käka mellis (lite tidig mellis) och sen gå ut o leka! :)

?

...still sleeping...

Kors i taket!

Elliot sover ännu!
Just nu har han sovit i 1h och 10 minuter! :O Tänk om man visste det innan... hm..

Sova middag

Ja Elliot sover nu, lär väl vakna precis nu för nu har han sovit i en halvtimme. :) Jag hade tänkt att han skulle få sova i vagnen så kunde jag gå en sväng och kunde tatt med mej boken ut.. men han va såå trött så de fanns inte en ärlig chans att jag skulle fixa mig och plocka saker med Elliot nöjd och glad.. så han fick sova i sin säng så går vi ut lite senare :)
Vi ska väl gå ut och leka med tjejerna (och kanke några killar också?) när dom slutat dagis. :)

I morn va tanken att vi nog skulle till Vallby.. Får se hur snuvan ser ut.. Han är ju bättre idag än igår redan så.. :) Och så är de väl inte lika kinkigt om man är ute heller. :)

AJa nu ska jag läsa "Vi föräldrar" några minuter till E vaknar!

Trevlig lunch på er!

Tisdag

I morse sov Elliot till kvart över 6 i sin säng och sen till tjugo i åtta i våran säng. Trots att han är snuvig! SKÖÖÖNT! Trodde jag skulle få kuta upp antalet gånger inatt när han vaknade två gånger redan innan 20.. men icke! :)

Jag har faktiskt beställt lite kläder nu från Villervalla. Ska bli Elliots födelsedagspresenter. Lite sommarkläder, som han verkligen behöver. TÄntke först köpa nere på stan på "Moa o Max" som säljer VV, men hittade på deras hemsida lite rea också som dom nog inte har på "Moa o Max". :)

Nu kom busungen och ville sitta i knät.. han är trötter, men tänkte hålla honom vaken till efter lunch som vi ändå äter om 45 minuter.  Vi får se hur de går. :)

Några bilder från helgen

NI får se dom bilderna jag fixat till hemsidan.. Jag kollade på enbart dom första bilderna och tog dom som va rätt okej för att jag snabbt behövde få ut bilder på hemsidan.. Så när jag har tid ska jag gå igenom alla bilder så kanske ni får nå finare att se ;) Nu får ni nöja er med mindre!









BVC

Glömde nämna vikt ovch längd från förra veckan på BVC :)

Förra gången 17/3; Vikt 9350g, Längd 74,4 cm o Huvud 45,3 cm
Denna gången 22/4: Vikt 9540g, LÄngd 76,7cm o Huvud 46,0 cm

Hade itne alls gått upp så mycket i vikt! Jag som trodde han skulle spränga 10 kilosgränsen :)
Så nu ligger han ännu lite mer under normal på vikt och över på längd..

Nästa tid är om en månad och då är de dags för spruta igen.. blä!

Dagens outfit 20090427


uteoutfit;
Byxor Nova Star stl 86
Tröja Polarn stl 86
Skor Rådis stl 19
Scarf från Teres


Inneoutfit:
Tröja Polarn o pyret stl 86
Byxor Polarn stl 86
Strumpor ?

Dagens bilder 20090427


Bus i sandlådan. Sitter så fint och plockar i och ur hinken :)


Elliot med kompisen Nea.


Smutsgris ;)


Sjuger "Imse vimse" :D


Alltid ska dessa vara i munnen :)


som sagt ja.. :)

Vardag igen

Då är vi tillbaks i vardagen igen efter helgens fotodagar! Ni kommer få se lite bilder så småningom.. Kanske nån senare idag.. har int epå långa vägar gått igenom alla bilder.. Blev ju typ 700 på lördan och typ 400 på söndan. Men några bilder har jag redigerat för min hemsida så dom kasnke ni kan få se.

I gårkväll vaknade Elliot till och jag va in och gav han nappen och då va han HELtäppt stackarn.. men somnade tillslut och sov till 6 iallafall.. han vakande dock en gång till men somande själv vad jag tror eftersom jag sommnade igen ;)
Sen idag har han snorat och NYST en massa.. och ja med nysen kommer ju, ja ni vet vad.. så en hel del snorande har vi haft.. men han har vart pigg och glad som vanligt.. Men i skippade simmer iallafall eftersom han va så snuvig. Vi var dock ute en sväng på em och busade en massa i sandlådan! Han är så duktig på att sitta och leka med hinken o spaden.. Han stoppar väldigt LITE i munnen faktiskt och om han försöker så kollar han in mej först och hinner jag se och säga "ajaj" så kommer han och lägger stenen eller va de nu må vara i min hand. Så duktig! :)

JAg sitter och kikar lite på hockey-VM nu samtidigt som jag surfar och lägger upp bilder på bilddagboken..  Elliot har vaknat till två gånger redan.. eller tror inte han somande riktigt efter första vaket, men jag gick ut från hans rum och efter ett tag gnällde han igen. Tror de är täppan som blir när han ligger. Han fick dock några droppar.

Nu lite bilder :)

Dagens outfit 20090425


Body Gekås stl 80 kanske?
Byxor Kappahl stl 80
Strumpor ?

