Segt!

Idag är en seg eftermiddag... Förmiddagen på busborgen va ju såkler superkul och skönt att sitta o slappa lite medans dom små röjde runt! Nelli var galen och röjde verkligen! Lekte lite med dom andra brudarna men gasade mest runt själv och kollade läget. Sen satte jag henne i (en liten) rutschkana och gud så hon skrattade! Det va kul! Och hon ville åka igen och igen och igen! Bara för morsa att hjälpa till det! ;) Tog några bilder också men dom får komma senare ikväll när barnen somnat!

Eftermiddagen har som sagt varit seg.. Men början redan på dagis när vi hämtade Elliot. Han ville INTE gå hem. "Elliot va på dagis, mammis!", "Kom NU Elliot så ska vi gå hem.", "Mammis, jag vara kvar här på dagiset, tänkte jag!"... Jag fick tvinga på honom kläderna och så kom vi ut och då börjar nästa kamp.. "Mammis, vi gå till lekparken faktiskt!", "Elliot, kolla ut så får du se. Ser du hur mycket det snöar? Vi kan inte gå till lekparken nu för du kommer säga att det är snöigt redan när du kliver utanför dörren.", "Vi GÅÅÅÅ till lekparken, Mamma!", Jag svarar inte.. Jag klär på mig och vi går ut, kommer typ 10 meter; "Mammis, det kommer snööööö på meeeeej!!"...
B I N G O !

Sen fortsatte det så att han inte flyttade en fot och då gick jag och satte ner honom i pulkan och började dra och ungen hoppar ur! S U C K ! Nelli skriker i vagnen för det är faktiskt redig snöoväder och hon får en del snö i fejjan..
Låter Ellito dra pulkan och vi kommer 5 meter.. Observera att vi fortfarade är INNE på dagisområdet... Han fryser fast och vägrar gå.. Som tur va kom Linnéa, Ebba o Moa ut från andra avdelningen så jag fick lite fart på honom. Så då skulle han sitta i pulkan..
Jag satte honom i pulkan och drog honom kasnke 30 meter fram till tjejorna och jag var heelt slut.. Jag puttade vagnen med Nelli, och drog den TRASIGA pulkan (som funkar ungefär som en plog) 30 meter och det va MYCKET snö på gångbanan.. Vi sa hej till Néa o Moa och Moa ville att vi skulle följa med hem till dom.. Men jag kände att NÄ... ORKAR inte klä av, och sen klä på alla tjuriga ungar igen (alla två) och sen försöka ta oss hem då i snöstorm med två monster... Så vi sa att vi kunde ju komma en annan dag.
Så sa vi hejdå och jag tar sats för att få fart på mitt tåg på den snöiga gångbanan när jag ser en bullrande ÄNGEL! En traktor med plog!! :D
Traktorn plogade vägen vi gick på och jag var en lycklig mamma! Vi skyndade på litegrann och jag tänkte de här är ingen match nu när det är plogat! Sen kom vi ungefär 100 meter och där var mitt älskade plog borta... SNÖÖÖÖ!
*PUST OCH SUCK* Slit och dra, o hej och hå.. Det va såå tungt! Jag fick lyfta upp Elliot två gånger och tömma den trasiga pulkan på snö för att försöka få det att gå lättare men de funkade nog egentligen inte alls... sen när vi var nästan hemma orkade jag inte mer.. Då fick Elliot kliva ur och gå.. :P

Kånkade upp alla barn och alla saker för trapporna och kom in i värmen, sliten som få.. :P

Men nu har vi käkat mellis iallafall och barnen leker så fint nu, men jag är seg..



Kommentarer
Postat av: MiNiS

Men visst är det härligt med all snö?! ;D

2010-12-16 @ 16:38:44
URL: http://lillahjertat.blogg.se/

Har du nått att säga mig:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara för mig)

Har du en egen blogg?:

Vad vill du säga?

Trackback
RSS 2.0