Skogen

På förmiddan idag åkte vi mot skogen! Saken var bara den att vi inte visste VART vi skulle! Henke hade för sig att de fanns nån bra plats mot Surahammar-hållet till så vi åkte iallfall ditåt. Det slutade med att vi hamnade mellan Ramnäs o Skinnskatteberg i en skog och käkade lite mellis! Vi plockade lite blåbär och kikade på saker o ting o insekter o växter. Sen bestämde vi oss för att vända tillbaks en bit för att hitta nått bra ställe att käka lunch.

Vi hittade Bruksleden och började gå på den och de gick bra till en början men sen kom vi int elängre... Ja vi hade vagnen med för Nellis skull.. Så när vi inte kom längre så satte vi oss ner och åt korv. Sen gick killarna på en upptäcksfärd på leden och kom tillbaks med hallon! Tänk så mycket gott de finns i våran natur som man inte tar vara på! Vi hittade några lingon också men de tycker inte nån av oss är speciellt gott.

när vi busat o lekt med kottar o stenar gick vi tillbaks till bilen och då ringde farmor. vi bestämde oss då för att åka hem till farmor istället för att fortsätta till en annan skog som va planen från början så vi avslutade dagen hos farmor o Knorre och grillade, mös o busade!





kottedjur


:D









Kommentarer

Har du nått att säga mig:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara för mig)

Har du en egen blogg?:

Vad vill du säga?

Trackback
RSS 2.0