Vi Hejjar på Sverige i Hockey-VM! ;)

Trött

Åå ja jag har fotat HELA dagen idag..
Mamma åkte med och va där nån timme innan hon skulle fixa med bilen och när hon hade åkt kom jag på.. jag hade INGA kontanter alls på mig.. Eller jo en tia hade jag.. och tar dom kort tro?? NEJ.... oj oj.. så ja.. vid 12 köpte jag en cola för tian.. kom fram till att de va ju vätska och energi.. måste va de bästa att köpa för min tia! haha..
Jag var alltså utan mat från 8-17.30, med en cola vid 12. Och jag ahde som tur va en flaska vatten också.. haha :D

I morgon ska mamma vara med hela dan (?) och hon har redan packat FIKA! ;) så jag borde inte svälta i morn ;)
Nu är jag skitttrött.. ska lägga mig nu när tvätten är färdig.. Så jag orkar fota i morn också! Blev runt 700 bilder idag tror jag ;)
Har gått igenom dom grovt och skulle sätta datorn(photoshop) i jobb men så lyckades jag ju såklart inte.. skulle fixa så att PS själv förminskar och sätter mitt copyright-märke på bilderna.. Men jag lyckades inte få till det så att PS skulle fixa hela mappen.. en bild i taget funkar, men jag tänker INTE sitta med en bild i taget!

Aja.. nu sova.. zzzzzZzzZzzz...

Packlista

* SOLglasögon
* Keps
* Solskydd
* Vatten
* Kamera
* Objektiven
* Alla minneskort
* Minst 2 batterier
* Plånbok
* Mobil

Blir en solig dag i morn va de verkar! Får inte inte inte glömma att smörja in mig! Och ta med solglasögon och keps för solen.. :) Jag behöver lite hjälp att komma ihåg själv.. så därav bidde de ett blogginlägg.. Intressant? ;)
Ja blir borta hela dagen i morgon. Pappan tar Elliot med till Hallsta och farmorn.

Sen kommer Knorre (plastfarfar) hem från 6 månader i Kina (jobb) i morn! :)

NU verkligen SOVA!

Triumf

Jaa Elliot sov till tio i åtta i morse också.. Ja fast han vaknade ju vid 6 men somnar ju på en gång i våran säng och sov till 8 idag igen! SEGER! Triumf! Och framförallt härligt för en trött mamma! :D

Nu har vi skickat iväg pappan till Ica Maxi på STORhandling.. hehe Faster Eva kom hit och hämtade majblommor till farfar och då var hon på väg till Hälla så Henke åkte helt sonika med. Vi behövde verkligen en storhandling! Han åkte utan lapp också.. så vi får se vad han kommer hem med! Spännande! Snatrt ska E äta lunch och sen ska vi ta oss mot busborgen. Där vi ska möta mamma Anna och Nova sen klockan ett! Kul!

I morgon är det dags för hoppetävlingarna på Hamre!! :D Får väl se hur vi gör med Elliot.. Helst skulle jag vilja åka dit utan honom.. Jag vill ju fota så bra och så mycket de går! Och ja nu när han är lite större så funkar de ju inte lika bra att ha med honom. Förra sommarn så sov han ju och så vaknade han och åt och så sov han igen.. Då va de ju a peace of cake! ;) Men inte nu.. aja vi får se.. På söndag ska jag iallafall dit och fota utan E. :) Och på sönda är de kval till ridsportsallsvenskan bla. Så då blir de lite högre hinder! :) Vilket är mycket roligare att både se och fota!

Aja nu dags för lunch för E och sen går vi ut i soooooleeeen!! :D

I kind of lost it..

Tänkte sätta mig och blogga men kom så himla av mig..

Allt jag tänker säga idag är att ta hand om dom du älskar! Krama om alla nära en extra gång i morgon och glöm för i allsindar INTE att tala om för dom du älskar vad dom betyder för dig!

sovande

Ja Elliot sover en stund i sin säng nu.. Antar att de blir typ 20-30 minuter som vanligt... om han kunde sova lite längre nån gång skulle jag bli glad ;)

Igår kväll blev de också en massa pyssel med hemsidan, därför blev de inget bloggande!

I natt vakande E inte nån gång försn klockan 6 och då fick han komma in till oss och så sov han och jag till TIO i ÅTTA! SKÖÖÖNT!

På eftermiddan ska vi till Pinglan med Anna o Nova.. Får se om jag och E hittar på nått innan annars så åker vi med Anna o Nova dit också..

Bidde ett kortkort inlägg men ja ska softa lite medans jag kan när E sover.. om de nu bara blir en kvart till vill jag softa den kvarten ;)

Tjing!

11 månader


Tänk va stor min prins är! Redan 11 månader!! :D
bara en månad kvar tills ett-årskalas!
TÄNK, snart, snart är jag MAMMA till en ETTÅRING!

Mamma o pappa älskar dig Lill-Fjalar!

Dagens Outfit 20090421


Tröja Dunnis stl 86/02
Byxor Nova Star stl 86
Strumpor Lindex (?) stl?

Dagens bilder 20090421


Elliot med sina brudar på bibblan :)


Vad har Ellito gömt under hinken?


Tadaa!


åååsååå...


..i hinken igen :)


Who´s there?


Tittut!


;D

Snabbskrivning

Jag har fastat vid min hemsida i två kvällar i rad, därför har de inte blivit nått bloggande! Jag ber om ursäkt föfr det!

Igår var det babysim igen egfter påskuppehållet och när vi kom in så hade det hänt en liten olycka i basängen så den behövde rengöras så vi fick bada ute i den lite större bassängen och framförallt kallare. Jag tyckte de va skönt med lite kallare men en trött Elliot blev superfryssen så vi fick kliva upp innan de va slut. Men de är ju bar aför han att lära sig lite smått, för man får ju inte bada i bebisbassängen för alltid ;)
När vi kom hem från simmet kom Elliots farmor hit och busade med E.

