Nyår

Vi firade nyår tillsammans med Mikael o Madelen och deras charmtroll Wilmer o Lo-Viva. Wilmer går på Elliots avdelning på dagis och möjligtvis kommer brudarna hamna på samma avdelning sen.. Iallafall samma dagis. :)
Barnen började med att leka lite och lite senare fick dom korv med bröd att äta. Lyckliga ungar, fast ingen av dom hade tid att äta så dom åt inte så mycke ändå.. ;) Sen när barnen ätit så klädde vi på oss och gick ut och sköt lite raketer. Wilmer tyckte det va väldigt lattjo men Elliot va väldigt skeptisk.. ;) När vi var ute så vräkte verkligen snön ner så vi blev helt snödränkta! haha Men de va härligt! ;D

Sen när vi kom in så hade Lo somnat i vagnen så hon fick en madrass att sova på och Nelli somnade lätt i sin säng.
Sen förberedde vi Elliot för natten och nattade honom och efter några rop så somnade han också ändå rätt lätt för läget. WIlmer var vaken en stund till och lekte lite i köket medans vi andra satt vid bordet och snackade och Henke lagade mat, kycklig o rostade rotsaker. Sen åt vi den goda maten och då vaknade Lo istället.. Lite synd om dom små, inte så lätt att komma till ro och sova på bortaplan.. :( Men dom båda skötte sig väldigt bra när dom va vakna så det va inga problem alls. Men sen var det svårt för Lo som va så trött men inte kunde komma till ro, så runt halv 12 eller nått så fick dom lov att gå hem. Det är ju sånt som kan hända med småbarn så det är ju sånt man får räkna med. :)
Sen precis när dom bestämde sig för attt gå hem då vaknade Nelli i stället. ;)
Så jag, Henke o Nelli firade Nellis första nyår i köksfönstret i en stor kram. Elliot han sov igenom allt ;)




Lo o Nelli


Wilmer o Elliot


Busbrudarna Nelli o Lo-Viva


bus


Wille o Jotte väntar på korv med bröd :)


Ute och kollar på raketer :D


Lo sover under och Wille är JÄTTENÖJD över alla smällar ;D


Låter illa .P


Jag skulle ta kort på dom fina raketerna men ja.. det är en del snö :P

Kommentarer

Har du nått att säga mig:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara för mig)

Har du en egen blogg?:

Vad vill du säga?

Trackback
RSS 2.0