Onsdag 4 Mars 2009

Igår kom vi hem igen från stugan! BÅde redan dit och hem gick bra med Elliot. Dock fick vi problem när vi kom till Mora i onsdags.. Eller snarare när vi skulle åka därifrån tills tugan.. För på nått sätt så hade Henke kommit fram till att bussen INTE sklulle gå från TÅGstationen som den normalt gör utan busstationen en bra bit bort! Vi hade precis gått in till cdentrum i Mora och handlat en STOR ryggsäck full med mat, eftersom lilla affären i Oxberg ju har stängt.. :/ Vi hade kommit tillbaks till Shell där vi snällt fick lämna TVÅ stora väskor medans vi handlade eftersom väskskåpen på Mora station va puts väck! :P
Vi hade alltså två STORA tunga väskor, Pulkan med åkpåsen, STOR ryggsäck FULL med mat och Elliot att släpa på.. Vi hade 20 minuter att ta oss med allt detta till BUSStationen.. VAD gör man?? JO man ringer en taxi! Vi hade ju inget val! :)
Henke sa i telefonen "Vi har jättebråttom! Vi måste komma från Tågstationen till bussstaionen fort!", den i telefonen sa "HUr fort??", "20 minuter" svarade Hneke och den i telefonen andades ut och sa "Det är ju INTE bråttom då! De ärLUUGNT!" :P
Hur som helstg så kom taxin på en gång och vi han med god marginal till bussen! ;)

När vi kommit av bussen i Oxberg har vi nog dryga kilometern att gå så vi satte Elliot i pulkan och ryggsäck på min rygg, ryggsäck på Henkes rygg och sen fick henke dra dom två stora väskorna på deras små hjul! ;) Vi kom iallafall fram till slut och när vi kommer in i stugan är den FEM minus inne! Ja till saken hör att det var 2 PLUSS ute! Det var bara att öppna dörren och släppa in plusgraderna! Och Elda elda elda! Efter en hel del timmar fick vi iallafall upp tempen till 20 grafer inne! :)

Sen skulle jag sätta på tvn och stoppa in tv-kortet.. Det funkade inte! TV.n va paj! åå nej!! Jag som har vissa prgoram som jag bara vill se! ;) Och så va de ju melodifestivalen på lördagen också! HUR löste vi detta!? JOo tack gode jord för RADIO! ;D haha dom sände ju live från melodifestivalen på P4! :D så vi satt och lyssnade och käkade popcorn och spelade yatzy! :D

På söndagen hade vi ju tänk gå upp till vasaloppskontrollen och kolla på alla tokiga skidåkare, men de va 18 minus på morgonen som blev typ 12 minus till lunch.. De va lite för kallt för att ta ut Elliot så pass läng som vi hade behövt vara ute.. så vi fick göra en repris ;) RADIO! Vi kokade blåbärssoppa och grillade korv i öppna spisen och lyssnade på radion. :)

Vi kom hem i går som sagt och Elliot blev överlyclig! :) Han har ju mest setat i sin stol och lekt med sina saker eller lekt med oss i soffan eller sängen för de är rätt ont om lekutrymme! Så när vi kom hem så busade han som tusan och är en riktig vildbase! klättrar högt ocgh lågt och ännu högre!

Idag kom gammelfaster på fm och farmor på em så idag har vi haft fullt upp! Henke har satt upp fyra jättesöta tavlor inne i kammarn i Elliots rum och sen två till tavelhyllor i hans rum. :) I morgon tror jag vi tar oss till busborgen på fm. Pappan börjar inte jobba förns 15 typ, men tror han får några timmar egentid då. ;)

Nu är de dags att sova! Har laddat upp en MASSA bilder i bilddagboken och skrivit här så tiden bara har runnit iväg!
FÖRESTEN! Elliot sov till 7.50 i morse! Ja.. han vaknade vid 5 och låg i 20 minuter och snackade i sin säng tills han blev arg och då fick han komma in till oss. men sen sov han ända till tio i åtta! :) han har ju vart som en väckarklocka.. Han valknar alltid inom tidsramen 06.54-07.04 annars, oftast 07.00 prick! Så tio i åtta är ju kalasbra! :)

aja nu sovtajm!! Natti natti!!

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Låter som ni haft det kul iaf trots minusgrader inne och utan tv ;)

2009-03-05 @ 11:50:33
URL: http://sandrah.blogg.se/

Har du nått att säga mig:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara för mig)

Har du en egen blogg?:

Vad vill du säga?

Trackback
RSS 2.0