Idag var vi en sväng på stan först och kollade så att Elliots skor inte va för små och de va dom inte! Så än kan han ha dom söta blå små skorna. :) Traskade runt lite och försökte få Elliot att sova men de ville han såklart inte! Så när vi kom till bibblan där vi skulle vara med bvc idag så hade han inte somnat.. Sen ville han ju upp och busa med polarna så han sov inge mer på em.. aja.. vem behöver sova? Inte Elliot, men möjligtvis mamman ;)
Sen fikade vi med bvc-kompisarna och sen åkte vi hem och lekte innan de bidde gröt o säng för busungen!

Som sagt så håller jag på och fixar om min hemsida.. Jag har så svårt för att bli rikitgt nöjd, men jag får nöja mig med det jag gjort snart färdigt och sen fila på en annan när jag sen har tid. Nu måste jag slänga upp m in hemsida fortast så folk kan hitta och kolla på mina bilder och allra helst köpa mina bilder ;)

Nu ska jag spana på sista i "Hells kitchen" innan jag slänger mig i säng.. Elliot vaknade till nyss och jag var in och skulle ge nappen, de hela slutade med att han iallafall somnade igen UTAN nappen.. Man märker mer och mer att den blir mindre och mindre viktig för honom.. De är rätt skönt!

Aja nu tv! Eller ja.. hm.. kankse några bilder?

Bilder från Strömsholm 20090418


Strömsholm Slott













Sol men kallt

Idag åkte vi (jag och E) med mormor till Hallsta för att kika på hästhoppning! Jag fick fita lite på framhoppningen som va ute, men provade inte ens fota inne.. Jag fick inte alls så många bilder men ni får se en stackars bild ;)



Jag funderar på om jag ska starta upp en foto-blogg med mina bästa bilder.. hm.., ja vi får se hur jag gör helt enkelt! Men de skulle va kul att samla bilderna i en annan blogg för intresserade!

Aja nog om det, efter vi kikat på hästarna och ätit lunch så åkte vi till Strömsholm och fotade VÅR! Fast ja de va kallt idag, soligt, men RYSLIGT kyliga vindar!
Sen vände vi kosan hem och Elliot fortsatte sova fast jag lyfte över honom i bilstolen.. sötisen!
Ah skja fixa lite bilder som vanligt och fundera över en fotoblogg!
Tjing!

Gonatt min skatt




(dumma skugga)

BADBILDER









Dagens bilder 20090417


En viss busunge river i diskmaskinen..


Bus


Bus på Vallby öppna förskola


Ute och går


:D




bus i jamas :)

Tanderi - Nånting saknas?


känns som om ena sidan dominerar ;)




3 gaddarna nere ;)

SOL igen :D

På fm idag åkte vi till Öppna på Vallby och där träffade vi mamma Birgitta och Gabriel. Busade en massa och sen blve de sångstund! Jättekul som vanligt! De va en hel del äldre barn dock som va rätt röriga, men de får jag ju skylla mig själv när jag inte går på en babydag.. Men samtidigt så tycker på E de är så kul med äldre barn, men de va lite väl körigt och E hll på och bli påkörd flera gånger. Men de gick ju bra!
Sen åt vi lunch, Ellito fick lasange som bara slank nber !De va gott sa han! ;) Sen busade vi lite till innan vi begav oss hem igen.
När vi kommit till bushållplasten och skulle vänta på bussen hem sa tjejer som satt där att den redan va försenad och efter typ 10 minuter kom en buss med texten "Ej i trafik" och stannade framför oss.. Ingen av tjejerna vågade gå på eller fråga om de va rätt buss så jag klev på och frågade om de va 12:an, och det skulle iallafall bli det, den andra bussen han hade haft innan stod kvar där borta sa han.. så gissningsvis hade bussen gått sönder. Men efter några hållplatser så visade de sej att den hrär bussen inte heller va helt kry.. ;) Dörrarna ville inte öppnas och sen itne stängas.. haha jaja.. stackars chaffis..
Aja, när vi kom hem så gick vi in och åt lunch (mamma) och mellis (E) och sen gick vi ut igen i solen! Vi hittade några vänner att leka med ett tag, och sen kom Elliots gammelfarmor och busade lite med honom. :) Han sprang omkring med sin gåvagn (när inte Elvira hade snott den ) och sen gungade vi lite!
Nu har vi kommit in igen och Ellit busar lite med sina prylar och jag skriver lite här!

Bilder får ni senare när jag tömt kameran! :)

Dagens bilder 20090416


Elliot i bollhavet på Pinglan


STORT bollhav :D


Går med gåvagnen..


Går och går och går och går.. ;)


hej då..

DÅ va de snart helg igen då

Galet va veckorns springer iväg! Fredag igen i morgon REDAN! oj oj!

På förmiddan följde vi med mormor till IKEA och spanade lite. Mormorn hanldade lite ramar och lite lådor och sånt. Elliot somnade i vagnen till slut så vi tog en sväng in på Lindex o HM och kollade in vad vi skulle vilja ha till sommaren. HM har fått in en del fina kläder, som är lite oväntat HM! Kul!
Sen bestämde vi oss för att ta en lunch = korv med bröd, för att Ellito skulle få sova färdigt och precis då vakande han så vi åt korv och Elliot fick sin lunch. Sen satt han och flörtade med alla runtomkring som vanligt! Han är lite tokig min unge! ;)
Sen åkte vi hem och busade lite innan vi for iväg igen mot Pinglan och babyrytmiken! Jag kom dit typ 20-kvart i 14, och de börjar 14 och jag var först på plats. Ok brukar ju vara nån mer där så pass tidigt men tänkte inte på det.. Men jag satte mig på en stol i kapprummet och väntade på att E skulle vakna. Tio i vaknade han och ingen annan hade kommit! :O Sen när jag klätt av Elliot och i var på väg in så kom de iallafall in nån i dörren! TUR! Det slutade med att det var 6 barn idag! Hon som leder sången sa att de hade vart typ 30-35 pers på fm! hehe men de va rätt skönt, och lungt! ;)
När vi sjunigt klart käkade E mellis och sen hittade han bollhavet! :D Och de är inget litet bollhav heller! Sen åkte vi hem och klockan var tråkigt lite så vi stanande ute och tig ut gåvagnen och Elliot gick och gick och gick och gick.. ;)

Nu sover han sen 19 och jag kollar på Grannfejden. haha Vilket skit.. okej, jag har grannar som är dryga, men tur man itne har såna grannar ändå..

Nu lite bilder!

Scrapping


Liten har blivit stor!

Jag fick två foton av morsan i dag! På Elliot när han låg på avd.69 med sladdar och grejer. Tror han är typ 4 dagar på bilderna! och ack så söt! Och så liten! VÄrldens finaste unge. :)




Liten i mammas fam.

morgonbus






Full i bus! :D


MOrmor va nyss här och hämtade Lillprins Bus! Jag ska städa idag har jag tänkt. Först ska jag pysa en stund i soffan sen ska jag börja med de roliga....
Om jag lyckas få det städat och fint kanske ni kan få se lite bilder på hur vi bor sen.. vet inte om jag lagt ut såna bilder i bloggen innan :)

aja lika bra att s'tta fart! Tjing!

Dagens outfit


Tröja och byxor från Kappahl stl 86
Strumpor från Lindex stl 19-21

Tanderi


Tand 4 till höger och tand 5 blir NOG den andra framtanden, eller så blir det den till höger om den tanden som redan är framme.. Dom kasnke kommer samtdigt.. Dom är ungefär lika ute nu :)

FILM; TRÖTTER


Vardag igen

ja , så va påskhelgen slut och vardagen är här igen!
I går natt hos farmor sov Elliot HELA natten igen uten att vakna en gång! Så skönt va det! Och i natt vakande han till vid 2 men somnade rätt fort ändå och sov sen till kvart i sju i sin säng! :) SKÖNT! Hoppas han sover bra i natt igen, fast de har han ju gjort i några veckor nu så de kanske kan förbli så då! :P

Idag åkte vi till busborgen och träffade mamma Maria och Amanda där och busade en massa!


Klappar fint :)


haha snygg krypstil ;)


Åker bobbycar! :)


Klättrar upp för kanan


När vi busat klart kom mormor och hämtade oss för vi skulle förbi Arken och köpa kattsand och de är ltie väl tungt att få med på vagnen tror ja! Sen åkte vi hem och skulle få Elliot i säng men han ville inte sova så vi åt mellis istället och sen va klockan för mycket för att sova middag! Då skulle han ju aldrig somnat om han fick sova då.. så vi gick ut och busade med mormor i lekparken:


Elliot o mormor gungar :)


Jätteskoj att gunga!


Går balansgång med mormor


hihi :D


Sötis

Sen gick vi in och busade lite till innan det blev gröt och dåå kom Elliot på att han va trött! OCh inte så lite heller! Jag lägger upp en film efter jag skrivit detta så ska ni få se vad trött han va! Och JA inte så konstigt när man inte vill sova! Han sov kanske en halvtimme mellan halv 10- 10 på fm enbart! Vissa dagar blir det så för att E itne vill sova.. Och han är ju ändå inte alls svår att hålla vaken och glad heller så jag täntke itne ens på att han hade vart vaken såååå länge! plutten! Tur han itne kom på tidigare än vid gröten att han va trött! :)
Men efter gröten fick han bada mest för att dra ut på tiden och då får han ju ALLTID extra krafter! :) Sen somnade han vädligt gott! ;D


LÄser bok


Närsynt?? :D


sötis


Lill-filur :)


hehe tokig bild, men aaaack så söt! :D


Påskdagen/Annandag påsk


IDag åkte vi till farmor och hrä är Elliot ute på gården och busar!


söt


Elliot o Challe! :)


"Hej bompis!"


Pusspojkar :)



Bilder; studsmatta

Henkes kusin Joel är kalasduktig på att hoppa studsmatta så jag bad honom hoppa s¨jag fick proiva fota! :D
Blev en hel del häftiga bilder men jag fick svårt att vet aHUR jag skulle redigera dom.. Om HELA bilden skulle vara med, eller bara lite av husen  och träden eller om han bara skulle flyga på himlen.. så jag provade en del olika :)  (kusin Jerry är också med på nån bild)
Här får ni se lite :










lite hus o skog


hela bilden


Up in the sky



Påskafton

Vi åkte till Tillberga till ett, ävcen fast vi skulle vara där tre egenltigen! Vi ville njuta av ssoooooleeeen och våren! Så vi åkte soms agt tidigare till Eva för att mysa i solen ute i deras trädgård! Det va så härligt väder! 18,5 grader va högst mätta under dagen hemma hos oss! :)
Elliot busade runt en stund och sen åt han mellis innan vi promenerade till Carina där vi skulle äta och umgås! Vi hade superhärligt och kul som vanligt i det sällskapet! Så underbart med släkt! :D  Åt massa god mat också såklart.
Blir svårt att skriva nått längre när man inte skriver på en gång! men jag har ju haft fullt upp heeela helgen! Men jag tror dom flesta gillar att se bilder så ni får ett litet urval av dagen!



Ute och går hos Eva


Mina pojkar


Hoppar studsmatta ;)


Fyra generationer, farfar, pappa, Elliot o gammelfarfar


Elliot med farfar



Tävling; Rebuz kidz


"Jag är med i utlottningen av ett hemligt paket från Rebuz Kidz, värde 500kr hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"


Underbart påskväder

Sol sol sooool! :D Tänk vad som kan göra med en! Man blir sååå glad och upprymd när de är vackert väder!
Vi har ätit första frukosten för året ute på balkongen idag! :D SÅ skönt!

Nu ska Elliot snart äta lunch och sen ska vi ta bussen till Tillberga för bus o sol och mat! :) Så vi höres ikväll alla!
Slängde ihop en hälsning på en minut! :P Så dn blev inte så speciell ;) Men ändå!! GLAD PÅSK!


Gonatt min prins


Jag funderade på om jag skulle byta plats på kudden! Vad skulle hända då? :D


Finns det nått finare är rofyllda bebisar..?
VEt att jag säger de ofta men de är ju så :D

Dagens innebilder 20090410


Busar på sitt rum


Snackar vett med Herr Mus


hah aTage is crazy!


The flying fat cat! ;)


<3



Dagens utebilder 20090410


Elliot i keps som fick sitta kvar två sekunder.. ;)


Sötunge


Gör bubblor = låter som bilen ;)


Står som vem som helst men är så arg på mamman som släppt taget...


Arg som ett bi!


Fick påskägg av mormor


Äter mellis på balkongen :)


Ute och busar


Gladskit


Pillar i sanden


ÄTER sand


Smutsgris



Massa gjort

Ja idag har jag gjort en hel del. HAr tvättat två omgångar och hängt det såklart, har tömt, fyllt och tömt diskmaskinen, vart ute och lekt med Elliot och fått besök!  Och ja just! Tro det eller ej men jag han med att kolla på "Mama Mia" på förmiddan också! Och vilken härlig film! haha störtskön och man blev så glad av den!
Som sagt så har E och jag vart ute idag också! Vi gungade, HÖGT, och de va superskoj idag! :) Sen gick vi, och gick och gick ;) Han gillar att gå den där ;) Men han blir så arg när jag släpper honom! Han står så bra och utan problerm nu men han har blivit en fegis så han bliur sååå argsint på mamma när jag släpper så han får stå själv.. Han skulle bara behöva ta ett steg för att märka att de går! Aja jag har ingen brådska.. Mest för hans egen skull. :)
Sen gick vi in och Elliot fick sova lite innan hans mormor o gammelmoster kom på besök! Elliot fick en fint påskägg av mormor med en brandbil, en bok, en kyckling och majskrokar i ;) Tack sa han! :) Och mamma o pappa fick också påskägg! Och dom tackar vi också för! Sen kom pappan hem och vi gick allihopa ut en svägn och busade på lekplatsen, vilket betyder att Elliot gick och gick och käkade sand ;)

I morgon blir de påskmiddag i Tillberga hos faster Carina! Vi åker till Tillberga tidigare för de skulle bli så fint väder, så vi kan var aute i trädgården och mysa i våren! :)

Nu ska jag ladda upp lite ibilder för beskådning ;)


Tand 4!


Tävling; Kiddoz




Jag är med och tävlar om ett presenkort på 500 kr hos Kiddoz.se hos Stilettklackar och barnvagn. Var med och tävla HÄR du också.

Sova


Sover middag.. Och ja man kan lätt tro att han somnade från sittan de..?



Gonatt min skatt..

sydag

Klockan 10 idag kom Eva och hämtade mig och Elliot och sen lämnade hon av mig hos Teres där vi skulle ha sydag! Elliot åkte med Eva hem och fick vara där idag! Dom hade haft superbra idag! Så de känns skönt!
Själv så sydde jag så händerna blödde.. ;) hm Jo men de gick bra med Teres hjälp! Jag är nöjd!







Byxorna har jag ju sytt! :D Grått med turkosa muddar! Jag syddee en mnunktröja till också men den han vi inte färdigt med. Men den är också grå med turkosa muddar och så står det  EL lite fint i en cirkel på magen.
Sen blir de ett set tvärtom i färgen.. alltså turkos med gråa muddar. :)
Tack för all hjälp och handledning idag Teres!

Sen fick jag åka hem till Eva och få mat ;) haha de satt bra efter all syning, och sen fick vi skjuts hem lagom till läggdags för E.

Nu ska jag strax hoppa i badet, när programmet "hjälp jag är japan" ;) är slut.. ja de heter ju inte så men skit samma!

Herr Tupp

Jag hittade en läskig tupp idag på Vallby! Jag gillar itne fåglar, men Herr Tupp poserade så fint så jag fick lov att fota honom!





Så med dessa bilder vill jag passa på att önska alla en GLAD PÅSK!!!

Tanderi


Överkäken ;)

Äventyrligt

I morse när vi precis gått upp fick jag sms av marie som undrade om jag inte kunde vara hundvakt i några minuter medans hon lämnade barnen på dagis. Jag skulle alltså gå ut och passa Maries brors lille hundvalp som Marie inte ville lämna hemma själv. Självklart kunde jag göra det och vi skulle ju ändå iväg så vi gick ut och passade lilla Tindra.



När Marie lämnat tjejerna på dagis tog jag och Elliot bussen till Vallby, eftersom planen va att gå på öppna förskolan där! NÄr jag va där smsade jag en annan mamma och frågade om hon skulle dit. Hon ringde upp mig och sa att hon precis parkerat på parkeringen. Sen frågade hon vart jag var, och eftersom jag aldrig vart i dessa delar av stan och än mindre på den ÖF så hade jag liite svårt att orientera mig men lyckades rätt bra. Och då sa Anna-Lena, "OJ då skulle du klivit av mycket tidigare!". Jag blev väldigt fundersam eftersom jag såg ICA framför mig och en annan mamma hade berättat att ÖF låg till höger om ica. Så jag frågade Anna-Lena om de inte va bra att jag va nära ica?
Jooo AnnaLena tyckte ju att de va bra men till ingen nytta, sen förklarade hon vart jag skulle gå och jag gjorde mitt bästa att hitta. Jag lyckades hitta efter hennes beskrivningar ut på en väg som jag skulle följa.. Och ju längre jag kommer på den vägen, ju mer inser jag hur vi har missförstått varann! JA men inte så att jag var på fel väg egentligen utan att Anna-Lena trodde att jag var på väg till Vallby friluftsmuseeum och inte ÖF.  Och ja vart museet låg de vet jag ju såklart!
Så hon hade lotsat mig ut från vallby centrum till museet och då fanns de ju inga val ;)  Lika bra att hänga på till museet o kika in alla djur i grejer!

Elliot blir ju så galen när han får se djur och idag va inget undantag! Han har toksrattat sig igenom Vallby idag ;)
Han fick en ny bästa vän:


ELVIS the häst! :D


Mys!


Skrattar åt Elvis :)


Sen täntke vi gå in på restaurangen där och fika/äta, men dom hade inte öppnat än och vi var fruuusna! Så då bestämde vi oss för att gå till Öppna förskolan! :P Så då fick jag gå dit jag skulle från början! Och JO de låg till höger om ICA :P
Vi åt lite lunch först innan barnen fick buuuusa!


Boll o marackas! Kan ju inte bli bättre!







Ja, de ände en olycka så Elliot fick byta byxor! Han hade jeans till sin fina t-shirt först, men så fick jag roota i väskan efter andra byxor och hittade dessa! bra matchning och inte minst; De är storlek 68! haha ja dom va lite små, men vad gör man då? Jag måste uppdatera skötväskan med ltie större kläder ;)

Sen åkte vi hem och åt mellis och efter det ut direlt igen för att busa med Vira o Nea! Lite gungande och lite gåträning och lite bus! ;)




sötunge


Goo


buuus

Sen kan jag lova att jag hade en trött pojke här! Elliot busade lite i V-rummet och så hade han släpat dit sin fluffiga overall som han liksom gosade med och nästan somnade på golvet! Sen åt vi gröt och när han sen satt och åt ett kex höll han på att slockna i stolen..  :) Så vi badade snabbt och sen mös vi i soffan och sen somnade han illa kvickt!

 I morgon ska Elliot hem till pappas faster och ha skoj hela dagen medans mamma åker till Teres och syr hela dagen! Får se om jag lyckas sy nåntign! :P KUL ska de bli!

Natti!


John Blund


hm nä Astrid Lindgren har inget bra inflytande på E ;)


sover så sött

Tänder


Nu syns väl tanden till höger om dom andra två?
Dessutom som sgt så tror jag de är FYRA tänder på g fram där uppe, och möjligtvis en till vänster där nere!

Lite bilder från dagen 20090407


Mamma ville prova kepsen, men de ville inte E


Sötnöt


hehe :D Lite bad idag också!


Dessa blå...


<3 Spanar in lampan ;)


Bara tok!

SOL

Sol sol sol sol! så härligt med soool! :D
Idag vaknade Elliot klockan 6 och trodde han va pigg.. i fem minuter ungefär. Sen blev han sååå trött men vägrade somna igen.. han låg och vred sig och somnade till, Vaknade igen och började röja, blev sur o trött och somnade till och så vaknade han till liv och for runt.. TILL slut fick jag honom att somna till ordentligt! Trodde jag iallafall... 5 minter som han sen vaknade han och fortsatte gnälla och va trött, så vi gick upp och då va han hur pigg som helst ;) Till klockan blev nio, då gick vi båda och sov i drygt 1½ timme till! KNAS! Sen fick Elliot lunch innan vi begav oss ner på stan för att träfffa mamma Malin och Kevin! NÄr vi kom så satt dom redan till bords och Kevin hade somnat, men nr han sen vaknade så satt han i vagnen precis bredvid Elliot som satt i en stol. Och Elliot som är så glad i alla började tjuta o tjattra och tokskratta åt Kevin och Kevin såg mer och mer förtvivlad ut innan han brast i gråt stackarn!  Sen kunde han inte titta på Elliot utan att börja gråta! *fniss* Sen fick Kevin sitta i en egen stol på andra sidan bordet och då va de lungt, va väl på säkert avstånd! ;)
Vi åt lunch och sen traskade vi runt lite på stan.. Jag provade lite kläder till mig, men har svårt att hitta vad jag vill ha.. HIttade dock en sån snygg skjort-tunika på Vero Moda, men bara i SMALL.. jag är inte direkt SMALL.. än mindre efter ett barn ;) Så jag traskade till den andra Vero Moda men de va inge bättre där.. jättesynd för de va verkligen nått jag ville ha. Jag har inte så mycket bra och snyggt till mig själv.. :P Sen avlägsnade sig Malin o Kevin och jag gick omkring lite till innan jag tillslut tog bussen hem. Jag hade tänkt att jag å Elliot skulle gunga lit enär vi kom hem, men när vi kom in på gården va hela ligan ute ;) Så barnen busade och Elliots lycka va fullständig när inte mindre än TVÅ hundar va där också.. Lilla Eddie som pussade Elliot rätt fint ;) och så Freke, som jag skulle ha tränat i agility också.. Men vart finns tiden?? Ja säg det! Kan man köpa sig lite tro?

Aja nu ska jag lägag mig o läsa!

I morn står det Vallby Öppna Förskola på schemat!

Tandmakeri?

Ja nu tror jag nog att de kommer tänder högt och lågt! Är rätt säker på att båda framtänderna uppe är på väg nu också! Och fler ser de ut att komma!

Nu ska vi gå och sova lite middag ;)

Babysim














Pappa o Elliot-hyss ;)

Dagens outfit 20090406


Tröja från Nova Star stl 86
Byxor från Nova Star stl 86
Mössa från Villervalla stl 2-3 år

Soliga måndag

Ja så häääligt med sol! :D

Srax ska vi iväg till babysimmet! Eller ja om 45 minuter tänkte jag o Elliot åka, så träffar vi j u som vanligt Anna o Nova o Teres o Tindra där innan vid 11. Tänkte han skulle hinna med att sova en sväng i vagnen innan.., därför går vi hemmifrån redan 10. Sen äter vi lunch där vid 11 och så badar vi 12. Annars är de så svårt att hinna med lunchen så de är lättast att inta den på plats! :)
Nu ska jag packa de sista och den göra det som man av nån anledning alltid nästan håller på å glömma bort! Göra sig själv i ordning! Jag tror alltid att jag är klar och sen kommer jag på att jag själv står i mysbraller o linne och håret ruffsigt i en knut o mascara under ögonen... OPS! NÅTT glömde jag på vägen! Ja mig själv!

Så skynda, skynda, ila, ila, ingen tid att vila!

Ha en underbart skön dag!

Gonatt älskade unge





Bus med pappa


BUs på skötbordet efter badet med pappa!


Sötast


busfrö


:D


toker

dfghjk

Rubriker är härliga saker.. :P

Idag är mamman mycket bättre. I går fick Elliot åka till mormor så mamman fick vila. Han sov där också så mamman fick sovmorgon också. Och de gjorde susen! Mår bra idag! Fast halsen är skum än! men, men..
Efter lkunch kom mormor n och Elliot o hämtade mig så åkte vi till Erikslund och shoppade lite. Va på Nisses och hittade en sån där nätkasse till vagnen occh även en hopphäst till Elliot.. Tyvärr så funkade de inte att få luften att stanna i hästen så jag måste lämna tillbaks den.. :/ Sen pkte vi till Maxi och handlade lite burkmat till Elliot. Mesta från ett år och va mycket kul de fanns då! ;) Så ska vi laga lite egen mat nu också när han äter så bra! Sen hittade jag superbra lådor på Maxi till Elliots hylla.. har sett dom förut men då har jag inte vetat om dom skulle passa i hyllan! Men så såg jag en annan ;) (läs Sanna) som hade såna lådor i lika hylla till sin son, så då vågade jag köpa dom idag!

I morn är de dags för simsim igen! Och på torsdag ska jag till Teres och sy! Annars tror jag itne jag har nå mer planer för veckan. Eller ja, lördag är de påsk hos henkes faster Carina i TIllberga, röd måndag påsk hos svärmor i Hallsta.
Sen tror jag att jag vill till Önsta på onsdag fm. Ska se om jag kan LURA med mig nån mer! (blinkar till Teres) ;)


Elliot med hoppehästen. Han provsitter den när pumpen sitter kvar i.


Fina nya lådorna!



pysslig



Skulle vilja byta ut nån bild.. ska försöka ta nya lite närmare när han sover. :)

forts.

På slutet på prpogrammet jag tittade på handlade det en hel del om Cavalier King Chalres Spaniels. Och jag har själv stor erfarenhet av vad oseriös avel kan betyda.


Albin, hjärtfel vid väldoigt tidig ålder.


Anton, avelshund som vi först var fodervärdar åt.
När vi sen väl fick honom som våran kom det fram att han hade MASSA valpar, och även flertalet kullar hade han fått med sina egna döttrar. Tur i oturen klarade han sig bra från hjärtfel, och detta pga avv han är uppfödd av en seriös uppfödare, högst upp på sidan finns Antons kullsyster som är hjärta ua vid 11 år!

Jag saknar mian prinsar så otroligt ibland! Ni finns alltid i mitt hjärta!

Så ruttet!

Sitter o kollar på kunskapskanalen. Handlar om hur VI människor avlar våra bästa vänner hundarna.
USch jag blir så upprörd över att se sånt här! Fy fan.. Sätta utseende framför hälsa! Fan för oss människor!

Sen säger man att man inte SKA ha blandisar.. Ok jag är inte för att avla fram blandisar, men i många av fallen så är blandisarna mer hälsosamma. Sen finns de ju SJÄLVKLART blandisar som är åt skogen också.. Jag tänker inte diskutera nått sånt här.

Jag kollar som sagt på "DOkument utifrån", och de är ju hemsk vad vi utsätter våra djur för! För att dom ska vara "FINA". Vilken som i dom flesta fallen inte ens är..

Ah i Ridgebackens rasstandars står det "Valpar utan hårkam ska avlivas!" <--- Vilket jävla skit.. Den där hårkammen som dessutom är en missibldning på ryggraden! BRA! Ha ihjäl dom som INTE är missbildade..

Jag skulle lätt kunna ta upp en massa exempel.. MEn avstår. Det skulle bli ett milslångt inlägg i såna fall! Och jag är för upprörd för att jag skulle få fram nånting vettigt.. Men kan ju bara nämna Schäfer, Grand Danois, Boxer, Bulldog- osv osv....

FY SKÄMS PÅ OSS människor som utsätter våra bästa vänner för lidande i alla former! Jag skäms för er..

ETT, TU, TRE


Idag är våran Elliot 10 månader o 13 dagar och han har fått sin TREDJE tand! ;)
ÄVen denna lilla bissing har han fått NERE. Så nu har han tre nere och ingen uppe! :D

Arg-Argare-Argast, Söt-Sötare-Sötast, Glad-Gladare-ELLIOT

VARNING FÖR BILDBOMB!
(Hur ska man kunan välja EN bild på en sån underbar unge?)


Baddags! :D


Söta små fingrar!


finaste profilen


ojoj.. mamman höll upp hans leksak i luften för att han skulle kolla upp.. ARG!


Sen glad igen!


Sen kastade HAN SJÄLV sin leksak överbord och blev RASANDE! ;)


Snälla mamman plcokade upp saken och då bidde han så glad så han ville käka upp den!


Gladfis


haha skitglad.. ;) Ja han ser kissen Tage uppe på tvättmaskinen


BUUUUUUUUS


Underbara busunge!


Kasnke mamma kan få lite ögonfransar tack?


<3


Lillprins Bus!

Vårbus

Idag åkte mamman o Elliot till pappans faster Eva i Tillberga. Till att börja med gick jag på fel buss.,. haha! HUR jag lyckades är en bra fråga! Tur chaffufören frågade mej om jag skulle till Orresta! Nej sa jag, vart åker du? Hans svar: "Orresta.. Står de Tillberga på min buss?" .. Jag hade inget svar på det ;)
hmm.. bara att kliva av och inte se för borttappad ut! :D
Sen när vi väl var på rätt buss och åkte upp på stan så klev Emma på! :) Jättelängesen vi sågs! Så när vi klev av gick vi med henne hem en snabbis för att kolla hur hon nu bodde, sen fick vi hasta till Eva. Halvvägs dit ville inte Elliot åka vagn längre så jag sprang liten bit till innan jag helt enkelt fick ta ur honom och låta honom knata på med en hand på vagnen och en i min hand. GISSA om de gick fort? haha.. Men som tur va så tjöt han av lycka så han hördes över halva Tillberga så Eva o gammelfarfar hörde långa vägar att han var på väg ;)
När vi kom fram tog faster Eva ut lite roliga saker som vi busade med i solen! SÅÅ SKÖNT!


Bus


söt


filurar


klättrar i trappen

Tävling; Pippilotta






"Jag är med och tävlar om ett presentkort från Pippilotta hos Creyla. Var med HÄR du också."

En massa gung!

I morse mådde mamman inge vidare, halsen och huvudet.. BLÄ! Så snälla pappan tog med sig Elliot uppnär vi vaknade så jag fick sova vidare. Sen vid 10 när jag gick upp va de ingen hemma! :O Jag gjorde mig lite frukost och satte mig framför tvn och efter ett tag kom pappan o Elliot hem igen! Dom hade promenerat till Hälla och Ica MAxi och handlat. Solen sken ju och de va superskönt ute sa pappan. Han hade sin vbinterjacka på sig ;) Han va lite svettig!
Vid 11 som vanligt så va de lunmchdags för Elliot och efter det så skulle han sova, tänkte iallafall mamman. Han hade inte sovit nått på fm så jag va så säker på att han va trött.. Men han blev skitarg när jag la honom i sängen så upp igen och då fick han följa med ut på balkongen!


Jagar Tage!


Finaste Lillprins Bus!


Bara bus!


Jag försökte ju få Elliot att sitta på en filt och läsa bok, men de gick ju sisådär! ;) Han va ju högt och lågt. Och pappan höll på och plantera om blommor så de va blommor o jord o grejer där.. Så då fick pappan en BRAJT idé! ;)
han monterade upp Elliots gunga lite fint! ;) Och de va ju succé!









Sen blev han iallafall tillslut trött och somnade i sin säng. Och medans han sov så låg jag på balkongen och läste! Men han sov bara fjantiga halvtimmen, som vanligt egentligen men jag fattar inte varför han inte sover längre när han är så trött.. Jag tog in honom i våran säng och vi sov vidare nästan 1½h till.. SKÖNT ja men varför sover han inte längre från början.. hmm..




Vår finaste lilla unge!


HÄr låg jag ock läste ;)

Efter sovstunden och mellisen gick vi ut och mötte Elvira o Linnea o mamma Marie en stund. Gungdags igen blev det! Sen kom vi ju på en jääättebra grej! Ellito tyckte de va superkul att gå och hålla i vagnen! Så nu kan vi ju gå ut och gå om dagarna ;) Ja alltså, tar väl två timmar att gå runt kvarteret! haha nä men för att roa honom lite! Annat än å gunga! :)


Elliot o Elvira



Igår

Igår vaknade jag också mådde sisådär.. kände lite i halsen och lite i huvudet. Men när jag ätit frukost sen mådde jag lite bättre och bestämde mig för att genomföra dagen som planerat ;) Så vid 10 mötte jag och Elliot upp mamma Maria o Amanda på busborgen där vi busade en massa!


bus


Elliot blev jätteglad när Amanda vaknade! :D


Kryper ;D


Busfrön


:D


hahahah Mamma o E åker kana!  mamma tyckte de va kul iallafall ;)


Sen åt vi lunch på busborgen och efter lunchen tog vi bussen till Vallby och kollade på djuren! Dock hade solen försvunnit och de hade börjat blåsa en del så de va itne alls lika skönt ute längre så vi kikade rätt snabbt på alla djuren. :)


Dom hade fått bebisar på Vallby :)


söt


Fiiina hästarna!


Vi bestämde oss iallafall att promenera från Vallby. Så jag bestämde mej halvvägs att vi skulle stanna till hos Elliots mormor, och sagt och gjort. :) Vi käkade mellis hos mormor och busade lite innan vi faktiskt fick skjuts hem!

Väl hemma blev de gröt, bad och läggdags för en trött unge som somnade på tre röda:


RSS 2.0